• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LABORATOIRE ACI

  Γαλλία

  Τα εργαστήρια LABORATOIRES ACI ιδρύθηκαν το 1974, και έχουν ως αντικείμενο: την σύνθεση, τον σχεδιασμό και την διανομή χημικών και βιολογικών προϊόντων, συν την έννοια εφαρμογής για την υγιεινή, την βιομηχανική συντήρηση και τις επεξεργασίες επιφάνειας. Ελέγχουμε τρεις κύριες λειτουργίες : την μελέτη και τον σχεδιασμό προϊόντων στα εργαστήρια μας, την κατασκευή, την διανομή στην Γαλλία, χάρη σε έναν δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων V.R.P. με ανώτατη κατάρτιση εντός της εταιρείας, την διανομή σε περίπου τριάντα χώρες, από την Laboratoires ACI International, μέσα από έναν δίκτυο αποκλειστικών διανομέων. Η γκάμα των 200 προϊόντων μας χωρίζεται σε έξι κατηγορίες : Υγιεινή, απολύμανση, εξυγίανση, απορρύπανση των υδάτων, απολίπανση και χημική προετοιμασία επιφανειών, επένδυση επιφανειών, διάφορες συντηρήσεις και επεξεργασία όλμων.

 2. LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

  Τουρκία

  Η εταιρεία LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός, αντλιες για υγρα αποβλητα, εξοπλισμος για το χωρο των αλογων σε σταυλο, εγκαταστασεις αερισμου για σταβλους, και Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. STALL-PETER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STALL-PETER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαμόρφωση σταύλων, Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ποτίστρες ζώων, Διαμόρφωση σταύλων, Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός, εγκαταστασεις και εξοπλισμος απομακρυνσης κοπριας, και Ποτίστρες ζώων. Έχει έδρα σε Pyrbaum, Γερμανία.

 4. PACKO INOX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PACKO INOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Σηπτικές δεξαμενές, εργασίες, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Σηπτικές δεξαμενές, εργασίες. Έχει έδρα σε Zedelgem, Βέλγιο.

 5. ÖZGÜR MEKATRONIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία ÖZGÜR MEKATRONIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, βιομηχανικος αυτοματισμος, Αυτοματοποίηση μηχανημάτων, κατασκευη μηχανηματων και εξοπλισμων, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Sivas, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MWS (RUTHIN) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MWS (RUTHIN) LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ruthin, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. STÖCKIGT STALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STÖCKIGT STALLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Crossen, Γερμανία.

 3. KILLEEN MANUFACTURING

  Ιρλανδία

 4. FELLESKJOPET MASKIN BA

  Νορβηγία

 5. IRSA LACKFABRIK IRMGARD SALLINGER GMBH

  Γερμανία

  IRSA: από το 1975 ερευνούμε, αναπτύσσουμε και παράγουμε ιδιαίτερα και καινοτομικά προϊόντα για την προστασία επιφανειών. Διαθέτουμε υλικά επιβελτίωσης επιφανειών για την προστασία του ξύλου σε εσωτερικούς χώρους, όπως δάπεδα παρκέ, ξύλινα δάπεδα, για ξύλινες προσόψεις, έπιπλα κήπου, ξύλινες βεράντες, για φελλό, μπαμπού, αθλητικά αεροσκάφη, δάπεδα σιλό και στάβλων, καθώς και ειδικά προϊόντα. Αποτέλεσμα του έργου μας είναι οικολογικά υλικά σφράγισης, λάδια, χρώματα, προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού. Για τη σωστή εξυπηρέτηση συμπληρώνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας με λειαντικά μέσα, Pad, εξοπλισμό σκουπίσματος και εργασίας, μηχανήματα. Παράγουμε προϊόντα, τα οποία καθιστούν δυνατή τη δυνατότητα ανακαίνισης των επιφανειών. Η απόκτηση ποιότητας και η εξοικονόμηση κόστους αποτελεί την κεντρική ιδέα των πελατών μας που επικεντρώνονται στη μακροπρόθεσμη διατήρηση της αξίας του προϊόντος. Το πρόγραμμα προϊόντων μας παρέχει πολλές εξατομικευμένες δυνατότητες διαμόρφωσης. Έτσι παρέχεται η δυνατότητα σχεδίαση των χώρων με επιλεγμένους συνδυασμούς με συστήματα χρωμάτων, με τεχνικές φλόγας ή με βαθμούς στιλπνότητας (από εξαιρετικά ματ έως υψηλής στιλπνότητας).

 1. IBL CONCEPT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η IBL SPECIFIK είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής και σχεδιασμού λύσεων καθαρισμού και απολύμανση με ξηρό ατμό για επαγγελματίες και βιομηχανίες: ατμοκαθαριστής επαγγελματικής χρήσης, βιομηχανικός ατμοκαθαριστής με ξηρό ατμό, καθαριστής ρομπότ μεταφορικών ιμάντων, κάνη αφρού και ψεκαστήρας απολύμανσης (σύμφωνα με τα πρότυπα Είμαστε μια καινότομη εταιρεία και σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε βιομηχανικούς ατμοκαθαριστές και ψεκαστήρες που επιτρέπουν τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των επιφανειών στον χώρο σας σύμφωνα με τα πρότυπα που ισχύουν.Η IBL SPECIFIK, σας προτείνει να ανακαλύψετε, μέσα από το διαδικτυακό της τόπο, την γκάμα της με επαγγελματικό και βιομηχανικό εξοπλισμό για τον καθαρισμό και την απολύμανση χώρων.Εξειδικευμένη στον τομέα της μεταφοράς, των ξενοδοχείων, των νηπιαγωγείων και βρεφικών σταθμών, στην εστίαση, στους συλλόγους, στον τομέα των τροφίμων, της βιομηχανίας, των λευκών θαλάμων και στον κλιματισμό, προσφέρουμε καινότομες λύσεις που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον του.Χάρη στην μεγάλη μας πείρα, εξασφαλίζουμε μια υψηλή ποιότητα κατασκευής και συσκευών 100% γαλλικής προέλευσης.Έχουμε την βούληση να παρέχουμε έναν εξαιρετικά αξιόπιστο εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καινότομες τεχνολογικές λύσεις που καταναλώνουν λιγότερο νερό, ενέργεια και χημικές ουσίες.Οι τεχνολογίες μας λαμβάνουν υπόψη τον χειριστή και τις απαιτήσεις του: εργονομία, απλή χρήση και υλοποίηση.

 2. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

 1. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

 2. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

 3. ZORLU DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Σάς παρουσιάζουμε την Zorlu Flour Milling Machinery Manufacturing Company, την κύρια πηγή για μηχανήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της επεξεργασία δημητριακών, αλεύρων και ζωοτροφών. Η εταιρεία μας που εδρεύει στο Ικόνιο της Τουρκίας, ειδικεύεται στην παροχή αποτελεσματικών ως προς το κόστος, υψηλής ποιότητας και καινοτομικών λύσεων με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο. Με εξειδίκευση στην παραγωγή μηχανημάτων και εξοπλισμού αλευρόμυλων, η Zorlu Flour Milling διαθέτει μια ποικίλη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εξής: •Διαχωριστές δημητριακών •Διαχωριστές τύπου τυμπάνου •Μηχανήματα πλύσης σίτου •Μηχανήματα ύγρανσης •Μηχανήματα αφαίρεσης πετρών •Σφυρόμυλοι •Ανυψωτές με κάδους •Αλυσομεταφορείς •Κυλινδρόμυλοι •Επίπεδα κόσκινα •Σιλό ύγρανσης •Σιλό προϊόντων •Μηχανήματα συσκευασίας αλεύρου σε σάκους •Αναλώσιμα & ανταλλακτικά αλευρόμυλων και πολλά άλλα. Ως νέα, δυναμική και καινοτομική εταιρεία, είμαστε πάντοτε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν τις ειδικές τους ανάγκες. Είμαστε υπερήφανοι για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και θα ήταν τιμή μας να μάς συμπεριλάβετε στον κατάλογο των εγκεκριμένων προμηθευτών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για γρήγορη υποβολή προσφοράς για τα μηχανήματα που χρειάζεστε. Δεσμευόμαστε για την άμεση υποβολή προσαρμοσμένων προσφορών. Σάς ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την Zorlu Flour Milling Machinery. Ανυπομονούμε για την ευκαιρία να καλλιεργήσουμε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

 4. BRIO ULTRASONICS

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η ομάδα της A&J Tecno Innovacions S.L. ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την διεθνή και εγχώρια πώληση βιομηχανικών μηχανημάτων, κυρίως καθαρισμού με υπερήχους. Έχουμε πάντα ξεχωρίσει χάρη στην ισχυρή μας προσέγγιση έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας ώστε να μειώσουμε δραστικά τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και το ενεργειακό κόστος κάθε εφαρμογής διατηρώτας τα βέλτιστα αποτελέσματα. Κατασκευάζουμε μηχανήματα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

 5. CMAR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής ειδικών οχημάτων για καθαρισμό δρόμων και εξοπλισμών για τον καθαρισμό αστικών επιφανειών, η CMAR κατασκευάζει ειδικά οχήματα και έχει ηγετική θέση στην Ευρώπη στον τομέα του καθαρισμού αστικών επιφανειών. Τρεις μεγάλες γκάμες αποτελούν το αντικείμενο δραστηριότητάς της: σιδηροδρομικά οχήματα συμβατά με Unimog, καθώς η la CMAR είναι διανομέας της Unimog εδώ και περισσότερα από 50 έτη, συμπαγή οχήματα για τους δρόμους των πόλεων σε βάση Multicar Tremo και μηχανήματα καθαρισμού δρόμων, συμπαγή και σε αμάξωμα.

 6. JADANECCO

  Κροατία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JADANECCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός οδοποιίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα μαζικής μεταφοράς, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, Εκτύπωση με λέιζερ, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, κατασκευες οικοδομων, Ειδικά μηχανήματα - κατασκευή, Οχήματα μαζικής μεταφοράς, και Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Đurđevac, Κροατία.

 7. LAMBRECHTS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LAMBRECHTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και μηχανήματα πλύσης βαρελιών. Έχει έδρα σε Ruisbroek (Antw.), Βέλγιο.

 8. TROCKENEISSTRAHLEN- HARZ HARALD KAROW

  Γερμανία

  Η εταιρεία TROCKENEISSTRAHLEN- HARZ HARALD KAROW, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bad Harzburg, Γερμανία.

 1. JACQUES CLEMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία JACQUES CLEMENT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, Καθαρισμός βαγονιών, πλοίων και αεροπλάνων, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, και Καθαρισμός βαγονιών, πλοίων και αεροπλάνων. Έχει έδρα σε Coupvray, Γαλλία.

 2. ARNOUST HYGIENE SERVICES

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARNOUST HYGIENE SERVICES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, Καθαρισμός βαγονιών, πλοίων και αεροπλάνων, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, και Καθαρισμός βαγονιών, πλοίων και αεροπλάνων. Έχει έδρα σε Grimaud, Γαλλία.

 3. AZUR VIDANGE SARL

  Γαλλία

 4. TRUCK WASH

  Γαλλία

 5. ICETECH DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ICETECH DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Georgensgmünd, Γερμανία.

 6. DIJON ASSAINISSEMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία DIJON ASSAINISSEMENT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, Καθαρισμός βαγονιών, πλοίων και αεροπλάνων, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, και Καθαρισμός βαγονιών, πλοίων και αεροπλάνων. Έχει έδρα σε St Apollinaire, Γαλλία.

 7. SIKIC MARINE GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία SIKIC MARINE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kriechenwil, Ελβετία.

 8. LAPRO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LAPRO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, καταστροφη αμιαντου, και Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Turnhout, Βέλγιο.

 9. WE-HA ANLAGEN- UND VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WE-HA ANLAGEN- UND VERFAHRENSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Gelting, Γερμανία.

 10. GEST ENVIRONNEMENT TERRE AQUATIQUE CORSE

  Γαλλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

204 Επιχειρήσεις

Kατηγορια