• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κινητοί γερανοί

Αποτελέσματα για

Κινητοί γερανοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

 2. MÉTHOCAD

  Γαλλία

 3. BKS SPILKER - MAIK SPILKER

  Γερμανία

 4. TRINAC GMBH

  Γερμανία

 5. ZELMER BAUMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BAUMASCHINEN BERLIN GMBH

  Γερμανία

 2. AUTOKRAN-DIENST JAROMIN GMBH

  Γερμανία

 3. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

 4. CT-KRANSERVICE GMBH

  Γερμανία

 5. SARENS

  Βέλγιο

  Η Sarens είναι ηγέτης, σε παγκόσμιο επίπεδο, και εταιρεία αναφοράς σε ότι αφορά τις υπηρεσίες ενοικίασης γερανού, την ανύψωση βαριών αντικειμένων και την μηχανική μεταφορά. Με έναν εξοπλισμό αιχμής και αξιόλογη μηχανική, η Sarens προσφέρει στους πελάτες της δημιουργικές και έξυπνες λύσεις για τις προκλήσεις σχετικά με την βαριά ανύψωση και την μηχανική μεταφορά. Με περισσότερες από 100 μονάδες σε 63 χώρες που λειτουργούν χωρίς σύνορα, η Sarens αποτελεί τον ιδανικό εταίρο σας για έργα μικρής ως μεγάλης κλίμακας. Η Sarens απασχολεί σήμερα 4452 επαγγελματίες για την εκτέλεση έργων.

 1. FELBERMAYR TRANSPORT- UND HEBETECHNIK GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Μεταφέρουμε βαριά φορτία με ασφαλή τρόπο στον προορισμό τους. Είμαστε ένας εξειδικευμένος σε ολόκληρη την Ευρώπη και υψηλής απόδοσης συνεργάτης για τη λύση των πιο δύσκολων προβλημάτων μεταφοράς. Με συνολικά περισσότερους από 2.800 συνεργάτες στους τομείς των οδικών, σιδηροδρομικών και θαλάσσιων μεταφορών και της ενοικίασης γερανών, εξεδρών εργασίας και περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων και τις βαριάς συναρμολόγησης, αποδεικνύουμε καθημερινά την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή μας. Για να είμαστε πραγματικά σε θέση να διεκπεραιώνουμε κάθε έργο, διαθέτουμε το δοκιμασμένο συνδυασμό τεχνολογίας και τεχνογνωσίας. Με τα τμήματα τεχνολογίας μεταφορών και ανύψωσης της εταιρείας μας διαθέτουμε τη βέλτιστη λύση για κάθε πρόβλημα, όταν πρόκειται για πράγματι βαριά φορτία. Η ποιότητα για την εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών αποτελεί βασική προϋπόθεση για το καθημερινό μας έργο. Διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, όπως ISO 9001: 2000 και SGU/SCC είναι για εμάς αυτονόητες. Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι επίσης η ασφάλεια και η υγεία των συνεργατών μας και η προστασία των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος.

 2. TSIKRITSAKIS FANOURIS

  Ελλάδα

  ΑνυψώσειςΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο με απόλυτη επιτυχία στον τομέα της ασφαλούς ανύψωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης βαρέων φορτίων.Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία μας και στο σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό μας.Διαθέτουμε ιδιόκτητους γερανούς διαφόρων τύπων, (τηλεσκοπικούς μέχρι 60 τόνους, κλαρκ 2, 5 τόνων) που εγγυώνται την ασφαλή ανύψωση.Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε πολύπλοκες ανυψώσεις με απόλυτη ασφάλεια, σε απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με την παροχή ανταγωνιστικών τιμών δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης. ΜεταφορέςΗ εταιρεία ασχολείται κυρίως με τις ειδικές μεταφορές και λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλή μεταφορά.Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά, φόρτωση και τοποθέτηση οποιουδήποτε μηχανήματος η βαρέως αντικειμένου.Διαθέτουμε επικαθίμενο όχημα με παπαγάλο μέχρι 40 τονόμετρα που εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά και εκφόρτωση.

 1. ANIPSOMETAFORIKI P DOUKAS AND SONS

  Ελλάδα

  Η ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε απολύτως εναρμονισμένη με τις νέες μορφές εξωτερικής ανάθεσης (outsourcing), παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε διάφορους κλάδους τους επιχειρηματικού περιβάλλοντος, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Βασικές δραστηριότητες της εταιρείας είναι: Υπηρεσίες Βαρέων Ανυψώσεων Υπηρεσίες Ειδικών Μεταφορών Υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας Οχημάτων Υπηρεσίες Έκδοσης Αδειών διέλευσης και συνοδευτικές υπηρεσίες Υπηρεσίες ενοικίασης Ανυψωτικών Μηχανημάτων (καλαθοφόρα, περονοφόρα, εξέδρες εργασίας κ.α) Υπηρεσίες παροχής Ασφαλιστικών Προϊόντων μεγάλων Ομίλων Υπηρεσίες Παροχής εξειδικευμένου προσωπικού Συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες οργάνωσης επιχειρήσεων Οι δραστηριότητες που έχουμε αναπτύξει, απευθύνονται σε επιχειρήσεις του κατασκευαστικού και βιομηχανικού κλάδου καθώς επίσης και σε ιδιώτες. Μέσα από αυτό το ευρύ φάσμα υπηρεσιών, κάθε πελάτης απευθυνόμενος στην εταιρεία μας, έχει τη δυνατότητα να εξοικονομήσει σημαντικά οφέλη τόσο οικονομικά όσο και λειτουργικά. Η ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε αποτελεί το κορυφαίο παίκτη της εγχώριας αγοράς, αφού με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει εδώ και 30 έτη, τη κάνει να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, υιοθετώντας τις νέες τάσεις. Η ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε είναι σε θέση να αναλάβει έργα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και τα Βαλκάνια.

 2. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Τουρκία

  Η SEKIZLI MAKINA ιδρύθηκε στην Konya το 1987. Η SEKIZLI MAKINA διεκπεραιώνει την παραγωγή διαφόρων ειδών ανυψωτικών μηχανημάτων και γερανών σε ανοιχτό χώρο έκτασης 16.000 τ.μ. διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό. Αποστολή μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσω της παραγωγής πιστοποιημένων, οικονομικών και αξιόπιστων μηχανημάτων.

 3. GRÚAS CANO SL

  Ισπανία

  Ενοικίαση γερανοφόρων φορτηγών και ρυμουλκούμενων, μεταφορά και εκφόρτωση μηχανημάτων και εμπορευμάτων γενικώς, σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ειδικευόμαστε στον τομέα των έκτακτων μεταφορών.

 4. URCAN MAKINA SANAYI SERVIS VE TICARET A.S.

  Τουρκία

 5. TRANSPORTES Y GRÚAS VICENTE J. SIMÓN PICÓ

  Ισπανία

 6. HEBEPROFI GMBH

  Αυστρία

 7. JAWEED GMBH HANDEL & VERMIETUNG

  Γερμανία

 8. SHANGHAI YAYI MACHINERY LTD

  Κίνα

 1. LANZ HEBEBÜHNEN & NUTZFAHRZEUGVERMIETUNG GMBH

  Γερμανία

 2. SCHULISCH ARBEITSBÜHNEN GMBH

  Γερμανία

 3. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Τουρκία

 4. BÖCKER MASCHINENWERKE GMBH

  Γερμανία

 5. SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. NICOLINI MARCO GROUP SRL

  Ιταλία

 7. LIEBHERR-BAUMASCHINEN AG

  Ελβετία

 8. PIVATO M.M. S.A.S. DI PIVATO MICHELE E MAURIZIO & C.

  Ιταλία

 9. METALURGICA BRIOSA DA MACEIRA, LDA.

  Πορτογαλία

 10. MANUTENTION LEVAGE GELIN

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κινητοί γερανοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

212 επιχειρήσεις