• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κοτόπουλα φρέσκα

Αποτελέσματα για

Κοτόπουλα φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Κάτω Χώρες

  Η Mir Han Bau GmbH ειδικεύεται στην χονδρική πώληση παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων υψηλής αξίας, προϊόντων γενικού εμπορίου και προϊόντων lifestyle σε πολυάριθμες χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση τροφίμων και προϊόντων μπακαλικής δυτικού τύπου σε όλες σχεδόν της ευρωπαϊκές χώρες μάς έχει αναδείξει σε μια από τις πλέον ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες εταιρείες παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού και εξαγωγών αγαθών. Η επιτυχία μας μπορεί να αποδοθεί στην εξαιρετική υποστήριξη των πελατών, στη γρήγορη και αξιόπιστη αλυσίδα εφοδιασμού και στην εκτενή γνώση της παγκόσμιας αγοράς αγαθών. Με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια και στη διάθεση επώνυμων προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κλάδου. Επιπλέον, η στρατηγική μας συνεργασία με τις αναπτυσσόμενες και ωριμάζουσες αγορές της Άπω Ανατολής έχει ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας. Στην Mir Han Bau GmbH είμαστε υπερήφανοι για την παράδοση επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και την κάλυψη των απαιτήσεων του παγκόσμιου εμπορίου. Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση της υποδειγματικής εξυπηρέτησης των πελατών διασφαλίζοντας γρήγορε και αξιόπιστες παραδόσεις και αξιοποιώντας ευκαιρίες στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά τροφίμων και ειδών μπακαλικής δυτικού τύπου.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ουγγαρία

  Καλωσορίσατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές χονδρικής, καλύπτοντας όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.Συμπληρωματικά, η ομαλή μας διαχείριση διακίνησης εξασφαλίζει παραδόσεις εντός των προθεσμιών. Ως ηγετική εμπορική επιχείρηση, αριστεύουμε ως χονδρέμπορος και ως διανομέας, προσφέροντας μια εκτενής γκάμα προϊόντων. Ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει ποτά όπως ενεργειακά ποτά και μη οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματώδεις και μη μπύρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπ. βρεφικό γάλα, και είδη όπως σοκολάτες, ζαχαρωτά, τσάγια και καφέδες πρώτης ποιότητας. Η ισχυρές μας συνεργασίες με επώνυμους παραγωγούς όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, και Ferrero μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε στην εντέλεια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αφοσίωση μας στην αριστεία μας δίνει κίνητρο ώστε να εξερευνήσουμε φανταστικές περιορισμένες κατηγορίες και μοναδικές φίρμες. Έχουμε καλλιεργήσει αξιόπιστες συνεργασίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελιών εντός 48ωρου. Στο επίκεντρο της ÁRIK 21 - AGRO KFT βρίσκεται η αξία που δίνουμε στην εμπιστοσύνη και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.Η έμπειρη μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα του εμπορίου με όραμα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές συναλλαγές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες που συνεχίζονται πέρα από την αρχική παραγγελία, δίνοντας έμφαση στην αμοιβαία ανάπτυξη.

 3. GK KUSHPIT-AGRO

  Ουκρανία

  Η KUSHPIT-AGRO είναι ένας συνεταιρισμός Ουκρανών γεωργών (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") με κύρια δραστηριότητα την καλλιέργεια σιτηρών, τεχνικών καλλιεργειών και ελαιούχων σπόρων. Συντηρούμε τομέα τροφίμων προϊόντων συγκομιδής της χώρας με την καλλιέργεια, την απασχόληση εκπαιδευμένων εργατών και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες. Η GC KUSHPIT-AGRO είναι μια οικογενειακή επιχείριση που ακμάζει για σχεδόν 30 χρόνια. Οι εκτάσεις της ανέρχονται σε περίπου 5000 εκτάρια. Οι κύριες καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι: εαρινός σίτος, χειμερινός σίτος, ηλίανθος, αραβόσιτος, σόγια, φαγόπυρο. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις διαθέτουν το δικό τους στόλο μηχανημάτων και ελκυστήρων. Το 2020 τέθηκε σε λειτουργία το ιδιόκτητο συγκρότημα καθαρισμού σιτηρών με ξηραντήρα. Η χωρητικότητα του ανελκυστήρα σιτηρών είναι 40 χιλιάδες τόνοι. Επίσης διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο και τα δικά μας μέσα μεταφοράς - φορτηγά σιτηρών. Μπορείτε να βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για εμάς στην ιστοσελίδα μας: www.kushpit-agro.com Διαθέτουμε τα προϊόντα μας τόσο στην Ουκρανία όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε με βάση τις προδιαγραφές DAP και CIF. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω των δικών μας μέσων μεταφοράς σιτηρών και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και σιδηροδρομική μεταφορά.

 4. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Βραζιλία

  Καλωσορίσατε στην Brazil Frozen Food Exporters, μια κορυφαία διεθνής εταιρεία παραγωγής και διανομής κατεψυγμένου κοτόπουλου, χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια και Νότια Αμερική. Με κεντρική έδρα στην Ασία, εξειδικευόμαστε στις λύσεις τροφοδοτικών αλυσίδων, καλύπτουμε πάνω από 600 παγκόσμιες εταιρείες και οργανισμούς. Χάρη στην εμπειρία μας, εξατομικεύουμε τις λύσεις ώστε να ικανοποιήσουμε τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας. Η προσέγγιση μας στραμμένη στην διαδικασία μας ξεχωρίζει, παραδίδοντας συνεχώς βελτιωμένες λύσεις μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους έμμεσους κατασκευαστές υλικών, παρέχοντας χαμηλότερα συνολικά παραγωγικά κόστη ως τρίτος προμηθευτής. Το δίκτυο των κατασκευαστικών μας εγκαταστάσεων και συστημάτων διανομής εξασφαλίζει αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Ο πυρήνας των αξιών μας βασίζεται στην σκληρή εργασία, ειλικρίνεια, διαφάνεια, αξιοπιστία και ακεραιότητα, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών, στις σχέσεις μας με τους προμηθευτές, στα κέρδη των μεριδιούχων και στην ευεξία των ομάδων μας.

 5. ZOURAS POULTRY

  Ελλάδα

  Καλώς ήρθατε στην E*Σελίδα μας. Σας προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα από την Ελλάδα. Η Zouras Poultry είναι ο κορυφαίος Έλληνας παραγωγός και εξαγωγέας αυγών επώασης, επιτραπέζιων αυγών και επίσης πιστοποιημένος Halal για εξαγωγή κατεψυγμένου κοτόπουλου ολόκληρα και ανταλλακτικά. Welcome to our E*Page. We serve you the best quality products from Greece. Zouras Poultry is the leading Greek producer & exporter of hatching eggs, table eggs and also halal certified for export of frozen chicken whole and parts.

  Όλα τα προϊόντα για "κοτόπουλα φρέσκα"

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ILION 2011 OOD

  Βουλγαρία

  Εμποριο προιονδα απο κοτοπουλα

 2. BINGHAM APPLIANCES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. POLLI AZZOLINA

  Ιταλία

 4. PAMPAFOODS

  Βραζιλία

 5. MERDA SP. Z O.O.

  Πολωνία

 1. JBS USA

  Ηνωμένες Πολιτείες

 2. AN CONSULTING

  Τουρκία

 1. BPPARTNERS LTD -AMVROSIADIS AVEE

  Ελλάδα

 2. KMC FOOD GROUP

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. ANZCO FOODS EUROPE

  Βέλγιο

 4. VANOBEL

  Βέλγιο

 5. LA POLLERÍA DE MIGUEL

  Ισπανία

 6. HOTIMPEX

  Καναδάς

 7. GRUPPO SICULA CARNI SRL

  Ιταλία

 8. NIFICO

  Πολωνία

 1. MALADUPI KFT

  Ουκρανία

 2. ELLISSE FOODS SOLUTIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. PHU SUŁKOWSKI

  Πολωνία

 4. VIKI D.O.O.

  Κροατία

 5. WILLEM SPOORMANS

  Βέλγιο

 6. HOOK MEAT

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. ACIASSYSTEM

  Βραζιλία

 8. BISCA

  Γερμανία

 9. UAB M-TRADE GROUP

  Λιθουανία

 10. BROEIERIJ DAVID

  Βέλγιο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοτόπουλα φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

239 Επιχειρήσεις