• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KREMSER GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε συνεργάτες για εργαλεία ανάγλυφης αποτύπωσης της βιομηχανίας χάρτου και της βιομηχανίας επιβελτίωσης πλαστικών. Παράγουμε για λογαριασμό σας κάθε είδους εργαλεία τυφλής αποτύπωσης και εργαλεία ανάγλυφης αποτύπωσης μεμβράνης υψηλής θερμοκρασίας. Η εμπειρία 35 ετών, σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη τεχνολογία CAD και CNC, μάς καθιστούν εξειδικευμένο και ισχυρό συνεργάτη. Οι μακροχρόνιοι, δραστήριοι συνεργάτες διασφαλίζουν ποιότητα και βέλτιστα προϊόντα. Σήμερα, η επιχείρηση είναι μια φημισμένη εταιρεία προμήθειας για επώνυμες εταιρείες γραφικής ύλης, καλλυντικών, αυτοκινητοβιομηχανίας και βιομηχανίας συσκευασίας.

 2. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

 3. CLAUX

  Γαλλία

 4. ANTON SCHULZ METALLKARTEN

  Γερμανία

 5. VRI TECHNOLOGIES

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SB BRUTSCHIN GMBH

  Γερμανία

 2. JUNGJOHANN CNC-GRAVIERTECHNIK SEIT 1929

  Γερμανία

 3. SIC MARKING GMBH

  Γερμανία

 4. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Ιταλία

 5. ENGELKE ÄTZ- U. STANZTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. HANS HILSCHER GMBH - MARGREITER TECHNIK

  Γερμανία

 2. COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. EGLOFF GRAVUREN AG

  Ελβετία

 2. STANTOOL

  Βέλγιο

 3. H.P. MENNEN GRAVIERANSTALT

  Γερμανία

 4. BÖNI AG

  Ελβετία

  Η Böni AG είναι μια οικογενειακή επιχείρισης που διευθύνεται από την 3η γενιά. Από την ίδρυσή της το 1933 αναπτύσσει και παράγει εξ ιδίων εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλου. Στη μακρόχρονη πορεία της στον τομέα των εργαλείων ακριβείας, η επιχείρηση έχει ειδικευτεί στην παραγωγή εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης (εργαλεία επιγραφής για μηχανήματα CNC) και εργαλεία ρίκνωσης. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις για την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής καθιστούν σήμερα συνεχώς αναγκαία τη μέγιστη αντοχή στην καταπόνηση του μηχανήματος και του εργαλείου. Μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων εργαλείων πληροί αυτές τις απαιτήσεις παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας την δυνατότητα να εξασφαλίζουν ένα καθοριστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους. Η παραγωγή εργαλείων για τη ρίκνωση ή την επιγραφή τορναριστών εξαρτημάτων περιλαμβάνονται εδώ και πολλά χρόνια στις βασικές δραστηριότητές μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε αποτελεσματικά και οικονομικά τα έργα σας.

 5. LOGOPRESS

  Γαλλία

  Ειδική στον τρισδιάστατο σχεδιασμό εργαλείων πίεσης και επιπεδοποίησης σύνθετων μορφών εδώ και 25 χρόνια, η Logopress αναλαμβάνει την Ανάπτυξη εφαρμογών CAD αποκλειστικά για τη βιομηχανία της κοπής, της κοίλανσης και εφαρμογών που επιτρέπουν την καθιέρωση της επιπεδοποίησης για διάφορους τομείς (λαμαρίνα, ύφασμα, δέρμα, αφρός, κόλλες...). Ολη η σειρά των τρισδιάστατων προϊόντων μας « Logopress3™ for SolidWorks™ » έχει πιστοποιηθεί κατά την SolidWorks™ Gold. Ολο και περισσότεροι παγκόσμιοι σχεδιαστές εργαλείων χρησιμοποιούν πλέον το Logopress3™ ενσωματωμένο στο SolidWorks™. Πέρα από τον χώρο των εργαλείων, για ποικιλόμορφες εφαρμογές επιπεδοποίησης και ανάλυσης της ικανότητας διαμόρφωσης, το Logopress3 αποτελεί μια απλή και γρήγορη λύση από πλευράς υλοποίησης σε πολύ ελκυστική τιμή. Πολλοί τεχνικοί, οι οποίοι πρέπει να συντάξουν προσφορές για εξαρτήματα ή εργαλεία, χρησιμοποιούν το Logopress3™ ή ένα από τα πακέτα του.

 6. F. GLADTFELD GMBH METALLWARENFABRIK

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε στην. Gladtfeld GmbH Metallwarenfabrik! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα μας: Ετικέτες, σήματα ελέγχου, ράγες τιμών, αποτυπώσεις, ανάγλυφες πλάκες, ανάγλυφες εκτυπώσεις, σημάνσεις εργαλείων, σχέδια

 7. MULTIFORM

  Γαλλία

  Η εταιρεία MULTIFORM ιδρύθηκε το 1947 έχτισε την φήμη της χάρη στην γνώση της όσον αφορά την κοίλανση και την απώθηση. Η τεχνική όψη και η εμπειρία της ομάδας της επιτρέπουν την υλοποίηση εξαρτημάτων ακριβείας, σύνθετων εξαρτημάτων σε μικρή και μεγάλη σειρά με εξατομικευμένη διαχείριση διακίνησης. Απώθηση ψηφιακού ελέγχου. Κύρτωση και βαθιά κύρτωση. Κοπή υπό πίεση. Μηχανικό, χημικό και ηλεκτρολυτικό γυάλισμα. Κοίλανση εν θερμώ, συγκόλληση σε σημεία.

 8. AB-KAR ÇELIK KONS.INŞ.YAP.ELM.PAZ.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

  Τουρκία

 1. ISELLA ENRICO & FIGLI S.R.L.

  Ιταλία

 2. LAMIPRESS S.R.L.

  Ιταλία

 3. SEIDEL PRÄZISIONS- UND FRÄSTEILE OHG

  Γερμανία

 4. BEULKE GRAVIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 6. RELLY (SA)

  Γαλλία

 7. CANYILDIZ SAC SIVAMA SAN. VE TIC LTD. STI

  Τουρκία

 8. WARNY & CIE

  Βέλγιο

 9. EL TALLER DEL REPULSADO

  Ισπανία

 10. RAAB GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.428 επιχειρήσεις