• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κασσίτερος- κράματα

Αποτελέσματα για

Κασσίτερος- κράματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JL GOSLAR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η JL Goslar GmbH είναι εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια μια εξειδικευμένη επιχείρηση στη μονάδα παραγωγής Goslar για την επεξεργασία μολύβδου, κασσίτερου και των κραμάτων τους. Προμηθεύουμε απαιτητικούς πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας με καινοτομικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση από τους 3 επιχειρηματικούς μας τομείς της ακτινοπροστασίας, της κατασκευής συσκευών και ανόδων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιστορικό των επιτυχιών μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας που ακολουθούμε χωρίς συμβιβασμούς. Συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία καινοτομικού πνεύματος και επίγνωσης της παράδοσης. Σε εμάς είστε ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. Η συνεχής μας επιδίωξη για την εξεύρεση ακόμη πιο ασφαλών, αποδοτικών, οικονομικά αποδοτικών και οικολογιών λύσεων. Θαρραλέες νέες ιδέες μάς παρέχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε ορισμένες αποκλειστικές τεχνικές που μάς αναδεικνύουν σε περιζήτητο συνεργάτη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που αυτοί παρέχουν καθημερινά με βάση κορυφαία τεχνολογία και προσωπική τεχνογνωσία στην υπηρεσία των δραστήριων αγορών.

 2. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Στην εταιρεία μας υπάρχει συνεννόηση: Μια ματιά στην επιχείρησή μας Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία βασίζεται στον απαρέγκλιτο προσανατολισμό στον πελάτη που στο πλαίσιο 30 ετών μάς εξασφάλισε τη δυνατότητα της συνεχούς εξέλιξης και της ανάπτυξης παγκόσμιων καινοτομιών. Οι αξίες μας δεν διαμορφώνουν απλώς την επιχειρηματική μας κουλτούρα, αλλά αποτελούν επίσης τη βάση για μιας άκρως δραστήρια ομάδα μακροχρόνιων συνεργατών, η οποία παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση. Ομάδα Η αφοσίωσή μας στην αρχή της "αριστείας στον τομέα των γαλβανικών λύσεων" χαρακτηρίζει το καθημερινό μας έργο. Ως ομάδα riag διασφαλίζουμε από κοινού ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντοτε βέλτιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Αξίες Διαμόρφωση του μέλλοντος από κοινού Η δημιουργικότητα και η καινοτομία διέπουν το έργο μας. Ακούγοντας προσεκτικά διακρίνουμε τις ανάγκες. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και με βάση την εμπιστοσύνη. Παροχή ευκαιριών – Απαίτηση για επιδόσεις Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός αποτελούν το θεμέλιο της κουλτούρας μας για την επιτυχία. Απαιτούμε και προάγουμε δυνατότητες. Η ευθύτητα και η σαφήνεια αποτελούν τους πυλώνες της επικοινωνίας μας. Επιτρέπουμε τις ιδέες – Θαρραλέα υλοποίηση Θεωρούμε την περιέργεια ως σημείο αφετηρίας για την πρόοδο. Υλοποιούμε σήμερα και διασφαλίζουμε την επιτυχία του αύριο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Χαιρόμαστε την επιτυχία Υλοποιούμε φιλόδοξους στόχους με ενθουσιασμό. Επιδιώκουμε με πάθος την αριστεία. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και τις αναφέρουμε. Ανάληψη ευθύνης Τηρούμε και σεβόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες της επιχείρησής μας.

 3. C:MET GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία C:MET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κασσίτερος- κράματα, Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, κασσιτερος, Κασσίτερος- κράματα, λευκο μεταλλο, Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο, ραβδοι κυκλικης διατομης απο μεταλλο, και μολυβδος. Έχει έδρα σε Wendelstein, Γερμανία.

 4. GALVA-METALL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GALVA-METALL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει έδρα σε Rödermark, Γερμανία.

 5. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WESTFALENZINN J. JOST KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Κασσίτερος- κράματα, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, άνοδοι, και Υλικά μαλακής συγκόλλησης. Έχει έδρα σε Sundern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TRIGON CHEMIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRIGON CHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει έδρα σε Schlüchtern, Γερμανία.

 2. PENA METAUX SAS

  Γαλλία

  Η PENA METAUX είναι μια εταιρεία διεθνούς εμπορίου, ανακυκλωμένα μέταλλα, hedging Πρώτες ύλες. αγορά, συλλογή, προετοιμασία μη σιδηρούχων μετάλλων, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση βιομηχανίας. Οι 50ετή μας πείρα μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος που εμπεριέχει μη σιδηρούχα μέταλλα. Ανάκτηση, ανακύκλωση, αγορά, εμπόριο υπολειμμάτων, υπολείμματα, καινούργια βιομηχανικά απορρίματα, μεταλλικοί λεκέδες, στάχτη, κάθοδος, χαλκό, αλουμίνιο, ψευδάργυρο, μόλυβδο, κασσίτερο, ορείχαλκο, ειδικοί χάλυβες, νικέλιο, κράματα.

 3. ABERFOND SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας κατασκευάζει χυτά τεμάχια από χυτοσίδηρο εδώ και πάνω από μισό αιώνα. Ενώ παραμένουν σε ανθρώπινη κλίμακα, έχει γίνει πιο αποτελεσματική και δυναμική, με έμφαση την επιλογή καλύτερης διαθέσιμης τεχνολογίας στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της. Έχουμε στην πραγματικότητα δύο εξοπλισμούς: ο ένας, χειροκίνητος, με διαδικασία "άμμο και ρητίνη", με την οποία έχουμε αναπτύξει χύτευση μεγάλου και μεσαίου διαμετρήματος (έως 8 τόνους), και ο άλλος μηχανικός, για προϊόντα χύτευσης από μικρές και μεσαίες σειρές, (μέχρι 70 kg).

 4. DALL'ORTO DAL 1892

  Ιταλία

  Χύτευση κραμάτων κασσιτέρου. Η Dall'Orto Edilio ιδρύθηκε το 1892 με στόχο να κατακτήσει μια θέση στη διεθνής αγορά ως όνομα αναφοράς για τους εμπορικούς τομείς που χρησιμοποιούν κράματα κασσιτέρου. Η επιχείρηση ξεχωρίζει σε τρία κυρίως σημεία : απόλυτη δέσμευση για οποιοδήποτε τύπο κράματος πρώτων υλών, πιστοποιητικό για κάθε προμήθεια, αποκλειστικά παραδοσιακή εργασία.

 5. MBO-HUTMEN J.V. SP. Z O.O.

  Πολωνία

  παραγωγή και πώληση κραμάτων λευκών μετάλλων και υλικών συγκόλλησης. Η προσφορά συμπεριλαμβάνει : αμόλυβδες συνδετικές ουσίες, κασσίτερος, συνδετικές ουσίες κασσιτέρου, αγωγοί με ρευστοποιητές, συμπαγή σύρματα, τηκόμενα κράματα, αμόλυβδα μείγματα.

 1. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Ισπανία

  Περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή κραμάτων και ή συγκόλληση, καθώς και στα αντίστοιχα αφαιρετικά χρωμάτων και βερνικιών. Χυτήρια.

 2. FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL

  Πολωνία

  Η εταιρεία FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει έδρα σε Dąbrowa Górnicza, Πολωνία.

 1. TAMURA ELSOLD GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TAMURA ELSOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει έδρα σε Ilsenburg, Γερμανία.

 2. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη απο κασσιτερο, ραβδοι απο κασσιτερο για χαλκοσυγκολληση, μολυβδος και κραματα, και Εμπόριο μετάλλων και κραμάτων. Έχει έδρα σε Bodiosa, Πορτογαλία.

 3. CRM SYNERGIES S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία CRM SYNERGIES S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κασσίτερος- κράματα, κασσιτερος, Κράματα συγκόλλησης, και Κασσίτερος- κράματα. Έχει έδρα σε Las Ventas De Retamosa, Ισπανία.

 4. MACE COMMODITY S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MACE COMMODITY S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, βαλβιδες για συνδεσμους, και διαμόρφωση λαμαρίνας και σωληνώσεων. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 5. Sodeka Méca

  Γαλλία

  Η εταιρεία Sodeka Méca, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, χαλκος, ψευδαργυρος, νικέλιο, και Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Le Blanc Mesnil, Γαλλία.

 6. ESTANHEX

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ESTANHEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, κασσιτερος, και Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Argoncilhe, Πορτογαλία.

 7. LE POTIER D ETAIN SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία LE POTIER D ETAIN SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη απο κασσιτερο, πιατα απο κασσιτερο, μικροαντικειμενα απο κασσιτερο, και γλυπτικη σε κασσιτερο. Έχει έδρα σε Bourg-De-Péage, Γαλλία.

 8. DS METALS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία DS METALS LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει έδρα σε Wolverhampton, West Midlands, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. STILTEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία STILTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διακοσμηση εσωτερικων χωρων, ειδη απο κασσιτερο, γλυπτικη σε μπρουτζο, και γλυπτικη σε κασσιτερο. Έχει έδρα σε Dendermonde, Βέλγιο.

 2. JÜRGEN ARMACK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JÜRGEN ARMACK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει έδρα σε Norderstedt, Γερμανία.

 3. FELDER GMBH LÖTTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία FELDER GMBH LÖTTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ροή για συγκόλληση, μέταλλα ανθεκτικά στην τριβή, και συρμα συγκολλησης. Έχει έδρα σε Oberhausen, Γερμανία.

 4. WULLSCHLEGER & CO AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία WULLSCHLEGER & CO AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Thalwil, Ελβετία.

 5. FENIX METALS SP. Z.O.O.

  Γερμανία

  Η εταιρεία FENIX METALS SP. Z.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, και Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει έδρα σε Kloster Lehnin, Γερμανία.

 6. R&J CNC, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία R&J CNC, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει έδρα σε Villatobas, Ισπανία.

 7. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Ελβετία

  Η εταιρεία DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, Τροχοί και καρούλια, και Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά. Έχει έδρα σε Visp, Ελβετία.

 8. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Leverkusen, Γερμανία.

 9. GMH STACHOW-METALL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GMH STACHOW-METALL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Goslar, Γερμανία.

 10. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Dietzenbach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κασσίτερος- κράματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

370 Επιχειρήσεις