• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εργαλειομηχανές κοπής

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Εργαλειομηχανές κοπής

Κατασκευαστής/παραγωγός
 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Γερμανία

  Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

 2. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Γερμανία

  Η ROEMHELD, σε συνεργασία με τις εξειδικευμένες στον τομέα της σύσφιξης εταιρείες HILMA και STARK συγκροτεί έναν όμιλο εταιρειών που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας σύσφιξης για συστήματα παραγωγής. Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με πολυάριθμα υδραυλικά στοιχεία για γενική βιομηχανική χρήση, καθώς και στοιχεία και συστήματα για συστήματα συναρμολόγησης και κίνησης. Χάρη στα πολυδιάστατα προϊόντα κει την μακρόχρονη εμπειρία εφαρμογών, ο όμιλος ROEMHELD είναι σε θέση να αναπτύσσει και να διαθέτει λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ανεξαρτήτως εταιρειών. Ο όμιλος ROEMHELD απασχολεί συνολικά περίπου 510 συνεργάτες και καταγράφει ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 105 εκατομμυρίων ευρώ. Εκτός από τους εγχώριους πελάτες που εξυπηρετούνται με ολοκληρωμένο τρόπο από 17 αντιπροσωπείες πωλήσεων και συνεργάτες διάθεσης στη Γερμανία, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η σημασία των εξαγωγών. Ήδη σήμερα, η Römheld καταγράφει ποσοστό εξαγωγών περίπου 50%, το οποίο υπερβαίνει το 65% χάρη στις έμμεσες εξαγωγές.

 3. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

 4. PETER PRINZING GMBH

  Γερμανία

  Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

 5. VWH GMBH

  Γερμανία

  Η κατασκευή εργαλείων και καλουπιών αποτελεί έναν άλλο πυλώνα. Επικεντρωνόμαστε σε καλούπια χύτευσης πλαστικών υπό πίεση για απαιτητικά τεχνικά εξαρτήματα. Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό αποτελούν τη βάση για καινοτομικές ιδέες, επαγγελματική παραγωγή και την απρόσκοπτη διεκπεραίωση των έργων. Η τεχνολογία χύτευσης υπό πίεση Insert και Outsert, καθώς και η κατασκευή υποδειγμάτων καλουπιών χύτευσης υπό πίεση περιλαμβάνονται στις βασικές μας δραστηριότητες και το ιδιόκτητο χυτήριο της εταιρείας μας παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις επιθυμίες σας. Μηδενικές σειρές, πρωτότυπα και προκαταρκτικές σειρές μπορούν να υλοποιούνται σε ελάχιστο χρόνο. Η VWH παρέχει μια πολυδιάστατη ομάδα ειδικοτήτων που καλύπτει την ανάπτυξη αρχικών ιδεών και σχεδίων, τη διαδικασία παραγωγής έως τη διαχείριση της συσκευασίας. Έτσι μπορεί να διασφαλίζεται η υποστήριξη του προϊόντος από το πρώτο κιόλας λεπτό. Κατ' αυτόν τον τρόπο δεν αποκομίζει οφέλη μόνο ο πελάτης, αλλά και το τελικό προϊόν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MECANOR SA

  Ελβετία

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 2. CERATIZIT

  Λουξεμβούργο

  Εδώ και πάνω από 100 έτη, η CERATIZIT υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εξαιρετικών προϊόντων από σκληρά υλικά για εργαλεία κοπής και προστασία από τη φθορά. Η εταιρεία κατασκευάζει εξαιρετικά εξειδικευμένα εργαλεία κοπής, παρεμβύσματα και ράβδους από καρβίδιο του βολφραμίου. Η CERATIZIT GROUP κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή εργαλείων κοπής και ακριβείας, ράβδων και προδιαμορφωμένων τεμαχίων. Είναι, επίσης, ηγέτης στην αγορά σε πολλούς τομείς εφαρμογών εξαρτημάτων προστασίας από τη φθορά, αναπτύσσοντας επιτυχώς νέους τύπους βαθμίδων σκληρού μετάλλου, μεταλλοκεραμικών και κεραμικών υλικών.

 3. DRANSFELD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία DRANSFELD GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Menden, Γερμανία.

 4. NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO.

  Τουρκία

  Η εταιρεία NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοπής, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 5 αξόνων, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, Εξαρτήματα τόρνου CNC, επεξεργασία με ψηφιακό έλεγχο, Τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, και Παραγωγή και επεξεργασία φασόν προϊόντων CNC. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 5. SPARX MACHINE TOOLS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SPARX MACHINE TOOLS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Διάτρηση - εργαλειομηχανές, Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Διάτρηση - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Poole, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. ASW- HALLER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASW- HALLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

 2. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ORBITALUM TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

 1. CIBO

  Βέλγιο

  Ο Cibo είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής σε τρίψιμο, λείανση και στίλβωση. Για να το καταφέρει αυτό, η εταιρεία συνδυάζει 3 απαραίτητα στοιχεία. Η Cibo διαθέτει εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μια σχεδόν ανεξάντλητη προσφορά των προϊόντων για τρίψιμο, λείανση και στίλβωση. Δεύτερον, σχεδιάζει συγκεκριμένα τριβεία που βελτιώνουν την ποιότητα του φινιρίσματος, φθάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα πιο γρήγορα και αυξάνει την ευκολία χρήσης για τους φορείς εκμετάλλευσης. Τέλος, η ομάδα Cibo φέρνει βοήθεια και συμβουλές στους πελάτες της.

 2. MECANUMERIC

  Γαλλία

  Η MECANUMERIC SA ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμών και μηχανών κοπής, μηχανών χαρακτικής και θερμοδιαμόρφωσης ψηφιακού ελέγχου, με τις μάρκες MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL και DIGITAL CONTROL (DCB) και τη μητρική εταιρεία του ομίλου. Η MECANUMERIC προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων κοπής με φρεζάρισμα, μηχανημάτων κοπής με λέιζερ, με δέσμη νερού, μηχανημάτων κοπής με υπερήχους, μηχανημάτων κοπής με μαχαίρια, μηχανημάτων χαρακτικής κ.ά. Λύσεις στα μέτρα του πελάτη και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ολοκληρωμένη και με άμεση ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο. Η MECANUMERIC είναι μια από τις μοναδικές επιχειρήσεις στον κόσμο ικανή να ελέγχει όλες τις διαδικασίες και τεχνολογίες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή την εγκατάσταση και την συντήρηση αυτών των μηχανημάτων. Χάρη στην ποιότητα των προϊόντων μας, κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών, κυρίως στον τομέα της οδοντικής, της βιομηχανίας και της εκπαίδευσης.

 3. HS UNITED EUROPEAN CONNECTORS GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Ο όμιλος Schatz δραστηριοποιείται με την HSUEC GmbH & Co. KG ως κατασκευαστής βυσμάτων σύνδεσης, τυποποιημένων επαφών και πρεσαριστών εξαρτημάτων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για την ηλεκτρική βιομηχανία και την αυτοκινητοβιομηχανία και με την Schatz GmbH ως προμηθευτής ηλεκτρομηχανικών συγκροτημάτων για διαφόρους κλάδους της βιομηχανίας από το 1981. Επιπλέον, με ένα αποδοτικό τμήμα κατασκευής διατάξεων και εργαλείων και ένα τμήμα κατασκευής καλουπιών έγχυσης υπό πίεση, έχουμε τη δυνατότητα να συμπληρώνουμε ανά πάσα στιγμή το φάσμα των υπηρεσιών μας για εσωτερικές και εξωτερικές ανάγκες. Στον όμιλο Schatz ανήκουν επίσης μονάδες στην Τσεχική Δημοκρατία, στις οποίες πραγματοποιείται η συναρμολόγηση ολοκληρωμένων συγκροτημάτων και τμηματικών λύσεων για ειδικές εφαρμογές των πελατών. Η έδρα του ομίλου επιχειρήσεων βρίσκεται στο Lauterhofen, κοντά στη Νυρεμβέργη. Ως σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση θεωρούμε ότι είμαστε ο καινοτομικός συνεργάτης των πελατών μας και σε διεθνές επίπεδο.

 4. METALLBEARBEITUNG BECKER GMBH

  Γερμανία

  Η Metallbearbeitung Becker GmbH ιδρύθηκε το 1996 στο Dautphetal. Σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα κατορθώσαμε να αυξήσουμε τους χώρους παραγωγής και αποθήκης σε 6.000 m² σήμερα. Για την παραγωγή διαθέτουμε σήμερα μια μεγάλη συλλογή ελεγχόμενων με σύστημα CNC μηχανικών τόρνων και φρεζών. Η επαγωγική σκλήρυνση, οι ολοκληρωμένες συναρμολογήσεις και οι διατάξεις για μηχανήματα και τα πρόσθετα εξαρτήματα είναι ορισμένα από τα πεδία δραστηριότητας των πεπειραμένων συνεργατών της mbb. Η παραγωγή και η διάθεση αποβλήτων διεξάγονται σύμφωνα με αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα. Η απαιτούμενη για την παραγωγή ενέργεια παράγεται εν μέρει πλήρως και διατίθεται από ιδιόκτητες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Σε σύγχρονα ελεγχόμενα από συστήματα CNC μηχανήματα παράγουμε βάσει σχεδίων εξατομικευμένα εξαρτήματα και συγκροτήματα. Έχουμε, μ.ά., τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε χυτά εξαρτήματα που διατίθενται από τους πελάτες. Επίσης αναλαμβάνουμε την προμήθεια υλικών, καθώς και την οργάνωση περαιτέρω σταδίων επεξεργασίας, όπως, π. χ., την επιφανειακή και τη θερμική επεξεργασία.

 5. NTF KORFHAGE MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η NTF-Korfhage Maschinenbau GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για την επεξεργασία με αφαίρεση υλικού, την τεχνολογία κίνησης βαλβίδων, την κατασκευή ειδικών μηχανημάτων και τη συναρμολόγηση. Σάς παρέχουμε εξειδικευμένη και τεκμηριωμένη εξυπηρέτηση που βασίζεται σε εμπειρία δεκαετιών. Σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής προκύπτει έτσι η πολυδιάστατη γκάμα των υπηρεσιών μας. Παραγωγή μηχανημάτων και εξαρτημάτων μηχανημάτων. Πρόγραμμα προϊόντων τομέα κατασκευής μηχανημάτων: Μηχανές κάμψης κυλίνδρων, δακτυλίων σύσφιξης, κοίλων και συμπαγών προφίλ. Ειδικές μηχανές με και χωρίς κατασκευή, συστήματα αυτοματισμού, διατάξεις συγκόλλησης, συστήματα μεταφοράς και τροφοδοσίας. Κατασκευή μηχανημάτων για διπλωτικές μηχανές προφίλ, δακτυλίων σύσφιξης, κυλίνδρων περιβλήματος χωρίς συναρμογή, σιαγόνων φρένων κλπ., μηχανή τοξοειδούς δίπλωσης 3 κυλίνδρων, μηχανή συμπίεσης, ειδικά μηχανήματα, συστήματα αυτοματισμού, παραγωγή CNC πολλαπλών αξόνων. Χάρη στο άκρως εξειδικευμένο τμήμα ηλεκτρολογικών εργασιών και συναρμολόγησης διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την κατασκευή μηχανημάτων και συγκροτημάτων.

 6. BRUNO METALLBEARBEITUNG

  Γερμανία

  Bruno Metallbearbeitung - Ο συνεργάτης σας για την επεξεργασία CNC. Τορνάρισμα CNC, φρεζάρισμα CNC, διάτρηση CNC και λείανση ακριβείας CNC, επίπεδη λείανση CNC, λείανση ολίσθησης και υγρή λείανση. Πρώτα δείγματα, προκαταρκτικές σειρές και πρωτότυπα, μικρές, μεσαίες έως μεγάλες σειρές, εμείς καλύπτουμε τα πάντα και υποβάλλουμε όλα σχεδόν τα υλικά σε επεξεργασία αφαίρεσης υλικού. Οφείλουμε τη σημερινή θέση της επιχείρησής μας στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Εμπιστοσύνη που μπορεί να καλλιεργηθεί μόνο με την εμπρόθεσμη παράδοση, την ποιότητα και την καλή προσωπική επαφή με τον πελάτη. Σε αυτές ακριβώς τις σχέσης συνεργασίας βασίζονται η δέσμευση και τα κίνητρα για την εξεύρεση ακόμη καλύτερων λύσεων. Αυτόν τον προσωπικό διάλογο θέλουμε να τον συνεχίσουμε με συνέπεια. Συζητήστε μαζί μας το επόμενο έργο σας.

 7. ELABORO GMBH

  Γερμανία

  Η Elaboro είναι ένα εξειδικευμένο στην καινοτομική επεξεργασία βιολογικών υλικών κέντρο παραγωγής οδοντιατρικών και ιατρικών συστημάτων. Η μαζική χρήση της τεχνολογίας και η ευελιξία της μικρομεσαίας επιχείρησης μάς διακρίνουν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας. Συνδέουμε το μέλλον με τις απαιτήσεις ποιότητας και διαμορφώνουμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γερμανία με προσανατολισμό στον πελάτη, καθώς και οικονομικά και αποδοτικό ως προς το κόστος τρόπο.

 8. CONSTRUCCIONES MECANICAS MAER S A

  Ισπανία

 1. ADIRA - METAL FORMING SOLUTIONS SA

  Πορτογαλία

 2. BOGRAMA AG

  Ελβετία

 3. ESENS

  Ισπανία

 4. PROFILATOR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. GALANOS S.A

  Ελλάδα

 6. EAGLE SP.ZO.O

  Πολωνία

 7. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  Κίνα

 8. BIESSE FRANCE

  Γαλλία

 9. COOOLCASE GMBH

  Γερμανία

 10. KARPOL POLIURETAN

  Τουρκία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Εργαλειομηχανές κοπής

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.861 Επιχειρήσεις

Kατηγορια