• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KREMSER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε συνεργάτες για εργαλεία ανάγλυφης αποτύπωσης της βιομηχανίας χάρτου και της βιομηχανίας επιβελτίωσης πλαστικών. Παράγουμε για λογαριασμό σας κάθε είδους εργαλεία τυφλής αποτύπωσης και εργαλεία ανάγλυφης αποτύπωσης μεμβράνης υψηλής θερμοκρασίας. Η εμπειρία 35 ετών, σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη τεχνολογία CAD και CNC, μάς καθιστούν εξειδικευμένο και ισχυρό συνεργάτη. Οι μακροχρόνιοι, δραστήριοι συνεργάτες διασφαλίζουν ποιότητα και βέλτιστα προϊόντα. Σήμερα, η επιχείρηση είναι μια φημισμένη εταιρεία προμήθειας για επώνυμες εταιρείες γραφικής ύλης, καλλυντικών, αυτοκινητοβιομηχανίας και βιομηχανίας συσκευασίας.

 2. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

 3. LG TEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η LG Tec είναι ο Γάλλος ειδικός σε ότι αφορά ποιοτικοί θολωτοί πυθμένες. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων θολωτών πάτων, εκ των οποίων θολωτοί πυθμένες PRC, MRC, GRC, διπλού τοιχώματος, αναποδογυρισμένοι, έμβολα, κώνοι, ελλειπτικά, επίπεδα, ημισφαιρικά και πολλά άλλα. Στην LG Tec, μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις και τα ειδικά φινιρίσματα για τους κυρτούς σας πυθμένες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη επιλογή αποθέματος που καλύπτει όλα τα τυποποιημένα σχέδια και προσφέρουμε διάφορες αποκλίσεις χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα, νικελίου και αλουμινίου. Είμαστε επίσης σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ειδικές σας ανάγκες, όπως διατρήσεις ή ειδικές επεξεργασίες. Προσφέρουμε επίσης τυποποιημένους θολωτούς πυθμένες που ξεκινούν από δακτυλήθρες έως διάμετρο 4 μέτρων για τα σχέδια GRC, MRC ή PRC και έως 5 μέτρα διάμετρο για ελλειπτικά σχέδια και σχέδια διπλού τοιχώματος.

 4. VRI TECHNOLOGIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VRI TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυρτοί πάτοι, καλυμματα κεφαλης, βασεις για μπετονιερες, και Πάτοι δεξαμενών. Έχει έδρα σε Chassieu, Γαλλία.

 5. SIC MARKING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIC MARKING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JUNGJOHANN CNC-GRAVIERTECHNIK SEIT 1929

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JUNGJOHANN CNC-GRAVIERTECHNIK SEIT 1929, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

 2. ENGELKE ÄTZ- U. STANZTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENGELKE ÄTZ- U. STANZTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Delligsen, Γερμανία.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία O.L.M.E.C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Καλούπια και μήτρες, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, καλουπια κυρτωσης, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και καλουπια κοπης. Έχει έδρα σε Grassobbio, Ιταλία.

 4. COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

 5. MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανση- διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, εγκαταστασεις και μηχανηματα χαραξης μεταλλων, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, και FlyMarker. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

 1. EGLOFF GRAVUREN AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EGLOFF GRAVUREN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Würenlos, Ελβετία.

 2. STANTOOL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STANTOOL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Βιομηχανικά πρότυπα, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα, και Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Saint-Vith, Βέλγιο.

 1. H.P. MENNEN GRAVIERANSTALT

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία H.P. MENNEN GRAVIERANSTALT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 2. BÖNI AG

  Ελβετία

  Η Böni AG είναι μια οικογενειακή επιχείρισης που διευθύνεται από την 3η γενιά. Από την ίδρυσή της το 1933 αναπτύσσει και παράγει εξ ιδίων εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλου. Στη μακρόχρονη πορεία της στον τομέα των εργαλείων ακριβείας, η επιχείρηση έχει ειδικευτεί στην παραγωγή εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης (εργαλεία επιγραφής για μηχανήματα CNC) και εργαλεία ρίκνωσης. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις για την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής καθιστούν σήμερα συνεχώς αναγκαία τη μέγιστη αντοχή στην καταπόνηση του μηχανήματος και του εργαλείου. Μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων εργαλείων πληροί αυτές τις απαιτήσεις παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας την δυνατότητα να εξασφαλίζουν ένα καθοριστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους. Η παραγωγή εργαλείων για τη ρίκνωση ή την επιγραφή τορναριστών εξαρτημάτων περιλαμβάνονται εδώ και πολλά χρόνια στις βασικές δραστηριότητές μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε αποτελεσματικά και οικονομικά τα έργα σας.

 3. LOGOPRESS

  Γαλλία

  Ειδική στον τρισδιάστατο σχεδιασμό εργαλείων πίεσης και επιπεδοποίησης σύνθετων μορφών εδώ και 25 χρόνια, η Logopress αναλαμβάνει την Ανάπτυξη εφαρμογών CAD αποκλειστικά για τη βιομηχανία της κοπής, της κοίλανσης και εφαρμογών που επιτρέπουν την καθιέρωση της επιπεδοποίησης για διάφορους τομείς (λαμαρίνα, ύφασμα, δέρμα, αφρός, κόλλες...). Ολη η σειρά των τρισδιάστατων προϊόντων μας « Logopress3™ for SolidWorks™ » έχει πιστοποιηθεί κατά την SolidWorks™ Gold. Ολο και περισσότεροι παγκόσμιοι σχεδιαστές εργαλείων χρησιμοποιούν πλέον το Logopress3™ ενσωματωμένο στο SolidWorks™. Πέρα από τον χώρο των εργαλείων, για ποικιλόμορφες εφαρμογές επιπεδοποίησης και ανάλυσης της ικανότητας διαμόρφωσης, το Logopress3 αποτελεί μια απλή και γρήγορη λύση από πλευράς υλοποίησης σε πολύ ελκυστική τιμή. Πολλοί τεχνικοί, οι οποίοι πρέπει να συντάξουν προσφορές για εξαρτήματα ή εργαλεία, χρησιμοποιούν το Logopress3™ ή ένα από τα πακέτα του.

 4. F. GLADTFELD GMBH METALLWARENFABRIK

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε στην. Gladtfeld GmbH Metallwarenfabrik! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα μας: Ετικέτες, σήματα ελέγχου, ράγες τιμών, αποτυπώσεις, ανάγλυφες πλάκες, ανάγλυφες εκτυπώσεις, σημάνσεις εργαλείων, σχέδια

 5. MULTIFORM

  Γαλλία

  Η εταιρεία MULTIFORM ιδρύθηκε το 1947 έχτισε την φήμη της χάρη στην γνώση της όσον αφορά την κοίλανση και την απώθηση. Η τεχνική όψη και η εμπειρία της ομάδας της επιτρέπουν την υλοποίηση εξαρτημάτων ακριβείας, σύνθετων εξαρτημάτων σε μικρή και μεγάλη σειρά με εξατομικευμένη διαχείριση διακίνησης. Απώθηση ψηφιακού ελέγχου. Κύρτωση και βαθιά κύρτωση. Κοπή υπό πίεση. Μηχανικό, χημικό και ηλεκτρολυτικό γυάλισμα. Κοίλανση εν θερμώ, συγκόλληση σε σημεία.

 6. AB-KAR ÇELIK KONS.INŞ.YAP.ELM.PAZ.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

  Τουρκία

  Η εταιρεία AB-KAR ÇELIK KONS.INŞ.YAP.ELM.PAZ.SAN VE TIC.LTD.ŞTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θωρακισμενες πορτες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. CLAUX

  Γαλλία

  Η εταιρεία CLAUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, κοπη μεταλλων, και Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Brive-La-Gaillarde, Γαλλία.

 8. ANTON SCHULZ METALLKARTEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANTON SCHULZ METALLKARTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 1. LAMIPRESS S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία LAMIPRESS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, σχεδιασμός καλουπιών για μέταλλα, και χυτευση εν ψυχρω. Έχει έδρα σε Monte San Pietro, Ιταλία.

 2. ISELLA ENRICO & FIGLI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ISELLA ENRICO & FIGLI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα για κρεμαστες οροφες. Έχει έδρα σε Giussano, Ιταλία.

 3. BEULKE GRAVIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEULKE GRAVIERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Elztal, Γερμανία.

 4. SEIDEL PRÄZISIONS- UND FRÄSTEILE OHG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SEIDEL PRÄZISIONS- UND FRÄSTEILE OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Auerbach, Γερμανία.

 5. SB BRUTSCHIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SB BRUTSCHIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Eimeldingen, Γερμανία.

 6. BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Θέρμανση πόρτας, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, και εγκαταστασεις και μηχανηματα παραγωγης ελασματοποιημενων προϊοντων και λαμαρινων απο μεταλλο. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 7. CANYILDIZ SAC SIVAMA SAN. VE TIC LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία CANYILDIZ SAC SIVAMA SAN. VE TIC LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, τορνευση ακριβειας, ατμοσφαιρικα ντεποζιτα, αυλακωτες λαμαρινες, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 8. RELLY (SA)

  Γαλλία

  Η εταιρεία RELLY (SA), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Λεβητοποιΐα, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, υπεργολαβία σε λεπτές λαμαρίνες, και διπλωση μεταλλων. Έχει έδρα σε Rupt Sur Moselle, Γαλλία.

 9. RAAB GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία RAAB GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Oberursel, Γερμανία.

 10. EL TALLER DEL REPULSADO

  Ισπανία

  Η εταιρεία EL TALLER DEL REPULSADO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο. Έχει έδρα σε Esparreguera-Barcelona, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31.023 Επιχειρήσεις