Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κινητοί γερανοί

Αποτελέσματα για

Κινητοί γερανοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MÉTHOCAD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÉTHOCAD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Κινητοί γερανοί, Καλουπώσεις - εργασίες, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Κινητοί γερανοί, Καλουπώσεις - εργασίες, και Έργα πολιτικού μηχανικού. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. BKS SPILKER - MAIK SPILKER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BKS SPILKER - MAIK SPILKER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Enger, Γερμανία.

 3. ZELMER BAUMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZELMER BAUMASCHINEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Rheda-Wiedenbrück, Γερμανία.

 4. TRINAC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRINAC GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 5. BAUMASCHINEN BERLIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUMASCHINEN BERLIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MAS FÖRDER-HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAS FÖRDER-HEBETECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Germersheim, Γερμανία.

 2. AUTOKRAN-DIENST JAROMIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AUTOKRAN-DIENST JAROMIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Oberhausen, Γερμανία.

 3. WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Κινητοί γερανοί, έκτακτες μεταφορές σε συρμό, ενοικιαση εναεριων πλατφορμων, Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα, και Ειδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Gau-Algesheim, Γερμανία.

 4. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί γερανοί, Γερανοί επεξεργασίας, Γερανοί γενικής χρήσης, γερανογέφυρες, Γερανοί οροφής, Συρματόσχοινα, Ανυψωτικοί μηχανισμοί, Αλυσιδωτές επάρτες, και Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης. Έχει έδρα σε Wetter, Γερμανία.

 5. CT-KRANSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CT-KRANSERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

 1. SARENS

  Βέλγιο

  Η Sarens είναι ηγέτης, σε παγκόσμιο επίπεδο, και εταιρεία αναφοράς σε ότι αφορά τις υπηρεσίες ενοικίασης γερανού, την ανύψωση βαριών αντικειμένων και την μηχανική μεταφορά. Με έναν εξοπλισμό αιχμής και αξιόλογη μηχανική, η Sarens προσφέρει στους πελάτες της δημιουργικές και έξυπνες λύσεις για τις προκλήσεις σχετικά με την βαριά ανύψωση και την μηχανική μεταφορά. Με περισσότερες από 100 μονάδες σε 63 χώρες που λειτουργούν χωρίς σύνορα, η Sarens αποτελεί τον ιδανικό εταίρο σας για έργα μικρής ως μεγάλης κλίμακας. Η Sarens απασχολεί σήμερα 4452 επαγγελματίες για την εκτέλεση έργων.

 2. FELBERMAYR TRANSPORT- UND HEBETECHNIK GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Μεταφέρουμε βαριά φορτία με ασφαλή τρόπο στον προορισμό τους. Είμαστε ένας εξειδικευμένος σε ολόκληρη την Ευρώπη και υψηλής απόδοσης συνεργάτης για τη λύση των πιο δύσκολων προβλημάτων μεταφοράς. Με συνολικά περισσότερους από 2.800 συνεργάτες στους τομείς των οδικών, σιδηροδρομικών και θαλάσσιων μεταφορών και της ενοικίασης γερανών, εξεδρών εργασίας και περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων και τις βαριάς συναρμολόγησης, αποδεικνύουμε καθημερινά την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή μας. Για να είμαστε πραγματικά σε θέση να διεκπεραιώνουμε κάθε έργο, διαθέτουμε το δοκιμασμένο συνδυασμό τεχνολογίας και τεχνογνωσίας. Με τα τμήματα τεχνολογίας μεταφορών και ανύψωσης της εταιρείας μας διαθέτουμε τη βέλτιστη λύση για κάθε πρόβλημα, όταν πρόκειται για πράγματι βαριά φορτία. Η ποιότητα για την εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών αποτελεί βασική προϋπόθεση για το καθημερινό μας έργο. Διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, όπως ISO 9001: 2000 και SGU/SCC είναι για εμάς αυτονόητες. Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι επίσης η ασφάλεια και η υγεία των συνεργατών μας και η προστασία των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος.

 1. TSIKRITSAKIS FANOURIS

  Ελλάδα

  ΑνυψώσειςΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο με απόλυτη επιτυχία στον τομέα της ασφαλούς ανύψωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης βαρέων φορτίων.Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία μας και στο σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό μας.Διαθέτουμε ιδιόκτητους γερανούς διαφόρων τύπων, (τηλεσκοπικούς μέχρι 60 τόνους, κλαρκ 2, 5 τόνων) που εγγυώνται την ασφαλή ανύψωση.Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε πολύπλοκες ανυψώσεις με απόλυτη ασφάλεια, σε απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με την παροχή ανταγωνιστικών τιμών δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης. ΜεταφορέςΗ εταιρεία ασχολείται κυρίως με τις ειδικές μεταφορές και λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλή μεταφορά.Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά, φόρτωση και τοποθέτηση οποιουδήποτε μηχανήματος η βαρέως αντικειμένου.Διαθέτουμε επικαθίμενο όχημα με παπαγάλο μέχρι 40 τονόμετρα που εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά και εκφόρτωση.

 2. ANIPSOMETAFORIKI P DOUKAS AND SONS

  Ελλάδα

  Η ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε απολύτως εναρμονισμένη με τις νέες μορφές εξωτερικής ανάθεσης (outsourcing), παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε διάφορους κλάδους τους επιχειρηματικού περιβάλλοντος, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Βασικές δραστηριότητες της εταιρείας είναι: Υπηρεσίες Βαρέων Ανυψώσεων Υπηρεσίες Ειδικών Μεταφορών Υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας Οχημάτων Υπηρεσίες Έκδοσης Αδειών διέλευσης και συνοδευτικές υπηρεσίες Υπηρεσίες ενοικίασης Ανυψωτικών Μηχανημάτων (καλαθοφόρα, περονοφόρα, εξέδρες εργασίας κ.α) Υπηρεσίες παροχής Ασφαλιστικών Προϊόντων μεγάλων Ομίλων Υπηρεσίες Παροχής εξειδικευμένου προσωπικού Συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες οργάνωσης επιχειρήσεων Οι δραστηριότητες που έχουμε αναπτύξει, απευθύνονται σε επιχειρήσεις του κατασκευαστικού και βιομηχανικού κλάδου καθώς επίσης και σε ιδιώτες. Μέσα από αυτό το ευρύ φάσμα υπηρεσιών, κάθε πελάτης απευθυνόμενος στην εταιρεία μας, έχει τη δυνατότητα να εξοικονομήσει σημαντικά οφέλη τόσο οικονομικά όσο και λειτουργικά. Η ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε αποτελεί το κορυφαίο παίκτη της εγχώριας αγοράς, αφού με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει εδώ και 30 έτη, τη κάνει να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, υιοθετώντας τις νέες τάσεις. Η ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε είναι σε θέση να αναλάβει έργα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και τα Βαλκάνια.

 3. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Τουρκία

  Η SEKIZLI MAKINA ιδρύθηκε στην Konya το 1987. Η SEKIZLI MAKINA διεκπεραιώνει την παραγωγή διαφόρων ειδών ανυψωτικών μηχανημάτων και γερανών σε ανοιχτό χώρο έκτασης 16.000 τ.μ. διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό. Αποστολή μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσω της παραγωγής πιστοποιημένων, οικονομικών και αξιόπιστων μηχανημάτων.

 4. GRÚAS CANO SL

  Ισπανία

  Ενοικίαση γερανοφόρων φορτηγών και ρυμουλκούμενων, μεταφορά και εκφόρτωση μηχανημάτων και εμπορευμάτων γενικώς, σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ειδικευόμαστε στον τομέα των έκτακτων μεταφορών.

 5. URCAN MAKINA SANAYI SERVIS VE TICARET A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία URCAN MAKINA SANAYI SERVIS VE TICARET A.S., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. TRANSPORTES Y GRÚAS VICENTE J. SIMÓN PICÓ

  Ισπανία

  Η εταιρεία TRANSPORTES Y GRÚAS VICENTE J. SIMÓN PICÓ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορα οικοδομικων μηχανηματων, και συναρμολογηση ηλιακων συλλεκτων. Έχει έδρα σε Almássera-Valencia, Ισπανία.

 7. HEBEPROFI GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία HEBEPROFI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Bruck An Der Leitha, Αυστρία.

 8. JAWEED GMBH HANDEL & VERMIETUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία JAWEED GMBH HANDEL & VERMIETUNG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμένος εξοπλισμός κατασκευών, Κινητοί γερανοί, και ενοικιαση λειτουργικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Ober-Mörlen, Γερμανία.

 1. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Κινητοί γερανοί, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, παλαιοσιδηρος, και Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. LANZ HEBEBÜHNEN & NUTZFAHRZEUGVERMIETUNG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LANZ HEBEBÜHNEN & NUTZFAHRZEUGVERMIETUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Rutesheim, Γερμανία.

 3. SHANGHAI YAYI MACHINERY LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία SHANGHAI YAYI MACHINERY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα χωματουργικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.

 4. SCHULISCH ARBEITSBÜHNEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHULISCH ARBEITSBÜHNEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Wunstorf, Γερμανία.

 5. BÖCKER MASCHINENWERKE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BÖCKER MASCHINENWERKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Werne, Γερμανία.

 6. SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυλώνες ανύψωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

 7. LIEBHERR-BAUMASCHINEN AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία LIEBHERR-BAUMASCHINEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Reiden, Ελβετία.

 8. PIVATO M.M. S.A.S. DI PIVATO MICHELE E MAURIZIO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PIVATO M.M. S.A.S. DI PIVATO MICHELE E MAURIZIO & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί με πυλώνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητοί γερανοί, γερανοι, φορτηγο-γερανος, Κινητοί γερανοί, και πυργογερανος για οικοδομες. Έχει έδρα σε Resana, Ιταλία.

 9. METALURGICA BRIOSA DA MACEIRA, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία METALURGICA BRIOSA DA MACEIRA, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Maceira, Πορτογαλία.

 10. LUXLEV

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία LUXLEV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση γερανων, ενοικιαζονται μηχανηματα ανυψωσης με καλαθι, και ενοικιαση μικρων σκαπτικων. Έχει έδρα σε Schengen, Λουξεμβούργο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κινητοί γερανοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

207 Επιχειρήσεις