• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κουτάλια- πηρούνια και μαχαίρια

Αποτελέσματα για

Κουτάλια- πηρούνια και μαχαίρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ETERNUM

  Βέλγιο

  Η ETERNUM είναι μια Βελγική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1924 και ειδικεύεται στη δημιουργία, την παραγωγή και την πώληση σερβίτσιων και επιτραπέζιων ειδών από ανοξείδωτο χάλυβα. Με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες μέσω του δικτύου των διανομέων και των τοπικών αντιπροσώπων μας, πραγματοποιούμε το 80% των πωλήσεών μας με εξαγωγές. Η κεντρική έδρα μας βρίσκεται στο Gembloux (Βέλγιο), όπου βρίσκεται επίσης η μονάδα παραγωγής μας, καθώς και μια αποθήκη 3.000 παλετών. Τα προϊόντα μας απευθύνονται τόσο στους τελικούς καταναλωτές όσο και στον κλάδο των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και των καφετεριών. Συλλογή με περισσότερα από 50 μοντέλα σερβίτσιων και περισσότερα από 150 επιτραπέζια είδη. Εργοστάσια στο Βέλγιο και στην Κίνα. Προσφέρουμε επίσης είδη υψηλής ποιότητας για μεγάλα ξενοδοχεία, ξενοδοχεία 5 αστέρων, καθώς και επιτραπέζια σερβίτσια ντιζάιν για εστιατόρια που έχουν επιβραβευθεί με αστέρια.

 2. SIMPLYLEAF E.U

  Γερμανία

 3. KOLCHUGINSKII MELKHIOR

  Ρωσία

  Η Kolchuginskii Melkhior, ιδρύθηκε το 1896, κατασκευάζει σερβίτσια φαγητού, επιτραπέζια σκεύη (κουτάλια, πιρούνια και μαχαίρια), και αξεσουάρ κουζίνας από χαλκό και χαλκονικέλιο.Για περισσότερα από 120 χρόνια, διατηρήσαμε τις παραδόσεις και βελτιώσαμε την ποιότητα των προϊόντων μας. Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε την μεγαλύτερη γκάμα και να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των αγοραστών, από τυποποιημένα επιτραπέζια σκεύη ως ατομικές απαιτήσεις βάσει σχεδίου και εξατομικευμένη χάραξη. Σήμερα η παραγωγική γραμμή της επιχείρησης συμπεριλαμβάνει πάνω από 300 είδη με θήκες για ποτήρια, 12 συλλογές επιτραπέζιων σκευών σε διάφορες εκδοχές και την κατασκευή σερβίτσιων φαγητού και αξεσουάρ από χαλκό και χαλκονικέλιο. Η γραμμή σερβίτσιων από χαλκό (μπολ, τηγάνια, κατσαρόλες και κουτάλες) έχει ήδη αποκτήσει φήμη και η ανταπόκριση στην αγορά είναι ιδιαίτερα επιτυχής. Χάρη στην λαμπρή, βιώσιμη και πλούσια ιστορία της φίρμας, ξεχωρίζουμε σαφώς στην αγορά και στην συνείδηση των καταναλωτών: όταν μιλάνε για βάσεις για ποτήρια, εννοούν εμάς, την - Kolchuginskii Melkhior.

 4. ECO-WOOD LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία ECO-Wood είναι μια επιχείρηση με οικολογική φιλοσοφία.Η εταιρεία αναπτύσσει την παραγωγή εντός της επιχείρησης, επιτραπέζιων οικολογικών ειδών μιας χρήσης από καπλαμάδες σημύδας χωρίς την χρήση χημικών προϊόντων ή κόλλας. Μόνο με ξύλο. Η ECO-Wood βοηθά τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση. Η εταιρεία ανταποκρίνεται γρήγορα στις τάσεις της αγοράς και είναι έτοιμη να εφαρμόσει τροποποιήσεις ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των διεθνών εταίρων και τις απαιτήσεις ειδικών χωρών. Τα προϊόντα της ECO-Wood διαθέτουν διεθνής πιστοποίηση κατά FSC. Αυτό σημαίνει πως τα προϊόντα κατασκευάζονται από πρώτες ύλες που προέρχονται από πιστοποιημένη διαχείριση δασών. Δηλαδή, οι ιδιοκτήτες των δασών και οι διαχειριστές των δασών υποβάλλονται σε πιστοποίηση FSC ώστε να αποδείξουν πως διαχειρίζονται τα δάση με υπεύθυνο τρόπο. Μια από τις κύριες απαιτήσεις είναι η συνοχή της εφοδιαστικής αλυσίδας από το δάσος ως τον καταναλωτή. Αυτό εμποδίζει την ξυλεία άγνωστης προέλευσης, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης ξυλείας, να προσέλθει στην αλυσίδα επιτήρησης.

 5. KYNAI

  Βέλγιο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Τουρκία

 2. CRAFTY HOUSE

  Ρωσία

 3. CUTAL EXPORT LDA

  Πορτογαλία

 4. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Τουρκία

 5. KEOHAN METAL CO.

  Νότια Κορέα

 1. LA CASSEROLERIE

  Γαλλία

 2. YIGITSAN MUTFAK

  Τουρκία

 1. GENARAL OLIVE WOOD

  Τυνησία

 2. COOKINGLIFE

  Κάτω Χώρες

 3. FIVE PRESTIGE

  Γαλλία

 4. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Γερμανία

 5. VIKINGSUN AB

  Σουηδία

 6. SAXTOR

  Ισπανία

 7. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Τουρκία

 8. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Βέλγιο

 1. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 2. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Ελβετία

 3. GÜNTER GRÄWE GMBH

  Γερμανία

 4. HY INTERNATIONAL TRADE CO.LIMITED

  Κίνα

 5. CUBERTERIA.ES

  Ισπανία

 6. AC SILVER

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. D&D - DOMUS AND DESIGN

  Ιταλία

 8. GNALI & ZANI

  Ιταλία

 9. INOXRIV S.P.A.

  Ιταλία

 10. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κουτάλια- πηρούνια και μαχαίρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

86 επιχειρήσεις