Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κατασκευές αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Κατασκευές αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SC PROFINOX SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας, υπό την ονομασία Profinox, ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να γίνει κύριος προμηθευτής σύνθετων προϊόντων και υπηρεσιών επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα για τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων στην Ρουμανία. Σύμφωνα με το όραμα της Profinox, η βιομηχανία επεξεργασίας του ανοξείδωτου χάλυβα στην Ρουμανία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί ώστε να εξασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Χάρη σε μια αφιερωμένη ομάδα μηχανικών και ειδικών στον τομέα, στην χρήση εξοπλισμού και τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζουμε ώστε όλα τα έργα των εταίρων μας και πελατών μας εκτελούνται με μέγιστη αποτελεσματικότητα. H Profinox διεξάγει με επιτυχία μια μεγάλη γκάμα σύνθετων υπηρεσιών: συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή λέιζερ, κύρτωση CNC, κυλινδρισμός, κοπή λαμαρίνας και προφίλ, αμμοβολή σε ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανική κατεργασία σε ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμός CAD, επικάλυψη με σκόνη, κ.λπ. Παρέχουμε επίσης επαγγελματικές παραγωγικές υπηρεσίες ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικά προϊόντα (δοχεία, δεξαμενές, περιβλήματα μηχανημάτων, μεταφορείς, μεταλλικές δομές ή προϊόντα για τον τομέα HoReCa). Η Profinox είναι ο αξιόπιστος σας εταίρος- ανεξάρτητα από την βιομηχανία ή τομέας σας απασχόλησης. Επειδή ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό που ξέρουμε και ΞΕΡΟΥΜΕ τι κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες της Profinox στις βιομηχανίες των τροφίμων και των φαρμάκων προϊόντα ανώτατης ποιότητας και σύνθετες υπηρεσίες επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα που ικανοποιούν τα πρότυπα που επιβάλλει το όνομα της εταιρείας μας, Profinox. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. 10X ALUMINIUM PERGOLAS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η 10X είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής μηχανοκίνητων συστημάτων πέργολας αλουμινίου με έδρα την Τουρκία. Τα σχολαστικά σχεδιασμένα εξωτερικά και εσωτερικά συστήματα πέργολας της εταιρείας μας δίδουν προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με κρυφές συνδέσεις, κανάλια υδρορροής και εξαρτήματα στερέωσης. Διαθέτουμε μια ποικίλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται για μεγάλη αντοχή με χρήση τεχνολογίας αιχμής. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πέργολες, στέγαστρα, συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, συστήματα στεγών τύπου πάνελ, συρόμενες πόρτες, συστήματα στεγανοποίησης συρόμενων τζαμιών, μηχανοκίνητες πέργολες, κυλιόμενες οροφές, γυάλινες οροφές, συστήματα τζαμιών τύπου γκιλοτίνας και πολλές άλλες εξωτερικές λύσεις. Είτε χρειάζεται να βελτιώσετε τον οικιακό σας κήπο ή τη βεράντα του επαγγελματικού σας χώρου, θα βρείτε το τέλειο προϊόν για να ομορφύνετε τους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας σας. Η επιτυχία μας βασίζεται στο πάθος και στην τεχνογνωσία της ομάδας μας που συγκροτείται από πεπειραμένους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και σχεδιαστές αφοσιωμένους στην παροχή βέλτιστων λύσεων. Με τη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας κατανοούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους, γεγονός που μας παρέχει τη δυνατότητα να διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και επιδιώκουμε να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την αρχική παροχή συμβουλών έως την τελική εγκατάσταση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. CAIXILHARIAS MANUEL COSTA UNIP LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAIXILHARIAS MANUEL COSTA UNIP LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάσες παραθύρων, Τμηματικές πόρτες για τη βιομηχανία, Παράθυρα αλουμινίου, Παράθυρα από PVC, Κάσες παραθύρων, βενετικα στορια, Τμηματικές πόρτες για τη βιομηχανία, Παράθυρα αλουμινίου, και πορτες με ανοιγμα βιβλιου. Έχει έδρα σε Viseu, Πορτογαλία.

 4. JANELA EXÓTICA, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JANELA EXÓTICA, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάσες παραθύρων, Παράθυρα από PVC, Τμηματικές πόρτες για τη βιομηχανία, Παράθυρα αλουμινίου, Κάσες παραθύρων, ραμπα αλουμινιου, στηθαια ασφαλειας, Παράθυρο από αλουμίνιο, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Esposende, Πορτογαλία.

 5. MPC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MPC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα από PVC. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλουργείο από PVC, βεραντες, πορτες απο pvc, και Κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Ferral-Les-Corbières, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALUMINIUM RESIDENCY WORLD LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMINIUM RESIDENCY WORLD LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα από PVC. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρομενες πορτες, πορτες απο αλουμινιο, πορτες και παραθυρα, Παράθυρο από αλουμίνιο, και Κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Ruse, Βουλγαρία.

 2. ACS LUX

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACS LUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές αλουμινίου, Κατασκευές αλουμινίου, Επιδαπέδιοι μεταφορείς, Εναέριος μεταφορέας, και παγκοι εργασιας. Έχει έδρα σε Drinklange, Λουξεμβούργο.

 3. METAWELL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METAWELL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ναυπηγικές κατασκευές, ψευδοροφές θέρμανσης από αλουμίνιο, θερμανση οροφων, Στοιχεία ελαφρών κατασκευών, πλάκες οροφής, επενδυσεις προσοψεων, Πάνελ τύπου σάντουιτς, Κυψελοειδή πάνελ αλουμινίου, και Ακτινοβόλες οροφές. Έχει έδρα σε Neuburg, Γερμανία.

 4. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TERMOEXPRESS TRADING SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάσες παραθύρων, Γκαραζόπορτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Πλαίσια και κουφώματα, Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Οικοδομικά υλικά, και παραθυρα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Floresti, Ρουμανία.

 5. PC REALIT

  Σλοβακία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PC REALIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο χονδρικης, προφιλ αλουμινιου, εξωθημενα προφιλ αλουμινιου, ειδικά προφίλ αλουμινίου, προφιλ αλουμινιου με μονωση και εξωθηση, λακάρισμα προφίλ, πρόσοψη αλουμίνιο, επιπεδες ραβδοι αλουμινιου, και Τεμάχια σχήματος T από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Bratislava, Σλοβακία.

 1. ADEK BAUTEILE GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε κατασκευαστής φίλτρων από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και έτοιμων προς χρήση εξαρτημάτων βάσει σχεδίου από εξελασμένα προφίλ αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα. Επιγραφές και χαράξεις λέιζερ, αλλά και κατά παραγγελία συναρμολόγηση ολόκληρων συγκροτημάτων στις μονάδες μας συμπληρώνουν την γκάμα των προϊόντων μας. Ειδικότερα διαθέτουμε -Αντιπυρικά φίλτρα DIN 18869-5 τύπου A -Επεξεργασία πλεκτών/ελατών φίλτρων από εξελασμένα προφίλ αλουμινίου σε λαβές, διαφράγματα κλπ. -Χάραξη/επιγραφή λέιζερ αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα- Συναρμολόγηση συγκροτημάτων Οι μονάδες μας: στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Τουρκία, στην Ισπανία, στην Κίνα. Εκτός από πολλούς επώνυμους κατασκευαστές συσκευών οικιακής χρήσης, στους πελάτες μας περιλαμβάνονται επίσης επιχειρήσεις από τον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων διασκέδασης, καθώς και της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Είτε «High-End» είτε «Low Cost» σάς υποστηρίζουμε από την ανάπτυξη έως τη διοικητική μέριμνα και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Σε συνδυασμό με τις μονάδες μας παρέχουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές και ευέλικτες λύσεις.

 2. ARCONIC ARCHITECTURAL PRODUCTS SAS

  Γαλλία

  Με τα σύνθετα πάνελ από αλουμίνιο Reynobond® και τις λαμαρίνες αλουμινίου Reynolux®, σας προσφέρουμε εκτεταμένη παλέτα προϊόντων για την αρχιτεκτονική και τον τομέα κατασκευών. Μέλος της ECCA (Ευρωπαϊκός Σύλλογος Επίστρωσης Αλουμινίου), η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO14001 και 9001 και OHSAS 18001. Τα Reynobond® Architecture και Reynolux® Building είναι σήματα κατατεθέντα της Arconic Architectural Products στο Merxheim, της Γαλλίας, θυγατρική εταιρεία του παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα του αλουμινίου της Arconic.

 1. MAPSIS METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία εκτελεί μηχανικές επιχειρήσεις στον τομέα των προφίλ αλουμινίου και προσφέρει κάθετη και οριζόντια. Η εταιρεία προσφέρει τυποποιημένες διαστάσεις και αποκλίσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Χάρη στην εξειδικευμένη της ικανότητα, η Mapsis Metal εξυπηρετεί Κατασκευαστές σε μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένου την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροναυπηγική, τον σιδηρόδρομο, την άμυνα, τις λευκές οικιακές συσκευές, την θέρμανση, ψύξη, εξαέρωση και την βιομηχανία ηλιακών συστημάτων.

 2. PROFINAL HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της ανάπτυξης και της διάθεσης κατασκευών αλουμινίου. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2008, η αγορά ηλιακών συστημάτων αποτελεί το επίκεντρο της δραστηρότητάς μας. Μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών διαθέτουμε εξαιρετικές συστάσεις κατά την εξαετή λειτουργία της εταιρείας. Επιθυμία μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη και βέλτιστες συμβουλές τόσο για συνήθη ζητήματα όσο και για εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Για το λόγο αυτό, στον τρόπο εργασίας μας δίδουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην απλή και γρήγορη επικοινωνία και διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία για την επιχείρησή μας παρέχονται στο πορτρέτο της επιχείρησής μας. Κατόπιν αιτήματος σάς στέλνουμε επίσης το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας μας μέσω ταχυδρομείου. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων για εξατομικευμένες απαιτήσεις. Τα συστήματα συναρμολόγησης PROFinAL είναι πολυδιάστατα και για το λόγο αυτό μπορούν να ανταποκριθούν σε εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδουμε στον τομέα της αρχιτεκτονικής.

 3. ALU-SYN LTD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΑΛΟΥ-ΣΥΝ Ε.Π.Ε.δραστηριοποιείται με την παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων από το 1996 καλύπτοντας ένα μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης Τσουφλίδης Νικόλαος ασχολείται με την επεξεργασία κουφωμάτων απο το 1978 και συνεχίζει έως και σήμερα. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 1100 τμ τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, χωρίς βέβαια να σταματήσουμε να εξελίσουμε τον εξοπλισμό μας. Για τον λόγο αυτόν , ήδη από το 2012, η ΑΛΟΥ-ΣΥΝ προσέθεσε στον μεγάλο κατάλογο των προϊότων της και τα ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ , τα οποία κατασκευάζει σε υπεράριθμα σχέδια όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες ή στους καταλόγους, με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα και αισθητική που συνοδεύει την εταιρεία σε κάθε της κατασκευή. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορούμε να παρέχουμε, η άριστη ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν εδραιώσει στις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρειες του κλαδου.

 4. ALULINE DANIILIDIS

  Ελλάδα

  Με συνεχή παρουσία από το 1985 στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε κουφώματα αλουμινίου. Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε κουφώματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών ενώ αντικαθιστούμε τα παλιά σας κουφώματα αυθημερόν, παρέχοντας άμεσο και συνεχές σέρβις. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο και είναι σε θέση να δώσει λύσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για το χώρο σας. Μπορεί να σας συμβουλέψει στην επιλογήτων ιδανικών κουφωμάτων που θα αντέξουν στο χρόνο. Συνδυάστε ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση και οικονομία και χαρίστε στο χώρο σας αισθητική, ασφάλεια και μόνωση.

 5. STRATIS KOMNINOS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Στρατής Κομνηνός βρίσκεται στον χώρο των αλουμινίων και τζαμιών από το 1967 και είναι σε θέση να καλύψει όλες σας τις ανάγκες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα δώσει λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι άμεση. Κατασκευές αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, επισκευές και συντηρήσεις αλουμινίων, γκαραζόπορτες, τζάμια, κρύσταλλα ασφαλείας, κρύσταλλα για βιτρίνες καταστημάτων, διπλά τζάμια, θερμοηχομονωτικά, ενεργειακά, σιδεροκατασκευές.

 6. EMKAS

  Ελλάδα

  Κουφώματα αλουμινίου, εξοικονόμηση ενέργειας, ενεργειακό τζάμι, ενεργειακή αναβάθμιση, εξοικονόμηση κατ' οίκον, αντικατάσταση κουφωμάτων, κατασκευές σιδήρου, κατασκευές αλουμινίου, πόρτες αλουμινίου, παράθυρα αλουμινίου.

 7. AIR-TECH-BUD SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Κατασκευή οικοδομημάτων, στοιχείων και ανταλλακτικών για τη βιομηχανία του ηλεκτρισμού, τη βιομηχανία των κατασκευών και τη βιομηχανία των μηχανημάτων υπηρεσίες δόμησης και ανακαίνισης. Φρεζάρισμα, τόρνευση, κοπή, διάτρηση, συγκόλληση μετάλλων.

 8. SKALOTEHNIKI - DIMITRIOU D. CRISTOS

  Ελλάδα

  Σκαλες αλουμινιου, σιδηρου, για οικιακη και επαγγελματικη χρηση. Μονες, διπλες, τριπλες, δενδροκομικες, ειδικων χρησεων. Σκαλωσιες αλουμινιου εως 12 μετρα υψος. Ειδικες κατασκευες αλουμινιου για ναυτικη και ναυτιλιακη χρηση. Προιοντα ελληνικης καυασκευης.

 1. MS PLUS AUTOMATION GMBH

  Γερμανία

  Συστήματα προφίλ αλουμινίου για βάσεις μηχανημάτων, συστήματα προστασίας και συστήματα μεταφοράς. Εξαρτήματα ή προσυναρμολογημένες λύσεις, σας εφοδιάζουμε με βάση τις επιθυμίες σας.

 2. POMOLA

  Ελλάδα

  Η powerlock.gr | εξαρτήματα αλουμινίου ασφαλείας - πόμολα, με τεχνογνωσία και εμπειρία άνω των 13 ετών κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των εταιριών. Σε ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις τροφοδοτεί την Ελληνική αγορά με προϊόντα όπως πόμολα, σπανιολέτα συρόμενου, κλειδαριά συρόμενου, ντίζες πολλαπλών σημείων, κλείστρο πατζουρόβεργας και όλα τα συναφή για την ασφάλεια των κουφωμάτων αλουμινίου, σε τιμές ανταγωνιστικές.

 3. TALLERES CEJUELA

  Ισπανία

  Επιχείρηση εξειδικευμένη στην κατασκευή κατασκευών από αλουμίνιο και PVC.

 4. MAVROMATIS MARIOS & SIA OE

  Ελλάδα

  Στην ΠΟΡΤΑΛ μελετάμε, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προηγμένα συστήματα κουφωμάτων για να καλύψουν με απόλυτη επιτυχία τις απαιτήσεις σας για ασφάλεια, μόνωση, λειτουργικότητα.

 5. ALUMINUM STYLE

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ALUMINUM STYLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές αλουμινίου, Visable supports the Ukrainian companies, πορτες και παραθυρα, προσοψεις απο αλουμινιο για οικοδομες, Κατασκευές αλουμινίου, πορτες απο αλουμινιο, και Visable supports the Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Sumy, Ουκρανία.

 6. ISG

  Λετονία

  Η εταιρεία ISG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Βιομηχανικές πόρτες, μεταλλικες πορτες, Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Βιομηχανικές πόρτες. Έχει έδρα σε Riga, Λετονία.

 7. IPS-TEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία IPS-TEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Neukirchen, Γερμανία.

 8. ALIMPEX ALUMINIJUMSKE

  Σερβία

  Η εταιρεία ALIMPEX ALUMINIJUMSKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Novi Banovci, Σερβία.

 9. COPAL SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία COPAL SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές αλουμινίου, Κατασκευές αλουμινίου, μπαλκονια, εξωτερικές βεράντες, και κιγκλιδωματα. Έχει έδρα σε Trzcianka, Πολωνία.

 10. ALLFEST GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALLFEST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεντεσέδες, και Μεντεσέδες. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευές αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.072 Επιχειρήσεις