• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καλούπια και μήτρες

Αποτελέσματα για

Καλούπια και μήτρες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. VOXELJET AG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η voxeljet είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές βιομηχανικών συστημάτων εκτύπωσης 3D και διατηρεί κέντρα παροχής υπηρεσιών στη Γερμανία, στις ΗΠΑ και στο ΗΒ για «παραγωγή On demand» καλουπιών και μοντέλων για χύτευση μετάλλων. Ο επιχειρηματικός τομέας voxeljet SYSTEMS είναι αρμόδιος για την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των ταχύτερων και των αποδοτικότερων στην αγορά συστημάτων εκτύπωσης 3D. Στο κέντρο παροχής υπηρεσιών της voxeljet SERVICES κατασκευάζονται κατά παραγγελία καλούπια και μοντέλα βάσει δεδομένων CAD.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η iMed είναι εξειδικευμένος προμηθευτής τεχνικών εξαρτημάτων ακριβείας και συγκροτημάτων από πλαστικό σε μικρές, μέσες και μεγάλες σειρές για χρήση στους σημαντικότερους κλάδους. Ως προμηθευτής συστημάτων, η iMed διαθέτει εμπειρία μίας δεκαετίας. Αυτή η εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο σε έναν κλάδο της βιομηχανίας. Δεν είναι μόνο η χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας που έχει διασφαλίσει τους ικανοποιημένους, μακροχρόνιους πελάτες και την εμπιστοσύνη τους στην ποιότητα παραγωγής της iMed. Εξαιρετικοί συνεργάτες συνοδεύουν κάθε προϊόν από το πρώτο στάδιο ανάπτυξης έως τη μαζική παραγωγή. Η iMed δίδει έμφαση στην προώθηση των δικών της νέων προσλήψεων και στη συνεχή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση, καθώς και σε εντατικούς κύκλους μαθημάτων. Οι δικοί μας ειδικοί τεχνικοί εργάζονται έτσι με τον επαγγελματισμό που αντιστοιχεί σε εκείνον των τεχνικών του πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. LA MICROFUSIONE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία ασχολείται με τη μικροχύτευση σε κερί πολύτιμων μετάλλων, ορείχαλκου, χαλκών και μπρούτζων. Αναγνώριση και χρήση κραμάτων, ορείχαλκου, μπρούντζου, χαλκού που χρησιμοποιούνται σε αντικείμενα που προορίζονται για διεργασίες όπως η επισμάλτωση και η αποκόλληση, η χύτευση με πέτρες. Κατασκευάζουμε χυτά για χρυσά και ασημικά και μπορούμε να φτιάξουμε θερμά βουλκανιζόμενα καλούπια σιλικόνης. είμαστε εξοπλισμένοι για την κατασκευή καλουπιών από κρύο καουτσούκ για την παραγωγή κοίλων, κυλινδρικών αντικειμένων καθώς και με βάση το σχέδιο του πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. DECO RELIEF

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. AMADOR VARAS SA

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. CERESOLI SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. MOTLES

  Ισπανία

  Η MOTLES, S.L. είναι μια επιχείρηση από την πόλη valencienne που δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου από το 2001. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κυρίως καλούπια έγχυσης θερμοπλαστικών (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, κ.λπ.). Το τεχνικό μας τμήμα λειτουργεί συνέχεια σε αναζήτηση καινούργιων λύσεων προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα, πάντα τηρώντας το πρότυπο ISO 9001-2008 με το οποίο έχουμε πιστοποίηση από το 2003 από την SGS. Οι ειδικοί και πεπειραμένοι πόροι της Motles S.L. ικανοποιούν τις ανάγκες του τομέα μεταφορών και συσκευασίας των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Τέλος, διαθέτουμε τα καλύτερα σημερινά εργαλεία διάτρησης για να εκτελέσουμε τις εργασίας με εξαιρετική ακρίβεια: στιγευτήρες, κέντρα μηχανικής κατεργασίας, Εγχυτήρες, στράντζες, κ.λπ.

 3. ROUXEL SA

  Γαλλία

  Η Εταιρεία ROUXEL ειδικεύεται στην κατασκευή καλουπιών "υψηλής ακρίβειας" εδώ και περισσότερα από 43 χρόνια. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για την παραγωγή τεμαχίων που υλοποιούνται με έγχυση πλαστικού σε μεγάλες σειρές. Η εμπειρογνωμοσύνη μας μάς επιτρέπει να επεμβαίνουμε σε διάφορους τομείς δραστηριότητας, όπως ο αγροδιατροφικός τομέας, η φαρμακευτική, τα καλλυντικά... με σεβασμό προς τις ιδιαιτερότητες και τις διαδικασίες παρασκευής που σχετίζονται με τον εκάστοτε τομέα. Η τεχνογνωσία μας στη διαδικασία έγχυσης διασφαλίζει την αξιοπιστία των υλοποιήσεών μας, με ανταγωνιστική σχέση ποιότητας - τιμής. Το γραφείο μελετών μας, σε ό, τι αφορά στις έρευνες και την ανάπτυξη και σε συνδυασμό με τα αποδοτικά μέσα παραγωγής που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση των καλουπιών μας.

 4. FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS

  Ελλάδα

  Our company is located in Pireaus, Greece.We are able to offer complete patternmaking services and castings of any size and metal for small quantity orders. We, also, provide independent laboratory certification on all casting products upon request. Our vision is to be a company with capabilities far broader than those of a traditional pattern shop. We dont want to be limited in what we could make. We have always been committed to knowledge of products, industries and processes - this is our vision. We have been an integral part in several products. We are committed to being a professional, moral, and ethical company, built on integrity and reputation. Our goal is to help our customers by providing value in our products and services.We try continually to improve our skills and knowledge which will help us carry out these values and we are commited to offering the most advantageous price the european market has to offer.

 5. TRYON, S.R.O.

  Τσεχία

  Κατασκευάζονται πρεσσαριστά εργαλεία για την επίπεδη μορφοποίηση ως κύρια μας δραστηριότητα. Η παραγωγή αυτή βασίζεται σε τεκμήρια του πελάτη. Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή εργαλείων (ενδιάμεση επισκευή, γενική επισκευή και σέρβις). Μηχανουργική επεξεργασία ακριβείας, επεξεργασία μετάλλων και συναρμολόγηση ή συναρμολόγηση υποσυνόλων κατόπιν αίτησης του πελάτη ως δευτερεύουσα δραστηριότητα. Μέρος του παραγωγικού μας προγράμματος αποτελεί επίσης ο εξοπλισμός ελέγχου και στερέωσης για παραγωγές σε σειρά.

 1. ADOP FRANCE

  Γαλλία

  Η Adop France είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών για πλαστικά μπουκάλια για όλες τις τεχνολογίες: έγχυση εμφύσηση, εξώθηση εμφύσηση, έγχυση & εκτατές ταινίες PVC. Στην Arques la Bataille, διαθέτουμε εξεταστικό κέντρο, Ε & Α και υποστήριξη για τη δημιουργία πρωτοτύπων, διεξαγωγή δειγμάτων, υποστήριξη για τη θέση σε λειτουργία και τεχνολογική καινοτομία. Η Adop France είναι παγκόσμιος προμηθευτής κυλινδρικών καναλιών από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξώθησης φιλμ PVC

 2. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Τσεχία

  H Company TVD - Βιομηχανική παραγωγή, διαθέτει μακροχρόνια πείρα, όχι μόνο ως κατασκευαστής των προϊόντων της αλλά επίσης ως αξιόπιστος προμηθευτής καταναλωτικών αγαθών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εταίρων ξένων αγορών. Κατασκευή θαλάμων ελέγχου, ερμαριών δεδομένων, θάλαμοι HUP- επικάλυψη με σκόνη, κατασκευή μετάλλου και στοιχείων.

 3. PLACISA

  Ισπανία

  Πλαστικά καλούπια και έγχυση πλαστικών. Εγχυση και μεταποίηση πλαστικών εξαρτημάτων.

 4. DISMAT

  Ισπανία

  Λύση σε διάφορους τομείς της μηχανικής κατεργασίας για την ελαχιστοποίηση του χρόνου παράδοσης και του κόστος ανάπτυξης και εφοδιαστικής.

 5. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Πορτογαλία

 6. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Γαλλία

 7. HAZ MAKINA KALIP SANAYI

  Τουρκία

 8. ZETTA GROUP LLC

  Ουκρανία

 9. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Ιταλία

 10. NEW TRESING STAMPI

  Ιταλία

 1. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Πορτογαλία

 2. DELTA RAFAL MIKKE

  Πολωνία

 3. OMP S.A.S. TRIMMING TOOLS - ENTGRATWERKZEUGE FÜR ALUMINIUM UND MAGNESIUM-STAMPI TRANCIABAVE

  Ιταλία

 4. OFIMOLDE

  Πορτογαλία

 5. KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY

  Τουρκία

 6. TALLERES JIMÉNEZ ARIAS, S.A.

  Ισπανία

 7. BOUDIN SAS

  Γαλλία

 8. FACOMPRIL - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA.

  Πορτογαλία

 9. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Τουρκία

 10. SCAMM SRL

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καλούπια και μήτρες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.583 επιχειρήσεις