• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καλούπια και μήτρες

Αποτελέσματα για

Καλούπια και μήτρες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η iMed είναι εξειδικευμένος προμηθευτής τεχνικών εξαρτημάτων ακριβείας και συγκροτημάτων από πλαστικό σε μικρές, μέσες και μεγάλες σειρές για χρήση στους σημαντικότερους κλάδους. Ως προμηθευτής συστημάτων, η iMed διαθέτει εμπειρία μίας δεκαετίας. Αυτή η εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο σε έναν κλάδο της βιομηχανίας. Δεν είναι μόνο η χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας που έχει διασφαλίσει τους ικανοποιημένους, μακροχρόνιους πελάτες και την εμπιστοσύνη τους στην ποιότητα παραγωγής της iMed. Εξαιρετικοί συνεργάτες συνοδεύουν κάθε προϊόν από το πρώτο στάδιο ανάπτυξης έως τη μαζική παραγωγή. Η iMed δίδει έμφαση στην προώθηση των δικών της νέων προσλήψεων και στη συνεχή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση, καθώς και σε εντατικούς κύκλους μαθημάτων. Οι δικοί μας ειδικοί τεχνικοί εργάζονται έτσι με τον επαγγελματισμό που αντιστοιχεί σε εκείνον των τεχνικών του πελάτη.

 2. VOXELJET AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η voxeljet είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές βιομηχανικών συστημάτων εκτύπωσης 3D και διατηρεί κέντρα παροχής υπηρεσιών στη Γερμανία, στις ΗΠΑ και στο ΗΒ για «παραγωγή On demand» καλουπιών και μοντέλων για χύτευση μετάλλων. Ο επιχειρηματικός τομέας voxeljet SYSTEMS είναι αρμόδιος για την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των ταχύτερων και των αποδοτικότερων στην αγορά συστημάτων εκτύπωσης 3D. Στο κέντρο παροχής υπηρεσιών της voxeljet SERVICES κατασκευάζονται κατά παραγγελία καλούπια και μοντέλα βάσει δεδομένων CAD.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία O.L.M.E.C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Καλούπια και μήτρες, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, καλουπια κυρτωσης, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και καλουπια κοπης. Έχει έδρα σε Grassobbio, Ιταλία.

 4. MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, σχεδιασμος καλουπιων για πλαστικα υλικα, κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες, χυτευση μεταλλων, καλιμπρες, 'Εγχυση, σχεδιασμός και κατασκευή καλουπιών, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και πλαστικό. Έχει έδρα σε Marinha Grande, Πορτογαλία.

 5. AMADOR VARAS SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMADOR VARAS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, Μήτρες ακριβείας, διατρητικες συσκευες, κατασκευη σκευων, μητρες, ΕΡΓΑΛΕΙΑ, εργαλεια κοπης, και ανταλλακτικα και εργαλεια. Έχει έδρα σε Badalona-Barcelona, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROUXEL SA

  Γαλλία

  Η Εταιρεία ROUXEL ειδικεύεται στην κατασκευή καλουπιών "υψηλής ακρίβειας" εδώ και περισσότερα από 43 χρόνια. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για την παραγωγή τεμαχίων που υλοποιούνται με έγχυση πλαστικού σε μεγάλες σειρές. Η εμπειρογνωμοσύνη μας μάς επιτρέπει να επεμβαίνουμε σε διάφορους τομείς δραστηριότητας, όπως ο αγροδιατροφικός τομέας, η φαρμακευτική, τα καλλυντικά... με σεβασμό προς τις ιδιαιτερότητες και τις διαδικασίες παρασκευής που σχετίζονται με τον εκάστοτε τομέα. Η τεχνογνωσία μας στη διαδικασία έγχυσης διασφαλίζει την αξιοπιστία των υλοποιήσεών μας, με ανταγωνιστική σχέση ποιότητας - τιμής. Το γραφείο μελετών μας, σε ό, τι αφορά στις έρευνες και την ανάπτυξη και σε συνδυασμό με τα αποδοτικά μέσα παραγωγής που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση των καλουπιών μας.

 2. MOTLES

  Ισπανία

  Η MOTLES, S.L. είναι μια επιχείρηση από την πόλη valencienne που δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου από το 2001. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κυρίως καλούπια έγχυσης θερμοπλαστικών (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, κ.λπ.). Το τεχνικό μας τμήμα λειτουργεί συνέχεια σε αναζήτηση καινούργιων λύσεων προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα, πάντα τηρώντας το πρότυπο ISO 9001-2008 με το οποίο έχουμε πιστοποίηση από το 2003 από την SGS. Οι ειδικοί και πεπειραμένοι πόροι της Motles S.L. ικανοποιούν τις ανάγκες του τομέα μεταφορών και συσκευασίας των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Τέλος, διαθέτουμε τα καλύτερα σημερινά εργαλεία διάτρησης για να εκτελέσουμε τις εργασίας με εξαιρετική ακρίβεια: στιγευτήρες, κέντρα μηχανικής κατεργασίας, Εγχυτήρες, στράντζες, κ.λπ.

 3. FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS

  Ελλάδα

  Our company is located in Pireaus, Greece.We are able to offer complete patternmaking services and castings of any size and metal for small quantity orders. We, also, provide independent laboratory certification on all casting products upon request. Our vision is to be a company with capabilities far broader than those of a traditional pattern shop. We dont want to be limited in what we could make. We have always been committed to knowledge of products, industries and processes - this is our vision. We have been an integral part in several products. We are committed to being a professional, moral, and ethical company, built on integrity and reputation. Our goal is to help our customers by providing value in our products and services.We try continually to improve our skills and knowledge which will help us carry out these values and we are commited to offering the most advantageous price the european market has to offer.

 4. TRYON, S.R.O.

  Τσεχία

  Κατασκευάζονται πρεσσαριστά εργαλεία για την επίπεδη μορφοποίηση ως κύρια μας δραστηριότητα. Η παραγωγή αυτή βασίζεται σε τεκμήρια του πελάτη. Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή εργαλείων (ενδιάμεση επισκευή, γενική επισκευή και σέρβις). Μηχανουργική επεξεργασία ακριβείας, επεξεργασία μετάλλων και συναρμολόγηση ή συναρμολόγηση υποσυνόλων κατόπιν αίτησης του πελάτη ως δευτερεύουσα δραστηριότητα. Μέρος του παραγωγικού μας προγράμματος αποτελεί επίσης ο εξοπλισμός ελέγχου και στερέωσης για παραγωγές σε σειρά.

 5. ADOP FRANCE

  Γαλλία

  Η Adop France είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών για πλαστικά μπουκάλια για όλες τις τεχνολογίες: έγχυση εμφύσηση, εξώθηση εμφύσηση, έγχυση & εκτατές ταινίες PVC. Στην Arques la Bataille, διαθέτουμε εξεταστικό κέντρο, Ε & Α και υποστήριξη για τη δημιουργία πρωτοτύπων, διεξαγωγή δειγμάτων, υποστήριξη για τη θέση σε λειτουργία και τεχνολογική καινοτομία. Η Adop France είναι παγκόσμιος προμηθευτής κυλινδρικών καναλιών από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξώθησης φιλμ PVC

 1. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Τσεχία

  H Company TVD - Βιομηχανική παραγωγή, διαθέτει μακροχρόνια πείρα, όχι μόνο ως κατασκευαστής των προϊόντων της αλλά επίσης ως αξιόπιστος προμηθευτής καταναλωτικών αγαθών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εταίρων ξένων αγορών. Κατασκευή θαλάμων ελέγχου, ερμαριών δεδομένων, θάλαμοι HUP- επικάλυψη με σκόνη, κατασκευή μετάλλου και στοιχείων.

 2. PLACISA

  Ισπανία

  Πλαστικά καλούπια και έγχυση πλαστικών. Εγχυση και μεταποίηση πλαστικών εξαρτημάτων.

 1. DISMAT

  Ισπανία

  Λύση σε διάφορους τομείς της μηχανικής κατεργασίας για την ελαχιστοποίηση του χρόνου παράδοσης και του κόστος ανάπτυξης και εφοδιαστικής.

 2. DECO RELIEF

  Γαλλία

  Η εταιρεία DECO RELIEF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, φορμες για γλυκα, Χρωστικές ουσίες, και προμηθειες για ζαχαροπλαστεια. Έχει έδρα σε Talant, Γαλλία.

 3. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλούπια και μήτρες, Μήτρες ακριβείας, Καλούπια και μήτρες, κατασκευη καλουπιων, σχεδιασμος καλουπιων, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Pataias, Πορτογαλία.

 4. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Γαλλία

  Η εταιρεία MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει έδρα σε Arches, Γαλλία.

 5. ZETTA GROUP LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ZETTA GROUP LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, Τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, ανταλλακτικα, και Μήτρες και καλούπια. Έχει έδρα σε Dnipro, Ουκρανία.

 6. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση με εγχυση. Έχει έδρα σε Arouca, Πορτογαλία.

 7. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Ιταλία

  Η εταιρεία MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει έδρα σε Civitanova Marche, Ιταλία.

 8. SGA MODEL KALIP VE MAKINA SAN.TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία SGA MODEL KALIP VE MAKINA SAN.TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλούπια και μήτρες, Αυτοκίνητα, Καλούπια και μήτρες, Διάνοιξη ψηφιακού ελέγχου, και Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 1. BASIC CARBIDE

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία BASIC CARBIDE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει έδρα σε Lowber, Ηνωμένες Πολιτείες.

 2. NEW TRESING STAMPI

  Ιταλία

  Η εταιρεία NEW TRESING STAMPI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλούπια και μήτρες, καλουπια για πλαστικα υλικα, κατασκευη καλουπιων, Καλούπια και μήτρες, και κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Gessate, Ιταλία.

 3. SIMULFLOW, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SIMULFLOW, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 4. RAPID 3D SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RAPID 3D SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, και πλαστικά καλούπια. Έχει έδρα σε Attendorn, Γερμανία.

 5. ON-TIME MOULDS - MANUEL CARLOS P. FERREIRA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ON-TIME MOULDS - MANUEL CARLOS P. FERREIRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικά καλούπια. Έχει έδρα σε Marinha Grande, Πορτογαλία.

 6. OFIMOLDE

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία OFIMOLDE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει έδρα σε Escariz Arouca, Πορτογαλία.

 7. OMP S.A.S. TRIMMING TOOLS - ENTGRATWERKZEUGE FÜR ALUMINIUM UND MAGNESIUM-STAMPI TRANCIABAVE

  Ιταλία

  Η εταιρεία OMP S.A.S. TRIMMING TOOLS - ENTGRATWERKZEUGE FÜR ALUMINIUM UND MAGNESIUM-STAMPI TRANCIABAVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες και καλούπια. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

 8. TALLERES JIMÉNEZ ARIAS, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία TALLERES JIMÉNEZ ARIAS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες και καλούπια, σχεδιασμός και κατασκευή καλουπιών, και εργαστηριο μεταλλουργιας. Έχει έδρα σε Sant Joan Despí, Ισπανία.

 9. KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY

  Τουρκία

  Η εταιρεία KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηξη αλουμινιου, Παραγωγή χυτηρίων χυτοσιδήρου για λογαριασμό τρίτων, και χυτευση σε καλουπι απο αμμο. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 10. BOUDIN SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία BOUDIN SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολληση λεϊζερ. Έχει έδρα σε Maillot, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καλούπια και μήτρες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.657 Επιχειρήσεις