• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής

Κατασκευαστής/παραγωγός
 1. ALPHA LASER GMBH

  Γερμανία

  Η ALPHA LASER είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων λέιζερ για την επεξεργασία μετάλλων. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της κινητής συγκόλλησης λέιζερ διαθέτουμε στο πρόγραμμά των προϊόντων μας πολλά συστήματα λέιζερ για ευέλικτες και κινητές εφαρμογές. Διαθέτουμε λέιζερ Nd: YAG και συστήματα λέιζερ ίνας. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την επιλογή της κατάλληλης για την εφαρμογή τους πηγής λέιζερ. Οι συσκευές λέιζερ της ALPHA LASER είναι εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Η αναφερόμενη ισχύς λέιζερ προσπίπτει πραγματικά στο κατεργαζόμενο τεμάχιο. Στα παραρτήματά μας παρέχεται η δυνατότητα δοκιμής όλων των μηχανημάτων. Οι ειδικοί τεχνικοί λέιζερ της εταιρείας μας αφιερώνουν χρόνο για την εξεύρεση σε συνεργασία με εσάς λύσεων εφαρμογών για τη συγκόλληση κατά παραγγελία με σύρμα λέιζερ ή μεταλλική σκόνη. Σε εμάς θα βρείτε εξειδικευμένους αρμοδίους επικοινωνίας για τη σκλήρυνση λέιζερ. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων διασφαλίζεται η εγγύτητα στον πελάτη. Διαθέτουμε εμπειρία άνω των 25 ετών στην ανάπτυξη συστημάτων λέιζερ. Μονάδες Puchheim, Αννοβέρου, Orléans.

 2. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

 3. 3D-MICROMAC AG

  Γερμανία

  Τυποποιημένα συστήματα ή ειδική λύση – τα προϊόντα μας βελτιώνουν τις διαδικασίες σας! Στους πελάτες μας δεν παρέχουμε απλώς υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και εύχρηστα τυποποιημένα συστήματα για όλες τις εφαρμογές μικροεπεξεργασίας λέιζερ, αλλά και ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο λύσεις. Με επιτυχία: Με τα προϊόντα μας συμβάλλουμε στην αύξηση της αποδοτικότητας παραγωγής σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους της τεχνολογίας, στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και στη μείωση του κόστους. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε στο πλευρό των πελατών μας ως αξιόπιστος συνεργάτης με τεχνογνωσία εμπειρογνώμονα και με την εξειδίκευσή μας – τόσο για την ανάπτυξη τεχνολογίας και διαδικασιών όσο και για την ανάπτυξη λύσεων παραγωγής ΚΑΕ και ειδικών για τον εκάστοτε πελάτη συστημάτων. Στον επιχειρηματικό τομέα της παραγωγής λέιζερ κατά παραγγελία διαθέτουμε την ειδική για τον εκάστοτε πελάτη ανάπτυξη διαδικασιών λέιζερ, καθώς και την κατά παραγγελία παραγωγή εξαρτημάτων για μικρές και μεγάλες σειρές. Οι καινοτομίες μας βασίζονται στην άνω των δέκα ετών εμπειρογνωμοσύνη μας στον τομέα της μικροεπεξεργασίας λέιζερ. Αυτό ισχύει ειδικά για τον τομέα των συστημάτων λέιζερ διηγερμένου διατομικού μορίου και υπερβραχέων παλμών, καθώς και στην επεξεργασία λέιζερ ρολό προς ρολό εύκαμπτων υποστρωμάτων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής των προϊόντων – από την ανάπτυξη των διαδικασιών, την επιλογή ενός κατάλληλου συστήματος μηχανημάτων έως τη θέση σε λειτουργία και το ολοκληρωμένο σέρβις. Στο πνεύμα της εταιρικής και με εμπιστοσύνη συνεργασίας υλοποιούνται οι επιθυμίες των πελατών αξιόπιστα και γρήγορα.

 4. EUROLASER GMBH

  Γερμανία

  Η Eurolaser είναι ο συνεργάτης σας στον τομέα της τεχνολογίας λέιζερ, ο εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων λέιζερ για κοπή, χάραξη και σήμανση διαφόρων υλικών, όπως ακρυλικά υλικά, ξύλο, υφάσματα και πλαστικές μεμβράνες. Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη! Τα μηχανήματα κοπής της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στον κλάδο της διαφήμισης, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία ένδυσης, για την κατασκευή επίπλων και εσωτερικών διακοσμήσεων, για πληκτρολόγια μεμβράνης και στην βιομηχανία ηλεκτρικών ειδών, για την κατασκευή μοντέλων και στην αρχιτεκτονική και σε πολλές άλλες εφαρμογές.

 5. TEHNOVAR D.O.O.

  Σλοβενία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ACSYS LASERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. STAHLWERK SCHWEISSGERÄTE GMBH

  Γερμανία

 3. COAXWORKS GMBH

  Γερμανία

 4. KMLT GMBH

  Γερμανία

 5. EAGLE DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 1. MESSER CUTTING SYSTEMS

  Βέλγιο

  Η Messer Cutting Systems, πάνω από 900 συνεργάτες στην έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση μηχανημάτων κοπής ψηφιακού ελέγχου, πλάσμα και λέιζερ για λαμαρίνες και λαξευμένους αγωγούς, χειρωνακτικοί καυστήρες για κοπή, συγκόλληση, χαλκοσυγκόλληση, θέρμανση και ανόρθωση με φλόγα. Επίσης, σήμανση, διάτρηση, ελικοτόμηση, στίλβωση, λάξευση, αμμοβολή, κοπή εν ξηρώ, εκτός νερού και υποβρύχια. Λογισμικά Omniwin, τραπέζια, φίλτρα, αυτοματοποίηση (φόρτωση, εκφόρτωση, διαλογή). Παραγωγή στην D-Gross Umstadt, στην Κίνα, στην Ινδία, την Βραζιλία και στις ΗΠΑ.

 2. CANDAN MAKINA

  Τουρκία

  Η Candan Makina LTD είναι ηγετικός κατασκευαστής μηχανών συγκόλλησης σωλήνων PPR, συσκευών συγκόλλησης άκρων, μηχανημάτων κοπής πλαστικών σωλήνων, δοκιμαστικών αντλιών πίεσης, διαφόρων τυπών βαλβίδων από ορείχαλκο και πλωτήρες. Η παραγωγή πραγματοποιείται στο εργοστάσιό μας στην Κωνσταντινούπολυ - ΤΟΥΡΚΙΑ έκτασης 8000 τ.μ. και με ομάδα 150 έμπειρων ανθρώπων. Η Candan είναι η πλέον προτιμώμενη μάρκα του τομέα, χωρίς να θυσιάζει τη μέγιστη ποιότητα και τις αρχές της αποτελεσματικότητας στην παραγωγή μηχανημάτων συγκόλλησης σωλήνων χάρη στις κατάλληλες τιμές της, την έγκαιρη παράδοση και την εγγύηση εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Όλα τα προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας και διατίθενται στην αγορά σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές DIN με ανταγωνιστικές τιμές.

 1. GKTESO GMBH

  Γερμανία

  Σχετικά με εμάς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δικά μας συστήματα συμπληρωματικής επεξεργασίας και οι μονάδες απογρέζωσης καλύπτουν ολόκληρο σχεδόν το πρόγραμμα πιθανών εργασιών συμπληρωματικής επεξεργασίας. Αυτές ξεκινούν από το φρεζάρισμα, τη διάτρηση, τη διεύρυνση οπών και τη σπειροτόμηση. Επίσης εφαρμόζουμε εντελώς διαφορετικές μεθόδους απογρέζωσης, όπως βούρτσισμα, τη χρήση λειαντήρων αέρα, ταινιολειαντήρων κλπ. με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Στη συνέχεια ενσωματώνονται κατά περίπτωση και μέτρα διασφάλισης ποιότητας, όπως, π.χ., μέτρηση, σάρωση λέιζερ και σήμανση. Και όλα αυτά σε ένα μηχάνημα και συνήθως μόνο με μία στερέωση. Για ειδικές εφαρμογές διαθέτουμε επίσης τα δικά μας συστήματα κοπής με ριπή νερού. Η gKteso ιδρύθηκε το 1991, απασχολεί επί του παρόντος περίπου 40 συνεργάτες και χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη και την κατασκευή των μηχανημάτων της ένα εξελιγμένο δομοστοιχειωτό σύστημα. Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας και έχετε ερωτήματα για τα δικά μας συστήματα φινιρίσματος; Τότε στείλτε μας μια επιστολή ή τηλεφωνήστε μας. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε!

 2. LASERCUT

  Ισπανία

  Είμαστε μια επιχείρηση που ασχολείται με τη μηχανική κατεργασία, τη δίπλωση και τη συναρμολόγηση τελικών εξαρτημάτων. Ειδικευόμαστε στην κοπή λέιζερ, συμπεριλαμβανομένων των τεμαχίων μεγάλου πάχους. Είμαστε μια νέα εταιρεία και φιλοδοξούμε να φέρουμε καινοτομία στις υπηρεσίες και την ποιότητα. Αναλάβαμε το στοίχημα της συνεχούς επένδυσης στις νέες τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια.

 3. HIJOS DE JORGE LÓPEZ SL

  Ισπανία

  Είμαστε παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με παρουσία στον κόσμο του μετάλλου και ειδικευμένη στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία κομμένων, διάτρητων και σταμπαρισμένων μεταλλικών προϊόντων. Δεσμευόμαστε στην παροχή εξατομικευμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους. Λέιζερ : μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Εργαλειομηχανές για βιομηχανική κοπή, αξεσουάρ για λάμπες, μεταλλική σφυρηλασία, προθήκες, κοπή με λέιζερ, διάτρηση, ανοξείδωτος χάλυβας, κλπ.

 4. TAMEC

  Ισπανία

  Κοπή με λέιζερ, μικρό κοπή, μικρές και μεσαίες σειρές, κιβώτια, θωράκιση για ηλεκτρονικά προϊόντα, φινίρισμα στα μέτρα του πελάτη.

 5. MB INDUSTRIAL SOLUTIONS (LSTUDIJA)

  Λιθουανία

 6. BRM LASERS

  Κάτω Χώρες

 7. MBM METALWORK LTD

  Βουλγαρία

 8. NBS METAL-INOX DOO

  Σερβία

 1. ASHFORD LASERS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. SÖMEL METAL A.Ş.

  Τουρκία

 3. SIGMA LASER GMBH

  Γερμανία

 4. TFON MACHINE

  Τουρκία

 5. ISTANBUL LAZER MARKALAMA

  Τουρκία

 6. PEF SCHWEISSMASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 7. HANBURY-AUTOGIL LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  Κίνα

 9. INOXDEA SRL

  Ιταλία

 10. LBPS - GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής

Αριθμός αποτελεσμάτων.

374 επιχειρήσεις

Kατηγορια