• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καρούλια περιστρεφόμενα

Αποτελέσματα για

Καρούλια περιστρεφόμενα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

  Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

 2. NAUMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NAUMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Hatzfeld, Γερμανία.

 3. MIRO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MIRO GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Oldenburg, Γερμανία.

 4. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια περιστρεφόμενα. Έχει έδρα σε Wermelskirchen, Γερμανία.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στον τομέα της εσωτερικής ροής υλικών. Από το μικροσκοπικό ράουλο επίπλου με διάμετρο μόλις 12 mm έως το ράουλο βαρέος τύπου με φέρουσα ικανότητα έως 15.000 kg σάς παρέχουμε ολόκληρο το φάσμα τροχών και ράουλων για τη βιομηχανία και τα αυτοκινούμενα βιομηχανικά μεταφορικά οχήματα. Εκτός αυτού παράγουμε με βάση τις δικές σας προδιαγραφές ράουλα στήριξης και συστήματα μεταφοράς για τη βέλτιστη ροή υλικού. Επίσης παράγουμε πολλούς άλλους τροχούς και ράουλα με βάση τις προδιαγραφές σας. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές προαιρετικές επιλογές, όπως χρώματα κλπ. Με το μοναδικό σύστημα Rollfigurator® βρίσκεται γρήγορα και εύκολα το κατάλληλο προϊόν που θέλετε. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.rollfigurator.de. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα της Rollentechnik von Stein GmbH. Υστερόγραφο Γνωρίζετε τη νέα μας σειρά υβριδικών ράουλων; Ράουλο οδήγησης και πέλμα μηχανήματος σε ένα προϊόν! Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LAGERO

  Κάτω Χώρες

  Η Lagero είναι ένας ολοκληρωμένος προμηθευτής σε ότι αφορά : περιστρεφόμενους τροχίσκους, ροδάκια με φρένο, σταθεροί τροχίσκοι πάσης χρήσης - η ολοκληρωμένη γκάμα τροχοφόρων δοχείων : με χαλύβδινο, ξύλινο, πλαστικό πάτο. Προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα βάσεων με τροχίσκους καθώς και για μπαταρίες για σκούτερ, για αναπηρικά ηλεκτρικά αμαξίδια, σκάφη κ.λπ. Με εμάς, απευθύνεστε στους σωστούς ανθρώπους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση.

 2. JANUS INDUSTRIE

  Γαλλία

 3. TENTE AG

  Ελβετία

 4. ZWENKWIELEN.NET

  Κάτω Χώρες

 5. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Ελβετία

 1. FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD.

  Κίνα

 2. AS ROLLEN GMBH

  Γερμανία

 1. NOVALVENT D.O.O.

  Σλοβενία

 2. BLICKLE BV

  Βέλγιο

 3. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. INTERWIEL

  Κάτω Χώρες

 5. GAME BVBA

  Βέλγιο

 6. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Πολωνία

 7. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. BANCHET MANUTENTION SA

  Ελβετία

 1. RW FINANZ AG

  Ελβετία

 2. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Τσεχία

 3. A & L CASTORS LTD

  Ιρλανδία

 4. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Σλοβακία

 5. AGEMA, S.R.O.

  Σλοβακία

 6. RENOST, S.R.O.

  Σλοβακία

 7. DAS SPOL. S R.O.

  Τσεχία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καρούλια περιστρεφόμενα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

27 Επιχειρήσεις