• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κοτόπουλα φρέσκα

Αποτελέσματα για

Κοτόπουλα φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Mir Han Bau GmbH ειδικεύεται στην χονδρική πώληση παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων υψηλής αξίας, προϊόντων γενικού εμπορίου και προϊόντων lifestyle σε πολυάριθμες χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση τροφίμων και προϊόντων μπακαλικής δυτικού τύπου σε όλες σχεδόν της ευρωπαϊκές χώρες μάς έχει αναδείξει σε μια από τις πλέον ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες εταιρείες παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού και εξαγωγών αγαθών. Η επιτυχία μας μπορεί να αποδοθεί στην εξαιρετική υποστήριξη των πελατών, στη γρήγορη και αξιόπιστη αλυσίδα εφοδιασμού και στην εκτενή γνώση της παγκόσμιας αγοράς αγαθών. Με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια και στη διάθεση επώνυμων προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κλάδου. Επιπλέον, η στρατηγική μας συνεργασία με τις αναπτυσσόμενες και ωριμάζουσες αγορές της Άπω Ανατολής έχει ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας. Στην Mir Han Bau GmbH είμαστε υπερήφανοι για την παράδοση επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και την κάλυψη των απαιτήσεων του παγκόσμιου εμπορίου. Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση της υποδειγματικής εξυπηρέτησης των πελατών διασφαλίζοντας γρήγορε και αξιόπιστες παραδόσεις και αξιοποιώντας ευκαιρίες στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά τροφίμων και ειδών μπακαλικής δυτικού τύπου.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές χονδρικής, καλύπτοντας όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.Συμπληρωματικά, η ομαλή μας διαχείριση διακίνησης εξασφαλίζει παραδόσεις εντός των προθεσμιών. Ως ηγετική εμπορική επιχείρηση, αριστεύουμε ως χονδρέμπορος και ως διανομέας, προσφέροντας μια εκτενής γκάμα προϊόντων. Ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει ποτά όπως ενεργειακά ποτά και μη οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματώδεις και μη μπύρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπ. βρεφικό γάλα, και είδη όπως σοκολάτες, ζαχαρωτά, τσάγια και καφέδες πρώτης ποιότητας. Η ισχυρές μας συνεργασίες με επώνυμους παραγωγούς όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, και Ferrero μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε στην εντέλεια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αφοσίωση μας στην αριστεία μας δίνει κίνητρο ώστε να εξερευνήσουμε φανταστικές περιορισμένες κατηγορίες και μοναδικές φίρμες. Έχουμε καλλιεργήσει αξιόπιστες συνεργασίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελιών εντός 48ωρου. Στο επίκεντρο της ÁRIK 21 - AGRO KFT βρίσκεται η αξία που δίνουμε στην εμπιστοσύνη και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.Η έμπειρη μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα του εμπορίου με όραμα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές συναλλαγές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες που συνεχίζονται πέρα από την αρχική παραγγελία, δίνοντας έμφαση στην αμοιβαία ανάπτυξη.

 3. GK KUSHPIT-AGRO

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η KUSHPIT-AGRO είναι ένας συνεταιρισμός Ουκρανών γεωργών (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") με κύρια δραστηριότητα την καλλιέργεια σιτηρών, τεχνικών καλλιεργειών και ελαιούχων σπόρων. Συντηρούμε τομέα τροφίμων προϊόντων συγκομιδής της χώρας με την καλλιέργεια, την απασχόληση εκπαιδευμένων εργατών και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες. Η GC KUSHPIT-AGRO είναι μια οικογενειακή επιχείριση που ακμάζει για σχεδόν 30 χρόνια. Οι εκτάσεις της ανέρχονται σε περίπου 5000 εκτάρια. Οι κύριες καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι: εαρινός σίτος, χειμερινός σίτος, ηλίανθος, αραβόσιτος, σόγια, φαγόπυρο. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις διαθέτουν το δικό τους στόλο μηχανημάτων και ελκυστήρων. Το 2020 τέθηκε σε λειτουργία το ιδιόκτητο συγκρότημα καθαρισμού σιτηρών με ξηραντήρα. Η χωρητικότητα του ανελκυστήρα σιτηρών είναι 40 χιλιάδες τόνοι. Επίσης διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο και τα δικά μας μέσα μεταφοράς - φορτηγά σιτηρών. Μπορείτε να βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για εμάς στην ιστοσελίδα μας: www.kushpit-agro.com Διαθέτουμε τα προϊόντα μας τόσο στην Ουκρανία όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε με βάση τις προδιαγραφές DAP και CIF. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω των δικών μας μέσων μεταφοράς σιτηρών και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και σιδηροδρομική μεταφορά.

 4. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Βραζιλία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Brazil Frozen Food Exporters, μια κορυφαία διεθνής εταιρεία παραγωγής και διανομής κατεψυγμένου κοτόπουλου, χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια και Νότια Αμερική. Με κεντρική έδρα στην Ασία, εξειδικευόμαστε στις λύσεις τροφοδοτικών αλυσίδων, καλύπτουμε πάνω από 600 παγκόσμιες εταιρείες και οργανισμούς. Χάρη στην εμπειρία μας, εξατομικεύουμε τις λύσεις ώστε να ικανοποιήσουμε τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας. Η προσέγγιση μας στραμμένη στην διαδικασία μας ξεχωρίζει, παραδίδοντας συνεχώς βελτιωμένες λύσεις μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους έμμεσους κατασκευαστές υλικών, παρέχοντας χαμηλότερα συνολικά παραγωγικά κόστη ως τρίτος προμηθευτής. Το δίκτυο των κατασκευαστικών μας εγκαταστάσεων και συστημάτων διανομής εξασφαλίζει αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Ο πυρήνας των αξιών μας βασίζεται στην σκληρή εργασία, ειλικρίνεια, διαφάνεια, αξιοπιστία και ακεραιότητα, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών, στις σχέσεις μας με τους προμηθευτές, στα κέρδη των μεριδιούχων και στην ευεξία των ομάδων μας.

 5. COQ DES PRES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COQ DES PRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοτόπουλα φρέσκα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Αυγά, πατε κοτοπουλου, βιολογικα κοτοπουλα, βολοβαν, μπουτια κοτοπουλου, και Χοιρινό κρέας αλεσμένο και ψημένο (ριγιέτ). Έχει έδρα σε Fernelmont, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZOURAS POULTRY

  Ελλάδα

 2. ILION 2011 OOD

  Βουλγαρία

  Εμποριο προιονδα απο κοτοπουλα

 3. BINGHAM APPLIANCES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BINGHAM APPLIANCES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μουσικα οργανα με κρουστες χορδες και δοξαρι, και αποπτερωτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Waltham Abbey, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. LA POLLERÍA DE MIGUEL

  Ισπανία

  Η εταιρεία LA POLLERÍA DE MIGUEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα κοτοπουλα, και ειδη για fitness. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 5. PAMPAFOODS

  Βραζιλία

  Η εταιρεία PAMPAFOODS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βοδινό κρέας, Κοτόπουλα φρέσκα, Χοιρινό κρέας, Κατεψυγμένα εντόσθια, Βοδινό κρέας, Κοτόπουλα φρέσκα, και Χοιρινό κρέας. Έχει έδρα σε Porto Alegre, Βραζιλία.

 1. AN CONSULTING

  Τουρκία

  Η εταιρεία AN CONSULTING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπασματα, Κόκκοι ξύλου, και εξοπλισμος για την αεροναυπηγικη βιομηχανια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. GRUPPO SICULA CARNI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία GRUPPO SICULA CARNI SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους νωπα κρεατα χονδρικης, αποθηκη κατεψυγμενων προϊοντων, φρεσκο κρεας πουλερικων, και χονδρικη πωληση τροφιμων. Έχει έδρα σε Bronte, Ιταλία.

 1. MERDA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία MERDA SP. Z O.O., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κρέας και προϊόντα κρέατος, κοτοπουλα για γαστρονομια, κρεας κοτοπουλου, και κρεατα χονδρικης. Έχει έδρα σε Keblowo, Πολωνία.

 2. JBS USA

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία JBS USA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο χοιρινο κρεας, και κατεψυγμενο βοδινο κρεας. Έχει έδρα σε Denver, Ηνωμένες Πολιτείες.

 3. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LIEBEN GEVOGELTE & WILD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, βουτυροκομεια, αυγα, και Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Genk, Βέλγιο.

 4. BPPARTNERS LTD -AMVROSIADIS AVEE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία BPPARTNERS LTD -AMVROSIADIS AVEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Katerini, Ελλάδα.

 5. COUNTRY FRESH PULLETS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία COUNTRY FRESH PULLETS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Shropshire, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. ANZCO FOODS EUROPE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ANZCO FOODS EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόβειο κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κοτόπουλα φρέσκα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Oudenaarde, Βέλγιο.

 7. HOTIMPEX

  Καναδάς

  Η εταιρεία HOTIMPEX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο χοιρινο κρεας, βοδινο κρεας, κοτες, και κατεψυγμενο κρεας πουλερικων. Έχει έδρα σε Laval, Καναδάς.

 8. POLLI AZZOLINA

  Ιταλία

  Η εταιρεία POLLI AZZOLINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Mineo, Ιταλία.

 1. KMC FOOD GROUP

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία KMC FOOD GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεατα ορνιθοτροφειου, κρεας προβατου, και κοτοπουλο στηθος. Έχει έδρα σε Bilston, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. VANOBEL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VANOBEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοτοπουλο στηθος, μπουτια κοτοπουλου, Φτερά από κοτόπουλο, και κρεας κοτοπουλου. Έχει έδρα σε Sint-Eloois-Vijve, Βέλγιο.

 3. NIFICO

  Πολωνία

  Η εταιρεία NIFICO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοτόπουλα φρέσκα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, πουλερικα, Κοτόπουλα φρέσκα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Goczalkowice Zdroj, Πολωνία.

 4. HOOK MEAT

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HOOK MEAT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, χοιρινο κρεας, κρεας, κατσικισιο κρεας, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. PHU SUŁKOWSKI

  Πολωνία

  Η εταιρεία PHU SUŁKOWSKI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πουλερικα. Έχει έδρα σε Kargowa, Πολωνία.

 6. VIKI D.O.O.

  Κροατία

  Η εταιρεία VIKI D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεας κοτας. Έχει έδρα σε Cakovec, Κροατία.

 7. MALADUPI KFT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία MALADUPI KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοτοπουλο στηθος, πουλερικα, κατεψυγμενο κρεας πουλερικων, και κρεατα ορνιθοτροφειου. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 8. UAB M-TRADE GROUP

  Λιθουανία

  Η εταιρεία UAB M-TRADE GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεας κοτοπουλου, κατεψυγμενα λαχανικα, βοδινο κρεας, και φρεσκο χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

 9. AN CONSULTING

  Τουρκία

  Η εταιρεία AN CONSULTING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Κοτόπουλα φρέσκα, Κόκκοι ξύλου, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 10. COMERCIAL TRANSCAMBIO

  Βραζιλία

  Η εταιρεία COMERCIAL TRANSCAMBIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Canoas, Βραζιλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοτόπουλα φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

241 Επιχειρήσεις