• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καπνοδόχοι για τζάκια

Αποτελέσματα για

Καπνοδόχοι για τζάκια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EXOJO SL

  Ισπανία

  Η EXOJO, S.L. είναι μια Οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 50 χρόνια πείρας και μια αναγνωρισμένη φήμη σε ότι αφορά την κατασκευή αγωγών και εξαρτημάτων για την εκκένωση καπνών και αερίων. Εργοστάσιο προϊόντων με σήμανση CE, πιστοποιημένα από τον επίσημο οργανισμό KIWA Cermet Italia SpA, τηρώντας τις απαιτήσεις ποιότητας, βασιμένα σε δοκιμές, ελέγχους κατασκευαστικών διαδικασιών και τεστ που διεξάγονται με τεχνική αυστηρότητα. Με στόχο να προσφέρει ένα προϊόν που γεννά την εμπιστοσύνη και την ποιότητα που εκπροσωπεί.

 2. COLLINET GRES & BETON

  Βέλγιο

 3. KAPNOTECHNIKI

  Ελλάδα

  Η εταιρία ''Καπνοτεχνική'' δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια στην κατασκευή ειδών λευκοσιδηρουργίας. Ειδικότερα κατασκευάζει ανοξείδωτες καμινάδες λείας επιφάνειας με αυτογενή συγκόλληση, εξαρτήματα καμινάδας, καπέλα θύελλης (περιστροφικά καπέλα) ανοξείδωτα, μαγνητικά και γαλβάνιζε. Προστασία καμινάδας (πουλιά, καμπάνες , κινέζικα, περσίδες, παγόδα.) Η ''Καπνοτεχνική'' το 2009 μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθήκες στην Λακκιά Θεσσαλονίκης εκσυγχρονίζοντας τον μηχανολογικό της εξοπλισμό και βελτιώνοντας την καθετοποίηση στις γραμμές παραγωγής, με στόχο την άριστη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της αλλά και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την Ελλάδα. Η ΚΑΠΝΟΤΕΧΝΙΚΗ παράγει: • Ανοξείδωτες καμινάδες λείας επιφάνειας • Εξαρτήματα καμινάδας • Καπέλα θυέλλης • Αντιανεμικά καπέλα Διαθέτει: • Την γκάμα προϊόντων, σε ό, τι αφορά τις ανοξείδωτες καμινάδες τα εξαρτήματα καμινάδας, τα καπέλα θυέλλης (περιστροφικά ) και τα αντιανεμικά καπέλα (πουλιά, καμπάνες, κινέζικα, περσίδες, παγόδα.) • Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001: 2008. • Πιστοποιημένο Εργοστασιακό Έλεγχο Παραγωγής ως προς την Σήμανση CE, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ 1856-1 & 1856-2. Η εταιρεία στα πλαίσια του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001: 2008 και της σήμανσης CE, σύμφωνα με τα Πρότυπα ΕΝ 1856-1 & 1856-2, που διαθέτει, δεσμεύεται στη χρήση άριστων Α' Υλών που πληρούν συγκεκριμένες και εγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές.

 4. TECHNOMETAL HELLAS

  Ελλάδα

  Η TECHNOMETALHELLAS πλαισιωμένη από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και έχοντας στην κατοχή της υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής μπορεί να υπερηφανεύεται για την ποιότητα των προϊόντων της. Οι εφαρμογές ακριβείας, οι συγκολλήσεις και η ευελιξία κατασκευής είναι αποτέλεσμα τόσο της εξειδίκευσης όσο και του προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού. Και δεν σταματάμε, συνεχίζουμε τις αναζητήσεις για νέα καινοτόμα προϊόντα που θα αποτυπώνουν τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο αντιμαγνητικό χάλυβα μονού τοιχώματος TECHNOGOS ΑΙSI 304 BA πάχους 0.40mm & 0.50mm και μήκος 0.25m-0.50m-1.00m. Και με μόνωση αποτελούμενη από κεραμοβάμβακα πάχους 25mm βάρους 90 kg/m2 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Αυτογενή συγκόλληση. Ευκολία συναρμολόγησης. Ευελιξία κατασκευής με πλήθος εξαρτημάτων. Στεγανότητα με χρήση φλάντζας θερμοσιλικόνης 200 °C. Διαρκής έλεγχος ποιότητας μέσω των συστημάτων CE EN 1856-1 & EN 1856-2 Διαχείρισης ISO 9001: 2015 Παράγονται διάμετροι από 80mm - 400mm.

 5. KAMINAS HELLAS

  Ελλάδα

  Η Εταιρεία ΚΑΜΙΝΑΣ παράγει: • Εξαρτήματα καμινάδας • Καπέλα θυέλλης • Αντιανεμικά καπέλα • Εξαρτήματα τζακιού

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VM CHIMNEYS

  Πορτογαλία

 2. HBCM RAMONAGE MULTISERVICES

  Γαλλία

 3. VG PLASTIC'S

  Βέλγιο

 4. PEFOC.RO SRL

  Ρουμανία

 5. TOPKA DYMOKHODY

  Ουκρανία

 1. CAMINOTECA.IT

  Ιταλία

 2. CHEMINEEO.FR

  Γερμανία

 1. SEMFIX LE COMPTOIR DU FUMISTE

  Γαλλία

 2. BOHUS. LIMPIEZA DE CHIMENEAS

  Ισπανία

 3. KOMINUS POLSKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

 4. G. IOANNIDIS & CO P.C. ATRITUBE HVAC PRODUCTS

  Ελλάδα

 5. SOLINOX CHIMNEY SYSTEMS

  Τουρκία

 6. GREEN MAN STOVES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. COTTYN-KIEFFER

  Λουξεμβούργο

 8. SO-STEEL

  Γαλλία

 1. FLUES2YOU

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. SYNERGY S.R.L.

  Ιταλία

 3. CONDUIT DE POELE BOFILL

  Ισπανία

 4. PRO INVEST SRL

  Ρουμανία

 5. RAMONAGE RUBEN

  Γαλλία

 6. JEREMIAS FRANCE

  Γαλλία

 7. TALLERES Y MANUFACTURAS SABANZA SA

  Ισπανία

 8. LTD COMPANY PROMETHEUS-2014

  Ρωσία

 9. FLEXINOX

  Βέλγιο

 10. BACAMAK BACA SISTEMLERI LTD ŞTI

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καπνοδόχοι για τζάκια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

423 επιχειρήσεις