• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KREMSER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Είμαστε συνεργάτες για εργαλεία ανάγλυφης αποτύπωσης της βιομηχανίας χάρτου και της βιομηχανίας επιβελτίωσης πλαστικών. Παράγουμε για λογαριασμό σας κάθε είδους εργαλεία τυφλής αποτύπωσης και εργαλεία ανάγλυφης αποτύπωσης μεμβράνης υψηλής θερμοκρασίας. Η εμπειρία 35 ετών, σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη τεχνολογία CAD και CNC, μάς καθιστούν εξειδικευμένο και ισχυρό συνεργάτη. Οι μακροχρόνιοι, δραστήριοι συνεργάτες διασφαλίζουν ποιότητα και βέλτιστα προϊόντα. Σήμερα, η επιχείρηση είναι μια φημισμένη εταιρεία προμήθειας για επώνυμες εταιρείες γραφικής ύλης, καλλυντικών, αυτοκινητοβιομηχανίας και βιομηχανίας συσκευασίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SB BRUTSCHIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία SB Brutschin GmbH ιδρύθηκε το 1994 από τον Stephan Brutschin. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η SB Brutschin διακρίνεται για την καινοτομική κατασκευή μηχανημάτων, τις οικονομικά αποδοτικές λύσεις και τον ευέλικτο προσανατολισμό στον πελάτη. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει την κατά παραγγελία παραγωγή με τεχνολογία CNC σε βάρδιες, την κατασκευή ειδικών μηχανημάτων, εργασίες επισκευής και συντήρησης, την παροχή τεχνικών συμβουλών, κατασκευές και κατασκευή διατάξεων. Το ευρύ φάσμα κατασκευών της εταιρείας μας, όπως φρεζάρισμα, τορνάρισμα, λείανση, διάτρηση, συγκόλληση σε συνδυασμό με το δικό μας τμήμα μηχανολογίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούμε σύνθετα προϊόντα και υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις μας. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα αναπτύσσουμε επίσης ειδικά μηχανήματα για εξατομικευμένες εφαρμογές και διάφορες αγορές. Βασικοί τομείς εξειδίκευσης σε παγκόσμιο επίπεδο είναι οι θέσεις σε λειτουργία, οι επισκευές και οι ρυθμίσεις χαράξεων. Ένας από τους ειδικούς τομείς μας είναι οι εγκαταστάσεις για εφαρμογές διάτρησης και ανάγλυφης αποτύπωσης που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. CLAUX

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. ANTON SCHULZ METALLKARTEN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. VRI TECHNOLOGIES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. SIC MARKING GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. JUNGJOHANN CNC-GRAVIERTECHNIK SEIT 1929

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. ENGELKE ÄTZ- U. STANZTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. HANS HILSCHER GMBH - MARGREITER TECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. STANTOOL

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 4. EGLOFF GRAVUREN AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 5. H.P. MENNEN GRAVIERANSTALT

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. BÖNI AG

  Ελβετία

  Η Böni AG είναι μια οικογενειακή επιχείρισης που διευθύνεται από την 3η γενιά. Από την ίδρυσή της το 1933 αναπτύσσει και παράγει εξ ιδίων εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλου. Στη μακρόχρονη πορεία της στον τομέα των εργαλείων ακριβείας, η επιχείρηση έχει ειδικευτεί στην παραγωγή εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης (εργαλεία επιγραφής για μηχανήματα CNC) και εργαλεία ρίκνωσης. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις για την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής καθιστούν σήμερα συνεχώς αναγκαία τη μέγιστη αντοχή στην καταπόνηση του μηχανήματος και του εργαλείου. Μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων εργαλείων πληροί αυτές τις απαιτήσεις παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας την δυνατότητα να εξασφαλίζουν ένα καθοριστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους. Η παραγωγή εργαλείων για τη ρίκνωση ή την επιγραφή τορναριστών εξαρτημάτων περιλαμβάνονται εδώ και πολλά χρόνια στις βασικές δραστηριότητές μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε αποτελεσματικά και οικονομικά τα έργα σας.

 7. LOGOPRESS

  Γαλλία

  Ειδική στον τρισδιάστατο σχεδιασμό εργαλείων πίεσης και επιπεδοποίησης σύνθετων μορφών εδώ και 25 χρόνια, η Logopress αναλαμβάνει την Ανάπτυξη εφαρμογών CAD αποκλειστικά για τη βιομηχανία της κοπής, της κοίλανσης και εφαρμογών που επιτρέπουν την καθιέρωση της επιπεδοποίησης για διάφορους τομείς (λαμαρίνα, ύφασμα, δέρμα, αφρός, κόλλες...). Ολη η σειρά των τρισδιάστατων προϊόντων μας « Logopress3™ for SolidWorks™ » έχει πιστοποιηθεί κατά την SolidWorks™ Gold. Ολο και περισσότεροι παγκόσμιοι σχεδιαστές εργαλείων χρησιμοποιούν πλέον το Logopress3™ ενσωματωμένο στο SolidWorks™. Πέρα από τον χώρο των εργαλείων, για ποικιλόμορφες εφαρμογές επιπεδοποίησης και ανάλυσης της ικανότητας διαμόρφωσης, το Logopress3 αποτελεί μια απλή και γρήγορη λύση από πλευράς υλοποίησης σε πολύ ελκυστική τιμή. Πολλοί τεχνικοί, οι οποίοι πρέπει να συντάξουν προσφορές για εξαρτήματα ή εργαλεία, χρησιμοποιούν το Logopress3™ ή ένα από τα πακέτα του.

 8. F. GLADTFELD GMBH METALLWARENFABRIK

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε στην. Gladtfeld GmbH Metallwarenfabrik! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα μας: Ετικέτες, σήματα ελέγχου, ράγες τιμών, αποτυπώσεις, ανάγλυφες πλάκες, ανάγλυφες εκτυπώσεις, σημάνσεις εργαλείων, σχέδια

 9. MULTIFORM

  Γαλλία

  Η εταιρεία MULTIFORM ιδρύθηκε το 1947 έχτισε την φήμη της χάρη στην γνώση της όσον αφορά την κοίλανση και την απώθηση. Η τεχνική όψη και η εμπειρία της ομάδας της επιτρέπουν την υλοποίηση εξαρτημάτων ακριβείας, σύνθετων εξαρτημάτων σε μικρή και μεγάλη σειρά με εξατομικευμένη διαχείριση διακίνησης. Απώθηση ψηφιακού ελέγχου. Κύρτωση και βαθιά κύρτωση. Κοπή υπό πίεση. Μηχανικό, χημικό και ηλεκτρολυτικό γυάλισμα. Κοίλανση εν θερμώ, συγκόλληση σε σημεία.

 10. AB-KAR ÇELIK KONS.INŞ.YAP.ELM.PAZ.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

  Τουρκία

 1. ISELLA ENRICO & FIGLI S.R.L.

  Ιταλία

 2. LAMIPRESS S.R.L.

  Ιταλία

 3. BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 4. SEIDEL PRÄZISIONS- UND FRÄSTEILE OHG

  Γερμανία

 5. BEULKE GRAVIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. CANYILDIZ SAC SIVAMA SAN. VE TIC LTD. STI

  Τουρκία

 7. RELLY (SA)

  Γαλλία

 8. WARNY & CIE

  Βέλγιο

 9. RAAB GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 10. EL TALLER DEL REPULSADO

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.257 επιχειρήσεις