• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κινητοί γερανοί

Αποτελέσματα για

Κινητοί γερανοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FERRUM-MASCHINEN EIN BEREICH DER KMS AUTO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια γερμανική επιχείρηση στην Mulda/Erzgebirge που ειδικεύεται στη διάθεση οικοδομικών μηχανημάτων FERRUM και ευρωπαϊκών οχημάτων. Παρέχουμε δοκιμαστικές διαδρομές, παρουσιάσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν τεχνογνωσία στην κατασκευή και στη βελτίωση των οικοδομικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων. Αναπτύσσουμε προσαρμοσμένα μηχανήματα, όπως εκσκαφείς Mini και τροχοφόρους φορτωτές που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών. Τα προϊόντα μας παρέχουν εξαιρετική απόδοση και ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές, ακόμη και στην ευρωπαϊκή αγορά. Βασιζόμαστε σε εδραιωμένη τεχνολογία και καινοτομικά νέα στοιχεία ώστε να παρέχουμε την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης. Τα μηχανήματά μας υποβάλλονται σε εντατικούς εσωτερικούς ελέγχους και χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές. Εκτός αυτού παρέχουμε βελτιωμένα προσαρτώμενα μηχανήματα και αναπτύσσουμε κατά περίπτωση και προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό συνδυάζουμε στοχευμένα απλή, εδραιωμένη τεχνολογία με τα δικά μας νέα στοιχεία. Ο στόχος μας δεν είναι τίποτε λιγότερο από τη δυνατότητα να παρέχουμε το καλύτερο προϊόν σε αυτήν την τιμή της αγοράς. Επίσης δοκιμάζουμε και χρησιμοποιούμε τα δικά μας μηχανήματα χωρίς περιορισμούς για τις δικές μας εφαρμογές την εταιρεία μας και για άλλες εργασίες που προκύπτουν στην πράξη. Και για προσαρτώμενα μηχανήματα διαθέτουμε ήδη βελτιώσεις ή επεκτάσεις στο πρόγραμμα προϊόντων. Μάλιστα, κατά περίπτωση κατασκευάζουμε ιδιαίτερα προσαρτώμενα μηχανήματα και παράγουμε πρωτότυπά τους ή αναθέτουμε σε εταίρους μας την κατασκευή μικρών σειρών.

 2. MÉTHOCAD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÉTHOCAD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Κινητοί γερανοί, Καλουπώσεις - εργασίες, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Κινητοί γερανοί, Καλουπώσεις - εργασίες, και Έργα πολιτικού μηχανικού. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 3. BKS SPILKER - MAIK SPILKER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BKS SPILKER - MAIK SPILKER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Enger, Γερμανία.

 4. ZELMER BAUMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZELMER BAUMASCHINEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Rheda-Wiedenbrück, Γερμανία.

 5. BAUMASCHINEN BERLIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUMASCHINEN BERLIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AUTOKRAN-DIENST JAROMIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AUTOKRAN-DIENST JAROMIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Oberhausen, Γερμανία.

 2. WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Κινητοί γερανοί, έκτακτες μεταφορές σε συρμό, ενοικιαση εναεριων πλατφορμων, Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα, επιμελητεια, και Ειδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Gau-Algesheim, Γερμανία.

 3. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί γερανοί, Γερανοί επεξεργασίας, Γερανοί γενικής χρήσης, γερανογέφυρες, Γερανοί οροφής, Συρματόσχοινα, Ανυψωτικοί μηχανισμοί, Αλυσιδωτές επάρτες, και Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης. Έχει έδρα σε Wetter, Γερμανία.

 4. CT-KRANSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CT-KRANSERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

 5. SARENS

  Βέλγιο

  Η Sarens είναι ηγέτης, σε παγκόσμιο επίπεδο, και εταιρεία αναφοράς σε ότι αφορά τις υπηρεσίες ενοικίασης γερανού, την ανύψωση βαριών αντικειμένων και την μηχανική μεταφορά. Με έναν εξοπλισμό αιχμής και αξιόλογη μηχανική, η Sarens προσφέρει στους πελάτες της δημιουργικές και έξυπνες λύσεις για τις προκλήσεις σχετικά με την βαριά ανύψωση και την μηχανική μεταφορά. Με περισσότερες από 100 μονάδες σε 63 χώρες που λειτουργούν χωρίς σύνορα, η Sarens αποτελεί τον ιδανικό εταίρο σας για έργα μικρής ως μεγάλης κλίμακας. Η Sarens απασχολεί σήμερα 4452 επαγγελματίες για την εκτέλεση έργων.

 1. FELBERMAYR TRANSPORT- UND HEBETECHNIK GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Μεταφέρουμε βαριά φορτία με ασφαλή τρόπο στον προορισμό τους. Είμαστε ένας εξειδικευμένος σε ολόκληρη την Ευρώπη και υψηλής απόδοσης συνεργάτης για τη λύση των πιο δύσκολων προβλημάτων μεταφοράς. Με συνολικά περισσότερους από 2.800 συνεργάτες στους τομείς των οδικών, σιδηροδρομικών και θαλάσσιων μεταφορών και της ενοικίασης γερανών, εξεδρών εργασίας και περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων και τις βαριάς συναρμολόγησης, αποδεικνύουμε καθημερινά την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή μας. Για να είμαστε πραγματικά σε θέση να διεκπεραιώνουμε κάθε έργο, διαθέτουμε το δοκιμασμένο συνδυασμό τεχνολογίας και τεχνογνωσίας. Με τα τμήματα τεχνολογίας μεταφορών και ανύψωσης της εταιρείας μας διαθέτουμε τη βέλτιστη λύση για κάθε πρόβλημα, όταν πρόκειται για πράγματι βαριά φορτία. Η ποιότητα για την εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών αποτελεί βασική προϋπόθεση για το καθημερινό μας έργο. Διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, όπως ISO 9001: 2000 και SGU/SCC είναι για εμάς αυτονόητες. Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι επίσης η ασφάλεια και η υγεία των συνεργατών μας και η προστασία των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος.

 2. TSIKRITSAKIS FANOURIS

  Ελλάδα

  ΑνυψώσειςΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο με απόλυτη επιτυχία στον τομέα της ασφαλούς ανύψωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης βαρέων φορτίων.Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία μας και στο σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό μας.Διαθέτουμε ιδιόκτητους γερανούς διαφόρων τύπων, (τηλεσκοπικούς μέχρι 60 τόνους, κλαρκ 2, 5 τόνων) που εγγυώνται την ασφαλή ανύψωση.Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε πολύπλοκες ανυψώσεις με απόλυτη ασφάλεια, σε απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με την παροχή ανταγωνιστικών τιμών δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης. ΜεταφορέςΗ εταιρεία ασχολείται κυρίως με τις ειδικές μεταφορές και λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλή μεταφορά.Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά, φόρτωση και τοποθέτηση οποιουδήποτε μηχανήματος η βαρέως αντικειμένου.Διαθέτουμε επικαθίμενο όχημα με παπαγάλο μέχρι 40 τονόμετρα που εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά και εκφόρτωση.

 1. ANIPSOMETAFORIKI P DOUKAS AND SONS

  Ελλάδα

  Η ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε απολύτως εναρμονισμένη με τις νέες μορφές εξωτερικής ανάθεσης (outsourcing), παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε διάφορους κλάδους τους επιχειρηματικού περιβάλλοντος, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Βασικές δραστηριότητες της εταιρείας είναι: Υπηρεσίες Βαρέων Ανυψώσεων Υπηρεσίες Ειδικών Μεταφορών Υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας Οχημάτων Υπηρεσίες Έκδοσης Αδειών διέλευσης και συνοδευτικές υπηρεσίες Υπηρεσίες ενοικίασης Ανυψωτικών Μηχανημάτων (καλαθοφόρα, περονοφόρα, εξέδρες εργασίας κ.α) Υπηρεσίες παροχής Ασφαλιστικών Προϊόντων μεγάλων Ομίλων Υπηρεσίες Παροχής εξειδικευμένου προσωπικού Συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες οργάνωσης επιχειρήσεων Οι δραστηριότητες που έχουμε αναπτύξει, απευθύνονται σε επιχειρήσεις του κατασκευαστικού και βιομηχανικού κλάδου καθώς επίσης και σε ιδιώτες. Μέσα από αυτό το ευρύ φάσμα υπηρεσιών, κάθε πελάτης απευθυνόμενος στην εταιρεία μας, έχει τη δυνατότητα να εξοικονομήσει σημαντικά οφέλη τόσο οικονομικά όσο και λειτουργικά. Η ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε αποτελεί το κορυφαίο παίκτη της εγχώριας αγοράς, αφού με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει εδώ και 30 έτη, τη κάνει να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, υιοθετώντας τις νέες τάσεις. Η ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε είναι σε θέση να αναλάβει έργα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και τα Βαλκάνια.

 2. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Τουρκία

  Η SEKIZLI MAKINA ιδρύθηκε στην Konya το 1987. Η SEKIZLI MAKINA διεκπεραιώνει την παραγωγή διαφόρων ειδών ανυψωτικών μηχανημάτων και γερανών σε ανοιχτό χώρο έκτασης 16.000 τ.μ. διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό. Αποστολή μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσω της παραγωγής πιστοποιημένων, οικονομικών και αξιόπιστων μηχανημάτων.

 3. GRÚAS CANO SL

  Ισπανία

  Ενοικίαση γερανοφόρων φορτηγών και ρυμουλκούμενων, μεταφορά και εκφόρτωση μηχανημάτων και εμπορευμάτων γενικώς, σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ειδικευόμαστε στον τομέα των έκτακτων μεταφορών.

 4. URCAN MAKINA SANAYI SERVIS VE TICARET A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία URCAN MAKINA SANAYI SERVIS VE TICARET A.S., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. TRANSPORTES Y GRÚAS VICENTE J. SIMÓN PICÓ

  Ισπανία

  Η εταιρεία TRANSPORTES Y GRÚAS VICENTE J. SIMÓN PICÓ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορα οικοδομικων μηχανηματων, και συναρμολογηση ηλιακων συλλεκτων. Έχει έδρα σε Almássera-Valencia, Ισπανία.

 6. JAWEED GMBH HANDEL & VERMIETUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία JAWEED GMBH HANDEL & VERMIETUNG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμένος εξοπλισμός κατασκευών, Κινητοί γερανοί, και ενοικιαση λειτουργικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Ober-Mörlen, Γερμανία.

 7. SCHULISCH ARBEITSBÜHNEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHULISCH ARBEITSBÜHNEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Wunstorf, Γερμανία.

 8. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Κινητοί γερανοί, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, παλαιοσιδηρος, και Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 1. LANZ HEBEBÜHNEN & NUTZFAHRZEUGVERMIETUNG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LANZ HEBEBÜHNEN & NUTZFAHRZEUGVERMIETUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Rutesheim, Γερμανία.

 2. HEBEPROFI GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία HEBEPROFI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Bruck An Der Leitha, Αυστρία.

 3. SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυλώνες ανύψωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

 4. TRINAC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRINAC GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 5. BÖCKER MASCHINENWERKE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BÖCKER MASCHINENWERKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Werne, Γερμανία.

 6. MAS FÖRDER-HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MAS FÖRDER-HEBETECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Germersheim, Γερμανία.

 7. LIEBHERR-BAUMASCHINEN AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία LIEBHERR-BAUMASCHINEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Reiden, Ελβετία.

 8. TROISEL

  Γαλλία

  Η εταιρεία TROISEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητοί γερανοί, Μεταλλικές κατασκευές, μεταλλικοι σκελετοι, Κινητοί γερανοί, και έκτακτες μεταφορές σε συρμό. Έχει έδρα σε Fleurance Cedex, Γαλλία.

 9. GRÚAS LARÍOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία GRÚAS LARÍOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορτηγο-γερανος, ενοικιαζονται φορτηγα-γερανοι, και ενοικιαζονται αυτοκινουμενοι γερανοι για βιομηχανικες μετακομισεις. Έχει έδρα σε Cártama, Ισπανία.

 10. ASELKON

  Τουρκία

  Η εταιρεία ASELKON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι γερανοι. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κινητοί γερανοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

205 Επιχειρήσεις