• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BTF

  Βέλγιο

  Η BTF SA ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή κατά παραγγελία φούρνων για όλους τους τομείς της βιομηχανίας, καθώς και φούρνων για κεραμικά, για γκάμα θερμοκρασιών έως τους 1.800°C. Είναι δυνατή η σχεδίασή τους για λειτουργία υπό αέρα, αδρανή αέρια, κενό ή για ειδικές θερμικές επεξεργασίες, όπως σκλήρυνση, επαναφορά, ανόπτηση, τήξη, ξήρανση, παλαίωση, προθέρμανση κ.ά. Επιπλέον, η BTF σχεδιάζει και κατασκευάζει κατά παραγγελία φούρνους δοκιμών αντιπυρικής αντοχής των υλικών. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες στο τμήμα της Έρευνας & Ανάπτυξης, καθώς και με εγκεκριμένα εργαστήρια. Αυτοί οι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με το δικό μας σύστημα διεύθυνσης και λήψης δεδομένων και επιτρέπουν τις δοκιμές με βάση διάφορα πρότυπα (EN-1363-1, EN-1363-2, ASTM-E119, UL-263, BS-476-20, HCM, RWS). Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, την επισκευή και την αποκατάσταση φούρνων κάθε μάρκας, καθώς και τον ανεφοδιασμό σε ανταλλακτικά, όπως θερμοζεύγη, ρυθμιστές, μονωτικά και/ή πυρίμαχα υλικά, σωληνοειδείς ή θωρακισμένες αντιστάσεις.

 2. THERMOMELT SRL

  Ιταλία

  Η Thermomelt σχεδιάζει, κατασκευάζει και παρέχει ετοιμοπαράδοτους ηλεκτρικούς κλίβανους με τόξο και EAF-EBT. Σχεδιάζει, κατασκευάζει, παρέχει και εγκαθιστά κλιβάνους με θήκη, πυργίσκους θήκης, αμαξίδια μεταφοράς θηκών, εγκαταστάσεις κενού/εξαερίωσης VD-VOD καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενός χαλυβουργείου. Η Thermomelt απασχολεί εμπειρογνώμονες στον τομέα με πάνω από δέκα χρόνια πείρας προς όφελος του εξοπλισμού εξαιρετικά σύγχρονων χαλυβουργίων. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα τοποθετούν την Thermomelt στην κορυφή ως αξιόπιστος ηγέτης στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

 3. FOURS HC

  Βέλγιο

  Fours hc σημαίνει μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή κάθε τύπου βιομηχανικών κλιβάνων ρεύματος ή αερίου. Όλοι οι φούρνοι μας κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη, από μερικά dm³ ως μερικά m³ & για όλες τις θερμοκρασίες από 0°C ως 1800°C. Κατασκευάζουμε φούρνους για παραδοσιακούς τεχνίτες αλλά και για βιομηχανίες σε τομείς όπως η υαλοποιία, η μεταλλουργία, η αγγειοπλαστική. Κάθε αίτηση χωριστά επεξεργάζεται ανάλογα με τους περιορισμούς θερμικής επεξεργασίας που χρειάζονται για την εφαρμογή σας (ξήρανση, τήξη, διπλό ψήσιμο, ενίσχυση, επιψευδαργύρωση).

 4. SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH

  Γερμανία

 5. HALKA GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG

  Ελβετία

 2. SNOLTHERM GMBH

  Γερμανία

 3. GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH

  Γερμανία

 4. AIRTEC THERMOPROCESS GMBH

  Γερμανία

 5. INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA

  Γερμανία

 1. H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU

  Γερμανία

 2. INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

 1. GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH

  Γερμανία

 2. IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH

  Γερμανία

 3. CRONITE KLEFISCH GMBH

  Γερμανία

 4. E. LUTERBACH AG

  Ελβετία

 5. THERMCONCEPT GMBH

  Γερμανία

 6. SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL

  Γερμανία

  Η Schornsteinwelt Großhandel αποτελεί την οικονομική, εξειδικευμένη λύση για την άψογη λειτουργία συστημάτων καθαρισμού καπνοδόχων, για καπνοδόχους ανοξείδωτου χάλυβα με διπλό τοίχωμα, για σετ καπνοδόχων, καπνοδόχους ελαφριάς κατασκευής, τζάκια πέλλετ, καπναγωγούς, σχάρες εξαερισμού και τα σχετικά εξαρτήματα. Η εταιρεία μας διαθέτει, επίσης, μεγάλη ποικιλία προϊόντων επώνυμων κατασκευαστών για καπναγωγούς, σόμπες πέλλετ και θερμαντικά στοιχεία, όπως π.χ. οιCera, Lotus, Koppe, La Nordica, Spartherm και πολλές άλλες μάρκες.Επιπλέον, σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε ξεχωριστά μεμονωμένα εξαρτήματα για τα παραπάνω προϊόντα. Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, την ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών, τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, καθώς και την επαγγελματική συναρμολόγηση από την αξιόπιστη ομάδα μας στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και σε περιοχές σε απόσταση 100 χιλιομέτρων, ανταποκρινόμαστε σε κάθε επιθυμία σας. Το σωστό μέρος για εμπόρους και μεταπωλητές: Οι εγγεγραμμένοι έμποροι μπορούν να προμηθευτούν στην εταιρεία μας τα προϊόντα τους σε καλύτερες τιμές.Επιπλέον, η Schornsteinwelt Großhandel προσφέρει πολλές έξυπνες λύσεις και για τελικούς καταναλωτές

 7. GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER

  Γερμανία

 8. SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH

  Αυστρία

 1. FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH

  Γερμανία

 2. ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH

  Γερμανία

 3. JIM ENGINEERING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK

  Γερμανία

 5. CJSC TH STROMMASHINA

  Ρωσία

 6. ELEKTRA-LINDAU ELEKTRISCHE HEIZSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 7. SCHLAGER INDUSTRIEOFENBAU GMBH

  Γερμανία

 8. DRAGLAB TECHNOLOGIES

  Γερμανία

 9. JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA.

  Πορτογαλία

 10. A-S-C ATMOSPHERE-SENSOR-CONTROL GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.496 επιχειρήσεις