• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FLOTTWEG SE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας της Γερμανίας φυγοκέντρους μετάγγισης, διαχωριστές, ταινιοπρέσες και εγκαταστάσεις που θεωρούνται ως εξαιρετικά αποδοτικές και αξιόπιστες. Σε πολλούς βιομηχανικούς τομείς εξυπηρετούν σημαντικές λειτουργίες για τη διαύγαση υγρών, το διαχωρισμό υγρών μειγμάτων, τη συμπύκνωση και την αφυδάτωση. Η Flottweg είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους προμηθευτές λύσεων ή κατασκευαστές φυγοκέντρων στον τομέα των μηχανικών συστημάτων διαχωρισμού. Τα παραγόμενα αποκλειστικά στη Γερμανία μηχανήματα μετάγγισης, οι διαχωριστές και οι ταινιοπρέσες αποτελούν προϋπόθεση για την υψηλή απόδοση των προϊόντων και την άριστη ποιότητα των τελικών προϊόντων των πελατών μας. Στην πετροχημική, στη χημική, στη φαρμακευτική βιομηχανία και στη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και στους τομείς της εξόρυξης και του περιβάλλοντος για την επεξεργασία λυμάτων ή ελαιολάσπης - παντού όπου τα κορυφαία προϊόντα και συστήματα της Flottweg χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Επισκεφτείτε μας: www.flottweg.com.

 2. JADAM

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge
 3. VERRA OLEOPNEUMATICA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VERRA OLEOPNEUMATICA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος διαυγασης υδατων, πληρεις εγκαταστασεις επεξεργασιας και βιολογικου καθαρισμου υδατων, εγκαταστασεις με βιολογικους δισκους για την επεξεργασια υδατων, και προϊοντα και προμηθειες καθαρισμου και επεξεργασιας υδατων. Έχει έδρα σε Cuneo, Ιταλία.

 4. ALMAWATECH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALMAWATECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Babenhausen, Γερμανία.

 5. TAMI DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TAMI DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hermsdorf, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CARRA DEPURAZIONI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARRA DEPURAZIONI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος διαυγασης υδατων. Έχει έδρα σε Castelfranco Veneto, Ιταλία.

 2. SATI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SATI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Προϊόντα καθαρισμού υδάτων, Φίλτρα υγρών, εγκαταστασεις και εξοπλισμος διαυγασης υδατων, φιλτρα καθαρισμου, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, φιλτρα ποσιμου νερου, Προϊόντα καθαρισμού υδάτων, και ενεργος ανθρακας για εγκαταστασεις διηθησης υδατων. Έχει έδρα σε Cesena, Ιταλία.

 3. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Από το 2004 , CONAX εξελίσσεται συνεχώς και εδραιώνεται ως σημαντικός παράγοντας στους τομείς της παραγωγής και των πωλήσεων συσκευών καθαρισμού νερού υψηλής ποιότητας και χώρου εργασίας. Εντός εννέα ετών στην εγχώρια αγορά, η CONAX έχει αναρριχηθεί στην κορυφή με τρία εμπορικά σήματα στον τομέα αυτό, θέτοντας ως στόχο να καταστεί η πλέον αξιόλογη εταιρεία της χώρας στον τομέα της επεξεργασίας νερού. Αφοσιωμένη στη συνεχή βελτίωση, η CONAX επιδιώκει να αναπτύσσει καλύτερα, πιο άνετα και οικονομικά προϊόντα, διασφαλίζοντας την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Η περιβαλλοντικά βιωσιμότητα βρίσκεται στο προσκήνιο της φιλοσοφίας προϊόντων της CONAX. Η εταιρεία εφαρμόζει μια οικολογική προσέγγιση διαχείρισης σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, ενημερώνοντας συνεχώς τη διοικητική της υποδομή, τη διάρθρωση του προσωπικού, της γραμμή παραγωγής, τα μηχανήματα και τον εξοπλισμός της για ευθυγράμμιση με οικολογικές πρακτικές. Αυτά τα στοιχεία αντανακλούν την αφοσίωση της CONAX τόσο στην ικανοποίηση του πελάτη όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

 4. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η STA διακρίνεται από το 1992 ως οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με περισσότερους από 40 συνεργάτες για την προσανατολισμένη στον πελάτη δραστηριότητα. Με γνώση των εφαρμογών και επιμελημένη σχεδίαση συστημάτων ενσωματώνουμε με επιτυχία τις λύσεις μας στις διαδικασίες παραγωγής των πελατών μας. Χάρη στους σύγχρονους μηχανολογικούς πόρους παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης ειδικών απαιτήσεων των πελατών γρήγορα και αξιόπιστα. Με βάση την εμπειρία από περισσότερους από 2.000 παγκοσμίως εγκαταστημένους διαχωριστές και τηρουμένων των επίκαιρων προτύπων ασφαλείας αναπτύσσουμε υψηλής απόδοσης, μακράς διάρκειας ζωής και ασφαλή μηχανήματα. Ερευνούμε τους δυναμικούς συσχετισμούς ρευστών στα μηχανήματά μας και διεξάγουμε ολοκληρωμένες δοκιμές στην πράξη. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι διαχωριστές STA θα εξακολουθήσουν να είναι τα πλέον αποδοτικά μηχανήματα στην αγορά και μελλοντικά. Εγγυόμαστε το υψηλό πρότυπο ποιότητας της εταιρείας μας με τη δική μας προστιθέμενη αξία σε χώρους παραγωγής άνω των 800 m² και με πιστοποιημένες διαδικασίες (WHG 19 L, ISO 9001).

 5. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

 1. VELUDA S.A.

  Ελλάδα

  Η Βελούδα ΑΕ είναι από τις πρώτες εταιρίες στον κλάδο της και δραστηριοποιείται από το 1999 στην Ελλάδα. Είναι εισαγωγική εταιρία, τα προιόντα της διαδίδονται αποκλειστικά και μόνο από αυτήν και τους συνεργάτες της. Η έδρα της είναι στο Ηράκλειο Κρήτης και διαθέτει 7 καταστήματα σε όλη την Κρήτη αλλά και αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα όπως Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα κ.ά. Έχει όλα τα είδη φίλτρου νερού και ακολουθεί τα υψηλότερα standards και προδιαγραφές. Για το λόγο αυτό ήταν η πρώτη που πιστοποιήθηκε με σύστημα ISO: 9001 και Haccp/50 22.000 από την Das-Uv, τον αυστηρότερο οργανισμό παγκοσμίως. Τέλος, διαθέτει το πιο άμεσο και ολοκληρωμένο service.

 2. MAX CONSULTING

  Ιταλία

  Η εταιρεία MAX CONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Συλλέκτες, ανιχνευτήρες, πομποί, Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και ροομετρα. Έχει έδρα σε Lavis, Ιταλία.

 1. EQUIPWATER

  Γαλλία

  Η εταιρεία EQUIPWATER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευη καθαρισμου σχαρας, πληρεις εγκαταστασεις επεξεργασιας βιομηχανικων λυματων, εξοπλισμοι διηθησης, και φιλτράρισμα λυμάτων. Έχει έδρα σε Château-Thierry, Γαλλία.

 2. SWISS COMMISSIONING GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία SWISS COMMISSIONING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Zug, Ελβετία.

 3. EFA CHEMIE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EFA CHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Lügde, Γερμανία.

 4. MRUT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MRUT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

 5. ECOTECH-ENGINEERING

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ECOTECH-ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βακτηριοκτόνες απολυμάνσεις κτιρίων, περιβαλλόντων και εγκαταστάσεων, και εξυγιανση. Έχει έδρα σε Kremenchuk, Ουκρανία.

 6. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Ιταλία

  Η εταιρεία I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, αποσκλυρυνση υδατων, Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και εξοπλισμοι αντιστροφης ωσμωσης. Έχει έδρα σε Trani, Ιταλία.

 7. BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 8. SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, μηχανήματα καθαρισμού, και Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Santo Stefano Magra, Ιταλία.

 1. AGUASOL LIFE

  Ισπανία

  Η εταιρεία AGUASOL LIFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο, εξοπλισμοι αντιστροφης ωσμωσης, και εγκαταστασεις υπερδιηθησης υδατων. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

 2. B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE

  Ιταλία

  Η εταιρεία B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Solofra, Ιταλία.

 3. LIVAM GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LIVAM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις, συσκευες διυλισης, καθαρισμος υδατων, Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις, και εξοπλισμοι αποσταξης. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 4. DEPURCALABRIA

  Ιταλία

  Η εταιρεία DEPURCALABRIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Catanzaro, Ιταλία.

 5. MATEC S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MATEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Massa, Ιταλία.

 6. BUZSU ARITMA SISTEMLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία BUZSU ARITMA SISTEMLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου για επεξεργασια υδατων, και ηλεκτρονικες και μαγνητικες αντιασβεστολιθικες εγκαταστασεις για την επεξεργασια υδατων. Έχει έδρα σε Bartin, Τουρκία.

 7. DAISY WATER

  Ιταλία

  Η εταιρεία DAISY WATER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου νερου, σιλανσιέ, αποσκλυρυνση υδατων, και εξοπλισμοι αντιστροφης ωσμωσης. Έχει έδρα σε Turate, Ιταλία.

 8. WSC WATER AND CLEANING SOLUTION

  Ιταλία

  Η εταιρεία WSC WATER AND CLEANING SOLUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεννητριες ατμου, και υποστηριξη για εγκαταστασεις καθαρισμου υδατων. Έχει έδρα σε Modica, Ιταλία.

 9. WATERGOLD ALKALIN SU ARITMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία WATERGOLD ALKALIN SU ARITMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου νερου οικιακης χρησης, και οικιακες συσκευες καθαρισμου νερου. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 10. ORTIMAX

  Τουρκία

  Η εταιρεία ORTIMAX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου νερου, οικιακες ηλεκτρικες συσκευες καθαρισμου νερου, και οικιακες συσκευες καθαρισμου νερου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

141 Επιχειρήσεις