• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κατεψυγμένα προϊόντα

Αποτελέσματα για

Κατεψυγμένα προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SOMEXPORT

  Γαλλία

  Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. WILCO GMBH

  Γερμανία

  Η Wilco δημιουργεί προϊόντα για την υγιεινή ζωή, την απαιτητική περιποίηση, την εσωτερική ευεξία και αρμονία. Θέλουμε να ενισχύσουμε την υγεία των ανθρώπων με φυσικά προϊόντα και να τους στηρίξουμε να αποκτήσουν την προσωπική του ισορροπία, να αισθάνονται καλά και να πορεύονται με σφρίγος στη ζωή τους. Στο πλαίσιο αυτό αξιοποιούμε τους θησαυρούς τη Φύσης και στηριζόμαστε σε απλές και αποτελεσματικές συνταγές χωρίς παρελκόμενα που συντίθενται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Όλα τα προϊόντα μας είναι απόλυτα φυσικά σε ποσοστό 100% , κατά κύριο λόγο βιολογικά ελεγχόμενα και χωρίς κανένα πρόσθετο.

 3. UMIXMART

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Umixmart είναι ένας προμηθευτής τροφίμων που δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας τρόφιμα ανώτατης ποιότητας για όλα τα πορτοφόλια και με στόχο την ανάπτυξη της στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Η ποικιλία μας διαθέτει κυρίως προϊόντα από καλλιεργητές στην Ουκρανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Εξάγουμε στη Δυτική Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.Η ποικιλία μας με πουλερικά προσφέρει: ψυγείου ή κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο, μπούτι, χωρίς οστά (shawarma), φτερούγες κοτόπουλου, πόδια κ.λπ. Τα προϊόντα μας βοδινού, τα οποία ετοιμάζουμε για τους πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν κομμάτια όπως: ribeye, bavetta, ποντίκι, λαιμός, νουά, κότσι, σπάλα και κόντρα μπριζόλες. Προσφέρουμε επίσης ροσμπίφ, στήθος, συκώτια, έντερα, στομάχια, λάπα κοιλιά. Το να προσφέρουμε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που βελτιώνουν την ευεξία των ανθρώπων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιχείρηση μας. Ως κύριος προμηθευτής τροφίμων και ποτών στην αγορά των ΕΑΕ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Umixmart ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για υγιεινά προϊόντα διατροφής και συστατικά. Συνεργαζόμαστε μόνο με εργοστάσια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επεξεργασίας τροφίμων. Για την μουσουλμανική αγορά, προσφέρουμε προϊόντα πιστοποιημένα Χαλάλ.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

 5. EURO PIZZA PRODUCTS

  Κάτω Χώρες

  Ως παραγωγός και ειδικός από το 1993 έχουμε εξυπηρετήσει μια διαφορετική αγορά ζύμη πίτσας ποιότητας στην Ολλανδία και στο εξωτερικό. Ως παραγωγός και προμηθευτής περήφανος για τη δική μας αλυσίδα - New York Pizza (πάνω από 150 εστιατόρια) - γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να φτιάξετε την τέλεια πίτσα. Έτσι έχουμε γνώση και την πείρα ενός ιδανικού συνεργάτη για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από μέτρια σε μεγαλύτερα, από την παγκόσμια αγορά πίτσας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FROSTY FOODS EGYPT

  Αίγυπτος

  Η Frosty είναι μια ηγετική αιγυπτιακή εταιρεία που εξειδικεύεται στην επεξεργασία γεωργικών προϊόντων υψηλής ποιότητας από την Αίγυπτο, όπως λαχανικά και φρούτα IQF– Φρέσκα λαχανικά και φρούτα και προϊόντα σε άλμη.Το κύριο μας προτέρημα είναι το προσωπικό μας, με πάνω από 10 χρόνια πείρας στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και με μεγάλο πάθος ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή στον τομέα.Είμαστε ένας από τους προμηθευτές της Αιγύπτου με τις καλύτερες τιμές χάρη στην σχέση μας με τους μεγαλύτερους καλλιεργητές, την πείρα μας όσον αφορά την παραγωγή και προμήθεια πρώτων υλών.

 2. MARGHERITA SRL

  Ιταλία

  Κατεψυγμένες πίτσες υψηλής ποιότητας, παραδοσιακά πιάτα, για τη διανομή σε καταστήματα λιανικής, ως μαγειρική κατ' οίκον, ως πόρτα-πόρτα. Κατεψυγμένα σνακ, "μπρουσκέτες" και "σφιλατίνι" με διάφορες γεμίσεις για γρήγορη κατανάλωση. Οι πίτσες μας προκύπτουν από μια εργασία ποιότητας, όπως εκτελείται σε μια αυθεντική πιτσαρία. Οι παρασκευαστές πίτσας της εταιρείας μας εργάζονται και απλώνουν τη ζύμη αποκλειστικά με το χέρι, ενώ προσφέρουν στο συστατικό το πιο σημαντικό του χαρακτηριστικό: την ασύγκριτη ελαφρότητά του.

 3. PACS CORPORATION

  Ισπανία

  Η PACS International είναι μια ισπανική επιχείρηση με έδρα τη Βαρκελώνη, η οποία είναι εξειδικευμένη στη διανομή, σε παγκόσμιο επίπεδο, ολοκληρωμένων λύσεων πρώτων υλών, συστατικών, συσκευασιών (γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, PVC / PVDC) και στην κατασκευή για τρίτους, τη φαρμακευτική βιομηχανία, τα καλλυντικά, την προσωπική υγιεινή και την υγιεινή των τροφίμων.

 4. AQUALIS SEAFOOD

  Γαλλία

 5. FC FOOD SRL

  Ιταλία

 1. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. CHURROS CASIMIRO

  Ισπανία

 1. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Αυστρία

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Γερμανία

 3. ENDORI FOOD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. NS TRADE SP Z O O

  Πολωνία

 5. MR. CROQUETTE

  Ελλάδα

  Η MrCroket δραστηριοποιείται στην παραγωγή κροκετών και συναφών ειδών για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Αυτή η πολυετής ενασχόληση απέδωσε στην εταιρία εμπειρία, αξιοπιστία, καθώς και μια συνεχόμενη ανοδική πορεία που πλέον την καθιστά αυθεντία στο είδος της. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο της Νεοχωρούδας Θεσσαλονίκης, ωστόσο τα προϊόντα της διακινούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η τεράστια γκάμα των προϊόντων της ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από τον Τηλέμαχο Τσακιράκη, ο οποίος μπήκε στον χώρο τροφίμων διαθέτοντας ένα εργαστήριο μπουγάτσας.Η ιδέα της κροκέτας ήρθε στην πορεία, σε ανταπόκριση των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς για νέα προϊόντα. Έτσι το 2004 το μικρο εργαστήριο μπουγάτσας έδωσε την θέση του σε μία μεγάλη, υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής κροκετών, με έδρα το το βιομηχανικό πάρκο της Νεοχωρούδας. Υπηρετώντας με αγάπη και ενθουσιασμό το ιδιαίτερο αυτό προϊόν, η Mr. Croket έφτασε σήμερα να αποτελεί συνώνυμο της ποιοτικής κροκέτας, υπογράφοντας μια μεγάλη γκάμα προτάσεων. Οι γεύσεις της ταξιδεύουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ μπορείτε να τις βρείτε από μεγάλες αλυσίδες super market μέχρι τα μικρά ταβερνάκια της γειτονιάς.

 6. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Ρωσία

  Η FRESHBERRY LLC εξειδικεύεται στην συγκομιδή και επεξεργασία άγριων καρπών και μανιταριών, άγριων και καλλιεργημένων βοτάνων ιατρικής χρήσης. Η εταιρεία συλλέγει και εκτελεί εισαγωγές και εξαγωγές διαιτητικών και φυσικών τροφίμων. καρποί (βακκίνιο, ψευδομουριά, μυρτίλλο, ερυθρό μυρτίλλο) ταχείας κατάψυξης έως 4 000 τόνους ετησίως, αυξάνοντας σταθερά τον όγκο της συγκομιδής. Το αποκλειστικό δίκτυο προμηθευτών της FRESHBERRY σε 9 περιοχές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας επιτρέπει στην εταιρεία να επιβλέπει την ποιότητα των προϊόντων σε όλο τον παραγωγικό κύκλο: από την συλλογή μανιταριών και την συγκομιδή καρπών, την κατάψυξη τους, τον καθαρισμό και την επεξεργασία τους μέχρι την αποστολή στον καταναλωτή. Η παραγωγική γραμμή της εταιρείας για την κατάψυξη και τον καθαρισμό καρπών, λαχανικών και φρούτων διαθέτει εξοπλισμό από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές. Τα προϊόντα καταψύχονται σε σήραγγα κατάψυξης IQF (Individual Quick Freezing). Η εταιρεία χρησιμοποιεί μηχανήματα διαλογής με οπτικά μέσα και λέιζερ για να διαλέγει και να απομακρύνει ξένες ουσίες και ελαττωματικές πρώτες ύλες και για να διαλέγει τα φυσικά προϊόντα σύμφωνα με ρυθμιζόμενες παραμέτρους.Οι εποχιακές εγκαταστάσεις της FRESHBERRY απασχολούν πάνω από 100 εργάτες, η παραγωγική ικανότητα τους εξοπλισμού δίνει την δυνατότητα αύξησης του ετήσιου επεξεργάσιμου όγκου έως 12 000 τόνους καρπών. Ο κατασκευαστής τροφίμων κατέχει πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων FSSC 22000 και ελέγχει τα επίπεδα ακτινοβολίας όλων των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων στο εργαστήριο.

 7. SPOLDZIELNIA OGRODNICZA

  Πολωνία

  Η συνεργασία οπωροκηπευτικών (Spółdzielnia Ogrodnicza) στο Boby είναι μια οργάνωση παραγωγών φρούτων και λαχανικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία και βελτίωση των πωλήσεων προϊόντων κήπου. Στόχος μας είναι να επιτευχθεί μέσω της αύξησης της αποτελεσματικότητας η πώληση των νωπών και μεταποιημένων οπωροκηπευτικών που παράγονται από τους μετόχους της εταιρείας. Σήμερα η εταιρεία περιλαμβάνει 64 μετόχους / αγρότες και συνεργάζεται με μια σειρά από οργανώσεις της βιομηχανίας κήπου.

 8. SPANAKOPITOULIS

  Ελλάδα

  Η «ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΟΥΛΗΣ« είναι μια σύγχρονη εταιρεία επεξεργασίας & τυποποίησης χειροποίητης χωριάτικης πίτας Προμηθεύουμε ολες τις επιχειρήσεις εστίασης - ξενοδοχεία - catering με εξαιρετικής ποιότητας χωριάτικες πίτες (σπανακόπιτα - πρασοπιτα - χορτόπιτα ) με η χωρίς τυρί. όλα τα προϊόντα μας είναι με φρέσκα λαχανικά το λάδι που χρησιμοποιουμε είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο η φέτα είναι π.ο.π. τα τελικα προϊόντα είναι κατεψυγμένα συσκευασμένα έτοιμα προς κατανάλωση. Οι εγκαταστάσεις μας στην Αττική στεγάζουν γραμμή παραγωγής με υπερσύγχρονα μηχανήματα πλυσίματος, κοπής, επεξεργασία & τυποποίησης χωριάτικης πίτας καθώς και συσκευασίας με αποθηκευτικούς χώρους. όλη η μονάδα παραγωγής ειναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 απο την TUV Hellas. Η αυστηρή τήρηση προδιαγραφών και διαδικασιών, χαρακτηρίζει τα προίόντα μας καθώς επίσης και την ποιότητά τους. Για οποία απορία έχετε η ενημέρωση επικοινωνηστε μαζί μας χαρά μας να σάς εξυπηρετήσουμε.

 1. MARISCOS CASTELLAR

  Ισπανία

  Η Castellar είναι η εμπορική επωνυμία και το μέρος όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα μαγειρεία οστρακοειδών της ισπανικής βιομηχανίας τροφίμων. Η μεγάλη αποδοχή από την αγορά και η ζήτηση για το προϊόν ακόμα και έξω από τα σύνορα της επαρχίας Jaén ώθησαν την Mariscos Castellar να προσαρμόσει ένα νωπό ​​προϊόν παραδοσιακής αλιείας στη βιομηχανική παραγωγή και να προσφέρει ένα κατεψυγμένο προϊόν που δεν έχει χάσει ούτε την ουσία ούτε και τα χαρακτηριστικά του νωπού προϊόντος.

 2. TANDEMUS, JSC

  Λιθουανία

  Η JSC TANDEMUS ασχολείται με τις εισαγωγές - εξαγωγές άγριων και καλλιεργημένων μανιταριών, άγριων και καλλιεργημένων μούρων, λαχανικών και φρούτων που υπόκεινται σε διάφορες επεξεργασίες. Τα προϊόντα ταξινομούνται, βαθμονομούνται και συσκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η εταιρεία μας είναι κατασκευαστής, χονδρέμπορος και λιανέμπορος ξύλινων δοχείων διαφόρων λειτουργιών - καλάθια και κιβώτια, πλαίσια από πριονίδι σε διάφορες διαστάσεις.

 3. FRIO SESEÑA

  Ισπανία

  Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία έτοιμων κατεψυγμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε. Η παρουσίαση των έτοιμων πιάτων μας πραγματοποιείται με τις επωνυμίες των πελατών μας ή τις επωνυμίες των διανομέων. Αναλαμβάνουμε τη δική μας διανομή και διαθέτουμε βαρέα φορτηγά ψυγεία. Σε διεθνή κλίμακα, η διαχείριση διακίνησης ανατίθεται με υπεργολαβία σε φημισμένες μεταφορικές εταιρείες υπό άριστες συνθήκες συντήρησης. Θα μας βρείτε σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης και της Αμερικής.

 4. KOCH SNC

  Ιταλία

  Η Koch είναι ηγετική επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής κατεψυγμένων προϊόντων και κατεψυγμένων βιολογικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των νιόκι πατάτας, σφολιάτας και ζυμαρικών για λαζάνια. Συνεργάζεται με σημαντικές μάρκες ως συνεργάτες στη συσκευασία. Τα προϊόντα της προορίζονται για επιχειρήσεις κέιτερινγκ και σίτισης, για χονδρέμπορους, καθώς και εμπόρους λιανικής και στις αλυσίδες διανομής, στην Ιταλία και το εξωτερικό.

 5. CORSAR SRL

  Ιταλία

  Με παρουσία εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά, η επιχείρησή μας εργάζεται στον τομέα των κατεψυγμένων ή/και βαθέως κατεψυγμένων προϊόντων. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων, μας βοηθά να σας προσφέρουμε μια υπηρεσία ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών σας.

 6. PAREN SRL

  Ιταλία

  'Ετοιμα κατεψυγμένα τρόφιμα. Η επιχείρηση Paren εξασφαλίζει την άμεση παραγωγή όλης της ποικιλίας λαχανικών της ελέγχοντας συνολικά την φιλιέρα παραγωγής, από τη σπορά ως τη συγκομιδή.

 7. H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA

  Πορτογαλία

 8. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Πορτογαλία

 9. QFP SAC

  Περού

 10. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατεψυγμένα προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.611 επιχειρήσεις

Χ'ωρες