• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων

Αποτελέσματα για

Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. W. PILLING KESSELFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Το 1873, ο σιδεράς Ludwig Lüling και ο ξενοδόχος Wilhelm Pilling ίδρυσαν την επιχείρηση W. Pilling & Co. Σε σχεδόν 150 χρόνια, αυτή η βιοτεχνική επιχείρηση εξελίχθηκε σε έναν παγκοσμίως δραστηριοποιούμενο όμιλο επιχειρήσεων με περίπου 160 συνεργάτες σε 4 μονάδες. Σε περισσότερες από 100 χώρες της γης βρίσκει κανείς σήμερα προϊόντα της Pilling. Οι λέβητες, τα χωνευτήρια και οι λεκάνες, αλλά και άλλα προϊόντα της W. Pilling εμπεριέχουν εμπειρία σχεδόν ενάμιση αιώνα στην επεξεργασία μετάλλων. Με αυτήν την πολύτιμη βάση αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε το δικό σας προϊόν με μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Αλλά αντιμετωπίζουμε επίσης ευχαρίστως νέες προκλήσεις και είμαστε ευέλικτοι για τις ανάγκες των κλάδων, όπως ο γαλβανισμός εν θερμώ, η χύτευση υπό πίεση, για επιχειρήσεις παραγωγής συρμάτων και ταινιοχάλυβα, καθώς και τήξης μετάλλων και θερμικής επεξεργασίας.

 2. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Στην επιχείρησή μας, την HFP Bandstahl στο Bad Salzungen, ανατρέχουμε πλέον σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην ψυχρή έλαση και σε σχεδόν 150 χρόνια στην επεξεργασία μετάλλων. Με περισσότερες από 250 συνεργάτες, αυτή είναι επίσης και η μεγαλύτερη μονάδα μας. Ταινία χάλυβα ψυχρής έλασης κατά το EN 10139/10140 στις εμπορικές κατηγορίες, έλασης σε κάθε βαθμό αντοχής, πάχους 0, 20 έως 2, 50 mm, πλάτους 4-525 mm, σκλήρυνση ψυχρής έλασης σύμφωνα με το EN 10132 T1-4 /10140 στις εμπορικές κατηγορίες, με βαθμό αντοχής G ή G + K, πάχους 0, 20 - 1, 80 mm, πλάτους 10 - 370 mm Επιφανειακό φινίρισμα: κανονική ανόπτηση, ειδικά τραχεία ή γυαλιστερή επιφάνεια χωρίς ρωγμές ή πόρους, εξαιρετικά επίπεδη ή/και απολιπασμένη.

 3. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

 4. KÖSTER & CO. GMBH

  Γερμανία

  Η Köster είναι κατασκευαστής συστημάτων συγκόλλησης μπουλονιών και στερέωσης με δική της παραγωγή συσκευών και εξοπλισμού συγκόλλησης μπουλονιών, συγκολλητών μπουλονιών, κεφαλοφόρων μπουλονιών και εξαρτημάτων ψυχρής πλαστικής παραμόρφωσης. Η KÖCO διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για κάθε είδους εφαρμογή σε διάφορους κλάδους: κατασκευή πολυώροφων οικοδομών/χαλύβδινες κατασκευές/κατασκευή γεφυρών, μονάδες παραγωγής ενέργειας/κατασκευές παραγωγής ενέργειας, κατασκευή οχημάτων/σιδηροδρομικών οχημάτων, κατασκευή εγκαταστάσεων/μηχανημάτων, ναυπηγική, πυράντοχες κατασκευές. Χάρη στα στιβαρά θεμέλιά μας της τεχνογνωσίας και το θάρρος για καινοτομίες δημιουργούμε ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις. Τα μπουλόνια και τα συστήματα συγκόλλησης μπουλονιών της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, επειδή είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα της τεχνολογίας συγκόλλησης μπουλονιών και διασφαλίζουμε την απαιτούμενη ασφάλεια χάρη στην εκτενή τεχνογνωσία υλικού, προϊόντος επεξεργασίας. Προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιούνται τα σωστά προϊόντα KÖC για την εκάστοτε εφαρμογή παρέχουμε ευχαρίστως τεχνική υποστήριξη εφαρμογών επιτόπου.

 5. ANDREAS WOLFF METALLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς. Ως μικρομεσαία επιχείρηση με περίπου 35 συνεργάτες, έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, φρεζαριστών εξαρτημάτων και ολοκληρωμένων συγκροτημάτων υψηλής ποιότητας. Ως αμιγής επιχείρηση προμήθειας εξυπηρετούμε πελάτες από όλους σχεδόν τους κλάδους, όπως τον κλάδο της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Το 2020 αποφασίσαμε να αναλάβουμε την παραγωγή της εταιρείας SGS Sommerer Grubenlift και έκτοτε παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας τους ανυψωτήρες φρέατος που εξακολουθούν να διατίθενται με την ονομασία SGS.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. S & W ROHRSYSTEME GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Σωλήνες και διαμορφωμένα εξαρτήματα δομοστοιχειωτού συστήματος. Η εταιρεία S & W RohrSysteme GmbH + Co. Η επιχείρηση ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εσωτερικών επενδύσεων από χάλυβα για τον χώρο των λυόμενων κατασκευών οικιστικής και βιομηχανικής χρήσης. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αναλυτικά τα παρακάτω προϊόντα: σωλήνες, καμπύλους σωλήνες, στοιχεία διακλάδωσης, στόμια ελέγχου, στραγγαλιστικές βαλβίδες, κιβώτια κλαπέτου, κώνους, μεταβατικά στοιχεία, καλύμματα εκτροπέα, καλύμματα βροχής και διακλαδώσεις. Επιπλέον παρέχεται ένα έξυπνο δομοστοιχειωτό σύστημα και μια καινοτομική κατασκευή φλαντζωτών σωλήνων με διαμορφωμένες φλάντζες διαμέτρου ονομαστικού εύρους από 200 mm έως 1250 mm. Στη δική μας παραγωγή εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κοπής λέιζερ, διατρητικά μηχανήματα και πρέσες ελκυσμού. Η παραγωγή υποστηρίζεται από το δικό μας τμήμα προετοιμασίας των εργασιών εξοπλισμένο με συστήματα CAD 2D και 3D με προγράμματα εκτύλιξης ελασμάτων. Επιπλέον των τυποποιημένων εξαρτημάτων μας παράγουμε ειδικά λαμαρινένια εξαρτήματα κάθε είδους με βάση τις προδιαγραφές ή τα σχέδια του πελάτη σε προσιτή τιμή και γρήγορα!

 2. STAHL-PROJEKTBAU WENTZ GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε ο συνεργάτης της βιομηχανίας, των κλάδων των κατασκευών & της έρευνας “όταν πρόκειται για βαριές κατασκευές”. Συνδυάζουμε όλους τους τομείς των χαλύβδινων κατασκευών: Η εταιρεία μας σάς παρέχει όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες για το δικό σας έργο, από την κατασκευή, το σχεδιασμό και τη στατική έως την παραγωγή και τη συναρμολόγηση. Οι μηχανικοί, σχεδιαστές φέροντος οργανισμού και στατικοί του κατασκευαστικού μας γραφείου σχεδιάζουν το δικό σας χαλύβδινο έργο και οι μηχανικοί και μηχανουργοί της εταιρείας μας μεριμνούν για την υλοποίηση στην παραγωγή και στις εγκαταστάσεις σας επιτόπου. Συνεργαζόμαστε με πολλούς και εντελώς διαφορετικούς κλάδους και επιχειρήσεις. Παντού όπου υπάρχει ζήτηση για τεχνογνωσία στις χαλύβδινες κατασκευές, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει βιομηχανικές επιχειρήσεις εντελώς διαφορετικών κλάδων και μεγέθους, καθώς και πανεπιστήμια και άλλα ερευνητικά ιδρύματα. Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση με ιδιόκτητο κατασκευαστικό γραφείο, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς. Είμαστε δραστήριοι, ευέλικτοι και ενθουσιώδεις για την τεχνολογία

 3. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

 4. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες

 5. WEIDNER GMBH

  Γερμανία

  Η Weidner GmbH έχει πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας και προσφέρει διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα επί της αλυσίδας αξίας, έχοντας το σύνθημα «Όλα από μια πηγή». Σήμερα, ο όμιλος διατηρεί πέντε ευρωπαϊκά υποκαταστήματα και περισσότερους από 200 υπαλλήλους. Η εταιρεία βασίζεται στην υψηλή καινοτομική δύναμη, την αξιοπιστία και τις εξειδικευμένες γνώσεις και μπορεί να υλοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της με ευελιξία και με τον βέλτιστο τρόπο.

 1. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Γερμανία

  Είτε πρόκειται για συστήματα κρυογονικής απογρέζωσης & αφαίρεση επιστρώσεων, πλύση υψηλής πίεσης, επεξεργασία χαλύβδινων μέσων ή χαλύβδινες κατασκευές, τεχνολογία συγκόλλησης, μηχανική επεξεργασία, επεξεργασία ελασμάτων & εκτύπωση 3D, η διευθυνόμενη από την οικογένεια οικογενειακή επιχείρηση Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. διακρίνεται για την πρώτης τάξεως ποιότητας στην ανάπτυξη & παραγωγή! Με άνω των 40 ετών εμπειρία μπορούμε να ανατρέξουμε σε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας: απογρέζωση ελαστομερών και κρυογονική αφαίρεση επιστρώσεων, ειδική πλύση, επεξεργασία χαλύβδινων μέσων, χαλύβδινες κατασκευές, ηχομονωτικές καμπίνες, επένδυση & κάλυψη, πλαίσια μηχανημάτων, συγκροτήματα, μέθοδοι συγκόλλησης (MIG, MAG, WIG, σημειακή συγκόλληση αντίστασης, συγκόλληση πείρων, ηλεκτροκόλληση, συστήματα ρομπότ συγκόλλησης), μηχανικές φρέζες CNC 3/4/5 αξόνων μήκους φρέζας έως 7 m, μηχανικοί τόρνοι CNC έως 3 m, CNC μηχανήματα θερμοκόλλησης, πλάσμα & αυτογενής κόλληση, καμπτικές πρέσες CNC, διατρητήρας, στρογγυλός κύλινδρος, επιβελτίωση επιφανειών (βαφή, γαλβανισμός εν θερμώ, χρωμίωση, αμμοβολή & σφυρηλάτηση με υαλοσφαιρίδια, αποσκωρίωση & ορειχάλκωση) και πολλά άλλα. Προμηθεύουμε παγκοσμίως!

 2. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Ο πολεμιστής τον οποίο σχηματίζει ο αστερισμός του Ωρίωνα, είναι για εμάς η έμπνευση, που μάς παρέχει την απαραίτητη στήριξη για την τακτική, την επιχειρησιακή και τη στρατηγική επιδεξιότητα. Έχουμε πάρει το όνομα ενός αστερισμού για να δηλώσουμε ότι θεωρούμε υποχρέωσή μας να ασχολούμαστε στο παρόν με το μέλλον. Η ανάπτυξη των κατασκευαστικών συστημάτων ORION και των αστικών επιπλώσεων ORION συμβαδίζει από την ίδρυση της επιχείρησης το 1980 και. το 1995 με τη συνεχή εξέλιξη στον τομέα της αγοράς «αστικών επίπλων» όπου δραστηριοποιούμαστε. Στο πλαίσιο αυτό, δεν θεωρούμε την αλλαγή και τη μόδα ως σταθερές, αλλά αντιμετωπίζουμε την εγγενή μεταβλητότητα των όρων ως κίνητρο για τη φιλοδοξία μας να καλύπτουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας με την ανάπτυξη κατάλληλων προϊόντων και να διατηρούμε το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών μας. Για τα προϊόντα που αναπτύσσουμε ισχύει συνεπώς η αρχή «από την αγορά, για την αγορά». Στόχος μας ήταν πάντοτε να θέτουμε νέα πρότυπα καινοτομικής σχεδίασης City-Design και να προσελκύουμε τον ανάλογο κύκλο πελατών.

 1. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 2. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η Carbomech Sp. z o.o. είναι μια εταιρεία με δεκαετίες πείρας στην βιομηχανία του ορυχείου, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Η προσφορά μας συμπεριλαμβάνει μηχανήματα, συσκευές και δομές που προορίζονται τόσο για υπόγειες εργασίες σε ορυχεία όσο σε άλλους βιομηχανικούς τομείς.Τα κορυφαία μας προϊόντα αφορούν μεταφορικά συστήματα για την μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών, αυτοκλειδούμενες βάσεις για καλώδια φρεατίων, πλατφόρμες για την μεταφορά ανθρώπων με μεταφορικές ταινίες και συστήματα υποστήριξης χειροκίνητης σιδηροδρομικής μεταφοράς.

 3. ADFIL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ADFIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από σκυρόδεμα, συνθετικες ινες, ίνες ή ίνες πολυπροπυλενίου, σκυροδεμα, Κατασκευές από σκυρόδεμα, μικροϊνες, πλαίσια για σκυρόδεμα, δαπεδα απο σκυροδεμα, και λιθόστρωτα από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Zele, Βέλγιο.

 4. METALLKONSTRUKTIONEN EGGERT TORSTEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία METALLKONSTRUKTIONEN EGGERT TORSTEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Duderstadt, Γερμανία.

 5. SIPRO PROJEKT- UND ANLAGENPLANUNG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SIPRO PROJEKT- UND ANLAGENPLANUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Siegen, Γερμανία.

 6. COSMOS HALLENSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία COSMOS HALLENSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Voerde (niederrhein), Γερμανία.

 7. KLEINMETALLWAREN WEBER INH. GERD WEBER

  Γερμανία

  Η εταιρεία KLEINMETALLWAREN WEBER INH. GERD WEBER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Bernsbach, Γερμανία.

 8. KANEKA BELGIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία KANEKA BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, Πολυμερή, Ρητίνες, Ηλιακή ενέργεια, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αυτοκίνητα, Συσκευασία, μεταφορες, και Πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Westerlo, Βέλγιο.

 1. MSH METALLSYSTEM GMBH - INDUSTRIESCHALLSCHUTZ

  Γερμανία

  Η εταιρεία MSH METALLSYSTEM GMBH - INDUSTRIESCHALLSCHUTZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Hamm, Γερμανία.

 2. SEILER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SEILER MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Troisdorf, Γερμανία.

 3. TOSCANO STAHLBAU AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία TOSCANO STAHLBAU AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Cazis, Ελβετία.

 4. VOS KAISER GMBH & BING KAISER

  Γερμανία

  Η εταιρεία VOS KAISER GMBH & BING KAISER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Neckargemünd, Γερμανία.

 5. NIESSING ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NIESSING ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Borken, Γερμανία.

 6. SINNER STAHL- UND INDUSTRIEBAUTEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SINNER STAHL- UND INDUSTRIEBAUTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Kreuztal, Γερμανία.

 7. DRAHT-WEISSBÄCKER KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία DRAHT-WEISSBÄCKER KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Dieburg, Γερμανία.

 8. MEILLER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MEILLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Schmallenberg, Γερμανία.

 9. STAHL- UND TREPPENBAU KUHLA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STAHL- UND TREPPENBAU KUHLA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Vetschau, Γερμανία.

 10. HALTEC HALLENSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HALTEC HALLENSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Hemer, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

36.443 Επιχειρήσεις