• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καλώδια - εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Καλώδια - εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Ο όμιλος Patelec δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 50 χρόνια στην αγορά. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επεξεργασία του χαλκού και τα προϊόντα μας παραδίδονται σε εργοστάσια σχεδιασμού ηλεκτρικών εργαλείων, υποβρύχιων αντλιών, ιατρικών εργαλείων και πολλά άλλα είδη. Αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα ηλεκτρικά καλώδια, και ταινίες που κατασκευάζουμε υποβάλλονται σε δοκιμές αντοχής και παλαίωσης και η επεξεργασία των χάλκινων ράβδων εκτελείται σύμφωνα με τα πρότυπα κατά EN 13602 και EN 60228. Διεξάγεται αυστηρό έλεγχό σε όλη την παραγωγική διαδικασία και κατασκευάζουμε επίσης: – ηλεκτρικές πρίζες, – επίπεδα καλώδια και διαιρούμενα επίπεδα καλώδια, – καλώδια από PVC, – στρογγυλά και ελικοειδή καλώδια, – ηλεκτρικά καλώδια, – συρμάτινες ράβδοι.Τα κύρια μας προϊόντα είναι καλώδια χαμηλής τάσης με μόνωση από PVC ή καουτσούκ για 300/500 V– 450/750 V. Παρέχουμε καλώδια συμβατά με τα πρότυπα κατά SPT, SV, VCTF και SJ. Παράγουμε επίσης δέσμες καλωδίων, κατάλληλες για την τροφοδότηση μηχανημάτων σε υγρό περιβάλλον ή στην επιφάνεια του νερού ή πλήρως βυθισμένα. Οι ιδιόκτητες μας μηχανικές λύσεις συμπεριλαμβάνουν τα προϊόντα Ghelios που κατασκευάζονται για την λειτουργία σε περιοχές που απαιτούν χαμηλή εκπομπή καπνών και τοξικότητας σε περίπτωση πυρκαϊάς καθώς και τα προϊόντα Thorex που χρησιμοποιούνται σε επικίνδυνες περιοχές (ATEX). Επιπλέον, συμβουλεύουμε έναν σχεδιασμό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, Hercules, για εφαρμογές μεταφοράς μεγάλου φορτίου, που χαρακτηρίζεται από αντοχή στο νερό και στο λάδι.

 2. BEMKA CABLE

  Τουρκία

  Η Emka Cable που ιδρύθηκε το 1986, ξεκίνησε τη διαδικασία παραγωγής στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Εξυπηρετούμε εγχώριους και διεθνείς πελάτες στον τομέα της παραγωγής καλωδίων σύνδεσης εφαρμόζονται πρότυπα ποιότητας και με μια προσέγγιση της παραγωγής σε προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα. Στην Bemka Cable συνδυάζουμε τις παραγωγικές μας ικανότητες με τις μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και παρέχουμε σύγχρονα προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους. Παράγουμε καλώδια παγκόσμιας κλάσης με την τεχνική υποδομή μας στη μονάδα παραγωγής Bemka Cable. Γραμμές και μηχανήματα στη μονάδα μας: •4 πλήρως αυτόματα μηχανήματα παραγωγής καλωδίων με βύσμα •15 μηχανικές τερματικές πρέσες Hanke •4 μηχανήματα χύτευσης υπό πίεση •8 γραμμές συσκευασίας •4 γραμμές καλωδίων •1 μηχάνημα παραγωγής κόκκων Pvc •1 γραμμή κάμψης χαλκού •1 απομονωμένη γραμμή κάμψης. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων: •καλώδια PVC όπως H05VV-F/H05VVH2-F και προϊόντα H03VVH2-F/H07VV-K - H05VV-K/H05V2V2-F από 2x0, 50 έως 3G1.5 ως καλώδια. •Καλώδια με βύσμα: 2, 5 A/16 A ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΑ/16 A ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ/16 A ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Αποστολή μας είναι να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας και τα συστήματα διαχείρισης κατά τρόπον που να παρέχουν εμπιστοσύνη και ικανοποίησης σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες με κατανόηση της παραγωγής και της εξυπηρέτησης μετά την παραγωγή για τους πελάτες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Όλα τα προϊόντα για "καλώδια - εξαρτήματα"

 3. KORTPACK

  Κάτω Χώρες

 4. LEMMENS

  Βέλγιο

 5. CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Γαλλία

 2. HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH

  Γερμανία

 3. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Γερμανία

 4. LORTEL

  Λουξεμβούργο

 5. LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH

  Γερμανία

 1. ASMUS GMBH

  Γερμανία

  Η Asmus GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς της ανάπτυξης, της ενοικίασης, της πώλησης και του σέρβις ανυψωτικών μέσων συρματόσχοινου και εξεδρών εργασίας προσωπικού. Τα συστήματα κίνησης πτερυγίων ρότορα και ειδικές κατασκευές για τη συναρμολόγηση εγκαταστάσεων ανελκυστήρων χωρίς σκαλωσιές αποτελούν άλλες βασικές δραστηριότητες της εταιρίας μας. Τα συστήματα κίνησης Asmus παραδίδονται σε ολόκληρο τον κόσμο και ενοικιάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα εντός της ΕΕ για πλήρες σέρβις στους πελάτες μας. Η ενοικίαση εκτός της ΕΕ εξετάζεται κατά περίπτωση και εξαρτάται από τους εκάστοτε τελωνειακούς κανονισμούς και τους κανονισμούς εισαγωγής-εξαγωγής στης εκάστοτε χώρας εκτός της ΕΕ. Τα συστήματα κίνησης Asmus ελέγχονται κατά EN1808 TÜV ή διαθέτουν πιστοποιητικό εξέτασης τύπου και διασφαλίζουν τη μέγιστη ευελιξία χάρη στην ειδική κατασκευή και την εξατομικευμένη παραγωγή. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας παρέχουν σε ολόκληρο τον κόσμο επιτόπου ή στην έδρα της εταιρείας μας τα εκάστοτε σεμινάρια κατάρτισης προϊόντος και εκπαίδευσης για το χειρισμό των εξεδρών. Για εμάς εξακολουθεί να ισχύει «Made in Germany»!

 2. REBE GMBH

  Γερμανία

  ReBe GmbH στο Velbert. Ο εξειδικευμένος κατασκευαστής για ντίζες χειρισμού, συσκευές μοχλών & ενεργοποίησης στη Γερμανία. Η ReBe GmbH είναι συνώνυμη με την εξειδίκευση και την ποιότητα σε ό, τι αφορά στην παραγωγή συστημάτων μετατόπισης και συρματόσχοινων. Με τις υψηλές απαιτήσεις που θέτουμε για την παραγωγή, τη συναρμολόγηση και τη διάθεση ντιζών Bowden/συρματόσχοινων και ντιζών μετάδοσης, συρματόσχοινων ενεργοποίησης και επιλογής, καθώς και μηχανικών και ηλεκτρονικών συστημάτων τηλεχειρισμού για οικοδομικά και γεωργικά μηχανήματα, η επιχείρηση κατόρθωσε να αποκτήσει ένα σταθερό πελατολόγιο από εντελώς διαφορετικούς τομείς και κλάδους της βιομηχανίας και μάλιστα σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτουμε μεγάλο βάθος παραγωγής, σύντομα διαστήματα διεκπεραίωσης και ευελιξία από κάθε άποψη. Εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν τη σχολαστική, εμπρόθεσμη και οικονομικά προσιτή παραγωγή Made in Germany!

 1. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Γερμανία

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για: παρελκόμενα συρματόσχοινων, συστήματα αλυσίδων, συστήματα συρματόσχοινων αρχιτεκτονικής. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις ηπείρους και χαιρόμαστε για την αξιόπιστη συνεργασία μας με τους εταίρους μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.Από το 1982 διατηρούμε παράρτημα στη Γαλλία το οποίο μέχρι σήμερα γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία.Η εταιρεία μας συνεχίζει να αναπτύσσεται τις τελευταίες δεκαετίες, το ίδιο και οι χώροι και η παραγωγή μας.Η εταιρεία εξελίσσεται και μεγαλώνει.Τα ηνία της εταιρείας έχει αναλάβει στο μεταξύ η τρίτη γενιά της οικογένειας Waltermann.

 2. ELKY GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGEN MBH

  Γερμανία

  Η Elky είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για συναρμολογημένα λεπτά συρματόσχοινα ελάχιστης διαμέτρου βάσει προτύπων και προδιαγραφών του πελάτη. Διαθέτουμε ευρεία τεχνογνωσία τεχνικών εφαρμογών για προσαρμοσμένες λύσεις συστημάτων. Ειδικά η αυτοκινητοβιομηχανία εκτιμά αυτήν την εξειδίκευση ανάπτυξης και χρησιμοποιεί τα δικά μας λεπτά συρματόσχοινα για τη διασφάλιση μηχανικών λειτουργιών στο όχημα. Αλλά και για άλλα σύνθετα μηχανικά συστήματα ακριβείας ως στοιχεία μετάδοσης, ασφάλισης και οδήγησης ή ευαίσθητες ιατρικές εφαρμογές διαθέτουμε ενδιαφέρουσες λύσεις. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία και την εμπειρία. Σας παρέχουμε συμβουλές και βρίσκουμε την ιδανική για τη δική σας εφαρμογή διάταξη λεπτών συρματόσχοινων και συνδετικών στοιχείων. Συναρμολογούμε το δικό σας προϊόν σε σχεδόν κάθε αριθμό τεμαχίων με επαναλήψιμη ακρίβεια και ποιότητα. Η εμπειρία μας με αμέτρητες παραγγελίες εγγυάται έξυπνες λύσεις, οι οποίες είναι ανταγωνιστικές και από οικονομική άποψη. Διαθέτουμε σύρμα, κλώνους και συρματόσχοινα.

 3. A2E

  Ισπανία

  Η a2e είναι το σήμα που χρησιμοποιεί η Alianza 2 Emprendedores, S.L. Ασχολούμαστε με την έρευνα και την ανάπτυξη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και χρήσιμων προτύπων, στην κατασκευή και στην εκμετάλλευση των βιομηχανικών δικαιωμάτων και στην πώληση και την διανομή προϊόντων που προκύπτουν από την εφαρμογή τους.

 4. BELRAM SA/NV

  Βέλγιο

 5. HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING

  Γερμανία

 6. IMPERA ELEKTRONIK

  Τουρκία

 7. HUA WEI INDUSTRIAL CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 8. VALDINOX

  Ισπανία

 1. KAS METAL ELEKTRONIK

  Τουρκία

 2. RUDOLF SELDIS GMBH & CO KG

  Γερμανία

 3. CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. M & O WEIDMANN GMBH

  Γερμανία

 5. STAHL-DRAHTSEILE

  Γερμανία

 6. JKB HANDELS GMBH

  Γερμανία

 7. MC-PRO GMBH

  Ελβετία

 8. TECHNODIAMENT SP. Z O.O.

  Πολωνία

 9. FORTATECH AG

  Ελβετία

 10. IN-TRA-FLEX- S.P.A.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καλώδια - εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

332 επιχειρήσεις