• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές

Κατασκευαστής/παραγωγός
 1. TECHNOMARK

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η TECHNOMARK, ο Γάλλος ειδικός σε ότι αφορά την ιχνηλάτηση χάρη στις τεχνολογίες λέιζερ και μικροδιάτρησης. Ειδική της μικρό-διάτρησης από το 2000, η Technomark έφερε τα πάνω κάτω στην αγορά προσφέροντας την καινοτομία της σχεδιασμένη ώστε να ικανοποιεί όλες τις χρήσεις, την γκάμα Multi4 (ένα προϊόντα για 4 δυνατές διαρθρώσεις). Χάρη στην επιτυχία της, η Technomark δεν έπαψε να καινοτομεί και να προσφέρει εξελίξεις κλειδιά στην αγορά της μικρό-διάτρησης. Το 2013, η Technomark κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του λέιζερ και εμπορεύεται λύσεις στα μέτρα του πελάτη. Το 2016 ξεκινά την πρώτη της γκάμα με ίνα λέιζερ Graphix. Χάρη στις αναγνωρισμένες της καινοτομίες, η Technomark αναπτύχθηκε κατακτώντας πιστοποιήσεις και βραβεία, ώστε να κατακτήσει σήμερα την κορυφή ως αναπόφευκτος φορέας στην αγορά της μόνιμης σήμανσης και προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ιχνηλάτησης, από την σήμανση ως την επιμέλεια. Είναι πλέον όμιλος με την θυγατρική της στην Κίνα και στις ΗΠΑ, η ισχύς της βρίσκεται σήμερα στον σχεδιασμό ποιοτικών προϊόντων FrenchFab και στην τήρηση των δεσμεύσεων της πέρα από τα σύνορα, χάρη σε διεθνείς εταίρους προσφέροντας τοπική μόνιμη υποστήριξη. Σας εγγυόμαστε την ποιότητα, ανεξάρτητα από τον τύπο σήμανσης (αλφαριθμητικές σειρές, ειδικοί χαρακτήρες, λογότυπα, χρονοσφραγίδες και διάφορους κώδικες τύπου datamatrix ή QR code). Έτσι, οι λύσεις μας μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας ιχνηλάτησης, ανεξάρτητα από την βιομηχανική σας χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής μηχανικών φρεζών CNC, χαρακτικών μηχανών CNC, μηχανημάτων κοπής πλάσματος CNC, συστημάτων κοπής με ριπή νερού και συστημάτων σήμανσης, δοσιμετρικών συστημάτων, σχεδιογράφων κοπής και λογισμικού CAD/CAM από τη Γερμανία. Τα κατασκευαζόμενα στη Γερμανία μηχανήματά μας μπορούν να χρησιμοποιούνται σχεδόν οπουδήποτε. Το δισδιάστατο και τρισδιάστατο φρεζάρισμα, η χάραξη, η δοσιμέτρηση, η κόλληση, η τρισδιάστατη σάρωση, η κοπή, η συγκόλληση, η κοπή πλάσματος, η κοπή με ριπή νερού, η διάβρωση, η συγκόλληση υπερήχων είναι ορισμένες μόνο από τις σημαντικότερες δυνατότητες χρήσης.

 3. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Πρεσαριστά εξαρτήματα, Μηχανικοί κοχλίες, ελατηριωτά εξαρτήματα πίεσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Τρυπάνια και φρέζες. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

 4. MECANUMERIC

  Γαλλία

  Η MECANUMERIC SA ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμών και μηχανών κοπής, μηχανών χαρακτικής και θερμοδιαμόρφωσης ψηφιακού ελέγχου, με τις μάρκες MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL και DIGITAL CONTROL (DCB) και τη μητρική εταιρεία του ομίλου. Η MECANUMERIC προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων κοπής με φρεζάρισμα, μηχανημάτων κοπής με λέιζερ, με δέσμη νερού, μηχανημάτων κοπής με υπερήχους, μηχανημάτων κοπής με μαχαίρια, μηχανημάτων χαρακτικής κ.ά. Λύσεις στα μέτρα του πελάτη και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ολοκληρωμένη και με άμεση ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο. Η MECANUMERIC είναι μια από τις μοναδικές επιχειρήσεις στον κόσμο ικανή να ελέγχει όλες τις διαδικασίες και τεχνολογίες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή την εγκατάσταση και την συντήρηση αυτών των μηχανημάτων. Χάρη στην ποιότητα των προϊόντων μας, κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών, κυρίως στον τομέα της οδοντικής, της βιομηχανίας και της εκπαίδευσης.

 5. CRETEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CRETEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Villingendorf, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MOVIMATIC INCISIONI

  Ιταλία

  Η εταιρεία MOVIMATIC INCISIONI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική χάραξη πικανίδων σήμανσης, μεταλλικες πλακες, και αθλητικες πλακετες. Έχει έδρα σε Bisceglie, Ιταλία.

 2. AUTOMATOR INTERNATIONAL SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία AUTOMATOR INTERNATIONAL SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σήμανση με λέιζερ, μαρκαδοροι, συστηματα μαρκαρισματος λεϊζερ, και μηχανηματα μαρκαρισματος με μικροσημεια. Έχει έδρα σε Corsico, Ιταλία.

 3. AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, μηχανικες κατασκευες, ηλεκτρικες περιστροφικες μηχανες, φρεζες, και Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

 4. BVG -BERNARD VANDROS GOM

  Γαλλία

  Η εταιρεία BVG -BERNARD VANDROS GOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, βιομηχανική χαρακτική, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, και μητρες. Έχει έδρα σε Gergy, Γαλλία.

 5. FALCONTEC LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FALCONTEC LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναγλυφοι κυλινδροι για στοκαρισμα. Έχει έδρα σε Halesowen, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. ESPA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ESPA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Romano D'ezzelino, Ιταλία.

 2. BRANDT & COMP.GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BRANDT & COMP.GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

 1. SCHLEICHER GRAVIERTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHLEICHER GRAVIERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Neu-Ulm, Γερμανία.

 2. AURO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AURO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Δώρα επιχειρήσεων, Διαφημιστικά εμβλήματα, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Δώρα επιχειρήσεων, και Διαφημιστικά εμβλήματα. Έχει έδρα σε Idar-Oberstein, Γερμανία.

 3. STAR GLAS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STAR GLAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Κοίλο γυαλί - είδη οικιακής χρήσης, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, και Κοίλο γυαλί - είδη οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Bünde, Γερμανία.

 4. H. W. PICKARDT EK

  Γερμανία

  Η εταιρεία H. W. PICKARDT EK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, και Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

 5. WEARECRAFTY CNC ROUTING SERVICES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία WEARECRAFTY CNC ROUTING SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Newcastle, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. RIEDEL MASCHINEN UND ANLAGEN RIEMAG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RIEDEL MASCHINEN UND ANLAGEN RIEMAG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, και Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Grafenwöhr, Γερμανία.

 7. MOLD-TECH PORTUGAL - STANDEX

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MOLD-TECH PORTUGAL - STANDEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Καλούπια και μήτρες, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Καλούπια και μήτρες, και Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Moreira Da Maia, Πορτογαλία.

 8. ABC GRAVURE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ABC GRAVURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Bordeaux, Γαλλία.

 1. JCS TOOLS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία JCS TOOLS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Tamworth, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. GRAWER LUBLIN

  Πολωνία

  Η εταιρεία GRAWER LUBLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Lublin, Πολωνία.

 3. CREATIVTEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CREATIVTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, και Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Barchfeld, Γερμανία.

 4. TEETZ VERW. GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TEETZ VERW. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, και Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Kempen, Γερμανία.

 5. KIRBA GRAVIERMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KIRBA GRAVIERMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, και Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Rösrath, Γερμανία.

 6. HASCO BETEILIGUNGEN DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HASCO BETEILIGUNGEN DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, και Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

 7. AZIM PALSTIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία AZIM PALSTIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Seyhan, Τουρκία.

 8. FINIMOLDE-FABRICA DE MOLDES E MAQUINAS INDUSTRIAIS,LDA

  Πορτογαλία

 9. SARL GRAVURE TAMPOGRAPHIE SERIGRAPHIE

  Γαλλία

 10. BORNEMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Bornemann GmbH είναι μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη μικρομεσαία επιχείρηση στον τομέα της επισήμανσης και των ειδικών εργαλείων. Τα δικά μας εργαλεία σφραγίδων και τα προϊόντα μας στον τομέα φρεζαρίσματος και διάβρωσης χρησιμοποιούνται σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως η βιομηχανία εργαλείων, η αυτοκινητοβιομηχανία, η χημική και η φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και η κατασκευή μηχανημάτων. Με την επιπρόσθετη εξειδίκευσή μας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών επιγραφών και χάραξης λέιζερ αποκομίζετε οφέλη από ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο φάσμα υπηρεσιών. Επενδύστε στην άνω των 50 ετών εμπειρία, στην καινοτομία και στην ποιότητά μας, στο καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και στη συλλογή μηχανημάτων μας που είναι πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο. Η Bornemann Signiertechnik συνεπάγεται πρώτης τάξεως ποιότητα: τεχνολογία χάραξης, τεχνολογία λέιζερ, τεχνολογία φρεζαρίσματος & διάβρωσης και τεχνολογία πινακίδων.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.508 Επιχειρήσεις

Kατηγορια