• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κινητήρες και ανταλλακτικά

Αποτελέσματα για

Κινητήρες και ανταλλακτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DB AUTOMOBILE GMBH

  Γερμανία

  Ως μία από τις λίγες εταιρείες συντήρησης μηχανισμών μετάδοσης στην Ευρώπη έχουμε αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη επιχείρηση για όλους τους τύπους μηχανισμών μετάδοσης και για την επίλυση προβλημάτων για άκρως εξειδικευμένους μηχανισμούς. Από τις αρχές του 2004 είμαστε σε θέση ως το πρώτο ανεξάρτητο από κατασκευαστές συνεργείο στη Γερμανία να επισκευάζουμε/συντηρούμε το δικό σας μετατροπέα ροπής σε βραχυπρόθεσμη βάση στις εγκαταστάσεις μας. Σάς παρέχουμε τους δικούς μας μηχανισμούς μετάδοσης κατά παραγγελία σε ενισχυμένη έκδοση και εξυπακούεται ότι αυτοί αναβαθμίζονται από εμάς στην πλέον επίκαιρη έκδοση. Εισάγουμε ανταλλακτικά για όλους τους τύπους μηχανισμών μετάδοσης απευθείας από τον κατασκευαστή και μπορούμε να παρέχουμε τους εξαιρετικούς όρους συναλλαγών μας στους πελάτες μας. Παρέχουμε εγγύησης 12 μηνών για ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

 2. TAPPI STAMPATI S.R.L.

  Ιταλία

  Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου στην Ιταλία τάπες για ρεζερβουάρ, μηχανικές τάπες δείκτες στάθμης, κωνικές εσοχές και στόμια πλήρωσης για το γέμισμα των ρεζερβουάρ. Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη σειρά ανταλλακτικών ταπών για ρεζερβουάρ καυσίμων. Η εμπειρία που αποκτήθηκε, ο επαγγελματισμός στον σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση τεχνολογικής καινοτομίας και σχεδιασμού μάς έκαναν ένα από τα κύρια σημεία αναφοράς στον τομέα μας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 3. RENATO VARRIALE & C.

  Ιταλία

 4. ASPINA GMBH

  Γερμανία

 5. DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZANONI RETTIFICHE

  Ιταλία

 2. LEROY SOMER

  Γαλλία

  Η εταιρεία LEROY-SOMER, παγκόσμιος ηγέτης και ειδική στα συστήματα μετάδοσης κίνησης, σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτροκινητήρες, μειωτήρες στροφών και ηλεκτρονικοί μεταβολείς ταχυτήτων. Χάρη στη μεγάλη γκάμα μας καλύπτουμε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Η LEROY SOMER έχει αναπτύξει την αντίστοιχη γκάμα προϊόντων για όλες τις δραστηριότητες για τις οποίες η μετάδοση κίνησης ή η παραγωγή ενέργειας είναι αναγκαία. Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να σας προτείνουμε το σχεδιασμό νέων προδιαγραφών. Οι κινητήρες της Leroy Somer θα βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας μειώνοντας την ενεργειακή δαπάνη και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας. Εκτός από την πώληση των ηλεκτρικών κινητήρων μας, η ομάδα των μηχανικών και των τεχνικών μας σας παρέχει επί τόπου συντήρηση και αντιμετώπιση προβλημάτων 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλη τη Γαλλία. Το εύρος του δικτύου μας (με κατά μέσο όρο ένα κατάστημα εξυπηρέτησης ανά 100 χλμ) συμβάλλει στην πρόληψη και τη διαχείριση απρόβλεπτων γεγονότων.

 3. HANS HESS AUTOTEILE GMBH

  Γερμανία

  Από το 1929, η HESS Motorentechnik προμηθεύει πελάτες συνεργείων και εμπορικών επιχειρήσεων με υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά προμηθευτών εξαρτημάτων μαζικής παραγωγής των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Έχοντας ξεκινήσει αρχικά με την εμπορία ελατηρίων εμβόλων, μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο δρομολογήθηκε η συνεχής διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων με εξαρτήματα κινητήρων και αναλώσιμα. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με εργαλεία, καθώς και προϊόντα εξοπλισμού συνεργείων. Υψηλής ποιότητας γκάμα προϊόντων σε πρότυπα ΚΑΕ. Μεγάλη επιλογή προϊόντων με περισσότερα από 130.000 ανταλλακτικά. Γρήγορη και σύγχρονη διοικητική μέριμνα. Εκπαιδευμένοι εξειδικευμένοι σύμβουλοι. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση μιας συνεχώς διαθέσιμης και ευρείας γκάμας προϊόντων για τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό τροφοδοτούμε την περιφερειακή περιοχή παραδόσεων έως 6 φορές σε καθημερινή βάση με τα 150 ιδιόκτητα οχήματά μας. Εκτός αυτού συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους εταίρους διοικητικής μέριμνας, οι οποίοι εγγυώνται την παράδοση με αποστολή πακέτων ή νυκτερινή παράδοση το πρωί της επόμενης ημέρας.

 4. VI SI INTERNATIONAL LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ειδών χωρίς ειδικό φόρο κατανάλωσης όπως αναψυκτικά, μεταλλικό νερό, ενεργειακά ποτά στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ της αγοράς. γρήγορα και σωστά.

 5. MERKES GMBH - SMALL MOTORS

  Γερμανία

  Σύγχρονοι σερβοκινητήρες και πρότυποι κινητήρες IE4+ ευρωπαϊκής παραγωγής σε τυποποιημένη ή ειδική για τον πελάτη έκδοση - μικροί κινητήρες για μικρές λύσεις.

 1. ECONOVEDADES IDI / DESCARBONIZADORAS

  Ισπανία

  Είμαστε οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες στην ισπανική και ευρωπαϊκή αγορά. Πάντα από 300 συνεργεία έχουν ήδη επιλέξει να συνεργαστούν μαζί μας και οι καλύτερες μάρκες εμπιστεύονται την τεχνολογία μας.

 2. PAVLOS KANIMAS

  Ελλάδα

  agrotika, agrotiko, antalaktika, antallaktika, CE, fiat, ford

 1. ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S)

  Λιθουανία

 2. OJSC MINSK MOTOR PLANT

  Λευκορωσία

 3. LLS ITES

  Λευκορωσία

 4. MOTOR & GETRIEBE GMBH

  Αυστρία

 5. OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L

  Ισπανία

 6. SA OFFICINE ELETTROMECCANICHE AGOSTINO SALOMONI S.R.L.

  Ιταλία

 7. SNP AUTOMOTIVE

  Τουρκία

 8. CENTRO TURBO S.R.L.

  Ιταλία

 1. STRUCK TURBOTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. DEROBA GBR

  Γερμανία

 3. ARLI OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD.ŞTI.

  Τουρκία

 4. HHEM HAMBURGER ELEKTROMOTOREN GMBH

  Γερμανία

 5. RECAMBIOS ELECTRODOMESTICOS

  Ισπανία

 6. ELEKTROMOTORS BANE

  Σερβία

 7. NATAMAK AUTOMOTIVE

  Τουρκία

 8. MOTORHOEZENONLINE.NL

  Κάτω Χώρες

 9. ELECTRO BOBINAGE HERTOGS

  Βέλγιο

 10. FOLTYN AUTO SERVICE

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κινητήρες και ανταλλακτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8.695 επιχειρήσεις

Χ'ωρες