• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κατεψυγμένα προϊόντα

Αποτελέσματα για

Κατεψυγμένα προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SOMEXPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. E.H.W. WORLDWIDE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η E.H.W. Worldwide, ιδρύθηκε το 2011 στην Κύπρο και είναι μια παγκόσμια εταιρεία εξειδικευμένη στον πορισμό και στην διανομή προϊόντων ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Η δέσμευση μας σε "ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές" αποτελεί το κίνητρο μας για προσβασιμότητα όλο το χρόνο. Επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας πως τα πιο εκλεκτά προϊόντα και μόνο φτάνουν στους πελάτες μας. Καλύπτοντας την Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική, εισάγουμε άμεσα από κορυφαίες πηγές προϊόντων όπως η Χιλή, Ουρουγουάη, Νότια Αφρική κ.α. Με μια πρόσφατη επέκταση στην Γερμανία, εξυπηρετούμε διάφορες αγορές, συντηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες. Η μελλοντική μας πλατφόρμα διαχείρισης διακίνησης στην Νότια Αφρική αποδεικνύει την στρατηγική μας ανάπτυξη. Ενισχυμένη από την αφοσιωμένη μας ομάδα, η E.H.W. Worldwide θριαμβεύει ως ηγετική εταιρεία στην αγορά, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.Στην E.H.W. Worldwide, η αποστολή μας αποτελεί τεκμήριο της αφοσίωσης μας. Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία εμπειρία, που σηματοδοτείται από τον εφοδιασμό, προμήθεια και διαμονή προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Ενώ απωθούμε τα όρια και διασχίζουμε τις βιομηχανίες, παραμένουμε πιστοί στην δέσμευση μας ώστε οποιαδήποτε επαγγελματική συναλλαγή με μας να αποτελεί ένα αξέχαστο ταξίδι, με ασύγκριτη ποιότητα και αξία.

 3. GHS TRADING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η GHS Trading GmbH με έδρα το Αμβούργο είναι μια εξειδικευμένη εμπορική επιχείρηση που ασχολείται με την παγκόσμια διάθεση προϊόντων FMCG (Fast-Moving Consumer Goods), τα οποία περιλαμβάνουν τόσο τρόφιμα όσο και μη τρόφιμα. Διακρινόμαστε κυρίως για ποτά, ζαχαρώδη, γλυκίσματα, καραμέλες και άλλα συναφή είδη. Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη και συνεπή επιχείρηση χονδρικής B2B για προϊόντα FMCG, είμαστε ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας. Στην GHS Trading καλλιεργούμε σχέσεις με τους προμηθευτές και τους πελάτες με βάση τα ίσα δικαιώματα δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στη παροχή ποιότητας με ταυτόχρονα βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης. Φροντίζουμε να αναπτύσσουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων που δεν διακρίνονται μόνο για τις ελκυστικές τιμές, αλλά και για μια επιλογή με μεγάλα περιθώρια στους τομείς των ζαχαρωδών, των ποτών και των οινοπνευματωδών. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας αποτελεί το εξειδικευμένο και δραστήριο προσωπικό. Οι συνεργάτες μας παρακολουθούν με προσοχή τις παγκόσμιες αγορές, αναγνωρίζουν ανερχόμενες τάσεις και ανακαλύπτουν καινοτομικές προσφορές. Διαθέτουμε ένα γνήσιο πάθος για τα προϊόντα μας και αγαπούμε τις προκλήσεις. Ανεξάρτητα αν αναζητάτε μια σοβαρή εμπορική επιχείρηση B2B ή ένα συγκεκριμένο προϊόν ή θέλετε να συνεργαστούμε για την τοποθέτηση προϊόντος, σάς προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η αποστολή μας επικεντρώνεται στην επικοινωνία κατασκευαστών και εμπόρων λιανικής.

 4. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Cavas International BV – ο πρώτος σας εταίρος στην παγκόσμια αγορά τροφίμων, Με έδρα στην Ολλανδία, δεσμευόμαστε για αριστεία και αξιοπιστία από όλες τις απόψεις των δραστηριοτήτων μας. Η επιτυχία μας βασίζεται σε γερές συνεργασίες, με κορυφαίους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας ποιότητα και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου στους πελάτες μας. Ξεχωρίζουμε προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές, έρευνες αγορών και με την δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών με επώνυμες επιχειρήσεις. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει φρέσκα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά. Στην Cavas International BV, απλοποιούμε τις διαδικασίες ενώ επικεντρωνόμαστε στις μοναδικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε συσκευασίες χύμα για τους βιομηχανικούς μας πελάτες και παρέχουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως διαλογή, καλιμπράρισμα και ανάμειξη. Για τους εταίρους μας λιανικής, εξασφαλίζουμε ευελιξία με εξατομικευμένες λύσεις συσκευασίας λιανικής. Συνοδέψτε μας στο ταξίδι ποιότητας και γεύσης, εξατομικευμένο αποκλειστικά για εσάς.

 5. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LEZZA FOODS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Στην Lezza Foods είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο παγκόσμιος προμηθευτής καθαρών, διακριτών και πεντανόστιμων σπεσιαλιτέ. Η αποστολή μας είναι απλή αλλά σημαντική: να παρέχουμε πρόσβαση στην ποιότητα και στα οφέλη για την υγεία τροφίμων σπεσιαλιτέ σε όλους μέσω της ποικίλης γκάμας προϊόντων. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα βαθιάς κατάψυξης στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Δραστηριοποιούμενοι από τις πολλαπλές υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Τουρκία, η Lezza Foods ειδικεύεται στην παραγωγή κατεψυγμένων νοστιμιών υψηλής ποιότητας. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων αρτοποιίας, κέικ, τουρκικού μπακλαβά, ελκυστικών παγωτών και μιας σειράς απολαυστικών προϊόντων για χορτοφάγους – όλα σχολαστικά επιλεγμένα ώστε να πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Από την επιλογή ανώτερης κατηγορίας συστατικών έως τη σχολαστική συσκευασία και την αξιόπιστη αποστολή, η δική μας 100% αξιόπιστη και σταθερή διαδικασία παρακολούθησης της ποιότητας διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν Lezza είναι ένα αριστούργημα γεύσης, φρεσκάδας και οπτικής εμφάνισης.

 2. EURO PIZZA PRODUCTS

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Ως παραγωγός και ειδικός από το 1993 έχουμε εξυπηρετήσει μια διαφορετική αγορά ζύμη πίτσας ποιότητας στην Ολλανδία και στο εξωτερικό. Ως παραγωγός και προμηθευτής περήφανος για τη δική μας αλυσίδα - New York Pizza (πάνω από 150 εστιατόρια) - γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να φτιάξετε την τέλεια πίτσα. Έτσι έχουμε γνώση και την πείρα ενός ιδανικού συνεργάτη για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από μέτρια σε μεγαλύτερα, από την παγκόσμια αγορά πίτσας.

 3. PACS CORPORATION

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η PACS International είναι μια ισπανική επιχείρηση με έδρα τη Βαρκελώνη, η οποία είναι εξειδικευμένη στη διανομή, σε παγκόσμιο επίπεδο, ολοκληρωμένων λύσεων πρώτων υλών, συστατικών, συσκευασιών (γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, PVC / PVDC) και στην κατασκευή για τρίτους, τη φαρμακευτική βιομηχανία, τα καλλυντικά, την προσωπική υγιεινή και την υγιεινή των τροφίμων.

 4. FROSTY FOODS EGYPT

  Αίγυπτος

  Verified by europages badge

  Η Frosty είναι μια ηγετική αιγυπτιακή εταιρεία που εξειδικεύεται στην επεξεργασία γεωργικών προϊόντων υψηλής ποιότητας από την Αίγυπτο, όπως λαχανικά και φρούτα IQF– Φρέσκα λαχανικά και φρούτα και προϊόντα σε άλμη.Το κύριο μας προτέρημα είναι το προσωπικό μας, με πάνω από 10 χρόνια πείρας στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και με μεγάλο πάθος ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή στον τομέα.Είμαστε ένας από τους προμηθευτές της Αιγύπτου με τις καλύτερες τιμές χάρη στην σχέση μας με τους μεγαλύτερους καλλιεργητές, την πείρα μας όσον αφορά την παραγωγή και προμήθεια πρώτων υλών.

 5. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Σερβία

  Verified by europages badge

  Το εργοστάσιο επεξεργασίας λαχανικών Friglo βρίσκεται στο τοπίο ανώτατης ποιότητας, που ενισχύεται ιδανικά από ευνοϊκό κλίμα για την καλλιέργεια διάφορων φυτών και διαθέτει το πιο σύγχρονο και καλύτερο από τεχνολογικής λειτουργίας εξοπλισμό. Στο εργοστάσιο μας, όλη η διαδικασία, από την συλλογή ως την κατάψυξη των λαχανικών ολοκληρώνεται μέσα σε 1 ώρα. Η λεύκανση πριν την κατάψυξη απενεργεί τα ένζυμα, αποφεύγοντας την μεταβολή της όψης, της γεύσης και της οσμής των κατεψυγμένων προϊόντων. Η κατάψυξη παρέχει την καλύτερη προστασία όσον αφορά τις θρεπτικές αξίες των προϊόντων.

 1. CTI PROCESS APS

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CTI PROCESS APS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές κουζίνες, Μηχανήματα για τρόφιμα, Κουζίνες για τον αγροδιατροφικό τομέα, μηχανήματα για αγροδιατροφικά προϊόντα, Συστήματα και γραμμές παραγωγής, αυτοματοποίηση γραμμή παραγωγής, Μετακομίσεις πλήρων σειρών παραγωγής, εκσυγχρονισμός γραμμών παραγωγής, και Ηλεκτρικές κουζίνες. Έχει έδρα σε København, Δανία.

 2. DOGAL FOOD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOGAL FOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο βοδινο κρεας, κατεψυγμενα κρεατα, λαχανικα βαθειας καταψυξης, τηγανιτες πατατες βαθειας καταψυξης, και κατεψυγμενα τηγανητα προϊοντα. Έχει έδρα σε Sarcelles, Γαλλία.

 1. AQUALIS SEAFOOD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AQUALIS SEAFOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, ετοιμα γευματα βαθειας καταψυξης με ψαρι, και κατεψυγμενα ψαρια. Έχει έδρα σε Sète, Γαλλία.

 2. PERLESCARGOTS LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PERLESCARGOTS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, σαλιγκαρια, Ψύξη, Πολυτελή τρόφιμα εξαγωγές, πιστοποιητικά τροφίμων, εκτροφη σαλιγκαριων, ετοιμα σαλιγκαρια, και εκτροφη σαλιγκαριων. Έχει έδρα σε Sevlievo, Βουλγαρία.

 3. FC FOOD SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FC FOOD SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, βασεις για πιτσα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Giarre, Ιταλία.

 4. FOODILAB S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FOODILAB S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίτσες, κατεψυγμένες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφυδατωμένα - έτοιμα πιάτα, Κατεψυγμένα προϊόντα, πιτσες βαθειας καταψυξης, κατεψυγμενα τροφιμα - παραγωγη, Αφυδατωμένα - έτοιμα πιάτα, χονδρικη πωληση κατεψυγμενων τροφιμων, Κατεψυγμένα προϊόντα, κατεψυγμενα τροφιμα, και προϊοντα αρτοποιιας βαθειας καταψυξης. Έχει έδρα σε Pomezia, Ιταλία.

 5. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Λαχανικά διατηρημένα, Τυριά, Ελιές, Μπαχαρικά, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, κονσερβοποιημένα, φρεσκα λαχανικα, και Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 6. ENDORI FOOD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENDORI FOOD GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Stegaurach, Γερμανία.

 7. MR. CROQUETTE

  Ελλάδα

  Η MrCroket δραστηριοποιείται στην παραγωγή κροκετών και συναφών ειδών για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Αυτή η πολυετής ενασχόληση απέδωσε στην εταιρία εμπειρία, αξιοπιστία, καθώς και μια συνεχόμενη ανοδική πορεία που πλέον την καθιστά αυθεντία στο είδος της. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο της Νεοχωρούδας Θεσσαλονίκης, ωστόσο τα προϊόντα της διακινούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η τεράστια γκάμα των προϊόντων της ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από τον Τηλέμαχο Τσακιράκη, ο οποίος μπήκε στον χώρο τροφίμων διαθέτοντας ένα εργαστήριο μπουγάτσας.Η ιδέα της κροκέτας ήρθε στην πορεία, σε ανταπόκριση των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς για νέα προϊόντα. Έτσι το 2004 το μικρο εργαστήριο μπουγάτσας έδωσε την θέση του σε μία μεγάλη, υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής κροκετών, με έδρα το το βιομηχανικό πάρκο της Νεοχωρούδας. Υπηρετώντας με αγάπη και ενθουσιασμό το ιδιαίτερο αυτό προϊόν, η Mr. Croket έφτασε σήμερα να αποτελεί συνώνυμο της ποιοτικής κροκέτας, υπογράφοντας μια μεγάλη γκάμα προτάσεων. Οι γεύσεις της ταξιδεύουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ μπορείτε να τις βρείτε από μεγάλες αλυσίδες super market μέχρι τα μικρά ταβερνάκια της γειτονιάς.

 8. UMIXMART

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Umixmart είναι ένας προμηθευτής τροφίμων που δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας τρόφιμα ανώτατης ποιότητας για όλα τα πορτοφόλια και με στόχο την ανάπτυξη της στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Η ποικιλία μας διαθέτει κυρίως προϊόντα από καλλιεργητές στην Ουκρανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Εξάγουμε στη Δυτική Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.Η ποικιλία μας με πουλερικά προσφέρει: ψυγείου ή κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο, μπούτι, χωρίς οστά (shawarma), φτερούγες κοτόπουλου, πόδια κ.λπ. Τα προϊόντα μας βοδινού, τα οποία ετοιμάζουμε για τους πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν κομμάτια όπως: ribeye, bavetta, ποντίκι, λαιμός, νουά, κότσι, σπάλα και κόντρα μπριζόλες. Προσφέρουμε επίσης ροσμπίφ, στήθος, συκώτια, έντερα, στομάχια, λάπα κοιλιά. Το να προσφέρουμε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που βελτιώνουν την ευεξία των ανθρώπων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιχείρηση μας. Ως κύριος προμηθευτής τροφίμων και ποτών στην αγορά των ΕΑΕ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Umixmart ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για υγιεινά προϊόντα διατροφής και συστατικά. Συνεργαζόμαστε μόνο με εργοστάσια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επεξεργασίας τροφίμων. Για την μουσουλμανική αγορά, προσφέρουμε προϊόντα πιστοποιημένα Χαλάλ.

 1. SPOLDZIELNIA OGRODNICZA

  Πολωνία

  Η συνεργασία οπωροκηπευτικών (Spółdzielnia Ogrodnicza) στο Boby είναι μια οργάνωση παραγωγών φρούτων και λαχανικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία και βελτίωση των πωλήσεων προϊόντων κήπου. Στόχος μας είναι να επιτευχθεί μέσω της αύξησης της αποτελεσματικότητας η πώληση των νωπών και μεταποιημένων οπωροκηπευτικών που παράγονται από τους μετόχους της εταιρείας. Σήμερα η εταιρεία περιλαμβάνει 64 μετόχους / αγρότες και συνεργάζεται με μια σειρά από οργανώσεις της βιομηχανίας κήπου.

 2. SPANAKOPITOULIS

  Ελλάδα

  Η «ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΟΥΛΗΣ« είναι μια σύγχρονη εταιρεία επεξεργασίας & τυποποίησης χειροποίητης χωριάτικης πίτας Προμηθεύουμε ολες τις επιχειρήσεις εστίασης - ξενοδοχεία - catering με εξαιρετικής ποιότητας χωριάτικες πίτες (σπανακόπιτα - πρασοπιτα - χορτόπιτα ) με η χωρίς τυρί. όλα τα προϊόντα μας είναι με φρέσκα λαχανικά το λάδι που χρησιμοποιουμε είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο η φέτα είναι π.ο.π. τα τελικα προϊόντα είναι κατεψυγμένα συσκευασμένα έτοιμα προς κατανάλωση. Οι εγκαταστάσεις μας στην Αττική στεγάζουν γραμμή παραγωγής με υπερσύγχρονα μηχανήματα πλυσίματος, κοπής, επεξεργασία & τυποποίησης χωριάτικης πίτας καθώς και συσκευασίας με αποθηκευτικούς χώρους. όλη η μονάδα παραγωγής ειναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 απο την TUV Hellas. Η αυστηρή τήρηση προδιαγραφών και διαδικασιών, χαρακτηρίζει τα προίόντα μας καθώς επίσης και την ποιότητά τους. Για οποία απορία έχετε η ενημέρωση επικοινωνηστε μαζί μας χαρά μας να σάς εξυπηρετήσουμε.

 3. FRIO SESEÑA

  Ισπανία

  Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία έτοιμων κατεψυγμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε. Η παρουσίαση των έτοιμων πιάτων μας πραγματοποιείται με τις επωνυμίες των πελατών μας ή τις επωνυμίες των διανομέων. Αναλαμβάνουμε τη δική μας διανομή και διαθέτουμε βαρέα φορτηγά ψυγεία. Σε διεθνή κλίμακα, η διαχείριση διακίνησης ανατίθεται με υπεργολαβία σε φημισμένες μεταφορικές εταιρείες υπό άριστες συνθήκες συντήρησης. Θα μας βρείτε σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης και της Αμερικής.

 4. MARISCOS CASTELLAR

  Ισπανία

  Η Castellar είναι η εμπορική επωνυμία και το μέρος όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα μαγειρεία οστρακοειδών της ισπανικής βιομηχανίας τροφίμων. Η μεγάλη αποδοχή από την αγορά και η ζήτηση για το προϊόν ακόμα και έξω από τα σύνορα της επαρχίας Jaén ώθησαν την Mariscos Castellar να προσαρμόσει ένα νωπό ​​προϊόν παραδοσιακής αλιείας στη βιομηχανική παραγωγή και να προσφέρει ένα κατεψυγμένο προϊόν που δεν έχει χάσει ούτε την ουσία ούτε και τα χαρακτηριστικά του νωπού προϊόντος.

 5. AMERICAN DESSERTS

  Γαλλία

  Η AMERICAN DESSERTS κατασκευάζει κατεψυγμένα γλυκά ταψιού : αμερικάνικα ή γαλλικά επιδόρπια, μπισκότα, μπράουνις, μάφινς, τάρτες κλπ. Τα επιδόρπια και γλυκά μας χωρίς μεταλλαγμένες ουσίες, συσκευασμένα χύδην ή ατομικά, μπορούν να αναπτυχθούν σύμφωνα με τις δικές σας συνταγές με ειδική συσκευασία ή επισήμανση. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διαφορετικούς τομείς αναπαλαίωσης: εμπορικό, συλλογικό, αεροπορικό και σιδηροδρομικό κέιτερινγκ, αρτοποιείο ζαχαροπλαστείο ή αυτόματη διανομή.

 6. KOCH SNC

  Ιταλία

  Η Koch είναι ηγετική επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής κατεψυγμένων προϊόντων και κατεψυγμένων βιολογικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των νιόκι πατάτας, σφολιάτας και ζυμαρικών για λαζάνια. Συνεργάζεται με σημαντικές μάρκες ως συνεργάτες στη συσκευασία. Τα προϊόντα της προορίζονται για επιχειρήσεις κέιτερινγκ και σίτισης, για χονδρέμπορους, καθώς και εμπόρους λιανικής και στις αλυσίδες διανομής, στην Ιταλία και το εξωτερικό.

 7. CORSAR SRL

  Ιταλία

  Με παρουσία εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά, η επιχείρησή μας εργάζεται στον τομέα των κατεψυγμένων ή/και βαθέως κατεψυγμένων προϊόντων. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων, μας βοηθά να σας προσφέρουμε μια υπηρεσία ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών σας.

 8. PAREN SRL

  Ιταλία

  'Ετοιμα κατεψυγμένα τρόφιμα. Η επιχείρηση Paren εξασφαλίζει την άμεση παραγωγή όλης της ποικιλίας λαχανικών της ελέγχοντας συνολικά την φιλιέρα παραγωγής, από τη σπορά ως τη συγκομιδή.

 9. IFC - INDUSTRIAL FOOD COOLING SYSTEM AUTOMATION LTD.STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία IFC - INDUSTRIAL FOOD COOLING SYSTEM AUTOMATION LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα ψυγεια, θάλαμοι υψηλής ψυκτικής ικανότητας, Ψυκτικοί θάλαμοι για κατεψυγμένα προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 10. FOOD OF SICILY

  Ισπανία

  Η εταιρεία FOOD OF SICILY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Μπισκότα και κουλουράκια, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, και Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει έδρα σε Tenerife, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατεψυγμένα προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.392 Επιχειρήσεις