• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και ΔρένδηΠάροχος υπηρεσιών
  1. BAKKER WORKUM CONSTRUCTIEWERKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAKKER WORKUM CONSTRUCTIEWERKEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, και Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Workum, Κάτω Χώρες.

  2. AUTONATIONAL VERSPANINGSTECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AUTONATIONAL VERSPANINGSTECHNIEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ijlst, Κάτω Χώρες.

  3. THE METALIZERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THE METALIZERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Klazienaveen, Κάτω Χώρες.

  4. DE LASLERAAR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE LASLERAAR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  5. MOPAQ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOPAQ B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Balk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRINK INDUSTRIAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRINK INDUSTRIAL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Hoogeveen, Κάτω Χώρες.

  2. CORUS PERFO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CORUS PERFO B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Veendam, Κάτω Χώρες.