• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κασσίτερος και κράματα κασσίτερου

Αποτελέσματα για

Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JL GOSLAR GMBH

  Γερμανία

  Η JL Goslar GmbH είναι εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια μια εξειδικευμένη επιχείρηση στη μονάδα παραγωγής Goslar για την επεξεργασία μολύβδου, κασσίτερου και των κραμάτων τους. Προμηθεύουμε απαιτητικούς πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας με καινοτομικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση από τους 3 επιχειρηματικούς μας τομείς της ακτινοπροστασίας, της κατασκευής συσκευών και ανόδων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιστορικό των επιτυχιών μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας που ακολουθούμε χωρίς συμβιβασμούς. Συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία καινοτομικού πνεύματος και επίγνωσης της παράδοσης. Σε εμάς είστε ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. Η συνεχής μας επιδίωξη για την εξεύρεση ακόμη πιο ασφαλών, αποδοτικών, οικονομικά αποδοτικών και οικολογιών λύσεων. Θαρραλέες νέες ιδέες μάς παρέχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε ορισμένες αποκλειστικές τεχνικές που μάς αναδεικνύουν σε περιζήτητο συνεργάτη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που αυτοί παρέχουν καθημερινά με βάση κορυφαία τεχνολογία και προσωπική τεχνογνωσία στην υπηρεσία των δραστήριων αγορών.

 2. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

 3. C:MET GMBH

  Γερμανία

 4. GALVA-METALL GMBH

  Γερμανία

 5. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TRIGON CHEMIE GMBH

  Γερμανία

 2. FELDER GMBH LÖTTECHNIK

  Γερμανία

 3. PENA METAUX SAS

  Γαλλία

  Η PENA METAUX είναι μια εταιρεία διεθνούς εμπορίου, ανακυκλωμένα μέταλλα, hedging Πρώτες ύλες. αγορά, συλλογή, προετοιμασία μη σιδηρούχων μετάλλων, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση βιομηχανίας. Οι 50ετή μας πείρα μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος που εμπεριέχει μη σιδηρούχα μέταλλα. Ανάκτηση, ανακύκλωση, αγορά, εμπόριο υπολειμμάτων, υπολείμματα, καινούργια βιομηχανικά απορρίματα, μεταλλικοί λεκέδες, στάχτη, κάθοδος, χαλκό, αλουμίνιο, ψευδάργυρο, μόλυβδο, κασσίτερο, ορείχαλκο, ειδικοί χάλυβες, νικέλιο, κράματα.

 4. ABERFOND SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας κατασκευάζει χυτά τεμάχια από χυτοσίδηρο εδώ και πάνω από μισό αιώνα. Ενώ παραμένουν σε ανθρώπινη κλίμακα, έχει γίνει πιο αποτελεσματική και δυναμική, με έμφαση την επιλογή καλύτερης διαθέσιμης τεχνολογίας στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της. Έχουμε στην πραγματικότητα δύο εξοπλισμούς: ο ένας, χειροκίνητος, με διαδικασία "άμμο και ρητίνη", με την οποία έχουμε αναπτύξει χύτευση μεγάλου και μεσαίου διαμετρήματος (έως 8 τόνους), και ο άλλος μηχανικός, για προϊόντα χύτευσης από μικρές και μεσαίες σειρές, (μέχρι 70 kg).

 5. DALL'ORTO DAL 1892

  Ιταλία

  Χύτευση κραμάτων κασσιτέρου. Η Dall'Orto Edilio ιδρύθηκε το 1892 με στόχο να κατακτήσει μια θέση στη διεθνής αγορά ως όνομα αναφοράς για τους εμπορικούς τομείς που χρησιμοποιούν κράματα κασσιτέρου. Η επιχείρηση ξεχωρίζει σε τρία κυρίως σημεία : απόλυτη δέσμευση για οποιοδήποτε τύπο κράματος πρώτων υλών, πιστοποιητικό για κάθε προμήθεια, αποκλειστικά παραδοσιακή εργασία.

 1. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Ισπανία

  Περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή κραμάτων και ή συγκόλληση, καθώς και στα αντίστοιχα αφαιρετικά χρωμάτων και βερνικιών. Χυτήρια.

 2. FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL

  Πολωνία

 1. TAMURA ELSOLD GMBH

  Γερμανία

 2. CRM SYNERGIES S.L

  Ισπανία

 3. FONDERIA BENINI

  Ιταλία

 4. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Πορτογαλία

 5. ESTANHEX

  Πορτογαλία

 6. MACE COMMODITY S.R.L.

  Ιταλία

 7. JÜRGEN ARMACK GMBH

  Γερμανία

 8. STILTEN

  Βέλγιο

 1. DS METALS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. ZINNANKAUF.ORG / METALLANKAUF.ORG | INH. HEINZ NEDERKORN

  Γερμανία

 3. R&J CNC, S.L.

  Ισπανία

 4. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Γερμανία

 5. BROQUETAS

  Ισπανία

 6. SOLDADURAS FERDEX, S.A.

  Ισπανία

 7. HEAPS, ARNOLD & HEAPS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. NUOVA MODELTECNO S.R.L.

  Ιταλία

 9. FONDERIA FRASCIO ROBERTO S.N.C. DI FRASCIO ROBERTO & C.

  Ιταλία

 10. MEGAROLEX SP. Z O.O.

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

382 επιχειρήσεις