• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κιγκαλερίας είδη και υλικά

Αποτελέσματα για

Κιγκαλερίας είδη και υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

 2. SOLUDIAM

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOLUDIAM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αδαμαντοφόρα εργαλεία, αδαμαντοφοροι δισκοι, σφυρα πεπιεσμενου αερα, Αδαμαντοφόρα εργαλεία, και αδαμαντοφόροι δίσκοι για μάρμαρο. Έχει έδρα σε Caux, Γαλλία.

 3. CIVIC INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CIVIC INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Σιδηρόδρομοι για πίνακες, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, αναστολείς τοίχου, στοπ για πορτες, Κορνίζες και κορνιζάρισμα, αναστολείς δαπέδου, Σιδηρόδρομοι για πίνακες, και κατασκευάζονται διακοσμητικές αρμοκαλύπτρες. Έχει έδρα σε L'haye Les Roses, Γαλλία.

 4. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MORO & SPREAFICO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κιγκαλερία οικοδομών, αρθρωτοι συνδεσμοι, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, συναρμολογηση μεταλλων, λουκετα, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Monte Marenzo, Ιταλία.

 5. ACTON S.A.

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACTON S.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Έξαλα, Παξιμάδια, Βέργες με σπείρωμα, Κοχλίες και περικόχλια, ξυλοβιδες, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, μπουλόνια από ανοξείδωτο χάλυβα, και Έξαλα. Έχει έδρα σε L' Horme, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BUDMAT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BUDMAT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Arnsberg, Γερμανία.

 2. WILHELM STOLLE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILHELM STOLLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Bonn, Γερμανία.

 3. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κοχλίες στερέωσης, Βέργες με σπείρωμα, Παξιμάδια, Έξαλα, μεταλλικές βίδες, ξύλινες βίδες, λαμαρινόβιδα, και βιδοποιία inox. Έχει έδρα σε Saint Priest, Γαλλία.

 4. CONRAD ELECTRONIC ITALIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONRAD ELECTRONIC ITALIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Δομοτική, αυτοματισμος οικιακων λειτουργιων, αυτοματισμοι, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, δομοτικα συστηματα, Δομοτική, και αυτοματοποιημενα συστηματα για κτιρια. Έχει έδρα σε Bollate, Ιταλία.

 5. TRINON TITANIUM GMBH

  Γερμανία

  Η Trinon Titanium δραστηριοποιείται από το 1993 στον τομέα της αποκοπής μετάλλων και ειδικότερα τιτανίου και κραμάτων τιτανίου, με έδρα την Καρλσρούη. Με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην παραγωγή παρέχουμε άριστη ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN EN ISO 13485 και την οδηγία της ΕΕ 93/42 EΟΚ. Χάρη στη μεγάλη αποθήκη υλικού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις παραγωγής, είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα από διάφορα κράματα τιτανίου.

 1. MPA-METAL BAROYTAS

  Ελλάδα

  Η εταιρία ειδικεύεται στον χώρο παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων και εμπορίας σιδήρου με ανοδική και επιτυχή πορεία εως και τις μέρες μας.Σήμερα έχουμε μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις 1000 τμ. με υπερσύχρονα μηχανήματα που μας οδηγούν σε ένα άρτιο αποτέλεσμα αισθητικής και υψηλής ποιότητας. Η σωστή απόδοση της εταιρείας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο έμπειρο προσωπικό. Η πείρα που διαθέτει και η αγάπη για δημιουργία σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής μας δίνει την δυνατότητα να σας παρουσιάζουμε μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά κάγκελα, ακόμη και μοντέρνα σχέδια σε παντογράφο.Η πολυετής εμπειρία, η συνεχείς έρευνα σε εξέλιξη, η άρτια τεχνογνωσία των προϊόντων σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία στην παραγωγική διαδικασία είναι κηρία όπλα της εταιρίας μας για την επίτευξη του βασικού στόχου, την αποτελεσματική και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στον ορισμό των υψηλών στόχων μας, θέσαμε ως ένα επιπλέον κριτήριο, την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας προσφέροντας έτσι στον π

 2. MG HANDEL AG

  Γερμανία

  Η MG Handel AG – είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής στον τομέα του μετάλλου. Διαθέτουμε μέταλλα μορφής και κράματα από ημιτελή έως έτοιμα προς εγκατάσταση προϊόντα. Κάθε είδους επεξεργασία – ρωτήστε μας. Τα προϊόντα μας: αλουμίνιο, σύρματα αλουμινίου, σωλήνες αλουμινίου, σωλήνες αλουμινίου χωρίς ραφές, ανοξείδωτος χάλυβας, σωλήνες ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από αλουμίνιο, συρματόσχοινα γείωσης, συρματόσχοινα εναέριων γραμμών, χάλκινο σύρμα, χάλκινα συρματόσχοινα, χάλκινες ράβδοι, εμπορία μετάλλων, μη σιδηρούχα μέταλλα, εμπορία χάλυβα

 1. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Γερμανία

  Ο ανώτατος στόχος όλων των εταίρων της PRECITOOL είναι να παρέχουν στον πελάτη τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Η ποιότητα, η αξιοπιστία, η υποστήριξη και η εύρεση λύσεων για όλα τα ζητήματα της επεξεργασίας μετάλλων, καθώς και η τεκμηριωμένη γνώση της αγοράς έχουν ένα όνομα: PRECITOOL - Εμπιστοσύνη χάρη στην εξειδίκευση. Τα προϊόντα μας παράγονται από υψηλής ποιότητας υλικά για επαγγελματική χρήση. Πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. PRECITOOL - σημαίνει ισχυρές συνεργαζόμενες εταιρείες σε ολόκληρη τη Γερμανία και την Ευρώπη. Αυτές οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις καθιστούν δυνατή τη βέλτιστη εξυπηρέτηση όλων των πελατών από τους τομείς της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας, ανά πάσα στιγμή, σε μεγάλο εύρος, γρήγορα και άψογα. Η PRECITOOL διαθέτει περισσότερα από 100.000 προϊόντα υψηλής ποιότητας επώνυμων κατασκευαστών και εμπορικών σημάτων. PRECITOOL - το σύγχρονο κέντρο διοικητικής μέριμνας και παροχής υπηρεσιών για την επεξεργασία μετάλλων και την αφαίρεση υλικού. Υψηλής ποιότητας κοπτικά εργαλεία, εργαλεία στερέωσης, μέσα μέτρησης, λίμες, εργαλεία λείανσης και πριονίσματος, εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά εργαλεία

 2. PROFESSIONAL & HEALTHY

  Ελλάδα

  Σχαρες ψησιματος, ψησταριες, barbeque, ηλεκτρικα μοτερ για ψησταριες, ποντικοπαγιδες, σουβλες ψησιματος, βοηθηματα ψησιματος, ξυλοσομπες, ειδη κιγκαλεριας, ειδη τυροκομειου, πτηνοτροφικα ειδη, ειδη κηπου, δοχεια λαδιου ανοξειδωτα

 3. PARASCHOS P. AND CO

  Ελλάδα

  Χονδρικη πωληση σιδηρικων ειδων, εργαλειων χειρος, σε καταστηματα λιανικης ειτε μεσω αντιπροσωπου που σας επισκεπτετε, ειτε τηλεφωνικως, ειτε μεσω της ιστοσελιδας μας

 4. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία MANUFACTURAS MAESTRO S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών, και Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 5. OPTIMA PRECISE

  Τσεχία

  Η εταιρεία OPTIMA PRECISE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικά, μηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Είδη χειροτεχνίας, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Είδη χειροτεχνίας, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Pardubice, Τσεχία.

 6. KOSMOS INDUSTRIES CORPORATION

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η εταιρεία KOSMOS INDUSTRIES CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνου CNC, Τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, και Μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας για βιομηχανικές εφαρμογές. Έχει έδρα σε Taipei, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 7. SCHWADERER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHWADERER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Affalterbach, Γερμανία.

 8. NINGBO BEILUN MILFAST METALWORKS CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία NINGBO BEILUN MILFAST METALWORKS CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.

 1. MAJIMPEX TUNISIE

  Τυνησία

  Η εταιρεία MAJIMPEX TUNISIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλλες και προϊόντα Σιλικόνης, λιπαντικα βιομηχανικης χρησης, συγκολλητικες ουσιες για ειδικες εφαρμογες, και προϊόντα γαλβανισμού. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

 2. METAL FLY S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία METAL FLY S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, κιγκαλερια, θερμοϋδραυλικη, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και περιφραξεις. Έχει έδρα σε Cartoceto, Ιταλία.

 3. DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Herdecke, Γερμανία.

 4. ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ραβδοι διατρησης. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

 5. DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφιγκτήρες, Σύνδεσμος, και βιομηχανικες προμηθειες. Έχει έδρα σε Castellar Del Vallès, Ισπανία.

 6. SOCIÉTÉ LAHMAR ASCENSEUR SERVICES

  Τυνησία

  Η εταιρεία SOCIÉTÉ LAHMAR ASCENSEUR SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Sousse, Τυνησία.

 7. SVBI

  Γαλλία

  Η εταιρεία SVBI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορά και πώληση μετάλλων, cao βιδοποιια κοχλοποιια, ειδικοί χάλυβες για γενική μηχανική, και εμποριο επανορθωμενου χαλυβα. Έχει έδρα σε Maule, Γαλλία.

 8. VYNEX

  Γαλλία

  Η εταιρεία VYNEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κοχλίες και περικόχλια, Κιγκαλερία οικοδομών, Κοχλίες και περικόχλια, ειδη στερεωσης, και τεχνική βιδοποϊία. Έχει έδρα σε Thelonne, Γαλλία.

 9. W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες ασφαλείας (οικιακής χρήσης). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Αλλαγή κλειδαριάς, κλειδια, Κιγκαλερία οικοδομών, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 10. EUROTOOLS PRECISION

  Γαλλία

  Η εταιρεία EUROTOOLS PRECISION, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Όργανα μέτρησης και ελέγχου, μετρητες ελεγχου, δακτύλιοι διακρίβωσης, και Όργανα μέτρησης και ελέγχου. Έχει έδρα σε Benfeld, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κιγκαλερίας είδη και υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10.201 Επιχειρήσεις