• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κατοικίδια ζώα

Αποτελέσματα για

Κατοικίδια ζώα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Ανακαλύψτε την CHAMP, μια εξαιρετική μάρκα τροφών σκύλων που παρέχει ποιότητα σε προσιτή τιμή εξαγωγής. Η τροφή CHAMP παράγεται με ακρίβεια και πληροί τα αυστηρά πρότυπα ISO 9001 και H.A.C.C.P. Ειδικότερα, οι συνταγές μας ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τα απαιτητικά πρότυπα US NRC και Aafco, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας για την τήρηση των ανώτατων προτύπων. Η τροφή CHAMP διακρίνεται για την ανώτερης κατηγορίας σύνθεσή της από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και λίπη που είναι απόλυτα ισορροπημένα ώστε να παρέχουν στο σκύλο σας το βέλτιστο συνδυασμό διατροφής. Ενσωματώνονται απαραίτητες βιταμίνες που διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή. Με τον προσεκτικό συνδυασμό πρώτων υλών και μιας διαδικασίες εξώθησης, η τροφή CHAMP είναι εξαιρετικά εύπεπτη βελτιώνοντας την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Οι τεχνικές παραγωγής υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της τροφής CHAMP, σε συνδυασμό με την επιλογή των συστατικών εγγυώνται ένα νόστιμο προϊόν που ενθουσιάζει τους σκύλους. Η τροφή CHAMP είναι η προτιμώμενη επιλογή για ιδιοκτήτες σκύλων που αναζητούν μια γκάμα ξηράς τροφής που ενεργοποιεί και διεγείρει το σκύλο τους. Επιπλέον των καταναλωτών, η τροφή CHAMP προορίζεται για επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων φορέων όπως στρατιωτικές και αστυνομικές μονάδες. Οι εκτροφείς και αλυσίδες λιανικής πώλησης βασίζονται επίσης στη σταθερή ποιότητα και στην αξιοπιστία της τροφής CHAMP. Η τροφή Champ διατίθεται σε καθημερινή βάση σε 22 χώρες, όπως η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, η Μαλαισία Για περισσότερες πληροφορίες για την τροφή CHAMP και την προσφορά μας σάς προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. CHAMP, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

 2. KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 3. JOTTI GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JOTTI GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Todtnau, Γερμανία.

 4. K'WOUAFF

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία K'WOUAFF, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα - είδη για. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατοικίδια ζώα, ζωα συνοδειας, Κατοικίδια ζώα, Αξεσουάρ για ζώα, τροφες για σκυλους, τροφες για γατες, πώληση σκυλοτροφών, πώληση γατοτροφών, και αξεσουάρ σκύλου. Έχει έδρα σε Juprelle, Βέλγιο.

 5. HAVAG GLAS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAVAG GLAS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Wolfsberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CATAHOULA LEOPARD DOG, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκυλοι, εκτροφη σκυλων, και εκτροφη ζωων. Έχει έδρα σε Scano Di Montiferro, Ιταλία.

 2. SUEÑO AROMA

  Ελλάδα

  Μία από τις πέντε σου Αισθήσεις αρώματα, αξεσουάρ, δώρα, καλλυντικά, σαπούνια χειροποίητα, χειροποίητες κρέμες αρώματα - δώρα - καλλυντικά - αξεσουάρ. Ποιοι είμαστε Είμαστε μια Ελληνική καινοτόμα εταιρία που συνδυάζει το άρωμα με προϊόντα προσωπικής φροντίδας και προσωπικού στυλ. Μέσα από μία επιλεγμένη συλλογή μιλάμε σε γυναίκες, άντρες, παιδιά κι εφήβους έχοντας να προτείνουμε ιδιαίτερα προϊόντα στον καθένα ξεχωριστά που να αναδεικνύουν την δική του ομορφιά αντιπροσωπεύοντας τον τρόπο ζωής και τον χαρακτήρα του. Αξίες μας Σεβασμός στη διαφορετικότητα – Ο καθένας μας έχει κάτι ξεχωριστό και πολύ όμορφο πάνω του. Εμπλουτίζουμε την ομορφιά με το άρωμα που ταιριάζει στον καθένα. Ειλικρίνεια & Ενδιαφέρον – Ενημερώνουμε τον πελάτη για την ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την τιμή και του προτείνουμε λύσεις βάσει των αναγκών και των δυνατοτήτων του.

 3. CHRISTOS COUTSIS DOG TRAINER

  Ελλάδα

  "Γνώρισε το Σκύλο σου, Άλλαξε τη Ζωή σου" μια άλλη προσέγγιση στην εκπαίδευση σκύλων. Βασική εκπαίδευση, διόρθωση συμπεριφοράς, επιλογή σκύλου, σκύλος φύλακας, σεμινάρια "το τρίπτυχο της εκπαίδευσης σκύλων" Άξονας της φιλοσοφίας πάνω στην οποία στήθηκε το πρόγραμμα, «Γνώρισε το Σκύλο σου…Άλλαξε τη Ζωή σου», είναι η κατανόηση ότι μέσα μας υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο είναι και το κλειδί για την αληθινή επικοινωνία μας με τον σκύλο.Αυτό το κομμάτι σήμερα ο σύγχρονος άνθρωπος δείχνει να το χάνει ολοένα και περισσότερο. Έτσι, προσπαθεί να σχετιστεί και να επικοινωνήσει μέσα από ένα άλλο κομμάτι του, αυτό που εκπροσωπεί την γνώση.Η καθημερινότητα και οι σχέσεις μας παίρνουν πλέον την μορφή μιας συσκευής που για να λειτουργήσει χρειάζεσαι εγχειρίδιο. Η γνωριμία σου με τον σκύλο είναι ένας υπέροχος τρόπος για να το αντιληφθείς αυτό. Εκπαιδευτής Σκύλων Χρήστος Κούτσης

 4. BEWOLF DOG TRAINING

  Ελλάδα

  Bewolf Dog Training leads dog owners who really want to be taught about what training is, what it should mean to them and how important it is to do training so to have a well balanced life with your dog and he or she with you. We talk about the responsibility and the respect all animal owners should have towards their animals/pets, we help with you adopt the right breed for you or we can help you find a stray dog. We speak both Fluent English and Greek. We Teach puppy training classes. Basic obedience, we do puppy socialization classes Most important, when the training period is over, we never leave your side through out your dogs life. We are always a phone call away. Visit www.bewolfdogtraining.gr or email us at info@bewolfdogtrainin.gr

 5. PREDATORY FISH BAY

  Ελλάδα

  Λιανικό και χονδρικό εμπόριο ψαριών ενυδρείου , τροπικών , κρύου νερού , κοινών και σπάνιων , ψαριών θηρευτών , άγρια πιασμένων και εκτροφής , εξοπλισμός και αναλώσιμα ενυδρείων , χονδρικό-λιανικό εμπόριο και κατασκευή ξύλινων και γυάλινων ενυδρείων , αναπαραγωγή σαλαχιών γλυκού νερού.Προ-παραγγελίες ψαριών και ενυδρειακών ειδών , φύλαξη και μεγάλωμα ψαριών θηρευτών (κυνηγών) , ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) , εξειδίκευση σε συσκευασία και αποστολή ψαριών ακόμα και σε μακρινούς προορισμούς.

 1. FASHION FACTORY CO., LTD

  Νότια Κορέα

  Η Puppia είναι ένας διεθνής όμιλος ντιζάιν μόδας για σκύλους, με έδρα τη Νότια Κορέα. Με τεχνογνωσίες που έχουν συσσωρευτεί στον κόσμο της μόδας και με αίσθηση για ντιζάιν, τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικά. Επιπλέον, τα προϊόντα μας πωλούνται στο αντίστοιχο τμήμα των καταστημάτων "Harrods" στο Λονδίνο στην Αγγλία και στο τμήμα των καταστημάτων "Marshall field's" στις Η.Π.Α..

 2. ROTTWEILER

  Ελλάδα

  εκτροφείο ροτβάιλερ

 1. PETCALVIT PET PARROT ACCESORY

  Τουρκία

  Η εταιρεία PETCALVIT PET PARROT ACCESORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοινοτικοι μειοδοτικοι διαγωνισμοι. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. PETSWORD A.S

  Τουρκία

  Η εταιρεία PETSWORD A.S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατοικίδια ζώα - είδη για, τροφιμα για κατοικιδια ζωα, καροτσάκι επαγωγής, Κατοικίδια ζώα - είδη για, και αξεσουαρ για κατοικιδια. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

 3. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκύλοι και γάτες - είδη για, αξεσουαρ για κατοικιδια, και Σκύλοι και γάτες - είδη για. Έχει έδρα σε Umraniye, Τουρκία.

 4. PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατοικίδια ζώα - είδη για, Κατοικίδια ζώα - είδη για, αξεσουαρ για κατοικιδια, παιχνιδια για ζωα, και ρούχα για κατοικίδια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 5. PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE

  Γερμανία

  Η εταιρεία PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Meinersen, Γερμανία.

 6. PET SNACK COMPANY S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία PET SNACK COMPANY S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκύλοι, Γάτες, Κατοικίδια ζώα - είδη για, σνακ, Σκύλοι, Γάτες, και Κατοικίδια ζώα - είδη για. Έχει έδρα σε Pet Snack Company S.l., Ισπανία.

 7. EDUCATION CANINE VAUD

  Ελβετία

  Η εταιρεία EDUCATION CANINE VAUD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Echichens, Ελβετία.

 8. LES AMIS DE L'HOMME

  Γαλλία

  Η εταιρεία LES AMIS DE L'HOMME, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κροκετες για ζωα, κροκετες για σκυλους, κροκετες για γατες, και Αξεσουάρ για ζώα. Έχει έδρα σε Le Chambon Feugerolles, Γαλλία.

 1. POMERANIAN RESIDENCE

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία POMERANIAN RESIDENCE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

 2. EDITION JANKA

  Γερμανία

  Η εταιρεία EDITION JANKA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Alzenau, Γερμανία.

 3. PETBOOKING.IT

  Ιταλία

  Η εταιρεία PETBOOKING.IT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

 4. AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 5. GARDEN DOG HOUSE

  Τουρκία

  Η εταιρεία GARDEN DOG HOUSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουάρ σκύλου. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 6. TRANSSHIPET

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRANSSHIPET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 7. ABIGAIL

  Πολωνία

  Η εταιρεία ABIGAIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Bieruń, Πολωνία.

 8. GREEN PET'S

  Ιταλία

  Η εταιρεία GREEN PET'S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

 9. DELDERS DOGS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία DELDERS DOGS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Milton Keynes, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. ANIMALEMENT NÔTRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ANIMALEMENT NÔTRE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Saint Pierre Du Palais, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατοικίδια ζώα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.601 Επιχειρήσεις