• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καρούλια περιστρεφόμενα

Αποτελέσματα για

Καρούλια περιστρεφόμενα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

 2. NAUMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NAUMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Hatzfeld, Γερμανία.

 3. MIRO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MIRO GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Oldenburg, Γερμανία.

 4. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Wermelskirchen, Γερμανία.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στον τομέα της εσωτερικής ροής υλικών. Από το μικροσκοπικό ράουλο επίπλου με διάμετρο μόλις 12 mm έως το ράουλο βαρέος τύπου με φέρουσα ικανότητα έως 15.000 kg σάς παρέχουμε ολόκληρο το φάσμα τροχών και ράουλων για τη βιομηχανία και τα αυτοκινούμενα βιομηχανικά μεταφορικά οχήματα. Εκτός αυτού παράγουμε με βάση τις δικές σας προδιαγραφές ράουλα στήριξης και συστήματα μεταφοράς για τη βέλτιστη ροή υλικού. Επίσης παράγουμε πολλούς άλλους τροχούς και ράουλα με βάση τις προδιαγραφές σας. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές προαιρετικές επιλογές, όπως χρώματα κλπ. Με το μοναδικό σύστημα Rollfigurator® βρίσκεται γρήγορα και εύκολα το κατάλληλο προϊόν που θέλετε. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.rollfigurator.de. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα της Rollentechnik von Stein GmbH. Υστερόγραφο Γνωρίζετε τη νέα μας σειρά υβριδικών ράουλων; Ράουλο οδήγησης και πέλμα μηχανήματος σε ένα προϊόν! Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LAGERO

  Κάτω Χώρες

  Η Lagero είναι ένας ολοκληρωμένος προμηθευτής σε ότι αφορά : περιστρεφόμενους τροχίσκους, ροδάκια με φρένο, σταθεροί τροχίσκοι πάσης χρήσης - η ολοκληρωμένη γκάμα τροχοφόρων δοχείων : με χαλύβδινο, ξύλινο, πλαστικό πάτο. Προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα βάσεων με τροχίσκους καθώς και για μπαταρίες για σκούτερ, για αναπηρικά ηλεκτρικά αμαξίδια, σκάφη κ.λπ. Με εμάς, απευθύνεστε στους σωστούς ανθρώπους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση.

 2. JANUS INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία JANUS INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Καρούλια περιστρεφόμενα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Καρούλια περιστρεφόμενα, και μηχανοκίνητη συγκόλληση. Έχει έδρα σε Rieux, Γαλλία.

 3. ZWENKWIELEN.NET

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία ZWENKWIELEN.NET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια περιστρεφόμενα, Κύλινδροι και δίσκοι επιστροφής για μεταφορείς - εξαρτήματα και συναρμολόγηση, βιομηχανικοι τροχοι, Καρούλια περιστρεφόμενα, και Τροχοί. Έχει έδρα σε Doornspijk, Κάτω Χώρες.

 4. TENTE AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία TENTE AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Hunenberg, Ελβετία.

 5. AS ROLLEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AS ROLLEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Hückeswagen, Γερμανία.

 1. NOVALVENT D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία NOVALVENT D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια περιστρεφόμενα, Καρούλια για έπιπλα, Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, τροχοί για έπιπλα, Καρούλια περιστρεφόμενα, Καρούλια για έπιπλα, και Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Jesenice, Σλοβενία.

 2. GAME BVBA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GAME BVBA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια περιστρεφόμενα, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, ελευθεροι κυλινδροι, Καρούλια περιστρεφόμενα, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Ingelmunster, Βέλγιο.

 1. INTERWIEL

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία INTERWIEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι τροχοι. Έχει έδρα σε Duiven, Κάτω Χώρες.

 2. ROLLEN.SHOP

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROLLEN.SHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια περιστρεφόμενα, και Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 3. BLICKLE BV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BLICKLE BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Καρούλια περιστρεφόμενα, Τροχοί και καρούλια, βιομηχανικοι τροχοι, Καρούλια περιστρεφόμενα, και τροχοι διακινησης. Έχει έδρα σε Lier, Βέλγιο.

 4. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια περιστρεφόμενα, και Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Lyssach, Ελβετία.

 5. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια περιστρεφόμενα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Καρούλια περιστρεφόμενα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Crownhill, Milton Keynes, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. RW FINANZ AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία RW FINANZ AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά, και Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Thal, Ελβετία.

 7. DAS SPOL. S R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία DAS SPOL. S R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Γερανοί και γερανογέφυρες, Καρούλια περιστρεφόμενα, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Γερανοί και γερανογέφυρες, και Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Frýdek-Místek , Τσεχία.

 8. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Πολωνία

  Η εταιρεία METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στερέωμα- Μηχανήματα παραγωγής, Καρούλια περιστρεφόμενα, Στερέωμα- Μηχανήματα παραγωγής, και Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Tarnów, Πολωνία.

 1. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Σλοβακία

  Η εταιρεία ROLLENBAU SLOVENSKO, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Καρούλια για έπιπλα, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Καρούλια για έπιπλα. Έχει έδρα σε Hlohovec , Σλοβακία.

 2. AGEMA, S.R.O.

  Σλοβακία

  Η εταιρεία AGEMA, S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια για έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια περιστρεφόμενα, και Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Stará Turá , Σλοβακία.

 3. BANCHET MANUTENTION SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία BANCHET MANUTENTION SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Καρούλια περιστρεφόμενα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Chambesy, Ελβετία.

 4. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία NAVRÁTIL, SPOL.S R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Καρούλια για έπιπλα, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Καρούλια για έπιπλα. Έχει έδρα σε Grygov, Τσεχία.

 5. A & L CASTORS LTD

  Ιρλανδία

  Η εταιρεία A & L CASTORS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια περιστρεφόμενα, και Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Dublin, Ιρλανδία.

 6. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε King's Lynn, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. RENOST, S.R.O.

  Σλοβακία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καρούλια περιστρεφόμενα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

27 Επιχειρήσεις