• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BTF

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 2. FOURS HC

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Fours hc σημαίνει μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή κάθε τύπου βιομηχανικών κλιβάνων ρεύματος ή αερίου. Όλοι οι φούρνοι μας κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη, από μερικά dm³ ως μερικά m³ & για όλες τις θερμοκρασίες από 0°C ως 1800°C. Κατασκευάζουμε φούρνους για παραδοσιακούς τεχνίτες αλλά και για βιομηχανίες σε τομείς όπως η υαλοποιία, η μεταλλουργία, η αγγειοπλαστική. Κάθε αίτηση χωριστά επεξεργάζεται ανάλογα με τους περιορισμούς θερμικής επεξεργασίας που χρειάζονται για την εφαρμογή σας (ξήρανση, τήξη, διπλό ψήσιμο, ενίσχυση, επιψευδαργύρωση).

 3. SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Lage, Γερμανία.

 4. AIRTEC THERMOPROCESS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIRTEC THERMOPROCESS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Rhede, Γερμανία.

 5. HALKA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HALKA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Gelsenkirchen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SNOLTHERM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SNOLTHERM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Neustadt/wied, Γερμανία.

 2. INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Bad Königshofen, Γερμανία.

 3. INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Unna, Γερμανία.

 4. H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Verden, Γερμανία.

 5. GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Plößberg, Γερμανία.

 1. CRONITE KLEFISCH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CRONITE KLEFISCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Hürth, Γερμανία.

 2. THERMCONCEPT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THERMCONCEPT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 1. IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

 2. THERMOMELT SRL

  Ιταλία

  Η Thermomelt σχεδιάζει, κατασκευάζει και παρέχει ετοιμοπαράδοτους ηλεκτρικούς κλίβανους με τόξο και EAF-EBT. Σχεδιάζει, κατασκευάζει, παρέχει και εγκαθιστά κλιβάνους με θήκη, πυργίσκους θήκης, αμαξίδια μεταφοράς θηκών, εγκαταστάσεις κενού/εξαερίωσης VD-VOD καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενός χαλυβουργείου. Η Thermomelt απασχολεί εμπειρογνώμονες στον τομέα με πάνω από δέκα χρόνια πείρας προς όφελος του εξοπλισμού εξαιρετικά σύγχρονων χαλυβουργίων. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα τοποθετούν την Thermomelt στην κορυφή ως αξιόπιστος ηγέτης στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

 3. SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL

  Γερμανία

  Η Schornsteinwelt Großhandel αποτελεί την οικονομική, εξειδικευμένη λύση για την άψογη λειτουργία συστημάτων καθαρισμού καπνοδόχων, για καπνοδόχους ανοξείδωτου χάλυβα με διπλό τοίχωμα, για σετ καπνοδόχων, καπνοδόχους ελαφριάς κατασκευής, τζάκια πέλλετ, καπναγωγούς, σχάρες εξαερισμού και τα σχετικά εξαρτήματα. Η εταιρεία μας διαθέτει, επίσης, μεγάλη ποικιλία προϊόντων επώνυμων κατασκευαστών για καπναγωγούς, σόμπες πέλλετ και θερμαντικά στοιχεία, όπως π.χ. οιCera, Lotus, Koppe, La Nordica, Spartherm και πολλές άλλες μάρκες.Επιπλέον, σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε ξεχωριστά μεμονωμένα εξαρτήματα για τα παραπάνω προϊόντα. Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, την ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών, τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, καθώς και την επαγγελματική συναρμολόγηση από την αξιόπιστη ομάδα μας στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και σε περιοχές σε απόσταση 100 χιλιομέτρων, ανταποκρινόμαστε σε κάθε επιθυμία σας. Το σωστό μέρος για εμπόρους και μεταπωλητές: Οι εγγεγραμμένοι έμποροι μπορούν να προμηθευτούν στην εταιρεία μας τα προϊόντα τους σε καλύτερες τιμές.Επιπλέον, η Schornsteinwelt Großhandel προσφέρει πολλές έξυπνες λύσεις και για τελικούς καταναλωτές

 4. GLASREM

  Πολωνία

  Η GLASREM ειδικεύεται στην πυρίμαχη εσωτερική επένδυση κλιβάνων και συσκευών θέρμανσης. Προσφέρουμε επισκευές και πλήρη κατασκευή νέων αντικειμένων αυτού του τύπου, με κατασκευή από χάλυβα, ξήρανση, θέρμανση με τη χρήση των δικών μας καυστήρων και ελεγχόμενη ψύξη των κλιβάνων. Διαθέτουμε υψηλά καταρτισμένο προσωπικό διαχείρισης και τεχνικό προσωπικό.

 5. SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Felixdorf, Αυστρία.

 6. GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

 7. ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Flörsheim, Γερμανία.

 8. FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Neckartenzlingen, Γερμανία.

 1. STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Schmerikon, Ελβετία.

 2. GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 3. JIM ENGINEERING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία JIM ENGINEERING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλιβανοι εργαστηριων, Ηλεκτρικοί κλίβανοι και καπνοδόχοι, και εκκολαπτηρια. Έχει έδρα σε St Helens, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Biebertal, Γερμανία.

 5. JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Águeda, Πορτογαλία.

 6. ELINO INDUSTRIE - OFENBAU CARL HANF GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ELINO INDUSTRIE - OFENBAU CARL HANF GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Düren, Γερμανία.

 7. GRODKE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GRODKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 8. CALTHERM (UK) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία CALTHERM (UK) LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Newcastle-Under-Lyme, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. ZAKŁAD USŁUG KOMINIARSKICH

  Πολωνία

  Η εταιρεία ZAKŁAD USŁUG KOMINIARSKICH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, καμιναδες, καμιναδες, Βούρτσες για καθαριστές καπνοδόχων, και Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Piaseczno, Πολωνία.

 10. INDUCTOTHERMIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία INDUCTOTHERMIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, σιδηρουργεια, και συγκόλληση. Έχει έδρα σε Villiers-Sur-Marne Cedex, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.367 Επιχειρήσεις