• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κοπής κρεάτων

Αποτελέσματα για

Κοπής κρεάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UMIXMART

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Umixmart είναι ένας προμηθευτής τροφίμων που δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας τρόφιμα ανώτατης ποιότητας για όλα τα πορτοφόλια και με στόχο την ανάπτυξη της στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Η ποικιλία μας διαθέτει κυρίως προϊόντα από καλλιεργητές στην Ουκρανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Εξάγουμε στη Δυτική Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.Η ποικιλία μας με πουλερικά προσφέρει: ψυγείου ή κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο, μπούτι, χωρίς οστά (shawarma), φτερούγες κοτόπουλου, πόδια κ.λπ. Τα προϊόντα μας βοδινού, τα οποία ετοιμάζουμε για τους πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν κομμάτια όπως: ribeye, bavetta, ποντίκι, λαιμός, νουά, κότσι, σπάλα και κόντρα μπριζόλες. Προσφέρουμε επίσης ροσμπίφ, στήθος, συκώτια, έντερα, στομάχια, λάπα κοιλιά. Το να προσφέρουμε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που βελτιώνουν την ευεξία των ανθρώπων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιχείρηση μας. Ως κύριος προμηθευτής τροφίμων και ποτών στην αγορά των ΕΑΕ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Umixmart ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για υγιεινά προϊόντα διατροφής και συστατικά. Συνεργαζόμαστε μόνο με εργοστάσια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επεξεργασίας τροφίμων. Για την μουσουλμανική αγορά, προσφέρουμε προϊόντα πιστοποιημένα Χαλάλ.

 2. HOREMEAT

  Βέλγιο

 3. OPTIMEAT LTD.

  Ρουμανία

  Η Optimeat ειδικεύεται στο χοιρινό, το βοδινό, το αρνί, τα πουλερικά, το ωμό κρέας και σε πακέτα λιανικής, φρέσκο, ψυγείου ή κατεψυγμένο. H πλειονότητα των όγκων της Optimeat αποτελείται από βασικό ακατέργαστο κρέας για επεξεργαστές, εργοστάσια κοπής και εργοστάσια κονσερβοποίησης κρεάτων, που εκπροσωπούνται από τα εξής είδη : σκελετοί, ανατομικά κομμάτια οστού και χωρίς οστά, γαρνιτούρες, λίπη και εντόσθια. Ο τομέας χονδρεμπορίου εφοδιάζεται με κομμάτια πρώτης διαλογής και ειδικά κομμάτια, διάφορα πακέτα σε συνδυασμό με τα προαναφερόμενα. Η Optimeat διαθέτει ένα εργοστάσιο κοπής και συσκευασίας, με έγκριση EU, όπου αποστεώνονται σφαγεία και κομμένα τεμάχια, τεμαχίζονται και συσκευάζονται για τη λιανική αγορά. Ο όμιλος της Optimeat διαθέτει ψυκτικό θάλαμο με έγκριση ΕΕ, στο κέντρο του Βουκουρεστίου και διαθέτει σύστημα διαχείρισης διακίνησης για διανομή. Οι στόχοι και σκοποί της Optimeat - να αποτελέσει τη δικιά σας πηγή OPTIM MEAT - με τα πιο φρέσκα προϊόντα, για να ικανοποιήσει τις ειδικές απαιτήσεις της κοινότητας και εξατομικευμένα προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 4. ADET

  Γαλλία

  Συνεταιρισμός στο Bourbon L’Archambault με σκοπό τη σφαγή και εμπορία υπό τις καλύτερες συνθήκες κάθε είδους βοδινού, πρόβειου και χοιρινού κρέατος. Εξαρχής, δραστηριοποιούμαστε για να προσφέρουμε άριστη ιχνηλασιμότητα προέλευσης των προϊόντων μέσω της συνεργασίας μας αποκλειστικά με τοπικούς κτηνοτρόφους για την αξιοποίηση των προϊόντων που διαθέτουν ένδειξη προστατευόμενης γεωγραφικής προέλευσης.

 5. SARL MARASSÉ

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JEAN FLOC'H

  Γαλλία

 2. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Ισπανία

 3. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Λουξεμβούργο

 4. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Βέλγιο

 5. WORLD-TRADE

  Βέλγιο

 1. CONDROZ GIBIER

  Βέλγιο

 2. MEAT ASSISTANCE

  Βέλγιο

 1. RXM TRADING

  Βραζιλία

 2. CONTINENTAL DESOSS

  Γαλλία

 3. QUALITY MEAT RENMANS

  Βέλγιο

 4. GOOD MEAT

  Βέλγιο

 5. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Βέλγιο

 6. DISPOSABLENET

  Κάτω Χώρες

 7. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. FOOD 2000 S. L.

  Ισπανία

 1. SANDRA SP.ZO.O

  Πολωνία

 2. LIMOPLAST

  Βοσνία και Ερζεγόβινη

 3. A. LONHIENNE

  Βέλγιο

 4. L-B-VIANDES

  Γαλλία

 5. FRILEA

  Ισπανία

 6. ENCO FRANCE

  Γαλλία

 7. GROUPE BIGARD SA

  Γαλλία

 8. CITY SÜDL. FEINKOST GMBH

  Γερμανία

 9. SUR CANAL SL

  Ισπανία

 10. CARSIVA, ENTREPOSTO COMERCIAL DE CARNES, LDA.

  Πορτογαλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοπής κρεάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

212 επιχειρήσεις