• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κουτάλια- πηρούνια και μαχαίρια

Αποτελέσματα για

Κουτάλια- πηρούνια και μαχαίρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ZEPTER INTERNATIONAL

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Εδώ και σαράντα χρόνια, ο όμιλος Zepter ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή προϊόντων ανώτατης ποιότητας με επίκεντρο την υγεία και την ομορφιά, συμβάλλοντας έτσι στην καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής. Αποκλειστικές συλλογές καλλυντικών υψηλής ποιότητας, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, επεξεργασμένα για να αξιοποιήσουν την φυσική σας ομορφιά με κομψότητα και αριστεία. (Neufchâtel, Ελβετία).Αποκλειστική συλλογή σκευών ψησίματος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Masterpiece Cookware, επεξεργασμένη ειδικά για μια υγιεινή και νόστιμη κουζίνα χωρίς πρόσθετα λιπαρά ή νερό (Μιλάνο, Ιταλία). Τα εξαίσια μας μαχαίρια, χειροποίητα εδώ και πάνω από δύο αιώνες, εκπροσωπούν την κορυφή μιας αυθεντικής παραδοσιακής κληρονομιάς και μιας ασύγκριτης ποιότητας (Σολινγκέν, Γερμανία). Οι σειρές μας εξυγιαντών αέρος και νερού, σχεδιασμένοι για να εξασφαλίσουν μια βέλτιστη ποιότητα και έναν υγιεινές περιβάλλον στην καθημερινότητα σας (Νότια Κορέα). Με την συνεργασία 100 000 συμβουλών σε όλο τον κόσμο, ο όμιλος μας επέκτεινε την παγκόσμια του παρουσία, καθώς οι εκπρόσωποι της έπαιξαν έναν σημαντικό ρόλο στην πώληση σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου προϊόντων μας σε 60 χώρες. Ο όμιλος Zepter προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη του και τα 7 του ευρωπαϊκά εργοστάσια για την παραγωγή υπό λευκό σήμα, εξασφαλίζοντας αψέγαστη ποιότητα χάρη στα αυστηρά του πρότυπα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο. Υλοποιούμε το όραμα σας υποστηρίζοντας σας στο να προσφέρετε προϊόντα ανώτατης ποιότητας στους πελάτες σας.

 2. ATLAS EXPORT PACKAGING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATLAS EXPORT PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Χαρτοπετσέτες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Συσκευασίες επί παραγγελία, Επιτραπέζια σκεύη, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, Συσκευασίες για τρόφιμα, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και χαρτι συσκευασιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. ETERNUM

  Βέλγιο

  Η ETERNUM είναι μια Βελγική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1924 και ειδικεύεται στη δημιουργία, την παραγωγή και την πώληση σερβίτσιων και επιτραπέζιων ειδών από ανοξείδωτο χάλυβα. Με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες μέσω του δικτύου των διανομέων και των τοπικών αντιπροσώπων μας, πραγματοποιούμε το 80% των πωλήσεών μας με εξαγωγές. Η κεντρική έδρα μας βρίσκεται στο Gembloux (Βέλγιο), όπου βρίσκεται επίσης η μονάδα παραγωγής μας, καθώς και μια αποθήκη 3.000 παλετών. Τα προϊόντα μας απευθύνονται τόσο στους τελικούς καταναλωτές όσο και στον κλάδο των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και των καφετεριών. Συλλογή με περισσότερα από 50 μοντέλα σερβίτσιων και περισσότερα από 150 επιτραπέζια είδη. Εργοστάσια στο Βέλγιο και στην Κίνα. Προσφέρουμε επίσης είδη υψηλής ποιότητας για μεγάλα ξενοδοχεία, ξενοδοχεία 5 αστέρων, καθώς και επιτραπέζια σερβίτσια ντιζάιν για εστιατόρια που έχουν επιβραβευθεί με αστέρια.

 4. ECO-WOOD LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία ECO-Wood είναι μια επιχείρηση με οικολογική φιλοσοφία.Η εταιρεία αναπτύσσει την παραγωγή εντός της επιχείρησης, επιτραπέζιων οικολογικών ειδών μιας χρήσης από καπλαμάδες σημύδας χωρίς την χρήση χημικών προϊόντων ή κόλλας. Μόνο με ξύλο. Η ECO-Wood βοηθά τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση. Η εταιρεία ανταποκρίνεται γρήγορα στις τάσεις της αγοράς και είναι έτοιμη να εφαρμόσει τροποποιήσεις ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των διεθνών εταίρων και τις απαιτήσεις ειδικών χωρών. Τα προϊόντα της ECO-Wood διαθέτουν διεθνής πιστοποίηση κατά FSC. Αυτό σημαίνει πως τα προϊόντα κατασκευάζονται από πρώτες ύλες που προέρχονται από πιστοποιημένη διαχείριση δασών. Δηλαδή, οι ιδιοκτήτες των δασών και οι διαχειριστές των δασών υποβάλλονται σε πιστοποίηση FSC ώστε να αποδείξουν πως διαχειρίζονται τα δάση με υπεύθυνο τρόπο. Μια από τις κύριες απαιτήσεις είναι η συνοχή της εφοδιαστικής αλυσίδας από το δάσος ως τον καταναλωτή. Αυτό εμποδίζει την ξυλεία άγνωστης προέλευσης, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης ξυλείας, να προσέλθει στην αλυσίδα επιτήρησης.

 5. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό, ειδη μιας χρησης για τροφιμα, και Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, κατσαρολα ατμου, Κατασκευαστές χαρτονιού, και Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

 2. CRAFTY HOUSE

  Ρωσία

  Η εταιρεία CRAFTY HOUSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λινό - υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες τσάντες, Χαρτί - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Επιτραπέζια σκεύη, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, Χάρτινες τσάντες, Χαρτί - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Επιτραπέζια σκεύη, και Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Smolensk, Ρωσία.

 3. KYNAI

  Βέλγιο

  Η εταιρεία KYNAI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξυλινες σανιδες. Έχει έδρα σε Braine L'alleud, Βέλγιο.

 4. CUTAL EXPORT LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία CUTAL EXPORT LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, και Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Caldas Das Taipas, Πορτογαλία.

 5. SIMPLYLEAF E.U

  Γερμανία

  Η εταιρεία SIMPLYLEAF E.U, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

 1. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις βιομηχανικών καπνοδόχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικά μέσα, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, Ψυκτικά μέσα, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, και καροτσια καθαρισμου. Έχει έδρα σε Karatay, Τουρκία.

 2. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτραπέζια σκεύη, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, Επιτραπέζια σκεύη, μαχαιρια απο ανοξειδωτο χαλυβα, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, και ψαλιδακια για μανικιουρ. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 1. LA CASSEROLERIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία LA CASSEROLERIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Caudan, Γαλλία.

 2. FIVE PRESTIGE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FIVE PRESTIGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Saint-Maur, Γαλλία.

 3. YIGITSAN MUTFAK

  Τουρκία

  Η εταιρεία YIGITSAN MUTFAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO

  Τουρκία

  Η εταιρεία SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, πλαστικα ποτηρια, χαρτινα και πλαστικα πιατα, και κυπελλα. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 5. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEBG GMBH - GERMANCUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαχαιρια για σεφ απο ανοξειδωτο χαλυβα, ανοξειδωτα μαχαιρια, και μαχαιροπηρουνα απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 6. COOKINGLIFE

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία COOKINGLIFE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

 7. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ANBEL HOME- & KITCHENWARE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σερβίτσια φαγητού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, δοχεια ψησιματος, μικρες οικιακες ηλεκτρικες συσκευες για την κουζινα, και Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Kontich, Βέλγιο.

 8. VIKINGSUN AB

  Σουηδία

  Η εταιρεία VIKINGSUN AB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Stockholm, Σουηδία.

 1. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Τουρκία

  Η εταιρεία YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σερβίτσια φαγητού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, Ανοξείδωτα - μαχαιροπήρουνα, βιομηχανικες κουζινες, ανοξειδωτοι χαλυβες, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, και Ανοξείδωτα - μαχαιροπήρουνα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. LAGUIOLE EN AUBRAC

  Γαλλία

  Η εταιρεία LAGUIOLE EN AUBRAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πολυλειτουργικα μαχαιρια, μαχαιρια κουζινας, και τέχνη του τραπεζιού. Έχει έδρα σε Espalion, Γαλλία.

 3. SAXTOR

  Ισπανία

  Η εταιρεία SAXTOR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Sax, Ισπανία.

 4. CUBERTERIA.ES

  Ισπανία

  Η εταιρεία CUBERTERIA.ES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαιροπήρουνα, χρυσά και ασημένια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, μαχαιροπηρουνα, πιατα απο ασημι, και Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Santander, Ισπανία.

 5. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Ελβετία

  Η εταιρεία SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Biel, Ελβετία.

 6. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

 7. AC SILVER

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία AC SILVER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλαια ασημικα, και παλαια κοσμηματα. Έχει έδρα σε Tyne And Wear, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. GNALI & ZANI

  Ιταλία

  Η εταιρεία GNALI & ZANI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτραπέζια σκεύη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτραπέζια σκεύη από κασσίτερο, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, Επιτραπέζια σκεύη από κασσίτερο, και Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Lumezzane, Ιταλία.

 9. ARKOGREN AS

  Εσθονία

  Η εταιρεία ARKOGREN AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτραπέζια σκεύη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σερβίτσια φαγητού, Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια, Σερβίτσια φαγητού, και Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει έδρα σε Harjumaa, Εσθονία.

 10. GÜNTER GRÄWE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GÜNTER GRÄWE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουτάλια, πηρούνια και μαχαίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτραπέζια σκεύη, μαχαιρια κουζινας, σερβίτσια για εστιατόρια, και Επιτραπέζια σκεύη. Έχει έδρα σε Meinerzhagen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κουτάλια- πηρούνια και μαχαίρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

77 Επιχειρήσεις