• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καλλιτεχνική σιδηροτεχνία

Αποτελέσματα για

Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. ιδρύθηκε το 1983 προκειμένου να εκτελεί μαζική παραγωγή διακοσμητικών προϊόντων από σιδηροτεχνία και ήταν η πρώτη στον τομέα της στην Τουρκία. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει το σύστημα εγγύησης της ποιότητας κατά ISO 9001 και πιστοποιήθηκε το 1999, και ήταν ο πρώτος κατασκευαστής σιδηροτεχνίας με πιστοποίηση κατά ISO 9001 στον κόσμο. Η εταιρεία αναπτύχθηκε σε μια μεγάλη οικογένεια με τους 250 αντιπροσώπους της σε όλα τα σημεία της Τουρκίας. Με το αφιερωμένο της τμήμα κατασκευής μηχανημάτων, η εταιρεία μπορεί να: παράγει ορισμένες ειδικές μηχανές- κατασκευάσει γραμμές μαζικής παραγωγής- παράγει/ ανανεώσει μεταχειρισμένα καλούπια στην παραγωγή- εκτελέσει εργασίες συντήρησης και επισκευής σε όλα τα μηχανήματα. Από το κέντρο σχεδιασμού που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο, παράγουμε: • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΚΙΓΚΛΗΔΏΜΑΤΑ - ΚΥΡΤΑ ΚΙΓΚΛΗΔΩΜΑΤΑ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΝ ΘΕΡΜΩ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ •ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΑΚΟΝΤΙΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ • ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΕΙΔΗ ΜΠΑΡΟΚ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΠΑΣΤΕΣ/ ΠΡΟΦΙΛ • ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΟΥ •ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ • ΚΟΜΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ • ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ •ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ • ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (PIRUDEM) Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1964, στην οικογενειακή μας επιχείρηση στο Südlohn παράγονται φωτιστικά και σφυρήλατα προϊόντα άριστης ποιότητας. Η επωνυμία ROBERS είναι συνώνυμε με την παράδοση, τη μακρά διάρκεια ζωής και τη διαχρονική διαμόρφωση. Τα φωτιστικά και τα σφυρήλατα προϊόντα σχεδιάζονται και σφυρηλατούνται με επιμελή χειρωνακτική εργασία στις εγκαταστάσεις μας, με αποτέλεσμα, κάθε προϊόν να είναι μοναδικό και να είμαστε σε θέση να καλύπτουμε τις προσωπικές επιθυμίες του πελάτη. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Όλα τα κρύσταλλα είναι χειροποίητα φυσητά γυαλιά και παράγονται για λογαριασμό μας από υαλουργούς στη Γερμανία, στην Ιταλία και στη Χαβάη.

 3. BASAK LAZER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της το 1983, η Basak Laser έχει συνεχώς υλοποιήσει το βιομηχανικό πρότυπο και είναι κορυφαίος κατασκευαστής εξειδικευμένος στην επεξεργασία ακριβείας λαμαρινών και εφαρμογές. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα υπηρεσιών μας περιλαμβάνει : •Λέιζερ ινών • Καμπτική πρέσα • Κύρτωση κυλίνδρου • Κοπή με ψαλιδισμό • Συγκόλληση αργού •Συγκόλληση αλουμινίου •Συγκολλημένη κατασκευή •Κοπή λέιζερ σφυρηλατημένου σιδήρου •Εξερευνήστε περισσότερα στον ιστότοπο μας, συμπ. τον πολυμορφικό σφυρηλατημένο σίδηρο! Η Basak Laser επεκτείνει την αριστεία της στην κατασκευή μηχανημάτων και παραγωγή ανταλλακτικών, καλύπτοντας διάφορους τομείς, εκ των οποίων η αυτοκινητοβιομηχανία, ναυτιλία καθώς και τις βιομηχανίες ανελκυστήρων/ μηχανικών σκαλιών μέσα από την θυγατρική μας, την Basak Machine. Το όραμα μας είναι να κατακτήσουμε την θέση μιας κορυφαίας εταιρείας η οποία φημίζεται για την αφοσίωση της στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των υπαλλήλων, προμηθευτών αλλά και αξιότιμων μας πελατών. Είμαστε πιστοί στην δέσμευση μας να παραμείνουμε στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων και στην υιοθέτηση μιας κουλτούρας για την προώθηση της καινοτομίας. Επίσης, είμαστε περήφανοι για την κατασκευή μας εξοπλισμού κατασκήνωσης υπό το δεύτερο μας εμπορικό σήμα, Basak Camping. Η συνεργατική μας προσέγγιση με τους πελάτες μας αποτελεί πάντα το ακρογωνιαίο λίθο για την σταθερή παράδωση εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και ξεκινήστε έναν παραγωγικό διάλογο όσον αφορά τις απορίες σας.

 4. STEELIT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STEELIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες πορτες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, και Χαλύβδινες συρόμενες πόρτες. Έχει έδρα σε Kuurne, Βέλγιο.

 5. FER & NOX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FER & NOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Περιφράξεις και πύλες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Evere, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FRANCKE-ART

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRANCKE-ART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Σιδηροτεχνία καλλιτεχνική, ελαφρες μεταλλικες κατασκευες, συγκολληση χαλυβων, τεμαχισμος ξυλωδων υλικων, Παραγωγή και βαφή ατσάλινων προϊόντων, και Χαλύβδινες κατασκευές και στοιχεία επίπλωσης. Έχει έδρα σε Ostrow Wielkopolski, Πολωνία.

 2. CERRAJERÍA MACORT

  Ισπανία

  Επεξεργασία μετάλλων και μεταλλοτεχνία. Πύλες. Πόρτες. Σκάλες. Πέργκολες. Μεταλλικές κατασκευές. Παραπετάσματα. Περιφράξεις. Παράθυρα. Σκελετοί. Γλάστρες. Σκάλες ελλειψοειδείς. Είσοδοι πολυκατοικιών. Χειρολαβές Σκέπαστρα. Πύλες. Εταζέρες. Συγκόλληση. Σχάρες για ψησταριές. Πλαίσια. Πόρτες μετρητών. Πλάκες στερέωσης. Πλατφόρμες Κάλυμμα φρεατίου επισκέψεων για πλακόστρωση. Ενίσχυση δοκών Σκάλες. Κρεβατίνα. Ανθοδοχεία. Αρματα για τους Τρεις Μάγους. Βιτρίνες. Περσίδες τύπου Μαγιόρκας. Σιδερένιες πόρτες

 3. FERRO BATTUTO DI ANTOLINI MASSIMILIANO

  Ιταλία

  Η μάρκα μας είναι παρούσα στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να σφυρηλατήσει μια προσωπικότητα μέσα από καινοτόμες ιδέες και γεμάτες φρεσκάδα που αντικατοπτρίζουν απόλυτα τις επιθυμίες του πελάτη. Αν ψάχνετε για μοναδικά αντικείμενα, εξατομικευμένα, με φαντασία, πρωτότυπα, είστε στο σωστό μέρος. Επισκεφτείτε τον τεράστιο και πλούσιο κατάλογό μας και, πάνω απ 'όλα, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για αλλαγές ή προσαρμογές. Η τέχνη μας είναι στη διάθεσή σας.

 4. ANDREW WEBB

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ANDREW WEBB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτεύσεις καλλιτεχνικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γλυπτική, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, κατεργασιες μεταλλων, Γλυπτική, και Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε West Sussex, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. NIKOLA PANTOVIC

  Σερβία

  Η εταιρεία NIKOLA PANTOVIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροτεχνία, σιδηροφρακτης, καλλιτεχνικη κατεργασια σφυρηλατου σιδηρου, Σιδηροτεχνία, και σιδερενιο κιγκλιδωμα. Έχει έδρα σε Vrnjacka Banja, Σερβία.

 1. LA FUCINA ARTISTICA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία LA FUCINA ARTISTICA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για κήπους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα οικιακής χρήσης, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Έπιπλα οικιακής χρήσης, Αξεσουάρ εξωτερικών χώρων από σφυρήλατο σίδηρο, και Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε San Martino Di Lupari, Ιταλία.

 2. SME MOLLIER

  Γαλλία

  Η εταιρεία SME MOLLIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Οικοδομές - τελικές εργασίες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Οικοδομές - τελικές εργασίες, και κλειθροποιία. Έχει έδρα σε Belleroche, Γαλλία.

 1. METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG

  Ελβετία

  Η εταιρεία METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Oberriet, Ελβετία.

 2. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικά έργα από σφυρηλατημένο σίδηρο, είδη σιδηροτεχνίας για το σπίτι, Μεταλλικά πλέγματα, και καγκελα απο σφυρηλατο σιδηρο. Έχει έδρα σε Voiron, Γαλλία.

 3. ÇEÇEN METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία ÇEÇEN METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φερ φορζε, διακοσμητικα πανελ, σκαλες απο σφυρηλατημενο σιδηρο, και προφιλε μεταλλου. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON)

  Τουρκία

  Η εταιρεία LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, φερ φορζε, Πόρτες οικιακής χρήσης, τεμαχια από σφυρηλατο σιδηρο, και Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Cayirova-Kocaeli, Τουρκία.

 5. ALBA KALIP

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALBA KALIP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 6. DAINIAUS SARKAUS KALVE

  Λιθουανία

  Η εταιρεία DAINIAUS SARKAUS KALVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηροτεχνία - καλούπωμα και σφυρηλάτηση, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηροτεχνία - καλούπωμα και σφυρηλάτηση, μεταλλικες πυλες, και μεταλλικες περιφραξεις. Έχει έδρα σε Silute District, Λιθουανία.

 7. MARGAGLIOTTI SERRATURE BLINDATI INFISSI

  Ιταλία

  Η εταιρεία MARGAGLIOTTI SERRATURE BLINDATI INFISSI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοιγμα κλειδαριας, θωρακισμενες πορτες, τοποθετηση σιτων, και Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Cagliari, Ιταλία.

 8. ARTI FERFORJE METAL LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARTI FERFORJE METAL LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπή με λέιζερ. Έχει έδρα σε Merkezefendi, Τουρκία.

 1. FERRONNERIE D'ART STEICHEN CHARLES

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία FERRONNERIE D'ART STEICHEN CHARLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες ανακαινισεις, εξωτερικές βεράντες, χαλυβδινες σκαλες, και φερ φορζε. Έχει έδρα σε Scheidel, Λουξεμβούργο.

 2. RINCK GROUPE

  Γαλλία

  Η εταιρεία RINCK GROUPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικές εργασίες - μαρκετερί, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, ξυλουργικη, Διακοσμητικές εργασίες - μαρκετερί, και Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Bourg De Peage, Γαλλία.

 3. ARTESANÍA GALFARSORO

  Ισπανία

  Η εταιρεία ARTESANÍA GALFARSORO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, δημιουργιες απο φερ-φορζε για επιπλωση, ειδη απο σφυρηλατημενο σιδηρο, και σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε LEGUTIANO - VITORIA, Ισπανία.

 4. HAWA HANSEN & WALLENBORN

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία HAWA HANSEN & WALLENBORN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Μεταλλικά παράθυρα, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, καλλιτεχνικες πορτες απο σιδηρο, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Μεταλλικά παράθυρα. Έχει έδρα σε Dudelange, Λουξεμβούργο.

 5. OCAK FERFORJE SAN VE TIC

  Τουρκία

  Η εταιρεία OCAK FERFORJE SAN VE TIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

 6. CARPENTERIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CARPENTERIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, μεταλλικες κατασκευες, Περιφράξεις και πύλες, και συναρμολογηση κλειδαριας. Έχει έδρα σε Cerro Maggiore, Ιταλία.

 7. ROKOKO ARTISTIC BLACKSMITHING

  Πολωνία

  Η εταιρεία ROKOKO ARTISTIC BLACKSMITHING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Gdańsk, Πολωνία.

 8. L'ATELIER SOLEIL

  Γαλλία

  Η εταιρεία L'ATELIER SOLEIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικός φωτισμός, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, και Διακοσμητικός φωτισμός. Έχει έδρα σε Exireuil, Γαλλία.

 9. GAIA FERRO FORGIATO

  Ιταλία

  Η εταιρεία GAIA FERRO FORGIATO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα φερ-φορζε, ειδη απο σφυρηλατημενο σιδηρο, μεταλλικες διαρρυθμισεις, και περγκολες και περιπτερα κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε San Quirico D'orcia, Ιταλία.

 10. LA FERRERÍA DE CAMPO

  Ισπανία

  Η εταιρεία LA FERRERÍA DE CAMPO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Campo, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

871 Επιχειρήσεις