• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποτά

Αποτελέσματα για

Ποτά

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. NUUSINTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NUUSINTERNATIONAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, αγορά πώληση, και Ποτά. Έχει έδρα σε Westerlee, Κάτω Χώρες.

  2. SLUSH CONCEPTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SLUSH CONCEPTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει έδρα σε Winschoten, Κάτω Χώρες.

  3. UFTER HOLDING B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Από το 1994, η Northlink Trading GMBH έχει αριστεύσει ως σημαντικός παράγοντας στο διεθνές εμπόριο και ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή αγαθών. Το κύριο πλεονέκτημά μας είναι η προμήθεια ειδών χύδην και η μεταπώλησή τους σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Σε διάστημα 28 ετών έχουμε καλλιεργήσει ισχυρές συνεργασίες με φημισμένες εταιρείες όπως οι Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator και πολλές άλλες. Η επιτυχίας μας βασίζεται στο στρατηγικό πλεονέκτημα της ευρωπαϊκής μας τοποθεσίας που ελαχιστοποιεί το κόστος μεταφοράς και διασφαλίζει την αποτελεσματική παράδοση παγκοσμίως. Στην Northlink Trading GMBH, η σταθερή αποστολή μας είναι να υπερκαλύπτουμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας ασφαλή προϊόντα διακριτής ποιότητας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και δια τηρώντας ένα άκρως εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό. Με κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη επιδιώκουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα. Στόχος μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως εταιρεία αριστείας στην παγκόσμια αγορά, αριστεύοντας στην επεξεργασία και στην πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας διαφόρων εταιρειών τροφίμων και εμπορικών επιχειρήσεων. Αφοσιωμένοι στη διεύρυνση της παγκόσμιας παρουσίας μας, διαθέτουμε υποστήριξη πελατών επί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς προβλήματα παγκόσμια αποστολή, διασφαλίζοντας τη γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. MOVING SPIRITS INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOVING SPIRITS INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και διανομή ποτών. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  5. BIJ CHOI B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BIJ CHOI B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει έδρα σε Peize, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UNIONISTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNIONISTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Καφές και τσάι, και συστατικά διατροφής. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  2. OERFRYSK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OERFRYSK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα - προσθετικές ουσίες. Έχει έδρα σε Eastermar, Κάτω Χώρες.

  3. INKOOP VERKOOP TRADING BV.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INKOOP VERKOOP TRADING BV., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Coevorden, Κάτω Χώρες.

  4. CONNEXION INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η Connexion International είναι μια δυναμική διεθνής εταιρεία εμπορίου οινοπνευματωδών ποτών κατηγορίας Α. Χάρη στις διασυνδέσεις μας, την πείρα και την ευελιξία μας σε αυτόν τον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του εμπορίου λικέρ, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα επώνυμων ουίσκι, κονιάκ, βότκα, και ειδικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Εχουμε πολύ καλές διασυνδέσεις με αναγνωρισμένες αποθήκες και μεταφορικές εταιρείες και συνεπώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια αξιόπιστη, ομαλή και ισχυρή παράδοση της παραγγελίας σας σε όλο τον κόσμο.

  5. CHAMPAGNE ONTBIJTSERVICE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHAMPAGNE ONTBIJTSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαμπανια, και Ποτό Cavas. Έχει έδρα σε Wildervank, Κάτω Χώρες.

  1. A2BC DUTY FREE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A2BC DUTY FREE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  2. MONK WHISKY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MONK WHISKY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ουισκι, και μπουρμπον. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  1. SQUARE DRANKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SQUARE DRANKEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Γαλλίας, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  2. HOOGHOUDT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOOGHOUDT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, και Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  3. BOOMSMA DISTILLEERDERIJ/WIJNKOPERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMSMA DISTILLEERDERIJ/WIJNKOPERIJ B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  4. GELITA NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες