• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κατοικίδια ζώα

Αποτελέσματα για

Κατοικίδια ζώα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TROPICAL

  Πολωνία

  Επί 45 χρόνια, η TROPICAL foods κατέχει εξαίσια φήμη και αναγνώριση στην βιομηχανία των ενυδρείων. Έχουν εξάγει σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Η προσφορά μας: •ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΔΑΤΩΝ Τα προϊόντα επεξεργασίας των υδάτων της Tropical περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να επεξεργαστούν το νερό στο ενυδρείο και να το προσαρμόσουν στις ανάγκες των κατοίκων του. Η προσφορά συμπληρώνεται με ειδικά άλατα που είναι χρήσιμα κατά την μεταφορά και εκκόλαψη. •PRO DEFENCE – Τα ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ PRO DEFENCE περιέχουν τρόφιμα με προβιοτικά για την καθημερινή διατροφή των ψαριών. Τα τρόφιμα προσφέρονται σε 4 μεγέθη: Micro Size, XXS, S και M. •SOFT LINE – ΚΑΙΝΟΤΟΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ μαλακοί κόκκοι, υψηλή σταθερότητα νερού, εξαιρετική αφομοιωσιμότητα και πληθώρα θρεπτικών ουσιών – αυτά είναι τα πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά αυτής της γραμμής προϊόντων ενυδρείου. Ο Πολωνός κατασκευαστής ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο κατασκευής τροφίμων με μαλακή εξώθηση, τα οποία είναι πιο ελκυστικά και χωνεύονται καλύτερα από τα ψάρια. •TROPICAL PREMIUM LINE Η Premium Line περιέχει τόσο γενικά όσο ειδικά τρόφιμα που προορίζονται για την διατροφή των ψαριών με ειδικές διατροφικές ανάγκες. •TROPICAL MARINE POWER Πρόκειται για μια γραμμή τροφίμων, προϊόντων επεξεργασίας του νερού, θαλάσσιο αλάτι σχεδιασμένα για θαλάσσια ενυδρεία. Η προσφορά της Tropical δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει εξειδικευμένη τροφή για διακοσμητικά ενυδρεία ειδικά προορισμένα για koi, οξύρρυγχοι και άλλα είδη.

 2. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Κάτω Χώρες

  Ανακαλύψτε την CHAMP, μια εξαιρετική μάρκα τροφών σκύλων που παρέχει ποιότητα σε προσιτή τιμή εξαγωγής. Η τροφή CHAMP παράγεται με ακρίβεια και πληροί τα αυστηρά πρότυπα ISO 9001 και H.A.C.C.P. Ειδικότερα, οι συνταγές μας ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τα απαιτητικά πρότυπα US NRC και Aafco, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας για την τήρηση των ανώτατων προτύπων. Η τροφή CHAMP διακρίνεται για την ανώτερης κατηγορίας σύνθεσή της από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και λίπη που είναι απόλυτα ισορροπημένα ώστε να παρέχουν στο σκύλο σας το βέλτιστο συνδυασμό διατροφής. Ενσωματώνονται απαραίτητες βιταμίνες που διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή. Με τον προσεκτικό συνδυασμό πρώτων υλών και μιας διαδικασίες εξώθησης, η τροφή CHAMP είναι εξαιρετικά εύπεπτη βελτιώνοντας την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Οι τεχνικές παραγωγής υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της τροφής CHAMP, σε συνδυασμό με την επιλογή των συστατικών εγγυώνται ένα νόστιμο προϊόν που ενθουσιάζει τους σκύλους. Η τροφή CHAMP είναι η προτιμώμενη επιλογή για ιδιοκτήτες σκύλων που αναζητούν μια γκάμα ξηράς τροφής που ενεργοποιεί και διεγείρει το σκύλο τους. Επιπλέον των καταναλωτών, η τροφή CHAMP προορίζεται για επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων φορέων όπως στρατιωτικές και αστυνομικές μονάδες. Οι εκτροφείς και αλυσίδες λιανικής πώλησης βασίζονται επίσης στη σταθερή ποιότητα και στην αξιοπιστία της τροφής CHAMP. Η τροφή Champ διατίθεται σε καθημερινή βάση σε 22 χώρες, όπως η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, η Μαλαισία Για περισσότερες πληροφορίες για την τροφή CHAMP και την προσφορά μας σάς προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. CHAMP, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

 3. KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 4. JOTTI GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία JOTTI GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Todtnau, Γερμανία.

 5. K'WOUAFF

  Βέλγιο

  Η εταιρεία K'WOUAFF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα - είδη για. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατοικίδια ζώα, ζωα συνοδειας, Κατοικίδια ζώα, Αξεσουάρ για ζώα, τροφες για σκυλους, τροφες για γατες, πώληση σκυλοτροφών, πώληση γατοτροφών, και αξεσουάρ σκύλου. Έχει έδρα σε Juprelle, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 2. HAVAG GLAS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAVAG GLAS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει έδρα σε Wolfsberg, Γερμανία.

 3. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Ιταλία

  Η εταιρεία CATAHOULA LEOPARD DOG, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκυλοι, εκτροφη σκυλων, και εκτροφη ζωων. Έχει έδρα σε Scano Di Montiferro, Ιταλία.

 4. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Ιταλία

  Η εταιρεία CATAHOULA LEOPARD DOG, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκυλοι, εκτροφη σκυλων, και εκτροφη ζωων. Έχει έδρα σε Scano Di Montiferro, Ιταλία.

 5. SUEÑO AROMA

  Ελλάδα

  Μία από τις πέντε σου Αισθήσεις αρώματα, αξεσουάρ, δώρα, καλλυντικά, σαπούνια χειροποίητα, χειροποίητες κρέμες αρώματα - δώρα - καλλυντικά - αξεσουάρ. Ποιοι είμαστε Είμαστε μια Ελληνική καινοτόμα εταιρία που συνδυάζει το άρωμα με προϊόντα προσωπικής φροντίδας και προσωπικού στυλ. Μέσα από μία επιλεγμένη συλλογή μιλάμε σε γυναίκες, άντρες, παιδιά κι εφήβους έχοντας να προτείνουμε ιδιαίτερα προϊόντα στον καθένα ξεχωριστά που να αναδεικνύουν την δική του ομορφιά αντιπροσωπεύοντας τον τρόπο ζωής και τον χαρακτήρα του. Αξίες μας Σεβασμός στη διαφορετικότητα – Ο καθένας μας έχει κάτι ξεχωριστό και πολύ όμορφο πάνω του. Εμπλουτίζουμε την ομορφιά με το άρωμα που ταιριάζει στον καθένα. Ειλικρίνεια & Ενδιαφέρον – Ενημερώνουμε τον πελάτη για την ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την τιμή και του προτείνουμε λύσεις βάσει των αναγκών και των δυνατοτήτων του.

  Όλα τα προϊόντα για "κατοικίδια ζώα"

 1. ROTTWEILER

  Ελλάδα

  εκτροφείο ροτβάιλερ

 2. PETCALVIT PET PARROT ACCESORY

  Τουρκία

 1. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 2. PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S.

  Τουρκία

 3. PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE

  Γερμανία

 4. PET SNACK COMPANY S.L.

  Ισπανία

 5. EDUCATION CANINE VAUD

  Ελβετία

 6. LES AMIS DE L'HOMME

  Γαλλία

 7. EDITION JANKA

  Γερμανία

 8. POMERANIAN RESIDENCE

  Κάτω Χώρες

 1. PETBOOKING.IT

  Ιταλία

 2. GARDEN DOG HOUSE

  Τουρκία

 3. S.R.P.A. VEEWEYDE

  Βέλγιο

 4. BIOLOGIA Y NUTRICION 2, S.A.

  Ισπανία

 5. ZOOPLUS PETS

  Ουκρανία

 6. CK9 SCHOOL AND REHOMING CENTRE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. GEMMEDELNORD

  Ιταλία

 8. JACHTINSTINCT PROFESSIONEEL

  Κάτω Χώρες

 9. MANTO.PET SRL

  Ιταλία

 10. TRANSSHIPET

  Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατοικίδια ζώα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.587 Επιχειρήσεις