• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κλωστές και νήματα τεχνητά και συνθετικά

Αποτελέσματα για

Κλωστές και νήματα τεχνητά και συνθετικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BELREY FIBRES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η BELREY FIBRES SA δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση υφασμάτων και εξειδικεύεται στην παραγωγή ανακυκλωμένων συνθετικών ινών. Διαθέτουμε αποδοτικό εξοπλισμό και 5 γραμμές για ίνες στην Mouscron, στο Βέλγιο, με ενσωματωμένους ισχυρούς κόπτες, θαλάμους ανάμειξης, γραμμές χνουδιάσματος και πρέσες για δεμάτια. Έχουμε άμεση πρόσβαση σε κλωστοϋφαντουργικά απορρίματα σε όλο τον κόσμο, που σημαίνει πως προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία συνθετικών υλών. Η ετήσια μας ικανότητα είναι 15 000 τόνους ινών, όπως νάιλον, πολυεστέρας και πολυπροπυλένιο. Ως οικολογική και οικονομική εναλλακτική, οι ανασκευασμένες συνθετικές ίνες λειτουργούν ως συμπληρωματική ύλη για μη υφαντά προϊόντα σε διάφορες βιομηχανίες, κυρίως στην αυτοκινητοβιομηχανία, τα γεωυφάσματα, την αποστράγγιση, την νηματοποίηση και πολλές άλλες. Χάρη στους εξοπλισμούς μας επεξεργασίας στα μέτρα του πελάτη, είμαστε σε θέση να παράγουμε καθαρές και ομοιογενείς ύλες. Κατέχουμε πιστοποίηση κατά ISO9001 και μπορούμε να εγγυηθούμε ίνες ποιότητας. 'Ενας άλλος τρόπος αξιοποίησης είναι η επανακοκκοποίηση που επιτρέπει την διαμόρφωση των απορριμάτων θερμοπλαστικών υφασμάτων σε κόκκους για την κατασκευή πλαστικών εξαρτημάτων. Η αξιοποίηση των απορριμάτων μειώνει τα παραγωγικά κόστη μειώνοντας το κόστος των πρώτων υλών. Διαλέγουμε και επεξεργαζόμαστε περίπου 60 τόνους κλωστοϋφαντουργικών υλών ημερησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με εμπειρία 17 ετών, προμηθεύουμε κλωστοϋφαντουργίες και βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλων σε όλη την Ευρώπη. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη διαφόρων τομέων της υφαντουργίας, κατασκευαστών αυτοκινήτων και κατασκευαστών συρμάτινων αντικειμένων. Τα προϊόντα μας: μεταλλικά νήματα, νήματα αλουμινίου, σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα, σύρμα σιδήρου, σύρμα χαλκού

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ITOCHU ITALIANA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το Itochu Italiana ασχολείται με διάφορους τομείς, από κατεψυγμένα ψάρια έως μετάξι. Εμπορευόμαστε ζωοτροφές, νήματα από νάιλον, αραμιδικά υφάσματα, συστραμμένα πολυεστερικά νήματα, μικτά νήματα και νήματα από φυσικές, τεχνητές και συνθετικές υφαντικές ίνες, νήματα τριοξικού άλατος, νήματα χαλκού. Διανέμουμε ιαπωνικές μάρκες μόδας. Εξάγουμε χυμούς φρούτων χύδην, φυτικά έλαια. Εισαγωγή/εξαγωγή, μεσιτείες και επενδύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Μιλάνο, στη Via Ulrico Hoepli 5.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. INTERNIMA

  Ελλάδα

  Η ΙΝΤΕΡΝΗΜΑ ΑΒΕΕ είναι εταιρεία που παράγει νήματα πολυπροπυλενίου, υψηλής ποιότητας που εξάγει σε χώρες της Ευρώπης. Τα προϊόντα της παράγονται σε πρότυπη, σύγχρονη μονάδα κοντά στην Αθήνα και κοντά στα δυο κύρια λιμάνια της χώρας, του ΠΕΙΡΑΙΑ και της ΠΑΤΡΑΣ.Η συνολική λειτουργία του εργοστασίου υποστηρίζεται από on-line σύστημα παρακολούθησης της παραγωγής που συνδέεται με τη διαχείριση παραγγελιών και τον προγραμματισμό παραγωγής.Η εταιρεία έχει στόχο τη γνωστοποίηση των προϊόντων της στην ευρωπαϊκή ένωση με σκοπό, τη συνεχή ποιοτική διάθεσή τους, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

 5. R. BELDA LLORÉNS SA

  Ισπανία

  Ιδρύθηκε το 1952, η κοινοπραξία καταλαμβάνει σήμερα μια σκεπαστή βιομηχανική επιφάνεια 65 000 τ.μ. Εργοστάσιο νημάτων open-end για την κλωστοϋφαντουργία, φυσικές και συνθετικές ίνες, βαμβάκι, μαλλί, λινό, μετάξι, βισκόζη, πολυεστέρας, πολυαμίδη, ακρυλικό, σόγια, μπαμπού, tencel, μοντάλ, ασυνεχείς ίνες, από κάνναβη, από πολυπροπυλένιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HILATURAS PERIO SL

  Ισπανία

  Η επιχείρηση Hilaturas Perio καταχωρημένη στο βιβλίο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και των σημάτων ιδρύθηκε το 1983 και μετατράπηκε σε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης το 1990. Υπό τη διοίκηση του Pedro Salmerón Sánchez, οι στόχοι της ήταν πάντα ξεκάθαροι : η ποιότητα του προϊόντος και η υπηρεσία καθώς και η αψέγαστη επεξεργασία με σεβασμό και στον πελάτη.

 2. MOULINAGE DE LA RIVE - MICHEL BLANC

  Γαλλία

  Moulinage De La Rive Michel Blanc, είμαστε ειδικοί στη ρίψη του μεταξιού και τεχνητές ίνες (βισκόζη) και συνθετικά. Δραστηριοποιούμαστε στη βιομηχανία υφασμάτων για διάφορους τομείς : ένδυση, αξεσουάρ, έπιπλα, χαλιά, ρούχα, αξεσουάρ, έπιπλα, χαλιά, ταπετσαρίες, αποκατάσταση, άμφια, εκκλησιαστικά άμφια. Κατασκευή πολλών ειδών νημάτων από μετάξι: ακατέργαστο μετάξι, πλαίσιο από μετάξι, πανί από μετάξι, μετάξι κρεπ, spandex μετάξι, μετάξι κρεπ, μετάξι Doupion κλπ.

 3. I.KLOUKINAS & CO EE

  Ελλάδα

  Η Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ είναι εταιρεία που παράγει νήματα πολυπροπυλενίου, υψηλής ποιότητας που εξάγει σε χώρες της Ευρώπης. Τα προϊόντα της παράγονται με μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας. Στόχος της εταιρειας η γνωστοποίηση των προϊόντων της στην ευρωπαϊκή ένωση με σκοπό, τη συνεχή ποιοτική διάθεσή τους, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

 4. QINGDAO SANJIAN SEWING THREAD IND. & TRADE CENTER

  Κίνα

 5. POLYTEKS TEKSTIL SANAYI ARASTIRMA VE EGITIM AS

  Τουρκία

 1. ZEKINE KILIC MODA IP TEKS. SAN.AS.

  Τουρκία

 2. BOTEXPAND S.L

  Ισπανία

 3. RADICI GROUP SPA

  Ιταλία

 4. BEG YUPEK ES

  Τουρκμενιστάν

 5. NYOBE NV

  Βέλγιο

 6. ILFE SRL

  Ιταλία

 7. FACE TEKSTIL KIMYA SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

 8. KARITEX

  Τουρκία

 9. POLIMAR IPLIK

  Τουρκία

 10. ALBOLAT GROUP COMPANY

  Τουρκία

 1. FUESERS GARNE GMBH

  Γερμανία

 2. FILKEMP - INDUSTRIA DE FILAMENTOS, S.A.

  Πορτογαλία

 3. AQUAFIL S.P.A.

  Ιταλία

 4. ELIT GIPE YARN AND TEXTILE COMPANY

  Τουρκία

 5. PANDATEX GMBH

  Γερμανία

 6. KARSU TEKSTIL A.Ş

  Τουρκία

 7. MISIRLI IPLIKCILIK

  Τουρκία

 8. EDCX

  Ουκρανία

 9. KEYSTONE TEXTILE CO.'LTD

  Κίνα

 10. CLOVER® SANAYI VE TICARET A.S.

  Τουρκία

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλωστές και νήματα τεχνητά και συνθετικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

567 επιχειρήσεις