• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καρότσια και χειράμαξες

Αποτελέσματα για

Καρότσια και χειράμαξες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WONDAY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WONDAY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Οχήματα διακίνησης, Καρότσια και χειράμαξες, Διατρητικές μηχανές χάρτου, Αυτοκόλλητες ταινίες, Χαρτικά - σχολικά είδη, Είδη γραφείου - χαρτικά, Γραφείο - αναλώσιμα, και Συρραπτικά γραφείου. Έχει έδρα σε Lezoux, Γαλλία.

 2. ARCAWA GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARCAWA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Egolzwil, Ελβετία.

 3. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, ραουλοδρομοι, μεταφορείς παλετών, Τροχαλίες στήριξης, αρθρωτα τραπεζια ανυψωσης, εναεριες πλατφορμες, και Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Klagenfurt, Αυστρία.

 4. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, και Τρέιλερ βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 5. K.W.B. - KEMPISCHE WAGENBOUW N.V.

  Βέλγιο

  Η KWB κατασκευάζει αμαξίδια-ρυμουλκά και βρίσκεται στο Bree (βορειοανατολικό Βέλγιο). Η KWB έχει χτίσει σημαντική φήμη χάρη στην εύρεση λύσεων για τον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο των μεταφορών. Η KWB έχει γίνει ηγετικός κατασκευαστής ημι-ρυμουλκών αμαξιδίων με έναν ή περισσότερους κατευθυντήριους άξονες. Οι λέξεις κλειδιά που περιγράφουν την KWB είναι: παραγωγή μικρών σειρών: πρότυπα υψηλής ποιότητας, Στα μέτρα των πελατών, Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή και την ανάπτυξη κατευθυνόμενων ρυμουλκόμενων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OFFICINE BERTOLI VINCENZO & FIGLIO SNC

  Ιταλία

  Η Officine Bertoli είναι μια επιχείρηση με ηγετική θέση στον τομέα της εσωτερικής μεταφοράς. Προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη γκάμα μοντέλων. Από απλά χειροκίνητα καρότσια/αμαξίδια έως μεγάλα ρυμουλκούμενα με χωρητικότητα δεκάδων τόνων. Όλα τα μοντέλα έχουν ως κοινό στοιχείο αποκλειστικές τεχνολογικές λύσεις που τα καθιστούν λειτουργικά και αποτελεσματικά, με μοναδική στον κόσμο ενεργειακή απόδοση όσον αφορά στην κινητική ενέργεια. Η σημερινή παραγωγή περιλαμβάνει περίπου 650 είδη αμαξιδίων που προορίζονται για όλους τους τομείς.

 2. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

  Γερμανία

  Μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης: φορεία μεταφοράς πλακών, τροχήλατα φορεία μεταφοράς και ανύψωσης, ανακλινόμενα φορεία, Harp-Car, οδηγοί βιδών και περιστροφικές βάσεις βαφής - η εταιρεία Ernst Zieker GmbH διαθέτει κάθε είδους μηχανήματα μεταφοράς υλικών. Μέγγενες: σφιγκτήρες τύπου λαβίδας για εξωτερικές εφαρμογές, γρήγορη, ισχυρή στερέωση, ακριβής δύναμη σύσφιξης χάρη στη χωρίς διαβαθμίσεις ρύθμιση της πίεσης αέρα. Αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων: το ηλεκτρικό αναβατόριο σκάλας για μεταφορά φορτίων καθιστά δυνατή τη μετακίνηση εμπορευμάτων μεγάλου βάρους προς τα επάνω και προς τα κάτω σε σκάλες από ένα και μόνο άτομο. Δυνατότητα χρήσης και σε ελλειψοειδείς σκάλες! Τα προϊόντα μας: μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης, βοηθήματα μεταφοράς, μέγγενες/μέγγενες τύπου λαβίδας, βίδες σκαλιών, χειροκίνητα φορεία (μεταφορικά μηχανήματα), ράουλα μεταφορικών μηχανημάτων, αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων, φορεία μεταφοράς για σκάλες, σφιγκτήρες τύπου λαβίδας, μέγγενες, ειδικά μηχανήματα μεταφοράς, καρότσια, ειδικές βίδες.

 3. LLC PRODUCTION AND TRADING COMPANY PRIORITY REGION STORAGE

  Ρωσία

  Η Region storage company εξειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού αποθήκευσης (ατσάλινα αμαξίδια, πτυσσόμενα φορητά αμαξίδια για τον χειρισμό προϊόντων, περιπατητήρας, κάροι, αμαξίδια γραφείου, και πολλά άλλα είδη) για την αποθήκευσης και την μεταφορά εμπορευμάτων. Το κύριο μας προϊόν αφορά αμαξίδια φόρτωσης και εμπορευμάτων διαφόρων σχεδίων που μας επιτρέπει να διευκολύνουμε σημαντικά τις διαδικασίες διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αποθήκη μιας επιχείρησης, ανεξάρτητα από την δραστηριότητα της. Η Region storage είναι χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα παραγωγής όπου κατασκευάζουμε μεταλλικά στοιχεία, τα συγκολλούμε σε στερεή μορφή, αναλαμβάνουμε την βαφή τους, την συσκευασία τους ώστε να τα παραδώσουμε στην αποθήκη. 'Όταν παράγουμε ένα ποιοτικό προϊόν, δεν μας σταματά τίποτα. Στην Region Storage plant αγοράζουμε νέα μηχανήματα και εκσυγχρονίζουμε όσα έχουμε. Οι τιμές για τα παγκόσμια σχέδια του αποθηκευτικού εξοπλισμού είναι χαμηλές και οι τεχνικές ικανότητες βρίσκονται στο επίπεδο των καλύτερων διεθνών προτύπων.Συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 εταιρείες στην Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, την Πολωνία, Αρμενία και άλλες χώρες.

 4. NOVODINÁMICA

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται εξοπλισμοί διακίνησης και αποθήκευσης, βιομηχανικά ρυμουλκούμενα, τρακτέρ μετακίνησης, ανατρεπόμενα κοντέινερ, συρματοκιβώτια και εμπορευματοκιβώτια από λαμαρίνα και πλαστικό, ανυψωτικοί δεματιαστές και χειρωνακτικής έλξης, με μπαταρία, συστήματα μεταφοράς παλετών για πηνία και τυλικτές, ανυψωτικά τραπέζια, ανυψωτικές πλατφόρμες με τιμόνι, εργαλειοθήκες, τροχηλάτα τραπέζια κ.λπ.

 5. RAMA ALQUILER Y VENTA DE MAQUINARIA

  Ισπανία

  Τα συστήματα ανύψωσης Rama προέρχονται από μια εταιρεία ενοικίασης και πώλησης βαρέων οχημάτων η οποία ειδικεύεται στις ανυψωτικές κινητές πλατφόρμες για ανθρώπους (PEMP). Τα τελευταία χρόνια, προσθέσαμε ένα νέο είδος μηχανημάτων στον κατάλογο μας, μηχανήματα που προορίζονται για την χερσαία μεταφορά, αποκτήσαμε πάνω από 50 μηχανήματα εργοταξίου (Εκσκαφείς, σφύρες, ανατροπείς, ενότητες, ….). Μπορούμε έτσι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία με συμβουλές, διαχείριση διακίνησης και συντήρηση.

 1. REFLEX

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Στη Reflex, κατασκευάζουμε καρότσια με κύλινδρο φυσικού αερίου στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1981. Τα καρότσια μας μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν σε κάθε μέγεθος κυλίνδρου στον κόσμο και βαμμένα σε χρώματα RAL αν χρειαστεί. Στη Reflex έχουμε αναπτύξει τετράγωνη σωληνωτή τομή για τη δύναμη των καροτσιών το οποίο δεν είναι κατά πολύ γνωστό στον κόσμο, δηλαδή τη σειρά μας KBS. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα.

 2. RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα μεταφοράς, Οχήματα διακίνησης, βιομηχανικοι τροχοι, Συστήματα μεταφοράς, και Οχήματα διακίνησης. Έχει έδρα σε Coruche, Πορτογαλία.

 1. CART CITY

  Γαλλία

  Η εταιρεία CART CITY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καροτσια, καροτσακια, και συμπυκνωμένα εσπεριδοειδή. Έχει έδρα σε Fraisses, Γαλλία.

 2. GND MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία GND MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Kocasinan, Τουρκία.

 3. SYSTEMS DESIGN

  Γερμανία

  Η εταιρεία SYSTEMS DESIGN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, Πάγκοι, ραφιέρες με ράφια, κιβωτια για φυλαξη και αποθηκευση, Καρότσια και χειράμαξες, και Πάγκοι. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 4. WE-MA-CO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WE-MA-CO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Ahaus, Γερμανία.

 5. BLECHHELD UG ( HAFTUNGSBESCHRÄNKT )

  Γερμανία

  Η εταιρεία BLECHHELD UG ( HAFTUNGSBESCHRÄNKT ), είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Stolberg (rheinland), Γερμανία.

 6. H & H VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία H & H VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικός εξοπλισμός, και μεταφορες. Έχει έδρα σε Ibbenbüren, Γερμανία.

 7. BHS INTRALOGISTICS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BHS INTRALOGISTICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καροτσάκι χειρισμού χωρίς οδηγό, Αυτοματισμοί μονάδων παραγωγής, και λογισμικα για προγραμματιζομενους λογικους ελεγκτηρες. Έχει έδρα σε Mintraching, Γερμανία.

 8. DINIS LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία DINIS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, και Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 1. JAZGOT JAN KRZYWDZIK SP.K. ODDZIAŁ KNURÓW

  Πολωνία

  Η εταιρεία JAZGOT JAN KRZYWDZIK SP.K. ODDZIAŁ KNURÓW, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανυψωτικά αμαξίδια. Έχει έδρα σε Knurów, Πολωνία.

 2. MOBILE SCISSOR TABLES (UK)

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MOBILE SCISSOR TABLES (UK), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, ηλεκτρο-υδραυλικοι σταυρωτοι ανελκυστηρες, ανυψωτηρες με ψαλιδια, Ανύψωση - εξοπλισμός, και χειροκινητα και υδραυλικα αμαξιδια βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Walton-On-Thames, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. FRANKEL S.A.S

  Γαλλία

  Η εταιρεία FRANKEL S.A.S, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και αναρτήρας ποδηλάτου. Έχει έδρα σε Morangis Cedex, Γαλλία.

 4. KANAT EL ARABASI IMALAT SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία KANAT EL ARABASI IMALAT SAN. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καροτσάκια διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκαλωσιές και σκάλες, Καρότσια και χειράμαξες, Σκαλωσιές και σκάλες, σιδερωστρες, σκαλες, και Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Aksaray, Τουρκία.

 5. TAKKT AG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TAKKT AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 6. EUROGAMMA SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία EUROGAMMA SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα βιομηχανικής χρήσης, επισκευη βιομηχανικων οχηματων, χωματουργικα μηχανηματα, και Οχήματα βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Calenzano, Ιταλία.

 7. YAGIZLAR METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία YAGIZLAR METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, προϊοντα απο διαφορα υλικα για την οικοδομικη βιομηχανια, Καρότσια και χειράμαξες, υπεργολαβία σε λεπτές λαμαρίνες, και πατάρια. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 8. LEASEYOURNEXTCAR.COM

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LEASEYOURNEXTCAR.COM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Brighton Marina, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. KLEYN TRUCKS

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία KLEYN TRUCKS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα φορτηγά, Τρέϊλερς, Ρυμούλκες, ανατρεπόμενες και μη, οχημάτων βιομηχανικής χρήσης, Μεταχειρισμένα φορτηγά, Τρέϊλερς, μεταχειρισμενα φορτηγα, και Ρυμούλκες, ανατρεπόμενες και μη, οχημάτων βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Vuren, Κάτω Χώρες.

 10. KAISER+KRAFT S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία KAISER+KRAFT S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και αναρτήρας ποδηλάτου. Έχει έδρα σε Lomazzo (Co), Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καρότσια και χειράμαξες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.804 Επιχειρήσεις