• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα - Κίνα

Κίνα
  1. WINDUS ENTERPRISES INC.

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η WINDUS ιδρύθηκε το 1998, είναι μια παγκόσμια μονάδα OEM/ODM που προσφέρει άριστες υπηρεσίες χύτευσης, σταμπάρισμα μετάλλων, κατασκευασμένα και κατεργασμένα ανταλλακτικά, καθώς και συναρμολογήσεις και δοκιμές σε διάφορες βιομηχανίες, όπως η επεξεργασία υδάτων, η γεωργία, υπεράκτιες πλατφόρμες πετρελαίου, δόμηση, σιδηρόδρομοι, και αυτοκινητοβιομηχανία. Η δέσμευση μας στην ποιότητα είναι προφανές χάρη στην πιστοποίηση μας κατά ISO9001 από την TUV το 2003. Η ένταξη ενός συστήματος ERP και αυτοματοποίησης γραφείου ομαλοποίησε την επιχείρηση και την ροή εργασίας, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα εντός της επιχείρησης και την ανταπόκριση πελατών. Αυστηρές απαιτήσεις ελέγχου καταγράφονται με ιδιαίτερη προσοχή στο σύστημα μας ενημέρωσης ποιότητας, δίνοντας μας την δυνατότητα να μετρήσουμε την απόδοση και να βελτιώσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Ενισχυμένη με μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και εξυπηρέτησης πελατών, η WINDUS είναι ο προμηθευτής σας "μιας στάσης". Από την υποστήριξη στον σχεδιασμό και έναν γρήγορο τρισδιάστατο πρότυπο, μέχρι τις παραγωγικές μεθόδους, μηχανοποίηση, διαχείριση έργου, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών. Υιοθετώντας ευέλικτες επαγγελματικές μεθόδους όπως οι Kanban και Consignment, φροντίζουμε να καλύψουμε τις μοναδικές σας ανάγκες.Με την πάροδο του χρόνου, η αστείρευτη μας δέσμευση για ποιότητα και αξία μας απέφερε συνεργασίες με πελάτες, βιομηχανίες και κοινότητες.

  2. SHANXI MTC MEMORIALS

    Κίνα

    Η εταιρεία SHANXI MTC MEMORIALS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Datong, Κίνα.

  3. NANJING HEQIANG HARDWARE TOOLS CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία NANJING HEQIANG HARDWARE TOOLS CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Nanzha Town, Κίνα.

  4. XIAMEN WASENYA IMP.&EXP. CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία XIAMEN WASENYA IMP.&EXP. CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Xiamen, Κίνα.

  5. FUJIAN LIANYI STONE PRODUCT CO. LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία FUJIAN LIANYI STONE PRODUCT CO. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Xiamen, Κίνα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BEIJING TIANYULONGHUA TRADE CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία BEIJING TIANYULONGHUA TRADE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Beijingdaxing, Κίνα.

  2. BONA ENTERPRISE

    Κίνα

    Η εταιρεία BONA ENTERPRISE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Zhengzhou, Κίνα.

  3. ZHONGFU INDUSTRY HENAN JIAYUAN ALUMINUM INDUSTRY CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία ZHONGFU INDUSTRY HENAN JIAYUAN ALUMINUM INDUSTRY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Zhengzhou, Κίνα.

  4. EXPO BUILD CHINA

    Κίνα

    Η εταιρεία EXPO BUILD CHINA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.

  5. GUANGZHOU RENOXBELL ALUMINUM CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία GUANGZHOU RENOXBELL ALUMINUM CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Guangzhou, Κίνα.

  1. NEWJINHAI ELECTRICAL APPLIANCE CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία NEWJINHAI ELECTRICAL APPLIANCE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικα αξεσουαρ για το μπανιο, και Έπιπλα μπάνιου ξενοδοχείων. Έχει έδρα σε Taishan,Guangdong, Κίνα.

  2. FUJIAN FUXING SLATE CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία FUJIAN FUXING SLATE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλλα υλικα - σχιστολιθος, χαλαζιτης, ψαμμιτης,. Έχει έδρα σε Xiamen, Κίνα.

  1. HUBEI YULONG GROUP JINLI NEW MATERIALS CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία HUBEI YULONG GROUP JINLI NEW MATERIALS CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφασωτά από πλαστικό τραβηχτής διέλασης. Έχει έδρα σε Yichang, Κίνα.

  2. FOSHAN JACUVO ART BUILDING MATERIAL CO.LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία FOSHAN JACUVO ART BUILDING MATERIAL CO.LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Foshan, Κίνα.

  3. REDMAN CORPORATION

    Κίνα

    Η εταιρεία REDMAN CORPORATION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.

  4. XIAMEN BUILD VALUE STONE

    Κίνα

    Η εταιρεία XIAMEN BUILD VALUE STONE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Xiamen, Κίνα.

  5. HANDAN QUNSHAN FOUNDRY CO.,LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία HANDAN QUNSHAN FOUNDRY CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Handan, Κίνα.

  6. HEBEI TENGYUE TRADING CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία HEBEI TENGYUE TRADING CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρμα απο σιδηρο. Έχει έδρα σε Shijiazhuang, Κίνα.

  7. GUANGDONG JINYING IMPORT & EXPORT CO.,LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία GUANGDONG JINYING IMPORT & EXPORT CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Foshan, Κίνα.

  8. JIANGMEN XINHUI LUXURY HOME ITEMS CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία JIANGMEN XINHUI LUXURY HOME ITEMS CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Jiangmen, Κίνα.

  1. SHUNLI COLD FORMED STEEL SHEET PILING CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία SHUNLI COLD FORMED STEEL SHEET PILING CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Nanjing, Κίνα.

  2. DONGYING ZHENGDA METAL PRODUCT CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία DONGYING ZHENGDA METAL PRODUCT CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Dongying, Κίνα.

  3. HUBEI MULTICOLOR RED STONE CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία HUBEI MULTICOLOR RED STONE CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γρανιτης, και ασβεστολιθοι. Έχει έδρα σε Yichang, Κίνα.

  4. SHIJIAZHUANG LIANPENG METALLIC PRODUCTS CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία SHIJIAZHUANG LIANPENG METALLIC PRODUCTS CO., LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Shijiazhuang, Κίνα.

  5. DONGYUE MACHINERY GROUP CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία DONGYUE MACHINERY GROUP CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Linyi, Κίνα.

  6. CNT INTERNATIONAL ( STONE ) CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία CNT INTERNATIONAL ( STONE ) CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Fujian, Κίνα.

  7. BEIJING BRKT INDUSTRIAL & TRADE CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία BEIJING BRKT INDUSTRIAL & TRADE CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Beijing, Κίνα.

  8. ZIBO TREND STATION INDUSTRIAL CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία ZIBO TREND STATION INDUSTRIAL CO.,LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Zibo, Κίνα.

  9. NANJING WANZE PRECISION METAL PRODUCING CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία NANJING WANZE PRECISION METAL PRODUCING CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Nanjing, Κίνα.

  10. HANGZHOU MOONBAY TRADE CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία HANGZHOU MOONBAY TRADE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Hangzhou, Κίνα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα - Κίνα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

99 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες