• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής

Κατασκευαστής/παραγωγός
 1. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ALPHA LASER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ALPHA LASER είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων λέιζερ για την επεξεργασία μετάλλων. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της κινητής συγκόλλησης λέιζερ διαθέτουμε στο πρόγραμμά των προϊόντων μας πολλά συστήματα λέιζερ για ευέλικτες και κινητές εφαρμογές. Διαθέτουμε λέιζερ Nd: YAG και συστήματα λέιζερ ίνας. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την επιλογή της κατάλληλης για την εφαρμογή τους πηγής λέιζερ. Οι συσκευές λέιζερ της ALPHA LASER είναι εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Η αναφερόμενη ισχύς λέιζερ προσπίπτει πραγματικά στο κατεργαζόμενο τεμάχιο. Στα παραρτήματά μας παρέχεται η δυνατότητα δοκιμής όλων των μηχανημάτων. Οι ειδικοί τεχνικοί λέιζερ της εταιρείας μας αφιερώνουν χρόνο για την εξεύρεση σε συνεργασία με εσάς λύσεων εφαρμογών για τη συγκόλληση κατά παραγγελία με σύρμα λέιζερ ή μεταλλική σκόνη. Σε εμάς θα βρείτε εξειδικευμένους αρμοδίους επικοινωνίας για τη σκλήρυνση λέιζερ. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων διασφαλίζεται η εγγύτητα στον πελάτη. Διαθέτουμε εμπειρία άνω των 25 ετών στην ανάπτυξη συστημάτων λέιζερ. Μονάδες Puchheim, Αννοβέρου, Orléans.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. 3D-MICROMAC AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τυποποιημένα συστήματα ή ειδική λύση – τα προϊόντα μας βελτιώνουν τις διαδικασίες σας! Στους πελάτες μας δεν παρέχουμε απλώς υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και εύχρηστα τυποποιημένα συστήματα για όλες τις εφαρμογές μικροεπεξεργασίας λέιζερ, αλλά και ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο λύσεις. Με επιτυχία: Με τα προϊόντα μας συμβάλλουμε στην αύξηση της αποδοτικότητας παραγωγής σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους της τεχνολογίας, στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και στη μείωση του κόστους. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε στο πλευρό των πελατών μας ως αξιόπιστος συνεργάτης με τεχνογνωσία εμπειρογνώμονα και με την εξειδίκευσή μας – τόσο για την ανάπτυξη τεχνολογίας και διαδικασιών όσο και για την ανάπτυξη λύσεων παραγωγής ΚΑΕ και ειδικών για τον εκάστοτε πελάτη συστημάτων. Στον επιχειρηματικό τομέα της παραγωγής λέιζερ κατά παραγγελία διαθέτουμε την ειδική για τον εκάστοτε πελάτη ανάπτυξη διαδικασιών λέιζερ, καθώς και την κατά παραγγελία παραγωγή εξαρτημάτων για μικρές και μεγάλες σειρές. Οι καινοτομίες μας βασίζονται στην άνω των δέκα ετών εμπειρογνωμοσύνη μας στον τομέα της μικροεπεξεργασίας λέιζερ. Αυτό ισχύει ειδικά για τον τομέα των συστημάτων λέιζερ διηγερμένου διατομικού μορίου και υπερβραχέων παλμών, καθώς και στην επεξεργασία λέιζερ ρολό προς ρολό εύκαμπτων υποστρωμάτων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής των προϊόντων – από την ανάπτυξη των διαδικασιών, την επιλογή ενός κατάλληλου συστήματος μηχανημάτων έως τη θέση σε λειτουργία και το ολοκληρωμένο σέρβις. Στο πνεύμα της εταιρικής και με εμπιστοσύνη συνεργασίας υλοποιούνται οι επιθυμίες των πελατών αξιόπιστα και γρήγορα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. EUROLASER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Eurolaser είναι ο συνεργάτης σας στον τομέα της τεχνολογίας λέιζερ, ο εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων λέιζερ για κοπή, χάραξη και σήμανση διαφόρων υλικών, όπως ακρυλικά υλικά, ξύλο, υφάσματα και πλαστικές μεμβράνες. Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη! Τα μηχανήματα κοπής της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στον κλάδο της διαφήμισης, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία ένδυσης, για την κατασκευή επίπλων και εσωτερικών διακοσμήσεων, για πληκτρολόγια μεμβράνης και στην βιομηχανία ηλεκτρικών ειδών, για την κατασκευή μοντέλων και στην αρχιτεκτονική και σε πολλές άλλες εφαρμογές.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. TEHNOVAR D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. STAHLWERK SCHWEISSGERÄTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. MLT MICRO LASER TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. KOVO - PLAZMA S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge
 4. COAXWORKS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. KMLT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 1. EAGLE DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. COHERENT

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. CANDAN MAKINA

  Τουρκία

  Η Candan Makina LTD είναι ηγετικός κατασκευαστής μηχανών συγκόλλησης σωλήνων PPR, συσκευών συγκόλλησης άκρων, μηχανημάτων κοπής πλαστικών σωλήνων, δοκιμαστικών αντλιών πίεσης, διαφόρων τυπών βαλβίδων από ορείχαλκο και πλωτήρες. Η παραγωγή πραγματοποιείται στο εργοστάσιό μας στην Κωνσταντινούπολυ - ΤΟΥΡΚΙΑ έκτασης 8000 τ.μ. και με ομάδα 150 έμπειρων ανθρώπων. Η Candan είναι η πλέον προτιμώμενη μάρκα του τομέα, χωρίς να θυσιάζει τη μέγιστη ποιότητα και τις αρχές της αποτελεσματικότητας στην παραγωγή μηχανημάτων συγκόλλησης σωλήνων χάρη στις κατάλληλες τιμές της, την έγκαιρη παράδοση και την εγγύηση εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Όλα τα προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας και διατίθενται στην αγορά σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές DIN με ανταγωνιστικές τιμές.

 4. MESSER CUTTING SYSTEMS

  Βέλγιο

  Η Messer Cutting Systems, πάνω από 900 συνεργάτες στην έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση μηχανημάτων κοπής ψηφιακού ελέγχου, πλάσμα και λέιζερ για λαμαρίνες και λαξευμένους αγωγούς, χειρωνακτικοί καυστήρες για κοπή, συγκόλληση, χαλκοσυγκόλληση, θέρμανση και ανόρθωση με φλόγα. Επίσης, σήμανση, διάτρηση, ελικοτόμηση, στίλβωση, λάξευση, αμμοβολή, κοπή εν ξηρώ, εκτός νερού και υποβρύχια. Λογισμικά Omniwin, τραπέζια, φίλτρα, αυτοματοποίηση (φόρτωση, εκφόρτωση, διαλογή). Παραγωγή στην D-Gross Umstadt, στην Κίνα, στην Ινδία, την Βραζιλία και στις ΗΠΑ.

 5. OTM, LLC

  Ρωσία

  Η OTM, LLC είναι η σιβηρική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και μηχανικής κατεργασίας (τόρνευση, χάλυβες και μέταλλα) ψηφιακού ελέγχου υψηλής ακριβείας, κατόπιν σύμβασης. Είμαστε επαγγελματίες στην παραγωγή μεταλλικών και πλαστικών ανταλλακτικών ακριβείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα σχέδια του πελάτη.Η OTM, LLC διαθέτει ιδιόκτητο εξοπλισμό, όπως τόρνος ψηφιακού ελέγχου και μηχανήματα λείανσης ψηφιακού ελέγχου, κέντρα μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου με 5 άξονες, μηχανήματα κοπής με λέιζερ, με σύρμα, με εκτόξευση νερού. Το επαγγελματικό μας προσωπικό θα σχεδιάσει και παράγει το ανταλλακτικό που χρειάζεστε με την καλύτερη ποιότητα και στον συντομότερο χρόνο, από το μικρό ως το μεγάλο ανταλλακτικό. ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ : Παραγωγή μη τυποποιημένων ανταλλακτικών βάσει σχεδίου, κουτιά κατεργασμένα με CNC για ηλεκτρονικές συσκευές, κουτιά κατεργασμένα με CNC για βιομηχανικές συσκευές, Υδραυλικά συστήματα, Υδραυλικές υπό-πλάκες, υδραυλικές πλάκες επικάλυψης, υδραυλικές πλάκες σε σάντουιτς, Μη τυποποιημένες βαλβίδες βάσει σχεδίου και δειγμάτων, σύνδεσμοι, συνδετικά εξαρτήματα, δακτύλιοι, συζεύξεις, Ανταλλακτικά και στοιχεία βιομηχανικού εξοπλισμού, Επεξεργασία επιφανειών και θερμική επεξεργασία.

 6. GKTESO GMBH

  Γερμανία

  Σχετικά με εμάς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δικά μας συστήματα συμπληρωματικής επεξεργασίας και οι μονάδες απογρέζωσης καλύπτουν ολόκληρο σχεδόν το πρόγραμμα πιθανών εργασιών συμπληρωματικής επεξεργασίας. Αυτές ξεκινούν από το φρεζάρισμα, τη διάτρηση, τη διεύρυνση οπών και τη σπειροτόμηση. Επίσης εφαρμόζουμε εντελώς διαφορετικές μεθόδους απογρέζωσης, όπως βούρτσισμα, τη χρήση λειαντήρων αέρα, ταινιολειαντήρων κλπ. με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Στη συνέχεια ενσωματώνονται κατά περίπτωση και μέτρα διασφάλισης ποιότητας, όπως, π.χ., μέτρηση, σάρωση λέιζερ και σήμανση. Και όλα αυτά σε ένα μηχάνημα και συνήθως μόνο με μία στερέωση. Για ειδικές εφαρμογές διαθέτουμε επίσης τα δικά μας συστήματα κοπής με ριπή νερού. Η gKteso ιδρύθηκε το 1991, απασχολεί επί του παρόντος περίπου 40 συνεργάτες και χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη και την κατασκευή των μηχανημάτων της ένα εξελιγμένο δομοστοιχειωτό σύστημα. Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας και έχετε ερωτήματα για τα δικά μας συστήματα φινιρίσματος; Τότε στείλτε μας μια επιστολή ή τηλεφωνήστε μας. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε!

 7. LASERCUT

  Ισπανία

  Είμαστε μια επιχείρηση που ασχολείται με τη μηχανική κατεργασία, τη δίπλωση και τη συναρμολόγηση τελικών εξαρτημάτων. Ειδικευόμαστε στην κοπή λέιζερ, συμπεριλαμβανομένων των τεμαχίων μεγάλου πάχους. Είμαστε μια νέα εταιρεία και φιλοδοξούμε να φέρουμε καινοτομία στις υπηρεσίες και την ποιότητα. Αναλάβαμε το στοίχημα της συνεχούς επένδυσης στις νέες τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια.

 8. HIJOS DE JORGE LÓPEZ SL

  Ισπανία

  Είμαστε παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με παρουσία στον κόσμο του μετάλλου και ειδικευμένη στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία κομμένων, διάτρητων και σταμπαρισμένων μεταλλικών προϊόντων. Δεσμευόμαστε στην παροχή εξατομικευμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους. Λέιζερ : μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Εργαλειομηχανές για βιομηχανική κοπή, αξεσουάρ για λάμπες, μεταλλική σφυρηλασία, προθήκες, κοπή με λέιζερ, διάτρηση, ανοξείδωτος χάλυβας, κλπ.

 9. TAMEC

  Ισπανία

  Κοπή με λέιζερ, μικρό κοπή, μικρές και μεσαίες σειρές, κιβώτια, θωράκιση για ηλεκτρονικά προϊόντα, φινίρισμα στα μέτρα του πελάτη.

 10. NBS METAL-INOX DOO

  Σερβία

 1. BRM LASERS

  Κάτω Χώρες

 2. MB INDUSTRIAL SOLUTIONS (LSTUDIJA)

  Λιθουανία

 3. SÖMEL METAL A.Ş.

  Τουρκία

 4. MBM METALWORK LTD

  Βουλγαρία

 5. TROTEC LASER

  Κάτω Χώρες

 6. SIGMA LASER GMBH

  Γερμανία

 7. ISTANBUL LAZER MARKALAMA

  Τουρκία

 8. INOXDEA SRL

  Ιταλία

 9. PEF SCHWEISSMASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 10. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής

Αριθμός αποτελεσμάτων.

387 επιχειρήσεις