• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κορνιζες για φωτογραφιες- αφισες- καθρεφτες

Αποτελέσματα για

Κορνιζες για φωτογραφιες- αφισες- καθρεφτες - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. VELISTA

    Ουκρανία

    Η εταιρεία VELISTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κορνιζεσ-βασεις για φωτογραφιες, και κορνιζες για φωτογραφιες, αφισες, καθρεφτες. Έχει έδρα σε Zhytomyr, Ουκρανία.

  2. DEBEX SUISSE AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία DEBEX SUISSE AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κορνιζες για πινακες, αξεσουαρ για κορνιζοποιους, κορνιζες για φωτογραφιες, αφισες, καθρεφτες, και ξυλινοι πινακες. Έχει έδρα σε Hergiswil Nw, Ελβετία.

  3. SAGESSE THAILAND CO. LIMITED.

    Ταϊλάνδη

    Η εταιρεία SAGESSE THAILAND CO. LIMITED., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες, κορνιζες για φωτογραφιες, αφισες, καθρεφτες, Διακοσμήσεις Δώρα, Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες, και εκτελεση κατ' οικον. Έχει έδρα σε Bangkok, Ταϊλάνδη.

  4. TUTTO FRAMING

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία TUTTO FRAMING, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θηκη φωτογραφιων, και κορνιζες για φωτογραφιες, αφισες, καθρεφτες. Έχει έδρα σε Harrogate, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. SPAGL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η "Καινοτομία από παράδοση" χαρακτηρίζει εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια και 4 γενιές όλο το στιλ των κορνιζών μας. Δίδουμε μέγιστη έμφαση στην ποιότητα και στη χειροποίητη τελειότητα σε μια μονάδα παραγωγής όπου οι χειροτεχνία έχει παράδοση: Στο Ilztal του Βαυαρικού Δρυμού. Η ανωτερότητά μας εκτείνεται από την επιλογή οικολογικά πιστοποιημένης ξυλείας και την εξειδικευμένη επιφανειακή επεξεργασία έως το ολοκληρωμένο καδράρισμα με πασπαρτού και ειδικό τζάμι. Ειδικευόμαστε στις πλέον ιδιαίτερες ιδέες κορνίζας και τροφοδοτούμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κορνιζες για φωτογραφιες- αφισες- καθρεφτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις