• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

 2. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

 3. CRYOSNOW GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής συσκευών και εγκαταστάσεων για χιονοβολή και παγοβολή ξηρού πάγου. Εφαρμογές είναι η χειροκίνητη και η αυτόματη προκαταρκτική επεξεργασία, ο καθαρισμός, η ψύξη και η απογρέζωση με βολή ξηρού πάγου CO2. Η καινοτομία έγκειται στη χρήση υγρού CO2 και πεπιεσμένου αέρα. Σε αυτόν τον τομέα διαθέτουμε εθνικά και διεθνή δικαιώματα προστασίας. Προμηθεύουμε παγκοσμίως πελάτες με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό βολής CO2 και ένα ευρύ φάσμα παρελκομένων. Στη χιονοβολή CO2 παράγονται σωματίδια ξηρού πάγου (στερεό CO2 -78 °C) από υγρό CO2 στη συσκευή και μετά διοχετεύονται με πεπιεσμένο αέρα μέσω ακροφυσίου στην επιφάνεια που πρέπει να καθαριστεί. Πλεονεκτήματα είναι η στεγνή και χωρίς κατάλοιπα επεξεργασία χωρίς νερό και χημικά προϊόντα. Η ομάδα της CryoSnow διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων καθαρισμού και ξηρού πάγου. Οι συσκευές και οι εγκαταστάσεις μας είναι „Made in Germany“ και παράγονται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και τα πρότυπα ISO 9000. Με σύγχρονα εργαλεία κατασκευής και ανάπτυξης, καθώς και καινοτομικές μεθόδους παραγωγής υλοποιούμε έτοιμα για μαζική παραγωγή προϊόντα σε ελάχιστο διάστημα. Από την έδρα της εταιρείας μας στο Βερολίνο υποστηρίζουμε πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτός αυτού διαθέτουμε με τους δικούς μας συνεργάτες πωλήσεων και σέρβις εξειδικευμένους συνεργάτες επικοινωνίας στην περιοχή σας.

 4. CEDATECH INH. FRANK DAHLMEYER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CEDATECH INH. FRANK DAHLMEYER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Langenfeld, Γερμανία.

 5. DCH NETTOYAGE MULTISERVICES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DCH NETTOYAGE MULTISERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Βιομηχανικός καθαρισμός, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, υπηρεσιες καθαρισμου γραφειων, Βιομηχανικός καθαρισμός, και λεπτος καθαρισμος εργοταξιου. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GEYSER LLC

  Ρωσία

  Η Geyser LLC κατασκευάζει εξοπλισμό καθαρισμού με εκτόξευση για μεταλλικά προϊόντα και πάγκοι δοκιμών από το 2010. Τα καθαριστικά μας μηχανήματα μας αφαιρούν αποτελεσματικά προϊόντα λαδιού, σκόνη, υγρά ψυκτικά μέσα κοπής, σύνθετα υλικά, λάδι μετά από χύτευση, προστατευτικά λιπαντικά, συστατικά λείανσης, γαλακτώματα, κατακάθια λίπους και εφίδρωσης. Τα βιομηχανικά πλυντήρια της Geyser LLC διευκολύνουν τον αυτοματισμό της προεργασίας επιφανειών και λύνουν αποτελεσματικά τα προβλήματα επεξεργασίας και σκουριάς των χαλύβων και των υλικών τόσο σε μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις όσο και σε μικρούς σταθμούς συντήρησης οχήματος. Η εταιρεία μας κατασκευάζει σε σειρές οι ειδικές εγκαταστάσεις βιομηχανικής πλύσης για τον καθαρισμό ανταλλακτικών με βάρος από 40 γρ. ως 20 t και πάγκους για τον εντοπισμό ελαττωμάτων του εξοπλισμού και την δοκιμή κινητήρων. Τα μηχανήματα καθαρισμού ανταλλακτικών και πάγκοι δοκιμών που κατασκευάζονται από τη Geyser LLC είναι αξιόπιστα, λειτουργικώς έτοιμα και συντηρούνται εύκολα. Τα καθαριστικά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ατομικά και ως μέρος ενός βιομηχανικού μεταφορέα.

 2. GOSTOL TST D.D.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία GOSTOL TST D.D., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική επεξεργασία μεταλλικών επιφανειών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός αμμοβολής, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Εξοπλισμός αμμοβολής, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tolmin, Σλοβενία.

 3. ETERNAL SPRAY NOZZLE CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία ETERNAL SPRAY NOZZLE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tangxia, Κίνα.

 4. BLASTCLEAN LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BLASTCLEAN LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Προστατευτικά κράνη αμμοβολής, και Προστατευτικός ρουχισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Wigan, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. SIAPRO D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία SIAPRO D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Τεχνικό σχέδιο - σύμβουλοι, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, και Τεχνικό σχέδιο - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Most Na Soči, Σλοβενία.

 1. DESATASCOS GALBAC SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία DESATASCOS GALBAC SL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποφρακτικα για υδραυλικες εγκαταστασεις, αποφραξη υπονομων, αποφραξη σωληνων, και ηλεκτραντλιας. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 2. RESTORATIVE TECHNIQUES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία RESTORATIVE TECHNIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακαινιση πολυκατοικιων. Έχει έδρα σε Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. ODLINGS MCR LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ODLINGS MCR LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολίπανση υδάτων- συσκευές και εγκαταστάσεις, και Απολίπανση υδάτων- συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ellesmere Port, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. ARTIMPEX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ARTIMPEX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Gent, Βέλγιο.

 3. CRYO'TECH - LA TECHNOLOGIE CRYOGENIQUE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CRYO'TECH - LA TECHNOLOGIE CRYOGENIQUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρυογονικός καθαρισμός, Χειροκίνητες συσκευές για καθαρισμό με ξηρό πάγο και για καθαρισμό με εκτόξευση πάγου, ξηρος παγος, και Κατασκευή και διανομή βιομηχανικών αερίων. Έχει έδρα σε Chasseneuil Du Poitou, Γαλλία.

 4. SINAPTEC

  Γαλλία

  Η εταιρεία SINAPTEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, συσκευες καθαρισμου με υπερηχους, και μηχανες συγκολλησης με ηπερηχους (sonotrode). Έχει έδρα σε Lezennes, Γαλλία.

 5. IBERGRAF SIGLO XXI

  Ισπανία

  Η εταιρεία IBERGRAF SIGLO XXI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 6. SORREJATS PLA DE L'ESTANY

  Ισπανία

  Η εταιρεία SORREJATS PLA DE L'ESTANY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, υπηρεσιες καθαρισμου μνημειων, πλυσιμο σκαφων, και αμμοβολη προσοψεων. Έχει έδρα σε Banyoles - Girona, Ισπανία.

 7. SEYMA SERVICIOS Y MAQUINARIA

  Ισπανία

  Η εταιρεία SEYMA SERVICIOS Y MAQUINARIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυντικα μηχανηματα νερου, αντλιες υπο υψηλη πιεση, και εξαιρετικα υψηλη πιεση. Έχει έδρα σε Logroño, Ισπανία.

 8. SPACE VAC INTERNATIONAL

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SPACE VAC INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος για εργοστασια ζαχαρεως. Έχει έδρα σε Northampton, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. VAN GINKEL GROEP

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία VAN GINKEL GROEP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικαλυψη. Έχει έδρα σε Valburg, Κάτω Χώρες.

 2. TROCKENEISSTRAHLEN WILD KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TROCKENEISSTRAHLEN WILD KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pulheim, Γερμανία.

 3. MUTEKS OTOMOTIV IC VE DIS TICARET LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία MUTEKS OTOMOTIV IC VE DIS TICARET LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, συσκευες πλυσιματος με ζεστο νερο, καθετα μηχανηματα συσκευασιας, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, και συστηματα πλυσης. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. TROCKENEISREINIGER

  Γερμανία

  Η εταιρεία TROCKENEISREINIGER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Waldmohr, Γερμανία.

 5. ICLEANER®

  Ελβετία

  Η εταιρεία ICLEANER®, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wattenwil, Ελβετία.

 6. TROCKENEISSTRAHLEN- HARZ HARALD KAROW

  Γερμανία

  Η εταιρεία TROCKENEISSTRAHLEN- HARZ HARALD KAROW, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bad Harzburg, Γερμανία.

 7. TESS STRAHLTECHNIK SCHWEIZ AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία TESS STRAHLTECHNIK SCHWEIZ AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Άνθρακας - παράγωγα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Άνθρακας - παράγωγα. Έχει έδρα σε Nidau, Ελβετία.

 8. ICETECH DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ICETECH DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Georgensgmünd, Γερμανία.

 9. ARCTEC BY LKY

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARCTEC BY LKY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, και Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Groß-Umstadt, Γερμανία.

 10. CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

90 Επιχειρήσεις

Kατηγορια