• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κλειδαριές- σύρτες- και κλειδιά

Αποτελέσματα για

Κλειδαριές- σύρτες- και κλειδιά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AGA

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται κλειδαριές. Προτείνουμε κλειδαριές υψηλής ασφαλείας, πόμολα και μεντεσέδες. Ενισχύουμε την ηγετική μας θέση όσον αφορά τα συστήματα ανοίγματος και κλεισίματος. Προσφέρουμε τρεις γραμμές συστημάτων και λύσεων: Γενική βιομηχανία, βιομηχανία υψηλής ασφάλειας και βιομηχανία μετασχηματισμού ενέργειας. Η AGA εκπροσωπεί την βιομηχανία της κλειθροποίιας στον εγχώρια ισπανική αγορά και διεθνώς. Ο στόχος μας ήταν ανέκαθεν να διατηρήσουμε την κοινωνική δέσμευση με το περιβάλλον μας, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες όπου βρισκόμαστε. Οφείλουμε πολλά σε όσους πέρασαν από την AGA, επιτρέποντας έτσι την υλοποίηση αυτού του επιχειρησιακού έργου. Η επιθυμίας μας είναι να διατηρήσουμε τις προσδοκίες και τον ενθουσιασμό που τους έδωσαν το κίνητρο αυτό.

 2. KIPP ITALIA SRL

  Ιταλία

  The HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer for the sectors clamping technology, standard elements and operating parts. We produce in a large machine shop at our location in Germany. The real net output ratio means that standard elements, structural groups and special solutions can be realised. Our product portfolio includes 65000 items that are all quickly available through the logistics centre. KIPP developes the products completely in-house and tests them repeatedly in the quality control. All products work reliably, have a long service life and long-term availability. Ergonomics and stability are for us the focal point of every new developement. In our KIPP catalogue you will only find products of which we are 100% convinced. This is what our owner managed, traditional company stands for.

 3. B&B LOCKS 1

  Βέλγιο

  Η εταιρεία μας βελτιστοποίησε την δεκαετία του 80' την τεχνολογία της ηλεκτρονικής κλειδαριάς για πόρτες ασφαλείας. Επιλέξαμε αυστηρά την περιορισμένη αγορά των ηλεκτρονικών κλειδαριών ασφαλείας με δραστηριότητα υπό το σήμα Technilock. Χάρη στην εξειδίκευση μας, αναπτύξαμε ραγδαία λύσεις κλειδαριάς υψηλής ποιότητας. Το 2000, το εμπορικό σήμα Technilock πουλήθηκε και κινηθήκαμε με μια νέα ονομασία: B&B Locks. Χάρη στην εκτενής μας πείρα, η B&B Locks σας προσφέρει εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία σε ότι αφορά τις σύγχρονες ποιοτικές κλειδαριές ασφαλείας.

 4. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Γαλλία

 5. DR.MIELKE.SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. SERRURIER VACHETTE

  Γαλλία

 3. VITTIDESIGN MARKETING UND VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

 4. SERRURIER VACHETTE

  Γαλλία

 5. SOS SERRURIER DEPANNAGE

  Γαλλία

 1. L.F. S.N.C. DI LAVAZZA PAOLO E FRIZZI MARIO

  Ιταλία

 2. SECUTOR CORPORATION

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η SECUTOR CORPORATION ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων ασφαλείας από το 1993 και ειδικεύεται στις χωνευτές κλειδαριές πορτών, στους κυλίνδρους κλειδαριάς, στα λουκέτα, στους μηχανισμούς κλεισίματος πόρτας και στα συστήματα εξόδου πανικού. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στις υπεράκτιες αγορές, όπως στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ. την Νότια Αμερική, Νότια Αφρική, Μέση Ανατολή και αυτό με εξαίρετη φήμη. Δεχόμαστε συχνά επαναλαμβανόμενες παραγγελίες από τακτικούς πελάτες. Σας εξασφαλίζουμε προϊόντα ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές και τακτικές παραδόσεις μακροχρόνια.

 1. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Πολωνία

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σφιγκτήρων, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η εταιρεία παράγει την παραγωγή της στον χώρο της στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 είδη που είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία, τα εργοστάσια και την κατασκευή μηχανημάτων. Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει με έλεγχο ποιότητας που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Με τους εκτεταμένους πόρους παραγωγής, οι βασικές μονάδες στοιχείων και τα μεμονωμένα εξαρτήματα είναι δυνατό να υλοποιηθούν σε ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των στοιχείων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σταθερότητα. Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919, ενώ από το 1950 εστίασε περισσότερο στα εργαλεία σύσφιξης δικής της ανάπτυξης, όπως ο κλασικός μοχλός - σφιγκτήρας της KIPP. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 350 υπαλλήλους και διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

 2. KLEIDARAS 24 ORES

  Ελλάδα

  Κλειδαράς 24 ώρες παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κλειδαρά 24 ώρες και απευθύνεται σε ένα ευρύ και ποικίλο φάσμα πελατών που περιλαμβάνει ιδιώτες, επιχειρήσεις, δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς, τράπεζες και ξενοδοχεία. Το δίκτυο εξυπηρέτησης καλύπτει όλη την Αττική και είμαστε άμεσα διαθέσιμοι 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Άνοιγμα σπιτιών 24 ώρες, άνοιγμα θωρακισμένων πορτών, Άνοιγμα Αυτοκινήτων, Ανοίγματα διπλο κλειδωμένων γερμανικών αυτοκινήτων χωρίς ζημιά, άνοιγματα χρηματοκιβωτίων όλων των τύπων. Επισκευή Θωρακισμένων πορτών, Πόρτες Ασφαλείας, Εγκατάσταση συναγερμών, Ανοίγματα θωρακισμένων πορτών, Επισκευή ρολλών 24 ώρες, τοποθέτηση γκαραζόπορτας, επισκευή γκαραζόπορτας, Αλλαγές Κλειδαριών σε όλους τους τύπους πόρτας, Αλλαγές Κλειδαριών εντός 15 λεπτών απο την ώρα που μας τηλεφωνείτε. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε καταστάσεις επείγουσας ανάγκης 24 ώρες το 24ωρο. ‘Oπως ανοίγματα πορτών όλων των τύπων, αυτοκινήτων, χρηματοκιβωτίων, μεσοπορτών, ντουλαπιών και αντικατάσταση κλειδαριών κάθε είδους. Εκτός από τις βασικές υπηρεσίες 24ωρης εξυπηρέτησης, παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης σπιτιών, καταστημάτων και γραφείων. Οι καταρτισμένοι και με μακροχρόνια εμπειρία κλειδαράδες της εταιρείας εξετάζουν με λεπτομέρεια, σχεδιάζουν και προτείνουν υψηλής ποιότητας λύσεις ασφάλειας για οποιοδήποτε χώρο.

 3. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Γερμανία

  Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.

 4. SEMKOS PROTECTION SYSTEMS

  Ελλάδα

  Η εταιρία SEMKOS PROTECTION SYSTEMS, σχεδιάζει νέα & καινοτόμα προιόντα ασφαλείας, που προορίζονται για την ασφάλεια των κυρίων εισόδων των σπιτιών απο διαρρήξεις. Έχει σχεδιάσει και κατασκευάζει την μοναδική αυτόματη μηχανική κλειδαριά Memolock 3 η οποία κλειδώνει αυτόματα μηχανικά, ανοίγοντας απο μέσα με το πάτημα του χερουλιού και απο έξω με συνδιασμό κινήσεων, πρώτα κλειδώνοντας και μετά ξεκλειδώνοντας για να ανοίξει η πόρτα. Κατασκευάζει επίσης τον τηλεχειριζόμενο σύρτη ασφαλείας Doorguard 1, ο οποίος ελέγχεται χειροκίνητα και με τηλεχειρισμό ώς στάνταρ λειτουργία, αλλά έχει και την δυνατότητα να λειτουργήσει και με όλες τις έξυπνες μεθόδους, όπως access control, wi-fi, Bluetooth, gsm, κλπ. Ακόμη κατασκευάζει τον έξυπνο μηχανισμό, Smart Memolock Electric ο οποίος μετατρέπει όλες τις κλειδαριές κυλίνδρου, σε ηλεκτροκίνητες, περιστρέφοντας το κλειδί της κλειδαριάς και κλειδώνοντας όλα τα σημεία κλειδώματος. Δίνει την δυνατότητα σε όλες τις κλειδαριές να κλειδώνουν αυτόματα, ή χειροκίνητα, και να ξεκλειδώνουν κατα βούληση, χειροκίνητα ή απο απόσταση με όλες τις έξυπνες μεθόδους, όπως access control, wi-fi, Bluetooth, gsm, κ.λ.π. Η εταιρία Semkos, έχει δημιουργήσει επίσης τον ατομικό συναγερμό πόρτας SD-01 ο οποίος ενεργοποιείται πρίν ανοίξει η πόρτα & πριν γίνει η διάρρηξη. Η εταιρία Semkos εκτός απο την δημιουργία των δικών της προιόντων τα οποία και κατοχυρώνει με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αναλαμβάνει και για λογαριασμό τρίτων την βελτίωση και δημιουργία νέων προιόντων.

 5. TEHNOKRATIKI ELLADOS

  Ελλάδα

  Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι μια πρότυπη επιχείρηση αντιδιαρρηκτικής προστασίας και προηγμένων κλειδοτεχνικών υπηρεσιών, η οποία δραστηριοποείται και κατέχει ηγετική θεση στην αγορά από το 1984, έχοντας παράσχει υπηρεσίες τεχνικού πραγματογνώμονα, παρέχοντας λύσεις σε εκατοντάδες υφιστάμενες διαρρήξεις, αλλά και αποτρέποντας άλλες τόσες. Αντιπροσωπεύει και διαθέτει στους καταναλωτές πελάτες της, κλειδιά όλων των τύπων, νέες κλειδαριές υπερασφαλείας, για πόρτες ασφαλείας με σύστημα αυτόματου μπλοκαρίσματος, κυλίνδρους με κωδικό pin για την αποτροπή της αντιγραφής των κλειδιών, και προστασία κατά των σύγχρονων μεθόδων διάρρηξης.Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες ΚΛΕΙΔΑΡΑ, ανοίγουμε πόρτες οικειών και αυτοκινήτων, σέρβις σε κάθε είδους κλειδαρίες, πόρτες, ρολλά οικειών.Τοποθετούμε κλειδαριές όλων των τύπων σε κάθε τύπο πόρτας.Στο κατάστημα μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κλειδαριές από όλο τον κόσμο, κλειδαριές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας όποιες και να είναι αυτές! ! !

 6. EZCURRA ESKO SA

  Ισπανία

  κατασκευαστής κλειδαριών ασφαλείας. Τα προϊόντα μας: κλειδαριά ασφαλείας, κλειδαριές και σύρτες υψηλής ασφάλειας, ειδικές κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες, κλειδαριές υψηλής ασφάλειας με κενό, κλειδαριές ασφαλείας με κύλινδρο, κλειδαριές με σύστημα προστασίας μοχλού υψηλής ασφαλείας.

 7. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Ιταλία

  Εργοστάσιο ειδικευμένο στις κλειδαριές γενικής χρήσης, αμερικανικού τύπου, με διακόπτη έναρξης/διακοπής χαμηλής τάσης, πόμολα και μπουτόν με ενσωματωμένο κλειδί σιδηροκατασκευή, ηλεκτρικών πινάκων, μηχανήματα, έπιπλα και μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Μάνταλο κλειδαριές, κλείδωμα, 3-σημείο και κουδούνια. Είμαστε ειδικοί στις κλειδαριές αμερικανικού τύπου, χερούλια με κλειδί, πόμολα με κλειδί, κλειδαριές με γλωσσίδι, κλειδαριές με μάνδαλο.

 8. MORCHIO FRATELLI SNC

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Ferramenta Fratelli Morchio θέτει στην διάθεση μιας απαιτητικής πελατείας, που αποτελείται από επαγγελματίες και ιδιώτες, μια πλούσια συλλογή ειδών κιγκαλερίας, γαλλικά κλειδιά, κόφτες, ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία βιδώματος, αλυσοπρίονα, εκθαμνωτές, κόλλες, διαλυτικά, βερνίκια και χρώματα, είδη κηπουρικής και οικιακά είδη, κλειδαριές, σύρτες, χρηματοκιβώτια που κλειδώνουν με συνδυασμό ή κλειδί, λαβίδες, δικτυωτά μεταλλικά, σύνδεσμοι, κρουνοποιία και ράφια από τις καλύτερες φίρμες.

 1. NEW AREL

  Ιταλία

  Κλειδαριές για ηλεκτρικούς πίνακες. Συστήματα ασφαλείας με μηχανικές ενδοασφάλειες. Παραγωγή και εμπόριο κλειδαριών και λαβών για ηλεκτρικούς πίνακες χαμηλής και μεσαίας τάσης, κλειδαριές για μηχανικές ενδοασφάλειες σε υποσταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος, για χημικές και πετροχημικές εγκαταστάσεις. Η Arel δραστηριοποιείται διεθνώς στον τομέα της παραγωγής.

 2. FART PRODUKT SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA

  Πολωνία

  Η Fart Produkt ιδρύθηκε το 1994 ως ιδιωτική εταιρεία με πολωνικά κεφάλαια. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εγκατάσταση γκαραζοπορτών, ρολών και άλλων συστημάτων αντηλιακής προστασίας. Εξυπηρετούμε μεμονωμένους πελάτες και πελάτες χονδρικής και φροντίζουμε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

 3. SECUDOOR

  Ελλάδα

  Κατασκευη και εμπορια πορτων ασφαλειας, εμπορια χρηματοκιβωτιων, εμπορια κλειδαριων ασφαλειας.

 4. ARREDINFISSI

  Ιταλία

 5. BELGIUM SECURITY GROUP

  Βέλγιο

 6. ARTGUARD SECURITY

  Κάτω Χώρες

 7. CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA

  Ισπανία

 8. CASTING HOUSE

  Βέλγιο

 9. AUFSPERRDIENST SCHLÜSSELDIENST SMARTKEY

  Αυστρία

 10. LOCKFORCE LOCKSMITHS HEMEL HEMPSTEAD

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλειδαριές- σύρτες- και κλειδιά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.977 επιχειρήσεις