• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κομμένα άνθη

Αποτελέσματα για

Κομμένα άνθη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FRANCE FLEURS

  Γαλλία

  Η FRANCE FLEURS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1993 στην πόλη Μπορντώ. Γάλλος χονδρέμπορος σε φρέσκα, αποξηραμένα και σταθεροποιημένα άνθη, απευθυνόμαστε πρώτα από όλα στους επαγγελματίες, και αυτό εδώ και 3 γενιές. Επιλέγουμε τα πιο όμορφα προϊόντα και προσφέρουμε τα φυτά μας χονδρικής σε χαμηλές τιμές. Εδώ και πολλά χρόνια, δημιουργήσαμε ισχυρούς δεσμούς με τους παραγωγούς και προμηθευτές μας ώστε να απαιτούμε τα καλύτερα τους προϊόντα. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα αναφορών για τους επαγγελματίες: - γαλλικά άνθη, φρέσκα κομμένα άνθη σε δέσμες, - διάφορα φυλλώματα, - αποξηραμένα άνθη, - σταθεροποιημένα άνθη. Είτε σε δέσμες, χύμα ή διαμορφωμένα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τα προϊόντα μας προσαρμόζονται πάντα στις απαιτήσεις σας. - Χρειάζεστε 10 000 κλαδιά από βαμβάκι; - Θέλετε να διακοσμήσετε τις βιτρίνες σας με εκατοντάδες ανθοδέσμες από αποξηραμένα άνθη στα μέτρα σας; - Θέλετε να προσφέρετε 50 000 τριαντάφυλλα σε ατομική συσκευασία για την γιορτή της μητέρας; Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες : Ζητήστε μας μια προσφοράΗ πρώτη μας προτεραιότητα είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε την προτεραιότητα στα γαλλικά προϊόντα και να προστατεύσουμε την φυτοκομίας μας για να αξιολογήσουμε το έργο των παραγωγών μας. Σας προσφέρουμε τιμές χονδρικής χωρίς μεσολαβητές. Η FRANCE FLEURS είναι ο φυτικός χονδρέμπορος για επαγγελματίες στην Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Γερμανία

  Palmen24.de - Θα σάς τρελάνουμε. Η Palmen24.de είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής για συντηρημένα, απεριόριστα διατηρούμενα φοινικόδενδρα φυσικού φυλλώματος, με κατάστημα και ενοικίαση φοινικόδενδρων από το Βερολίνο, με εμπειρία 10 ετών. Τα φοινικόδενδρα Areca και Phoenix της εταιρείας μας με συντηρημένα φύλλα φοινικόδενδρου και κορμό από φλοιό κοκοφοίνικα δεν είναι αμιγώς τεχνητά φοινικόδενδρα/φυτά. Διακρίνονται για τη φυσική τους εμφάνιση και την υψηλή ποιότητα επεξεργασίας. Επίσης διαθέτουμε μεμονωμένα φύλλα φοινικόδενδρου για τα δικά σας διακοσμητικά σχέδια. Πλεονεκτήματα των φοινικόδενδρών μας: Με μια ειδική μέθοδο συντήρησης φύλλων φοινικόδενδρων με φυσικά αρώματα, τα φοινικόδενδρά μας διατηρούνται σε μόνιμη βάση, δεν χρειάζονται περιποίηση και είναι ανθεκτικά στο ψύχος και ενδείκνυνται για μη θερμαινόμενους χώρους. Τα φοινικόδενδρά μας στο κατάστημα έχουν ύψος από 1, 30 m έως 4, 00 m. Παραγγείλετε από εμάς, τον παραγωγό, χωρίς μεσάζοντες.

 3. FLORADOR

  Ισπανία

  Η Florador προσφέρει στους χονδρέμπορους και Ευρωπαίους ανθοπώλες μια σειρά πάνω από 80 ποικιλίες τριαντάφυλλων ποιότητας από το Εκουαδόρ και ασυναγώνιστης σπανιότητας. Αυτά τα τριαντάφυλλα θεωρείται ότι είναι τα καλύτερα στον κόσμο, με δεδομένο το μέγεθος του μπουμπουκιού τους και το μήκος του στελέχους έως 1 μέτρο. Επιπλέον, τα χρώματά τους είναι πρωτότυπα και παραμένουν φρέσκα για πολύ. Εκος από το γεγονός ότι το προϊόν αυτο πληροί όλες τις προσδοκίες, η Florador παρέχει επίσης τη μεταφορά.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Ιταλία

  Εισαγωγή και διανομή κομμένων ανθέων και φυλλωμάτων για διακοσμήσεις, καθώς και προμήθεια ειδών και αξεσουάρ για ανθοπωλεία. Αποστολή, μέσω του διαδικτύου, φυτών και ανθέων σε όλο τον κόσμο. Προγραμματισμός και δημιουργία δώρων με άνθη για επιχειρήσεις. Δημιουργία εξατομικευμένων συνθέσεων ανθέων και φυτών για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Συμβουλές και σχεδιασμός εσωτερικής διαρρύθμισης για γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία και βίλες. Διακοσμήσεις με άνθη για τελετές και εκδηλώσεις.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Πολωνία

  Το γραφείο μας βρίσκεται στην Gorzów Wielkopolski. Παράγουμε μεγάλη ποικιλία ανθοσυνθέσεων. Παρέχουμε υπηρεσίες ανθοπωλείου για πολλά χρόνια. Ετοιμάζουμε ανθοσυνθέσεις για διαφορετικές περιστάσεις, όπως γάμους, Πρώτη Κοινωνία, κηδείες. Τα άνθη μας προέρχονται από αξιόπιστους προμηθευτές - διασφαλίζει το γεγονός ότι είναι φρέσκα. Τα μπουκέτα εξάγονται σε όλα τα μέρη στην Ευρώπη. Η ικανοποίησή σας είναι πολύ σημαντική για μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GORI SRL

  Ιταλία

  Η Gori Fiori είναι μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε και στηρίζεται από τις προσπάθειες παθιασμένων και δραστήριων ατόμων, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια των 30 τελευταίων ετών, διεύρυναν την γκάμα των προϊόντων τους σε άνθη καθώς και τη διανομή τους, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

 2. SUN HARVEST FLOWERS

  Χιλή

  Η εταιρεία SUN HARVEST FLOWERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορτανσιες, και κομμενα λουλουδια. Έχει έδρα σε Puerto Varas, Region Los Lagos, Χιλή.

 3. FLOWERS BY POST UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FLOWERS BY POST UK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. EAGLE-LINK FLOWERS

  Κένυα

  Η εταιρεία EAGLE-LINK FLOWERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

 5. MAGIC OF FLOWERS

  Ουκρανία

  Η εταιρεία MAGIC OF FLOWERS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

 1. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία MONTFLEURY SELECTION B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κομμενα λουλουδια, και ζαρντινιερες. Έχει έδρα σε De Kwakel, Κάτω Χώρες.

 2. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμένα άνθη, και Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Burgdorf, Γερμανία.

 1. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ROSES SANT JORDI GIRONA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Vilassar De Mar, Ισπανία.

 2. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Ιταλία

  Η εταιρεία ASPIDISTRACOOPERATIVA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Angri, Ιταλία.

 3. FLORA 24, S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία FLORA 24, S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κομμενα τριανταφυλλα. Έχει έδρα σε Praha 9-Černý Most, Τσεχία.

 4. FLORABEL CHIPIONA

  Ισπανία

  Η εταιρεία FLORABEL CHIPIONA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα και ανθη απο ολοκληρο τον κοσμο, ανθη χονδρικης, και φρεσκα ανθη. Έχει έδρα σε Chipiona, Ισπανία.

 5. DIVAFLOR

  Ισημερινός

  Η εταιρεία DIVAFLOR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Quito, Ισημερινός.

 6. TURKUAZ FLOWER

  Τουρκία

  Η εταιρεία TURKUAZ FLOWER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 7. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Πολωνία

  Η εταιρεία GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Książenice, Πολωνία.

 8. MAGIC FLORA

  Ουκρανία

  Η εταιρεία MAGIC FLORA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθη χονδρικης, κομμενα λουλουδια, και φυτα εσωτερικου και εξωτερικου χωρου. Έχει έδρα σε Donetsk, Ουκρανία.

 1. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Τσεχία

  Η εταιρεία KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κομμενα τριανταφυλλα, βιοτεχνικο εργαστηριο τεχνητων ανθεων, και κομμενα λουλουδια. Έχει έδρα σε Bečváry, Τσεχία.

 2. LE MIMOSA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LE MIMOSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Κομμένα άνθη, Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα, Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Κομμένα άνθη, Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα, και δημιουργια νυφικων μπουκετων. Έχει έδρα σε Queue-Du-Bois, Βέλγιο.

 3. FLORAPRIMA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLORAPRIMA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτά θερμοκηπίων, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, Φυτά θερμοκηπίων, Κομμένα άνθη, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Wendeburg, Γερμανία.

 4. DORIS MARTIN

  Γερμανία

  Η εταιρεία DORIS MARTIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Kempten, Γερμανία.

 5. BLUMEN HECKTOR, INH.STEFAN HECKTOR E.K

  Γερμανία

  Η εταιρεία BLUMEN HECKTOR, INH.STEFAN HECKTOR E.K, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

 6. MAYLAHN BLUMEN UND FLORISTIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία MAYLAHN BLUMEN UND FLORISTIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Herne, Γερμανία.

 7. ALTIPLANT SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία ALTIPLANT SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Ayent, Ελβετία.

 8. ISINYA ROSES LTD

  Κένυα

  Η εταιρεία ISINYA ROSES LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

 9. BLUMEN SPILLES E.K

  Γερμανία

  Η εταιρεία BLUMEN SPILLES E.K, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Κομμένα άνθη, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Meckenheim, Γερμανία.

 10. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτά θερμοκηπίων, Κομμένα άνθη, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, Φυτά θερμοκηπίων, Κομμένα άνθη, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κομμένα άνθη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

346 Επιχειρήσεις