• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κατασκευές αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Κατασκευές αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SC PROFINOX SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία μας, υπό την ονομασία Profinox, ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να γίνει κύριος προμηθευτής σύνθετων προϊόντων και υπηρεσιών επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα για τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων στην Ρουμανία. Σύμφωνα με το όραμα της Profinox, η βιομηχανία επεξεργασίας του ανοξείδωτου χάλυβα στην Ρουμανία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί ώστε να εξασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Χάρη σε μια αφιερωμένη ομάδα μηχανικών και ειδικών στον τομέα, στην χρήση εξοπλισμού και τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζουμε ώστε όλα τα έργα των εταίρων μας και πελατών μας εκτελούνται με μέγιστη αποτελεσματικότητα. H Profinox διεξάγει με επιτυχία μια μεγάλη γκάμα σύνθετων υπηρεσιών: συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή λέιζερ, κύρτωση CNC, κυλινδρισμός, κοπή λαμαρίνας και προφίλ, αμμοβολή σε ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανική κατεργασία σε ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμός CAD, επικάλυψη με σκόνη, κ.λπ. Παρέχουμε επίσης επαγγελματικές παραγωγικές υπηρεσίες ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικά προϊόντα (δοχεία, δεξαμενές, περιβλήματα μηχανημάτων, μεταφορείς, μεταλλικές δομές ή προϊόντα για τον τομέα HoReCa). Η Profinox είναι ο αξιόπιστος σας εταίρος- ανεξάρτητα από την βιομηχανία ή τομέας σας απασχόλησης. Επειδή ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό που ξέρουμε και ΞΕΡΟΥΜΕ τι κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες της Profinox στις βιομηχανίες των τροφίμων και των φαρμάκων προϊόντα ανώτατης ποιότητας και σύνθετες υπηρεσίες επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα που ικανοποιούν τα πρότυπα που επιβάλλει το όνομα της εταιρείας μας, Profinox. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. JANELA EXÓTICA, LDA

  Πορτογαλία

 3. ALUMINIUM RESIDENCY WORLD LTD

  Βουλγαρία

 4. ACS LUX

  Λουξεμβούργο

 5. METAWELL GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LAB SYSTEM

  Ιταλία

 2. IWAN OLEJNIK TITAN & TECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. ADEK BAUTEILE GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε κατασκευαστής φίλτρων από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και έτοιμων προς χρήση εξαρτημάτων βάσει σχεδίου από εξελασμένα προφίλ αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα. Επιγραφές και χαράξεις λέιζερ, αλλά και κατά παραγγελία συναρμολόγηση ολόκληρων συγκροτημάτων στις μονάδες μας συμπληρώνουν την γκάμα των προϊόντων μας. Ειδικότερα διαθέτουμε -Αντιπυρικά φίλτρα DIN 18869-5 τύπου A -Επεξεργασία πλεκτών/ελατών φίλτρων από εξελασμένα προφίλ αλουμινίου σε λαβές, διαφράγματα κλπ. -Χάραξη/επιγραφή λέιζερ αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα- Συναρμολόγηση συγκροτημάτων Οι μονάδες μας: στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Τουρκία, στην Ισπανία, στην Κίνα. Εκτός από πολλούς επώνυμους κατασκευαστές συσκευών οικιακής χρήσης, στους πελάτες μας περιλαμβάνονται επίσης επιχειρήσεις από τον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων διασκέδασης, καθώς και της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Είτε «High-End» είτε «Low Cost» σάς υποστηρίζουμε από την ανάπτυξη έως τη διοικητική μέριμνα και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Σε συνδυασμό με τις μονάδες μας παρέχουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές και ευέλικτες λύσεις.

 4. MAPSIS METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία εκτελεί μηχανικές επιχειρήσεις στον τομέα των προφίλ αλουμινίου και προσφέρει κάθετη και οριζόντια. Η εταιρεία προσφέρει τυποποιημένες διαστάσεις και αποκλίσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Χάρη στην εξειδικευμένη της ικανότητα, η Mapsis Metal εξυπηρετεί Κατασκευαστές σε μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένου την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροναυπηγική, τον σιδηρόδρομο, την άμυνα, τις λευκές οικιακές συσκευές, την θέρμανση, ψύξη, εξαέρωση και την βιομηχανία ηλιακών συστημάτων.

 5. PROFINAL HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της ανάπτυξης και της διάθεσης κατασκευών αλουμινίου. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2008, η αγορά ηλιακών συστημάτων αποτελεί το επίκεντρο της δραστηρότητάς μας. Μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών διαθέτουμε εξαιρετικές συστάσεις κατά την εξαετή λειτουργία της εταιρείας. Επιθυμία μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη και βέλτιστες συμβουλές τόσο για συνήθη ζητήματα όσο και για εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Για το λόγο αυτό, στον τρόπο εργασίας μας δίδουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην απλή και γρήγορη επικοινωνία και διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία για την επιχείρησή μας παρέχονται στο πορτρέτο της επιχείρησής μας. Κατόπιν αιτήματος σάς στέλνουμε επίσης το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας μας μέσω ταχυδρομείου. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων για εξατομικευμένες απαιτήσεις. Τα συστήματα συναρμολόγησης PROFinAL είναι πολυδιάστατα και για το λόγο αυτό μπορούν να ανταποκριθούν σε εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδουμε στον τομέα της αρχιτεκτονικής.

 1. ALU-SYN LTD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΑΛΟΥ-ΣΥΝ Ε.Π.Ε.δραστηριοποιείται με την παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων από το 1996 καλύπτοντας ένα μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης Τσουφλίδης Νικόλαος ασχολείται με την επεξεργασία κουφωμάτων απο το 1978 και συνεχίζει έως και σήμερα. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 1100 τμ τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, χωρίς βέβαια να σταματήσουμε να εξελίσουμε τον εξοπλισμό μας. Για τον λόγο αυτόν , ήδη από το 2012, η ΑΛΟΥ-ΣΥΝ προσέθεσε στον μεγάλο κατάλογο των προϊότων της και τα ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ , τα οποία κατασκευάζει σε υπεράριθμα σχέδια όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες ή στους καταλόγους, με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα και αισθητική που συνοδεύει την εταιρεία σε κάθε της κατασκευή. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορούμε να παρέχουμε, η άριστη ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν εδραιώσει στις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρειες του κλαδου.

 2. ALULINE DANIILIDIS

  Ελλάδα

  Με συνεχή παρουσία από το 1985 στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε κουφώματα αλουμινίου. Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε κουφώματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών ενώ αντικαθιστούμε τα παλιά σας κουφώματα αυθημερόν, παρέχοντας άμεσο και συνεχές σέρβις. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο και είναι σε θέση να δώσει λύσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για το χώρο σας. Μπορεί να σας συμβουλέψει στην επιλογήτων ιδανικών κουφωμάτων που θα αντέξουν στο χρόνο. Συνδυάστε ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση και οικονομία και χαρίστε στο χώρο σας αισθητική, ασφάλεια και μόνωση.

 1. AIR-TECH-BUD SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Κατασκευή οικοδομημάτων, στοιχείων και ανταλλακτικών για τη βιομηχανία του ηλεκτρισμού, τη βιομηχανία των κατασκευών και τη βιομηχανία των μηχανημάτων υπηρεσίες δόμησης και ανακαίνισης. Φρεζάρισμα, τόρνευση, κοπή, διάτρηση, συγκόλληση μετάλλων.

 2. STRATIS KOMNINOS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Στρατής Κομνηνός βρίσκεται στον χώρο των αλουμινίων και τζαμιών από το 1967 και είναι σε θέση να καλύψει όλες σας τις ανάγκες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα δώσει λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι άμεση. Κατασκευές αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, επισκευές και συντηρήσεις αλουμινίων, γκαραζόπορτες, τζάμια, κρύσταλλα ασφαλείας, κρύσταλλα για βιτρίνες καταστημάτων, διπλά τζάμια, θερμοηχομονωτικά, ενεργειακά, σιδεροκατασκευές.

 3. EMKAS

  Ελλάδα

  Κουφώματα αλουμινίου, εξοικονόμηση ενέργειας, ενεργειακό τζάμι, ενεργειακή αναβάθμιση, εξοικονόμηση κατ' οίκον, αντικατάσταση κουφωμάτων, κατασκευές σιδήρου, κατασκευές αλουμινίου, πόρτες αλουμινίου, παράθυρα αλουμινίου.

 4. SKALOTEHNIKI - DIMITRIOU D. CRISTOS

  Ελλάδα

  Σκαλες αλουμινιου, σιδηρου, για οικιακη και επαγγελματικη χρηση. Μονες, διπλες, τριπλες, δενδροκομικες, ειδικων χρησεων. Σκαλωσιες αλουμινιου εως 12 μετρα υψος. Ειδικες κατασκευες αλουμινιου για ναυτικη και ναυτιλιακη χρηση. Προιοντα ελληνικης καυασκευης.

 5. POMOLA

  Ελλάδα

  Η powerlock.gr | εξαρτήματα αλουμινίου ασφαλείας - πόμολα, με τεχνογνωσία και εμπειρία άνω των 13 ετών κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των εταιριών. Σε ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις τροφοδοτεί την Ελληνική αγορά με προϊόντα όπως πόμολα, σπανιολέτα συρόμενου, κλειδαριά συρόμενου, ντίζες πολλαπλών σημείων, κλείστρο πατζουρόβεργας και όλα τα συναφή για την ασφάλεια των κουφωμάτων αλουμινίου, σε τιμές ανταγωνιστικές.

 6. MS PLUS AUTOMATION GMBH

  Γερμανία

  Συστήματα προφίλ αλουμινίου για βάσεις μηχανημάτων, συστήματα προστασίας και συστήματα μεταφοράς. Εξαρτήματα ή προσυναρμολογημένες λύσεις, σας εφοδιάζουμε με βάση τις επιθυμίες σας.

 7. MAVROMATIS MARIOS & SIA OE

  Ελλάδα

  Στην ΠΟΡΤΑΛ μελετάμε, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προηγμένα συστήματα κουφωμάτων για να καλύψουν με απόλυτη επιτυχία τις απαιτήσεις σας για ασφάλεια, μόνωση, λειτουργικότητα.

 8. ULUDAG YAPI

  Τουρκία

 1. GUANGZHOU OURS BUILDING MATERIALS CO., LTD

  Κίνα

 2. ALLFEST GMBH

  Γερμανία

 3. ALUMINUM STYLE

  Ουκρανία

 4. COPAL SP. Z O.O.

  Πολωνία

 5. IPS-TEC GMBH

  Γερμανία

 6. DUBRAL - INDÚSTRIA DE ACESSÓRIOS DE ALUMÍNIO, LDA

  Πορτογαλία

 7. ALIMPEX ALUMINIJUMSKE

  Σερβία

 8. MSL MECHANISCHE SYSTEME LEHMANN

  Γερμανία

 9. REEL ALUMINYUM

  Τουρκία

 10. DOGUS KALIP METAL VE FORM LTD

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευές αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.101 επιχειρήσεις