• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κομμένα άνθη

Αποτελέσματα για

Κομμένα άνθη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ETS AUDA FRANCIS

  Γαλλία

  Η AUDA είναι ο ιδανικός προμηθευτής για υπευθύνους διοργάνωσης εκδηλώσεων και ανθοπώλες. Μεγάλη ποικιλία για κάθε διακόσμηση με άνθη. Φυτώριο, εμπόριο χονδρικής φυτών, κομμένα άνθη, άνθη, φυτά θερμοκηπίου, πράσινα φυτά, χριστουγεννιάτικα έλατα, ορχιδέες, άνθεμις. Φυτοκομία με βάση την έμπνευση των αρχιτεκτόνων τοπίου, προμηθευτής φυτών κάθε είδους για τη δημιουργία χώρων πράσινου για συλλογικές εγκαταστάσεις, κέντρα κηπευτικής κ.λπ. Εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει την ποιότητα των προϊόντων.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Γερμανία

  Palmen24.de - Θα σάς τρελάνουμε. Η Palmen24.de είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής για συντηρημένα, απεριόριστα διατηρούμενα φοινικόδενδρα φυσικού φυλλώματος, με κατάστημα και ενοικίαση φοινικόδενδρων από το Βερολίνο, με εμπειρία 10 ετών. Τα φοινικόδενδρα Areca και Phoenix της εταιρείας μας με συντηρημένα φύλλα φοινικόδενδρου και κορμό από φλοιό κοκοφοίνικα δεν είναι αμιγώς τεχνητά φοινικόδενδρα/φυτά. Διακρίνονται για τη φυσική τους εμφάνιση και την υψηλή ποιότητα επεξεργασίας. Επίσης διαθέτουμε μεμονωμένα φύλλα φοινικόδενδρου για τα δικά σας διακοσμητικά σχέδια. Πλεονεκτήματα των φοινικόδενδρών μας: Με μια ειδική μέθοδο συντήρησης φύλλων φοινικόδενδρων με φυσικά αρώματα, τα φοινικόδενδρά μας διατηρούνται σε μόνιμη βάση, δεν χρειάζονται περιποίηση και είναι ανθεκτικά στο ψύχος και ενδείκνυνται για μη θερμαινόμενους χώρους. Τα φοινικόδενδρά μας στο κατάστημα έχουν ύψος από 1, 30 m έως 4, 00 m. Παραγγείλετε από εμάς, τον παραγωγό, χωρίς μεσάζοντες.

 3. FLORADOR

  Βέλγιο

  Η Florador προσφέρει στους χονδρέμπορους και Ευρωπαίους ανθοπώλες μια σειρά πάνω από 80 ποικιλίες τριαντάφυλλων ποιότητας από το Εκουαδόρ και ασυναγώνιστης σπανιότητας. Αυτά τα τριαντάφυλλα θεωρείται ότι είναι τα καλύτερα στον κόσμο, με δεδομένο το μέγεθος του μπουμπουκιού τους και το μήκος του στελέχους έως 1 μέτρο. Επιπλέον, τα χρώματά τους είναι πρωτότυπα και παραμένουν φρέσκα για πολύ. Εκος από το γεγονός ότι το προϊόν αυτο πληροί όλες τις προσδοκίες, η Florador παρέχει επίσης τη μεταφορά.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Ιταλία

  Εισαγωγή και διανομή κομμένων ανθέων και φυλλωμάτων για διακοσμήσεις, καθώς και προμήθεια ειδών και αξεσουάρ για ανθοπωλεία. Αποστολή, μέσω του διαδικτύου, φυτών και ανθέων σε όλο τον κόσμο. Προγραμματισμός και δημιουργία δώρων με άνθη για επιχειρήσεις. Δημιουργία εξατομικευμένων συνθέσεων ανθέων και φυτών για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Συμβουλές και σχεδιασμός εσωτερικής διαρρύθμισης για γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία και βίλες. Διακοσμήσεις με άνθη για τελετές και εκδηλώσεις.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Πολωνία

  Το γραφείο μας βρίσκεται στην Gorzów Wielkopolski. Παράγουμε μεγάλη ποικιλία ανθοσυνθέσεων. Παρέχουμε υπηρεσίες ανθοπωλείου για πολλά χρόνια. Ετοιμάζουμε ανθοσυνθέσεις για διαφορετικές περιστάσεις, όπως γάμους, Πρώτη Κοινωνία, κηδείες. Τα άνθη μας προέρχονται από αξιόπιστους προμηθευτές - διασφαλίζει το γεγονός ότι είναι φρέσκα. Τα μπουκέτα εξάγονται σε όλα τα μέρη στην Ευρώπη. Η ικανοποίησή σας είναι πολύ σημαντική για μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. GORI SRL

  Ιταλία

  Η Gori Fiori είναι μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε και στηρίζεται από τις προσπάθειες παθιασμένων και δραστήριων ατόμων, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια των 30 τελευταίων ετών, διεύρυναν την γκάμα των προϊόντων τους σε άνθη καθώς και τη διανομή τους, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

 2. SUN HARVEST FLOWERS

  Χιλή

 3. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Τσεχία

 4. TURKUAZ FLOWER

  Τουρκία

 5. EAGLE-LINK FLOWERS

  Κένυα

 1. MAGIC OF FLOWERS

  Ουκρανία

 2. FLORA 24, S.R.O.

  Τσεχία

 3. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Ισπανία

 4. LE MIMOSA

  Βέλγιο

 5. FLOWERS BY POST UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Γερμανία

 7. MAGIC FLORA

  Ουκρανία

 8. FLORABEL CHIPIONA

  Ισπανία

 9. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Κάτω Χώρες

 10. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Ιταλία

 1. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Πολωνία

 2. DIVAFLOR

  Ισημερινός

 3. PETER EHLERDING

  Γερμανία

 4. SAINT-FRANÇOIS-FLEURS SA

  Ελβετία

 5. GERT HÖFER

  Γερμανία

 6. BLUMEN LECKRON

  Γερμανία

 7. FLEURS-SERVICES J-B SA

  Ελβετία

 8. BLUMEN SCHAUBERGER GMBH

  Γερμανία

 9. ISINYA ROSES LTD

  Κένυα

 10. OPPERMANN FLORISTIK

  Αυστρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κομμένα άνθη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

363 επιχειρήσεις