• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κινητήρες και ανταλλακτικά

Αποτελέσματα για

Κινητήρες και ανταλλακτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DB AUTOMOBILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως μία από τις λίγες εταιρείες συντήρησης μηχανισμών μετάδοσης στην Ευρώπη έχουμε αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη επιχείρηση για όλους τους τύπους μηχανισμών μετάδοσης και για την επίλυση προβλημάτων για άκρως εξειδικευμένους μηχανισμούς. Από τις αρχές του 2004 είμαστε σε θέση ως το πρώτο ανεξάρτητο από κατασκευαστές συνεργείο στη Γερμανία να επισκευάζουμε/συντηρούμε το δικό σας μετατροπέα ροπής σε βραχυπρόθεσμη βάση στις εγκαταστάσεις μας. Σάς παρέχουμε τους δικούς μας μηχανισμούς μετάδοσης κατά παραγγελία σε ενισχυμένη έκδοση και εξυπακούεται ότι αυτοί αναβαθμίζονται από εμάς στην πλέον επίκαιρη έκδοση. Εισάγουμε ανταλλακτικά για όλους τους τύπους μηχανισμών μετάδοσης απευθείας από τον κατασκευαστή και μπορούμε να παρέχουμε τους εξαιρετικούς όρους συναλλαγών μας στους πελάτες μας. Παρέχουμε εγγύησης 12 μηνών για ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

 2. TAPPI STAMPATI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου στην Ιταλία τάπες για ρεζερβουάρ, μηχανικές τάπες δείκτες στάθμης, κωνικές εσοχές και στόμια πλήρωσης για το γέμισμα των ρεζερβουάρ. Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη σειρά ανταλλακτικών ταπών για ρεζερβουάρ καυσίμων. Η εμπειρία που αποκτήθηκε, ο επαγγελματισμός στον σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση τεχνολογικής καινοτομίας και σχεδιασμού μάς έκαναν ένα από τα κύρια σημεία αναφοράς στον τομέα μας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 3. RENATO VARRIALE & C.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η RENATO VARRIALE e C. στη Νάπολη, είναι μια εταιρεία που ασχολείται με ανταλλακτικά και κινητήρες για βιομηχανικές, γεωργικές, θαλάσσιες εφαρμογές και εφαρμογές για οχήματα. Η Varriale πουλά κινητήρες Lombardini, Kohler, Perkins, Sabre και Idrojet Castoldi. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει την Lombardini F.I.M. για την Νάπολη, Καζέρτα και Ιζέρνια, κινητήρες Perkins για τις περιοχές Καμπανία και Ποτέντσα.

 4. ASPINA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASPINA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτροκινητήρες συνεχούς ρεύματος (DC), Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, αυτοματισμοι γραφειου, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτροκινητήρες συνεχούς ρεύματος (DC), αντλίες με εύκαμπτο σωλήνα, και Βηματικοί κινητήρες. Έχει έδρα σε Eschborn, Γερμανία.

 5. DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HENSE SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HENSE SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανισμοί περιστροφής, υδραυλικοι κινητηρες, μεταδοση κινησης βιομηχανικης χρησης, κατασκευη μηχανηματων, Ειδικά μηχανήματα - κατασκευή, βιομηχανικοι αυτοματισμοι, υδραυλικοι κυλινδροι, Περιστροφικοί ανυψωτικοί μηχανισμοί κίνησης, και υδραυλικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

 2. LEROY SOMER

  Γαλλία

  Η εταιρεία LEROY-SOMER, παγκόσμιος ηγέτης και ειδική στα συστήματα μετάδοσης κίνησης, σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτροκινητήρες, μειωτήρες στροφών και ηλεκτρονικοί μεταβολείς ταχυτήτων. Χάρη στη μεγάλη γκάμα μας καλύπτουμε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Η LEROY SOMER έχει αναπτύξει την αντίστοιχη γκάμα προϊόντων για όλες τις δραστηριότητες για τις οποίες η μετάδοση κίνησης ή η παραγωγή ενέργειας είναι αναγκαία. Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να σας προτείνουμε το σχεδιασμό νέων προδιαγραφών. Οι κινητήρες της Leroy Somer θα βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας μειώνοντας την ενεργειακή δαπάνη και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας. Εκτός από την πώληση των ηλεκτρικών κινητήρων μας, η ομάδα των μηχανικών και των τεχνικών μας σας παρέχει επί τόπου συντήρηση και αντιμετώπιση προβλημάτων 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλη τη Γαλλία. Το εύρος του δικτύου μας (με κατά μέσο όρο ένα κατάστημα εξυπηρέτησης ανά 100 χλμ) συμβάλλει στην πρόληψη και τη διαχείριση απρόβλεπτων γεγονότων.

 3. HANS HESS AUTOTEILE GMBH

  Γερμανία

  Από το 1929, η HESS Motorentechnik προμηθεύει πελάτες συνεργείων και εμπορικών επιχειρήσεων με υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά προμηθευτών εξαρτημάτων μαζικής παραγωγής των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Έχοντας ξεκινήσει αρχικά με την εμπορία ελατηρίων εμβόλων, μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο δρομολογήθηκε η συνεχής διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων με εξαρτήματα κινητήρων και αναλώσιμα. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με εργαλεία, καθώς και προϊόντα εξοπλισμού συνεργείων. Υψηλής ποιότητας γκάμα προϊόντων σε πρότυπα ΚΑΕ. Μεγάλη επιλογή προϊόντων με περισσότερα από 130.000 ανταλλακτικά. Γρήγορη και σύγχρονη διοικητική μέριμνα. Εκπαιδευμένοι εξειδικευμένοι σύμβουλοι. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση μιας συνεχώς διαθέσιμης και ευρείας γκάμας προϊόντων για τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό τροφοδοτούμε την περιφερειακή περιοχή παραδόσεων έως 6 φορές σε καθημερινή βάση με τα 150 ιδιόκτητα οχήματά μας. Εκτός αυτού συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους εταίρους διοικητικής μέριμνας, οι οποίοι εγγυώνται την παράδοση με αποστολή πακέτων ή νυκτερινή παράδοση το πρωί της επόμενης ημέρας.

 4. VI SI INTERNATIONAL LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ειδών χωρίς ειδικό φόρο κατανάλωσης όπως αναψυκτικά, μεταλλικό νερό, ενεργειακά ποτά στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ της αγοράς. γρήγορα και σωστά.

 5. MERKES GMBH - SMALL MOTORS

  Γερμανία

  Σύγχρονοι σερβοκινητήρες και πρότυποι κινητήρες IE4+ ευρωπαϊκής παραγωγής σε τυποποιημένη ή ειδική για τον πελάτη έκδοση - μικροί κινητήρες για μικρές λύσεις.

 1. ECONOVEDADES IDI / DESCARBONIZADORAS

  Ισπανία

  Είμαστε οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες στην ισπανική και ευρωπαϊκή αγορά. Πάντα από 300 συνεργεία έχουν ήδη επιλέξει να συνεργαστούν μαζί μας και οι καλύτερες μάρκες εμπιστεύονται την τεχνολογία μας.

 2. PAVLOS KANIMAS

  Ελλάδα

  agrotika, agrotiko, antalaktika, antallaktika, CE, fiat, ford

 1. LLS ITES

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία LLS ITES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 2. ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S)

  Λιθουανία

  Η εταιρεία ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S), είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυλινδροκεφαλές. Έχει έδρα σε Padvariai, Λιθουανία.

 3. OJSC MINSK MOTOR PLANT

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία OJSC MINSK MOTOR PLANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηχομονωμενα ηλεκτροπαραγωγα ζευγη, Παραγωγή χυτηρίων χυτοσιδήρου για λογαριασμό τρίτων, χυτηρια αλουμινιου, και πετρελαιοκινητηρες για αυτοκινουμενα οχηματα. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 4. MOTOR & GETRIEBE GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία MOTOR & GETRIEBE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες, γραναζια, και μεταχειρισμενοι κινητηρες. Έχει έδρα σε Niedernsill, Αυστρία.

 5. SISMEC-TRAITEC GROUP, S.L. (ST GROUP)

  Ισπανία

  Η εταιρεία SISMEC-TRAITEC GROUP, S.L. (ST GROUP), είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί μειωτήρες, Κινητήρες και ανταλλακτικά, Κινητήρες, Υδραυλικοί μειωτήρες, και Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε El Papiol, Ισπανία.

 6. OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Esquiroz, Ισπανία.

 7. SNP AUTOMOTIVE

  Τουρκία

  Η εταιρεία SNP AUTOMOTIVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά πετρελαιοκινητήρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα, ανταλλακτικα κινητηρων, ανταλλακτικα φορτηγων, και εξαρτηματα και ανταλλακτικα. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 8. STRUCK TURBOTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STRUCK TURBOTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικό συμβατικό κιβώτιο ταχυτήτων, κινητηρες βενζινης, και Κυλινδροκεφαλές. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 1. DEROBA GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία DEROBA GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Zerbst / Anhalt, Γερμανία.

 2. ARLI OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARLI OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τιμονια, γραναζια - οδοντωτα στοιχεια, γάντζοι, και ανταλλακτικα για συμπλεκτες. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 3. DPOC - DUTCH PROCUREMENT & OUTSOURCING COMPANY

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία DPOC - DUTCH PROCUREMENT & OUTSOURCING COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κινητηρες για σκαφη. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

 4. HHEM HAMBURGER ELEKTROMOTOREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HHEM HAMBURGER ELEKTROMOTOREN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 5. OUTBOARD CARE

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία OUTBOARD CARE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καταστήματα λιανικής πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες και ανταλλακτικά, Κινητήρες εξωλέμβιων, και Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Nieuwkuijk, Κάτω Χώρες.

 6. ELEKTROMOTORS BANE

  Σερβία

  Η εταιρεία ELEKTROMOTORS BANE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικοι κινητηρες, δονούμενα μοτέρ, μετατροπεις συχνοτητας, και βενταλιες. Έχει έδρα σε Belgrade, Σερβία.

 7. OEM MOTORPARTS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία OEM MOTORPARTS GERMANY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά για φορτηγά, Κέντρο συμπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτροπαράγωγο ζεύγος ντήζελ, και ναυτική τεχνολογία. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 8. FLEXIS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FLEXIS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανα μετάδοσης, ανταλλακτικα για συμπιεστες, ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων, Οργανα μετάδοσης, και αιολικη ενεργεια. Έχει έδρα σε Ieper, Βέλγιο.

 9. CLR

  Ισπανία

  Η εταιρεία CLR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ibi (alicante), Ισπανία.

 10. REMAN MOTOR TECHNOLOGY

  Ισπανία

  Η εταιρεία REMAN MOTOR TECHNOLOGY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες και ανταλλακτικά, Κινητήρες για οχήματα και εξαρτήματά τους, κινητηρες για οχηματα με κινητηρα, Ανακατασκευασμένοι κινητήρες, και Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κινητήρες και ανταλλακτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8.087 Επιχειρήσεις