• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κοπή - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Κοπή - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHMIELINSKI

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Με έδρα στην Walbrzych, Lower Silesia, η CHMIELINSKI είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Από το 2010, εξειδικευόμαστε στις υπηρεσίες κοπής με ριπή νερού για μια μεγάλη γκάμα υλικών, εκ των οποίων χάλυβα, μη σιδηρούχα μέταλλα, καουτσούκ, πλαστικό, γυαλί και λίθος. Ο προηγμένος μας εξοπλισμός διαθέτει τρία μηχανήματα κοπής με εκτόξευση νερού από την επώνυμη εταιρεία FLOW, με τεχνολογία αιχμής, συμπ. την κεφαλή Dynamic Waterjet για κοπή ακριβείας σε 2D και 3D. Χρησιμοποιούμε επόσης το σύστημα διάτρησης Ultra Pierce, που μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε σύνθετα και εύθραυστα υλικά όπως το μάρμαρο, την πέτρα και το γυαλί. Οι ικανότητες μας επεκτείνονται σε υλικά με μέγιστη διάσταση 2000 x 4000 χιλ. και πάχος μέχρι 200 χιλ. Με αντλίες υψηλής πίεσης έως 6500 bar, είμαστε σε θέση να βελτιστοποιήσουμε τα παραγωγικά κόστη. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η δέσμευση μας στην ποιότητα, με την βοήθεια της τεχνολογίας, οι σύντομες προθεσμίες και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Ευχαρίστως να προσφέρουμε δωρεάν προσφορά και μπορούμε να επεξεργαστούμε αιτήσεις αρχείων σε μορφή DXF/DWG. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού, είτε πρόκειται για τεχνικές προδιαγραφές ή σχέδια. Η ικανοποίηση σας αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα .

 2. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα μηχανουργικής επεξεργασίας μετάλλων με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευσης, φρεζαρίσματος, σφυρηλασίας και συγκόλλησης για όλους τους κλάδους. Στα υλικά περιλαμβάνεται ο ανοξείδωτος χάλυβας, το αλουμίνιο, το τιτάνιο, ο ορείχαλκος, ο ανθρακοχάλυβας και ούτω καθεξής. Μπορούμε να ικανοποίησουμε όλες τις βιομηχανικές απαιτήσεις όπως: Ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φωτισμός LED, έπιπλα, μηχανήματα και εξοπλισμοί, εξοπλισμός καθαρισμού και ιατρικής χρήσης, γραμμές χύτευσης και πλαστικών κ.λπ. Η Promostar έχει ολική πείρα για εξαγωγές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Νοτιοασιατικές χώρες. Μπορούμε να επιτύχουμε ανοχή +/-0, 002 χιλ. Είναι δυνατή η επίτευξη των τυπικών πιστοποιήσεων των ROHS, REACH. Το υλικό μπορεί να πιστοποιηθεί κατά ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 και ISO TS16949. Χαρακτηριστικό μας : Μέση διάσταση με σωστή διαχείριση εργοστασίου. Επενδύουμε πολύ στα μηχανήματα και στις τεχνολογίες για τους εργάτες και διαθέτουμε ισχυρό τμήμα ανθρώπινων πόρων. Ολη η ομάδα μας συνεργάζεται εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Εργαζόμαστε ως ομάδα. Η PromoStar φημίζεται παγκοσμίως. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η CAD-CAM Engineering Solution προσφέρει υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου για πρότυπα, μικρές και σειριακές παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με πολύ μικρές αποκλίσεις και σύνθετες μορφές. Η ειδικότητα μας είναι η μηχανική κατεργασία φρέζας και τόρνευσης ψηφιακού ελέγχου: 3 άξονες, 4 άξονες, 5 άξονες σε βιομηχανίες όπως η αεροναυπηγική, πετρέλαιο και αέριο, φαρμακοβιομηχανία και Formula 1. Είδος κατεργασμένων εξαρτημάτων: συστατικά δομών αεροναυτιλίας, αεροδυναμικά συστατικά, βάνες και εξαρτήματα, υποβρύχιες επαφές σύνδεσης, υδραυλικά συστατικά. Υλικά: κράματα αλουμινίου, ανοξείδωτος χάλυβας, Inconel, τιτάνιο. Ειδικές επεξεργασίες: Ανοδίωση, σκληρή ανοδίωση, χημική στίλβωση, θερμική επεξεργασία, επεξεργασία καστάνωση.Είδος παραγωγής: μικρές σειρές (10-100 τεμάχια), μεσαίες (100-5000 τεμάχια.), μαζική (5000-30000 τεμάχια.). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA είναι μια εταιρεία επεξεργασίας του μετάλλου. Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA ιδρύθηκε το 1997 στην πόλη της Αγκουέδα. Κατασκευάζουμε μεταλλικές δομές, μεταλλικές κατασκευές, σιδηρόδρομοι, πόρτες και πύλες. Υλοποιούμε βιομηχανικά κιόσκια. Έχουμε επίσης την δυνατότητα υλοποίησης έργων κλειθροποιίας όπως μικρές και μεγάλες πύλες, σιδηρόδρομοι και μικρές στέγες. H εταιρεία κατέχει εμπειρία τόσο στις εγχώριες όσο και στις ξένες αγορές εδώ και πολλά χρόνια: Ισπανία, Γαλλία, Ανγκολα, Μοζαμβίκη, μεταξύ άλλων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εργασία από σίδηρο, συγκολλημένο αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουμε έναν τεχνικό τμήμα με σχεδιαστές και μηχανικούς και αναλαμβάνουμε τρισδιάστατη σχεδίαση. Στοχεύουμε στην αριστεία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, εξοπλισμό, μέθοδοι και διαδικασίες και απασχολούμε μια ικανή και πρόθυμη ομάδα για την εκτέλεση των έργων σας. Διαθέτουμε μηχάνημα κύρτωσης, κοπής με λέιζερ, κοπής και διάτρησης, συγκόλλησης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά EN1090 και ISO9001.

 5. ROHRE-KETTERER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της εταιρείας το 1975 επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην εμπορία και στην επεξεργασία σωλήνων. Από την επικέντρωση στους σωλήνες λεπτού τοιχώματος και στους τριχοειδείς σωλήνες προέκυψε μια μοναδική τεχνογνωσία, την οποία αξιοποιούμε και διευρύνουμε σε καθημερινή βάση προς όφελος των πελατών μας. Εκμεταλλευτείτε κι εσείς τη δική μας παραγωγική εμπειρία και τις επαφές μας με τα παγκοσμίως κορυφαία εργοστάσια που έχουμε καλλιεργήσεις κατά τα τελευταία 40 έτη. Ανακαλύψτε την αποδοτικότητα και τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε εντατικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης, σεμινάρια κατάρτισης, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους ώστε οι γνώσεις μας να είναι πάντοτε επίκαιρες, καθώς και για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

 2. FLÜGEL CSS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Flügel CSS είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ράβδων ακονίσματος. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται οι κορυφαίες εταιρείες ειδών κοπής και οικιακής χρήσης, καθώς και εξειδικευμένα καταστήματα και καταστήματα χονδρικής για την επαγγελματική χρήση. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ράβδων ακονίσματος και ακονιών μαχαιριών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Η γκάμα περιλαμβάνει παραδοσιακές ράβδους ακονίσματος, ακόνια μαχαιριών, ράβδους ακονίσματος με επίστρωση διαμαντιού/κεραμικού υλικού και ειδικά προϊόντα εξωτερικού χώρου + αναψυχής. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή πρεσαριστών ακατέργαστων τεμαχίων μαχαιριών και ψαλιδιών, καθώς και ειδικές λάμες και παρόμοια προϊόντα επαγγελματικής χρήσης, όπως, π.χ., για τη γεωργία, τη βιομηχανία χάρτου κλπ. Σύγχρονα διατρητικά μηχανήματα και πρέσες ελεύθερης κοπής παρέχουν μεγάλη ευελιξία και παραγωγικότητα. Το βαφείο με αδρανές αέριο και μεταφορική ταινία ειδικεύεται στην εξατομικευμένη θερμική επεξεργασία ειδών κοπής, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών κατά παραγγελία για πολλούς άλλους βιομηχανικούς τομείς, όπως η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία κλπ.

 3. VIRMER

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η επιχείρησή σας κόβει, χαράσσει ή επισημαίνει υλικά και έχει έρθει ο καιρός να αγοράσετε ή να αντικαταστήσετε το δικό σας μηχάνημα CNC. Προτού αγοράσετε ένα καινούργιο μηχάνημα θέτετε στον εαυτό σας πολλά ερωτήματα: Θα είναι αποδοτικό; Πόσο θα κρατήσει; Ένα χρόνο; Ένα μήνα; Μία εβδομάδα; Η Virmer είναι κάτι περισσότερο από ένας αντιπρόσωπος μηχανημάτων CNC. Είμαστε ένας γνήσιος συνεργάτης της επιχείρησής σας. Σάς παρέχουμε την τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη σχετικά με το πώς να κατασκευάζετε τα καλύτερα δυνατά τελικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τα δικά μας μηχανήματα CNC.

 4. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 5. STEEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STEEC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, διατρηση μεταλλων, φρεζαρισμα μεταλλων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Brindas, Γαλλία.

 1. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, τορνευση ακριβειας, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, φρεζάρισμα ακριβείας, πρότυπα ψηφιακού ελέγχου, και κοπη ψηφιακου ελεγχου. Έχει έδρα σε Pontinha-Lisboa, Πορτογαλία.

 2. ADMET SP. Z O. O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ADMET SP. Z O. O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, κυρτωση ελασματων αλουμινιου, συγκολληση μεταλλων, κυρτωση χαλκινων ελασματων, κυρτωση γαλβανισμενων ελασματων, κυρτωση σιδηροελασματων, κοπή με λέιζερ, μηχανική κατεργασία λαμαρίνας, και μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Kobyłka, Πολωνία.

 1. ESTIMET SP Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ESTIMET SP Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, κυρτωση μεταλλικων σωληνων, κατεργασιες μεταλλων, μορφοποιημενη κοπη, μηχανικοι σκελετοι, συγκολληση tig, και μηχανικες κατεργασιες. Έχει έδρα σε Koczała, Πολωνία.

 2. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία O.L.M.E.C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Καλούπια και μήτρες, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, καλουπια κυρτωσης, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και καλουπια κοπης. Έχει έδρα σε Grassobbio, Ιταλία.

 3. GÜNDÜZ METALLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GÜNDÜZ METALLBEARBEITUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

 4. INOXEA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INOXEA SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, σκελετοι απο ανοξειδωτο χαλυβα, συγκολληση ανοξειδωτου χαλυβα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανικη κατεργασια ανοξειδωτου χαλυβα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 5. HEUER METALLWAREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEUER METALLWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων, τοπογραφικο αναγλυφο, Πρεσαριστά εξαρτήματα, και μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Großröhrsdorf, Γερμανία.

 6. TECHNOGROUP

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECHNOGROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα, Επεξεργασία μετάλλων, μεταλλικές κατασκευές, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, κοπή με λέιζερ, και Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Petrich, Βουλγαρία.

 7. LASER MECCANICA S.R.L

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LASER MECCANICA S.R.L, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, εργασιες κοπης μεταλλων, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Albano Laziale, Ιταλία.

 8. SOLIDOR HEUER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOLIDOR HEUER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Heilbad Heiligenstadt, Γερμανία.

 1. PROMEX BG

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROMEX BG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Εργαλειομηχανές κύρτωσης, Λαμαρίνες και σωλήνες, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Εργαλειομηχανές κοπής, και Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 2. VASILIOS STAVRIDIS G.P.

  Ελλάδα

 3. UNITED PROARC CORPORATION

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η United ProArc Corporation που ιδρύθηκε το 1966 είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών συστημάτων CNC. Ειδικευόμαστε στους τομής της κοπής CNC, της διάτρησης CNC και σε ένα ευρύ φάσμα αυτόματων συστημάτων συγκόλλησης. Η ProArc έχει εντάξει όλες τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και την παραγωγή εξοπλισμού στο μετασχηματισμό του μετάλλου στο δικό μας εργοστάσιο CNC. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τροφοδοσία ισχύος λέιζερ βάσει πλάσματος και ινών. Με το συνδυασμό της μεγάλης εμπειρίας και της ασύγκριτης εξυπηρέτησης παλετών, η ProArc παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ως προστιθέμενη αξία στους πολυάριθμους πελάτες μας από ολόκληρο τον κόσμο σε ένα ευρύ φάσμα τομέων μετασχηματισμού μετάλλων: μετασχηματισμός χάλυβα, ναυτικές κατασκευές, γέφυρες και κατασκευή αυτοκινήτων κλπ. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία, καταργώντας όλους τους φραγμούς για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας! Με άνω των 50 ετών εμπειρία στον κλάδο της κοπής και της συγκόλλησης, έχουμε πάντοτε τους πελάτες μας ικανοποιημένους καθώς τους εξυπηρετούμε με αφοσίωση και επαγγελματισμό.

 4. ILA-LANGNER GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Βεβαιωθείτε και μόνοι σας για τις υπηρεσίες μας και μαζί θα βρούμε και θα δημιουργήσουμε την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Μια «ισχυρή ομάδα» μετατρέπει τόνους χάλυβα σε τέλεια προϊόντα! Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991. Στις εγκαταστάσεις μας στο Eibelshausen, στην καρδιά της Γερμανίας, παράγονται εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η επιχείρησή μας διακρίνεται για την ευελιξία και την υψηλή ποιότητα. Για το λόγο αυτό, οι πελάτες μας μάς αντιμετωπίζουν ως εξειδικευμένο συνεργάτη από την έναρξη του σχεδιασμού. Σύγχρονη, καινοτομική τεχνολογία, καθώς και η υψηλή ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ της ομάδας των περίπου 140 συνεργατών μας, μετατρέπουν τόνους χάλυβα σε τέλεια προϊόντα. Οι υψηλού επιπέδου ακρίβειας και ποιότητας λύσεις μας παραδίδονται εμπρόθεσμα με τα δικά μας μεταφορικά οχήματα σε κορυφαίους ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 5. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Γαλλία

  Η GRENTE LEMAITRE ειδικεύεται στην εξαγωγή μεταχειρισμένων μηχανημάτων για μέταλλα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Διαθέτουμε 400 μηχανήματα που ανανεώνονται συνεχώς. Μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές. Μηχανήματα για μέταλλα. Μεταχειρισμένα μηχανήματα λαμαρινοποιίας. Εξαιρετικά μηχανήματα από όλες τις μάρκες. Στίγευση χαλύβων και μετάλλων. Συναρμογή χαλύβων και μετάλλων. Φρεζάρισμα. Πρέσα για χάλυβες και μέταλλα. Μεταχειρισμένα μηχανήματα για τρόφιμα. Εξαιρετικές εργαλειομηχανές από όλες τις μάρκες. Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εργαλεία. Εξαιρετικά, μεταχειρισμένα μηχανήματα. Αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξυλείας. Πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξυλείας. Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Πώληση ανά παρτίδα σε κοντέινερ ή ανά μονάδα σε όλη τη Γαλλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο.

 6. LOGOPRESS

  Γαλλία

  Ειδική στον τρισδιάστατο σχεδιασμό εργαλείων πίεσης και επιπεδοποίησης σύνθετων μορφών εδώ και 25 χρόνια, η Logopress αναλαμβάνει την Ανάπτυξη εφαρμογών CAD αποκλειστικά για τη βιομηχανία της κοπής, της κοίλανσης και εφαρμογών που επιτρέπουν την καθιέρωση της επιπεδοποίησης για διάφορους τομείς (λαμαρίνα, ύφασμα, δέρμα, αφρός, κόλλες...). Ολη η σειρά των τρισδιάστατων προϊόντων μας « Logopress3™ for SolidWorks™ » έχει πιστοποιηθεί κατά την SolidWorks™ Gold. Ολο και περισσότεροι παγκόσμιοι σχεδιαστές εργαλείων χρησιμοποιούν πλέον το Logopress3™ ενσωματωμένο στο SolidWorks™. Πέρα από τον χώρο των εργαλείων, για ποικιλόμορφες εφαρμογές επιπεδοποίησης και ανάλυσης της ικανότητας διαμόρφωσης, το Logopress3 αποτελεί μια απλή και γρήγορη λύση από πλευράς υλοποίησης σε πολύ ελκυστική τιμή. Πολλοί τεχνικοί, οι οποίοι πρέπει να συντάξουν προσφορές για εξαρτήματα ή εργαλεία, χρησιμοποιούν το Logopress3™ ή ένα από τα πακέτα του.

 7. PROTOS CONSEILS

  Γαλλία

  Ειδικός στην έρευνα και την γρήγορη κατασκευή πρωτότυπων και μεταλλικές μακέτες τεχνικών τεμαχίων ακριβείας, κομμένα τεμάχια, διπλωμένα, κυρτωμένα, με κοίλανση για την βιομηχανία, η PROTOS CONSEILS βρίσκεται στην πόλη Besançon, στην επαρχία του Doubs, πρωτεύουσα των μικροτεχνικών και της περιοχής Franche-Comté. Η PROTOS CONSEILS σας συνοδεύει στην υλοποίηση των τεχνικών σας μεταλλικών εξαρτημάτων ακριβείας που προορίζονται για τους βιομηχανικούς τομείς: ηλεκτρονική, ηλεκτρικοί εξοπλισμοί, τεχνολογία σύνδεσης.

 8. GEBR. KNOTH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Philipp Jacob Knoth. Για το λόγο αυτό συγκαταλέγεται μεταξύ των παλαιότερων εταιρειών του Solingen και έχει μακρά παράδοση. Ο August Knoth ο πρεσβύτερος, υιός του ιδρυτή, ανέλαβε την επιχείρηση, στην οποία κατασκευάζονταν με χειροποίητο τρόπο δερμάτινες θήκες με μεταλλικούς μεντεσέδες για τη βιομηχανία του Solingen. Οι νέοι ιδιοκτήτες Friedrich Paul και August Knoth εκσυγχρόνισαν για πρώτη φορά την επιχείρηση. Αφενός ξεκίνησε η μηχανική παραγωγή των διαθέσιμων προϊόντων και αφετέρου διευρύνθηκε η γκάμα παραγωγής με κολάρα, χιτώνια και καλύμματα για μαχαιροπήρουνα, προσκοπικά μαχαίρια κλπ. Επιπλέον προστέθηκε το τμήμα κατασκευής εργαλείων. Από το 1993, με την Alexandra Simons το γένος Bruckschen και τον Michael Simons έχει δραστηριοποιηθεί στην επιχείρηση η επόμενη γενιά. Η 7η πλέον γενιά εκπροσωπείται από τον Niklas Simons που μαθητεύει στην εταιρεία.

 9. S.P.F. CHILO' SPA

  Ιταλία

  Με ηγετική θέση στον τομέα της κατεργασίας και της μεταποίησης των λαμαρινών, η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην κατεργασία λαμαρινών από ανθρακοχάλυβα κανονικής χρήσης, από χάλυβα υψηλού ελαστικού ορίου, από αντιτριβικό χάλυβα, καθώς επίσης και από ανοξείδωτο χάλυβα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις που παρέχει ο πελάτης. Ένα εξελιγμένο σύστημα πληροφορικής επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση των σταδίων κατεργασίας προϊόντων κομμένων με πλάσμα και διατρημένων με ψηφιακό έλεγχο, προϊόντων κομμένων με οξυγονοκοπή με ψηφιακό έλεγχο και προϊόντων ψαλιδισμένων και διπλωμένων με ψηφιακό έλεγχο. Η τεράστια ευελιξία του τομέα παραγωγής μας επιτρέπει να ικανοποιούμε πάντα τις ανάγκες των πελατών, με μια πλήρη γκάμα προϊόντων, ξεκινώντας από προϊόντα μικρού μεγέθους, για να φτάσουμε σε προφίλ μήκους έως 14 μέτρων. Η ποιότητα του προϊόντος, η υπηρεσία που προσφέρεται στους πελάτες και η συνεχής τεχνολογική έρευνα υπήρξαν ανέκαθεν η μεγάλη μας δύναμη.

 10. WA PRODUR

  Γαλλία

  WA-PRODUR, στοιχεία και λύσεις κατά της φθοράς. Αντιδιαβρωτικός χάλυβας και HLE / Κοπή / δίπλωση/ μηχανική κατεργασία / μηχανική συγκόλληση. Οι ειδικοί μας σε θέματα καταπολέμησης της φθοράς διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια πείρας σε εξειδικευμένους τομείς όπως είναι η σιδηρουργία, η εξόρυξη ορυχείων, η χημεία, η δόμηση, τα δημόσια έργα, η ενέργεια, η μεταφορά με υδραυλικά μέσα και με πεπιεσμένο αέρα... Το κοινό σημείο αυτών των επαγγελμάτων ; ; Η απαίτηση γερών και ανθεκτικών εγκαταστάσεων και αξιόπιστες λύσεις για τη συντήρηση των εξοπλισμών.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοπή - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.498 Επιχειρήσεις