• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές

Κατασκευαστής/παραγωγός
 1. TECHNOMARK

  Γαλλία

  Η TECHNOMARK, ο Γάλλος ειδικός σε ότι αφορά την ιχνηλάτηση χάρη στις τεχνολογίες λέιζερ και μικροδιάτρησης. Ειδική της μικρό-διάτρησης από το 2000, η Technomark έφερε τα πάνω κάτω στην αγορά προσφέροντας την καινοτομία της σχεδιασμένη ώστε να ικανοποιεί όλες τις χρήσεις, την γκάμα Multi4 (ένα προϊόντα για 4 δυνατές διαρθρώσεις). Χάρη στην επιτυχία της, η Technomark δεν έπαψε να καινοτομεί και να προσφέρει εξελίξεις κλειδιά στην αγορά της μικρό-διάτρησης. Το 2013, η Technomark κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του λέιζερ και εμπορεύεται λύσεις στα μέτρα του πελάτη. Το 2016 ξεκινά την πρώτη της γκάμα με ίνα λέιζερ Graphix. Χάρη στις αναγνωρισμένες της καινοτομίες, η Technomark αναπτύχθηκε κατακτώντας πιστοποιήσεις και βραβεία, ώστε να κατακτήσει σήμερα την κορυφή ως αναπόφευκτος φορέας στην αγορά της μόνιμης σήμανσης και προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ιχνηλάτησης, από την σήμανση ως την επιμέλεια. Είναι πλέον όμιλος με την θυγατρική της στην Κίνα και στις ΗΠΑ, η ισχύς της βρίσκεται σήμερα στον σχεδιασμό ποιοτικών προϊόντων FrenchFab και στην τήρηση των δεσμεύσεων της πέρα από τα σύνορα, χάρη σε διεθνείς εταίρους προσφέροντας τοπική μόνιμη υποστήριξη. Σας εγγυόμαστε την ποιότητα, ανεξάρτητα από τον τύπο σήμανσης (αλφαριθμητικές σειρές, ειδικοί χαρακτήρες, λογότυπα, χρονοσφραγίδες και διάφορους κώδικες τύπου datamatrix ή QR code). Έτσι, οι λύσεις μας μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας ιχνηλάτησης, ανεξάρτητα από την βιομηχανική σας χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Κατασκευαστής μηχανικών φρεζών CNC, χαρακτικών μηχανών CNC, μηχανημάτων κοπής πλάσματος CNC, συστημάτων κοπής με ριπή νερού και συστημάτων σήμανσης, δοσιμετρικών συστημάτων, σχεδιογράφων κοπής και λογισμικού CAD/CAM από τη Γερμανία. Τα κατασκευαζόμενα στη Γερμανία μηχανήματά μας μπορούν να χρησιμοποιούνται σχεδόν οπουδήποτε. Το δισδιάστατο και τρισδιάστατο φρεζάρισμα, η χάραξη, η δοσιμέτρηση, η κόλληση, η τρισδιάστατη σάρωση, η κοπή, η συγκόλληση, η κοπή πλάσματος, η κοπή με ριπή νερού, η διάβρωση, η συγκόλληση υπερήχων είναι ορισμένες μόνο από τις σημαντικότερες δυνατότητες χρήσης.

 3. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Πρεσαριστά εξαρτήματα, Μηχανικοί κοχλίες, ελατηριωτά εξαρτήματα πίεσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Τρυπάνια και φρέζες. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

 4. MECANUMERIC

  Γαλλία

  Η MECANUMERIC SA ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμών και μηχανών κοπής, μηχανών χαρακτικής και θερμοδιαμόρφωσης ψηφιακού ελέγχου, με τις μάρκες MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL και DIGITAL CONTROL (DCB) και τη μητρική εταιρεία του ομίλου. Η MECANUMERIC προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων κοπής με φρεζάρισμα, μηχανημάτων κοπής με λέιζερ, με δέσμη νερού, μηχανημάτων κοπής με υπερήχους, μηχανημάτων κοπής με μαχαίρια, μηχανημάτων χαρακτικής κ.ά. Λύσεις στα μέτρα του πελάτη και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ολοκληρωμένη και με άμεση ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο. Η MECANUMERIC είναι μια από τις μοναδικές επιχειρήσεις στον κόσμο ικανή να ελέγχει όλες τις διαδικασίες και τεχνολογίες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή την εγκατάσταση και την συντήρηση αυτών των μηχανημάτων. Χάρη στην ποιότητα των προϊόντων μας, κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών, κυρίως στον τομέα της οδοντικής, της βιομηχανίας και της εκπαίδευσης.

 5. CRETEC GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SCHLEICHER GRAVIERTECHNIK

  Γερμανία

 2. MOVIMATIC INCISIONI

  Ιταλία

 3. ESPA SRL

  Ιταλία

 4. GRAVOTECH MARKING

  Γαλλία

 5. AUTOMATOR INTERNATIONAL SRL

  Ιταλία

 1. RIEDEL MASCHINEN UND ANLAGEN RIEMAG GMBH

  Γερμανία

 2. AURO GMBH

  Γερμανία

 1. STAR GLAS GMBH

  Γερμανία

 2. H. W. PICKARDT EK

  Γερμανία

 3. WEARECRAFTY CNC ROUTING SERVICES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. CHANGZHOU ZEMU MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

 5. ABC GRAVURE

  Γαλλία

 6. JINAN XINTIAN TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

 7. JINANTIANLIBODA MACHINE TOOL EQUIPMENT

  Κίνα

 8. JINAN JINSHENGXING MACHINERY MANUFACTURE CO., LTD.

  Κίνα

 1. GRAWER LUBLIN

  Πολωνία

 2. TEETZ VERW. GMBH

  Γερμανία

 3. AZIM PALSTIK

  Τουρκία

 4. AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT

  Κάτω Χώρες

 5. SARL GRAVURE TAMPOGRAPHIE SERIGRAPHIE

  Γαλλία

 6. MOLD-TECH PORTUGAL-TRATAMENTO E REVESTIMENTO DE METAIS, LDA.

  Πορτογαλία

 7. HASCO BETEILIGUNGEN DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 8. FALCONTEC LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. BVG -BERNARD VANDROS GOM

  Γαλλία

 10. CREATIVTEC GMBH

  Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.527 Επιχειρήσεις

Kατηγορια