• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καραβίδες

Αποτελέσματα για

Καραβίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NGUYEN AND CO

  Γαλλία

  Η εταιρεία NGUYEN AND CO επεμβαίνει στον τομέα της εισαγωγής, εξαγωγής τροφίμων για χορτοφάγους ή βέγκαν και μελιού. Πουλάμε κατεψυγμένα θαλασσινά προϊόντα (σολωμό, γαρίδες, καραβίδες...) εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Η εταιρεία μας βρίσκεται στην πόλη La Rochelle. 'Οία τα προϊόντα μας τηρούν τους ευρωπαϊκούς και διεθνές υγειονομικούς κανόνες. Στα πλαίσια της υγειονομικής κατάστασης, η NGUYEN AND CO δραστηριοποιείται επίσης από την αρχή του έτος συμβάλλοντας επίσης στην προστασία του καθενός απέναντι στον ιο COVID 19. Σε συνεργασία με 3 άλλους υπεύθυνους για την εισαγωγή υφασμάτινων μασκών προστασίας TNG και τρίφυλλων μασκών μιας χρήσης. Πραγματοποιήσαμε αναλύσεις φιλτραρίσματος και αναπνευσιμότητας στα προϊόντα μας ώστε να ενισχύσουμε την πώληση των προϊόντων μας. Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα σε όλες τις μάσκες μας. 'Ολες οι μάσκες μας ελέγχονται και πιστοποιούνται ως Ευρωπαϊκά.

 2. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία PABLO IGLESIAS, S.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, θαλάσσης, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, Ψάρια, θαλάσσης, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και καραβιδες. Έχει έδρα σε A Coruña, Ισπανία.

 3. ESPORTSBETTING

  Γαλλία

  Η εταιρεία ESPORTSBETTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καραβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα για συνδεση με πηγες δεδομενων και βιντεο, καπελο μελον (μποουλερ), αγορες νομισματων, και γαλλικα κρεατα. Έχει έδρα σε 101100, Γαλλία.

 4. SHRIMP DREAM

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SHRIMP DREAM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καραβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά ψάρια ενυδρείου, και γαριδες. Έχει έδρα σε Amora, Πορτογαλία.

 5. LEHNHERR S.A.

  Ελβετία

  Η εταιρεία LEHNHERR S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καραβίδες, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Αστακοί μικροί, Καραβίδες, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Αστακοί μικροί. Έχει έδρα σε Bevaix, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία FISHLIME SU ÜRÜNLERI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καραβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, γλυκού νερού, πεστροφες γλυκου νερου, κυπρινοι, συσκευασμενες γαριδες, και Ψάρια, γλυκού νερού. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 2. JOSE MARTI PEIX SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία JOSE MARTI PEIX SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεγαλες γαριδες, και καραβιδες. Έχει έδρα σε Huelva, Ισπανία.

 3. STEF SERV IMPEX SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία STEF SERV IMPEX SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καραβίδες. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 4. POISTETTU

  Φινλανδία

  Η εταιρεία POISTETTU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καραβίδες. Έχει έδρα σε Vantaa, Φινλανδία.

 5. RAT-MET

  Πολωνία

  Η εταιρεία RAT-MET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καραβίδες. Έχει έδρα σε Konstantynów Łódzki, Πολωνία.

 1. PRODUCTOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία PRODUCTOS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καραβίδες. Έχει έδρα σε Almoradi, Ισπανία.

 2. POLAND SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία POLAND SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καραβίδες. Έχει έδρα σε Podlaskie, Πολωνία.

 1. S.R.O.

  Σλοβακία

  Η εταιρεία S.R.O., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καραβίδες. Έχει έδρα σε Púchov, Σλοβακία.

 2. GRAMELLINI F.LLI S.P.A.

  Ιταλία

 3. L' ECREVISSE

  Γαλλία

 4. FEINKOSTFABRIK GUSTAV L. LANGBEIN & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Γερμανία

 5. CHAMPEMY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η CHAMPEMY, με έδρα στην Γαλλία, είναι μια εταιρεία πώλησης τροφίμων και ντελικατέσεν παγκόσμιας εμβέλειας που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους επαγγελματίες. Διαθέτει ικανότητα αποθήκευσης 2000 τ.μ και 500 τ.μ ψυκτικού θαλάμου για να ικανοποιήσει τον τακτικό σας ανεφοδιασμό. Η CHAMPEMY, εταιρεία άγριων μανιταριών στην περιοχή της Franche-Comté συνεργάζεται με την εταιρεία EKOLFOOD, με έδρα στην Τουρκία ή οποία ιδρύθηκε από ένα επώνυμο σεφ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σημάτων ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, για τα ξενοδοχεία και εστιατόρια πολυτελείας που μας εμπιστεύονται όπως οι RITZ, CARLTON, HILTON. Ηγέτης στην Τούρκικη αγορά, αναλαμβάνει επίσης την διανομή στα εξής καταστήματα: MIGROS, METRO και CARREFOUR. Ο κ. BILEN ιδιοκτήτης 8 εταιρειών εκ των οποίων η Anatolia, πιστοποιημένη επιχείρηση BRC προσφέρει φρέσκα, αποξηραμένα ή σε μορφή σκόνης μανιτάρια 100% άγρια και φυσικά, αλλά και 20 είδη μπαχαρικών, ελαιόλαδο με τρούφα, κατεψυγμένα, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, μαρμελάδες, αφυδατωμένα φρούτα, αγνούς κατεψυγμένους χυμούς φρούτων (πορτοκάλι, βύσσινο, λεμόνι, ρόδι), 60 ποικιλίες και αρώματα ροφημάτων, ξηρό σκόρδο, βανίλια Μαδαγασκάρης... Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται από 3 αγρονόμους μηχανικούς, με ιχνηλάτηση αποδεδειγμένη από τα πιστοποιητικά τροφίμων κατά ISO 22000-FSSC 22000-BRC και η εταιρεία διαθέτει επίσης πιστοποίηση κατά ISO 9001. Τα προϊόντα μας είναι φρέσκα, αποξηραμένα, κατεψυγμένα ή συσκευασμένα, στα οποία μπορεί να μπει ετικέτα. Η συσκευασία μπορεί να διαμορφωθεί.

 6. JJ SEA FOODS

  Ινδία

  Η εταιρεία JJ SEA FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σουπιές, θαλασσινα, συσκευασμενα καλαμαρια, και συσκευασμενες καραβιδες. Έχει έδρα σε Mangrol, Ινδία.

 7. CONFREMARCA

  Βενεζουέλα

  Η εταιρεία CONFREMARCA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενες καραβιδες, γαριδες, και συσκευασμενες γαριδες. Έχει έδρα σε Maracaibo, Βενεζουέλα.

 8. TIGER TRAIL CORPORATE SOLUTIONS P LTD

  Ινδία

  Η εταιρεία TIGER TRAIL CORPORATE SOLUTIONS P LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πουλερικα, και συσκευασμενες καραβιδες. Έχει έδρα σε Gurgaon, Haryana, Ινδία.

 1. LA TRUITE DE FREUX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LA TRUITE DE FREUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πεστροφα, και συσκευασμενες καραβιδες. Έχει έδρα σε Freux-libramont, Βέλγιο.

 2. TETRAKTIS LTD

  Ελλάδα

  Εισαγωγεις κατεψυγμενων θαλασσινων διανεμουμε σε κετερινγκς, εστιατορεια , ξενοδοχεια , λιανεμποριο. Προιοντα γαριδες ολοκληρες ατλαντικου , αργεντινης, β/τ και αποφλοιωμενες , αποφλοιωμενες με ουρα καραβιδες , καραβιδιουρες, καραβιδοψυχες κινγκ σκαλοπς, χτενια 1/2 κελυφος, μυδια αστακοι , αστακοουρες γαριδες τορπεντο, σε φυλλο κλπ καπνιστα (σολομος , χαλιμπουτ, ξιφιας , τοννος κα) προιοντα για την ασιατικη και γιαπωνεζικη κουζινα φιλετο τοννου, φιλετοξιφια κα φιλετα ψαριων παπια προψημμενη, φιλετο στηθος, φουα γκρα

 3. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

 4. MPA-METAL BAROYTAS

  Ελλάδα

  Η εταιρία ειδικεύεται στον χώρο παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων και εμπορίας σιδήρου με ανοδική και επιτυχή πορεία εως και τις μέρες μας.Σήμερα έχουμε μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις 1000 τμ. με υπερσύχρονα μηχανήματα που μας οδηγούν σε ένα άρτιο αποτέλεσμα αισθητικής και υψηλής ποιότητας. Η σωστή απόδοση της εταιρείας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο έμπειρο προσωπικό. Η πείρα που διαθέτει και η αγάπη για δημιουργία σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής μας δίνει την δυνατότητα να σας παρουσιάζουμε μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά κάγκελα, ακόμη και μοντέρνα σχέδια σε παντογράφο.Η πολυετής εμπειρία, η συνεχείς έρευνα σε εξέλιξη, η άρτια τεχνογνωσία των προϊόντων σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία στην παραγωγική διαδικασία είναι κηρία όπλα της εταιρίας μας για την επίτευξη του βασικού στόχου, την αποτελεσματική και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στον ορισμό των υψηλών στόχων μας, θέσαμε ως ένα επιπλέον κριτήριο, την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας προσφέροντας έτσι στον π

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καραβίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

24 Επιχειρήσεις