• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καλώδια - εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Καλώδια - εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Patelec δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 50 χρόνια στην αγορά. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επεξεργασία του χαλκού και τα προϊόντα μας παραδίδονται σε εργοστάσια σχεδιασμού ηλεκτρικών εργαλείων, υποβρύχιων αντλιών, ιατρικών εργαλείων και πολλά άλλα είδη. Αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα ηλεκτρικά καλώδια, και ταινίες που κατασκευάζουμε υποβάλλονται σε δοκιμές αντοχής και παλαίωσης και η επεξεργασία των χάλκινων ράβδων εκτελείται σύμφωνα με τα πρότυπα κατά EN 13602 και EN 60228. Διεξάγεται αυστηρό έλεγχό σε όλη την παραγωγική διαδικασία και κατασκευάζουμε επίσης: – ηλεκτρικές πρίζες, – επίπεδα καλώδια και διαιρούμενα επίπεδα καλώδια, – καλώδια από PVC, – στρογγυλά και ελικοειδή καλώδια, – ηλεκτρικά καλώδια, – συρμάτινες ράβδοι.Τα κύρια μας προϊόντα είναι καλώδια χαμηλής τάσης με μόνωση από PVC ή καουτσούκ για 300/500 V– 450/750 V. Παρέχουμε καλώδια συμβατά με τα πρότυπα κατά SPT, SV, VCTF και SJ. Παράγουμε επίσης δέσμες καλωδίων, κατάλληλες για την τροφοδότηση μηχανημάτων σε υγρό περιβάλλον ή στην επιφάνεια του νερού ή πλήρως βυθισμένα. Οι ιδιόκτητες μας μηχανικές λύσεις συμπεριλαμβάνουν τα προϊόντα Ghelios που κατασκευάζονται για την λειτουργία σε περιοχές που απαιτούν χαμηλή εκπομπή καπνών και τοξικότητας σε περίπτωση πυρκαϊάς καθώς και τα προϊόντα Thorex που χρησιμοποιούνται σε επικίνδυνες περιοχές (ATEX). Επιπλέον, συμβουλεύουμε έναν σχεδιασμό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, Hercules, για εφαρμογές μεταφοράς μεγάλου φορτίου, που χαρακτηρίζεται από αντοχή στο νερό και στο λάδι.

 2. BEMKA CABLE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Emka Cable που ιδρύθηκε το 1986, ξεκίνησε τη διαδικασία παραγωγής στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Εξυπηρετούμε εγχώριους και διεθνείς πελάτες στον τομέα της παραγωγής καλωδίων σύνδεσης εφαρμόζονται πρότυπα ποιότητας και με μια προσέγγιση της παραγωγής σε προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα. Στην Bemka Cable συνδυάζουμε τις παραγωγικές μας ικανότητες με τις μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και παρέχουμε σύγχρονα προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους. Παράγουμε καλώδια παγκόσμιας κλάσης με την τεχνική υποδομή μας στη μονάδα παραγωγής Bemka Cable. Γραμμές και μηχανήματα στη μονάδα μας: •4 πλήρως αυτόματα μηχανήματα παραγωγής καλωδίων με βύσμα •15 μηχανικές τερματικές πρέσες Hanke •4 μηχανήματα χύτευσης υπό πίεση •8 γραμμές συσκευασίας •4 γραμμές καλωδίων •1 μηχάνημα παραγωγής κόκκων Pvc •1 γραμμή κάμψης χαλκού •1 απομονωμένη γραμμή κάμψης. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων: •καλώδια PVC όπως H05VV-F/H05VVH2-F και προϊόντα H03VVH2-F/H07VV-K - H05VV-K/H05V2V2-F από 2x0, 50 έως 3G1.5 ως καλώδια. •Καλώδια με βύσμα: 2, 5 A/16 A ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΑ/16 A ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ/16 A ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Αποστολή μας είναι να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας και τα συστήματα διαχείρισης κατά τρόπον που να παρέχουν εμπιστοσύνη και ικανοποίησης σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες με κατανόηση της παραγωγής και της εξυπηρέτησης μετά την παραγωγή για τους πελάτες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία μας ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη βιομηχανικών εξαρτημάτων για προμήθειες αναλαμβάνοντας περισσότερα από 450 έργα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κύρος στόχος μας είναι να συνδράμουμε επιχειρήσεις ώστε αυτές να επιτύχουν μείωση του κόστους και βελτίωση της ποιότητας παρέχοντας ταυτόχρονα αξιόπιστες διαδικασίες εφοδιασμού χωρίς πρόσθετες χρεώσεις στους αξιότιμους πελάτες μας. Η τεχνογνωσία μας συνίσταται στην παροχή εξαρτημάτων και στοιχείων υψηλής ποιότητας με έντονη επικέντρωση στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τη συνεχή βελτίωση.

 4. KORTPACK

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KORTPACK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Gorinchem, Κάτω Χώρες.

 5. LEMMENS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEMMENS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Σύσπαστα και βαρούλκα, Κορδόνια και σπάγγοι, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Δίχτυα και σχοινιά, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Σύσπαστα και βαρούλκα, και μεταλλικα καλωδια. Έχει έδρα σε Sprimont, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ντίζες Μπόουντεν, Συρματόσχοινα ανοξείδωτου χάλυβα, σχοινια, και Συρματόσχοινα. Έχει έδρα σε Bad Oldesloe, Γερμανία.

 2. CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ντίζες Μπόουντεν, Συρματόσχοινα ανοξείδωτου χάλυβα, σχοινια, Συρματόσχοινα, και κυλινδροι οδηγησης. Έχει έδρα σε Süßen, Γερμανία.

 3. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Έξαλα, αρτανες, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, καλώδια και εξαρτήματα για σπορ αναρρίχησης σε δέντρα, Έξαλα, καλώδια από σύρμα από γαλβανισμένο χάλυβα, εξαρτηματα ανυψωσης, και Εξοπλισμός ανύψωσης. Έχει έδρα σε Mimet, Γαλλία.

 4. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, Αλυσίδες - εξαρτήματα, Συρμάτινα ελατήρια, Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, Αλυσίδες - εξαρτήματα, Κεκαμμένα τμήματα σύρματος, αλυσιδες απο ανοξειδωτο χαλυβα, συγκολλημενες αλυσιδες, και Συνδετικοί κρίκοι. Έχει έδρα σε Monheim, Γερμανία.

 5. LORTEL

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LORTEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Σύσπαστα και βαρούλκα, Ιμάντες ασφαλείας, Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα, Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, και Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Bettembourg, Λουξεμβούργο.

 1. LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

 2. ASMUS GMBH

  Γερμανία

  Η Asmus GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς της ανάπτυξης, της ενοικίασης, της πώλησης και του σέρβις ανυψωτικών μέσων συρματόσχοινου και εξεδρών εργασίας προσωπικού. Τα συστήματα κίνησης πτερυγίων ρότορα και ειδικές κατασκευές για τη συναρμολόγηση εγκαταστάσεων ανελκυστήρων χωρίς σκαλωσιές αποτελούν άλλες βασικές δραστηριότητες της εταιρίας μας. Τα συστήματα κίνησης Asmus παραδίδονται σε ολόκληρο τον κόσμο και ενοικιάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα εντός της ΕΕ για πλήρες σέρβις στους πελάτες μας. Η ενοικίαση εκτός της ΕΕ εξετάζεται κατά περίπτωση και εξαρτάται από τους εκάστοτε τελωνειακούς κανονισμούς και τους κανονισμούς εισαγωγής-εξαγωγής στης εκάστοτε χώρας εκτός της ΕΕ. Τα συστήματα κίνησης Asmus ελέγχονται κατά EN1808 TÜV ή διαθέτουν πιστοποιητικό εξέτασης τύπου και διασφαλίζουν τη μέγιστη ευελιξία χάρη στην ειδική κατασκευή και την εξατομικευμένη παραγωγή. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας παρέχουν σε ολόκληρο τον κόσμο επιτόπου ή στην έδρα της εταιρείας μας τα εκάστοτε σεμινάρια κατάρτισης προϊόντος και εκπαίδευσης για το χειρισμό των εξεδρών. Για εμάς εξακολουθεί να ισχύει «Made in Germany»!

 1. REBE GMBH

  Γερμανία

  ReBe GmbH στο Velbert. Ο εξειδικευμένος κατασκευαστής για ντίζες χειρισμού, συσκευές μοχλών & ενεργοποίησης στη Γερμανία. Η ReBe GmbH είναι συνώνυμη με την εξειδίκευση και την ποιότητα σε ό, τι αφορά στην παραγωγή συστημάτων μετατόπισης και συρματόσχοινων. Με τις υψηλές απαιτήσεις που θέτουμε για την παραγωγή, τη συναρμολόγηση και τη διάθεση ντιζών Bowden/συρματόσχοινων και ντιζών μετάδοσης, συρματόσχοινων ενεργοποίησης και επιλογής, καθώς και μηχανικών και ηλεκτρονικών συστημάτων τηλεχειρισμού για οικοδομικά και γεωργικά μηχανήματα, η επιχείρηση κατόρθωσε να αποκτήσει ένα σταθερό πελατολόγιο από εντελώς διαφορετικούς τομείς και κλάδους της βιομηχανίας και μάλιστα σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτουμε μεγάλο βάθος παραγωγής, σύντομα διαστήματα διεκπεραίωσης και ευελιξία από κάθε άποψη. Εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν τη σχολαστική, εμπρόθεσμη και οικονομικά προσιτή παραγωγή Made in Germany!

 2. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Γερμανία

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για: παρελκόμενα συρματόσχοινων, συστήματα αλυσίδων, συστήματα συρματόσχοινων αρχιτεκτονικής. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις ηπείρους και χαιρόμαστε για την αξιόπιστη συνεργασία μας με τους εταίρους μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.Από το 1982 διατηρούμε παράρτημα στη Γαλλία το οποίο μέχρι σήμερα γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία.Η εταιρεία μας συνεχίζει να αναπτύσσεται τις τελευταίες δεκαετίες, το ίδιο και οι χώροι και η παραγωγή μας.Η εταιρεία εξελίσσεται και μεγαλώνει.Τα ηνία της εταιρείας έχει αναλάβει στο μεταξύ η τρίτη γενιά της οικογένειας Waltermann.

 3. ELKY GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGEN MBH

  Γερμανία

  Η Elky είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για συναρμολογημένα λεπτά συρματόσχοινα ελάχιστης διαμέτρου βάσει προτύπων και προδιαγραφών του πελάτη. Διαθέτουμε ευρεία τεχνογνωσία τεχνικών εφαρμογών για προσαρμοσμένες λύσεις συστημάτων. Ειδικά η αυτοκινητοβιομηχανία εκτιμά αυτήν την εξειδίκευση ανάπτυξης και χρησιμοποιεί τα δικά μας λεπτά συρματόσχοινα για τη διασφάλιση μηχανικών λειτουργιών στο όχημα. Αλλά και για άλλα σύνθετα μηχανικά συστήματα ακριβείας ως στοιχεία μετάδοσης, ασφάλισης και οδήγησης ή ευαίσθητες ιατρικές εφαρμογές διαθέτουμε ενδιαφέρουσες λύσεις. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία και την εμπειρία. Σας παρέχουμε συμβουλές και βρίσκουμε την ιδανική για τη δική σας εφαρμογή διάταξη λεπτών συρματόσχοινων και συνδετικών στοιχείων. Συναρμολογούμε το δικό σας προϊόν σε σχεδόν κάθε αριθμό τεμαχίων με επαναλήψιμη ακρίβεια και ποιότητα. Η εμπειρία μας με αμέτρητες παραγγελίες εγγυάται έξυπνες λύσεις, οι οποίες είναι ανταγωνιστικές και από οικονομική άποψη. Διαθέτουμε σύρμα, κλώνους και συρματόσχοινα.

 4. A2E

  Ισπανία

  Η a2e είναι το σήμα που χρησιμοποιεί η Alianza 2 Emprendedores, S.L. Ασχολούμαστε με την έρευνα και την ανάπτυξη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και χρήσιμων προτύπων, στην κατασκευή και στην εκμετάλλευση των βιομηχανικών δικαιωμάτων και στην πώληση και την διανομή προϊόντων που προκύπτουν από την εφαρμογή τους.

 5. VALDINOX

  Ισπανία

  Η εταιρεία VALDINOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κανάλια διέλευσης ανοξείδωτων καλωδίων, κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού, βασεις για ηλεκτρικες καλωδιωσεις, και κανάλια καλωδίων από δικτυωτό πλέγμα. Έχει έδρα σε San Mamés De Meruelo/cantabria, Ισπανία.

 6. BELRAM SA/NV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BELRAM SA/NV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικοακουστικά εξαρτήματα, καλωδια απο οπτικες ινες, καλωδια βιομηχανικης χρησης, επαφες συνδεσης και ειδικα καλωδια, και Οπτικοακουστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 7. HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτυση, και σχοινωματα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 8. ONELECS ELECTRICAL PRODUCTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία ONELECS ELECTRICAL PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. IMPERA ELEKTRONIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία IMPERA ELEKTRONIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικη καλωδιωση. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. HUA WEI INDUSTRIAL CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η εταιρεία HUA WEI INDUSTRIAL CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, σφραγίδες ασφαλείας, Συνδέσεις ηλεκτρικών καλωδίων, και σφιγκτηρες συρματοσχοινων. Έχει έδρα σε Taichung City, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 3. KAS METAL ELEKTRONIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία KAS METAL ELEKTRONIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια - εξαρτήματα, Εξοπλισμός κέντρων δεδομένων, Καλώδια - εξαρτήματα, και ηλεκτροτεχνικοι πινακες. Έχει έδρα σε Eskişehir, Τουρκία.

 4. CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, εξαρτήματα για καλώδιο, Κράνη προστασίας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, και κρανη εργασιας. Έχει έδρα σε Süßen, Γερμανία.

 5. M & O WEIDMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία M & O WEIDMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 6. RUDOLF SELDIS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία RUDOLF SELDIS GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 7. JKB HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JKB HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Καουτσούκ και παράγωγά, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, καλωδια απο φυσικες ινες, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, και Καουτσούκ και παράγωγά. Έχει έδρα σε Sulzbach, Γερμανία.

 8. STAHL-DRAHTSEILE

  Γερμανία

  Η εταιρεία STAHL-DRAHTSEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 9. TECHNODIAMENT SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία TECHNODIAMENT SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αδαμαντοφόρα εργαλεία, αγωγοι, και Αδαμαντοφόρα εργαλεία. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 10. MC-PRO GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία MC-PRO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Seftigen, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καλώδια - εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

337 Επιχειρήσεις