• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και ΔρένδηΠάροχος υπηρεσιών
  1. DUTCH MILK FILTERS

    Κάτω Χώρες

    Η Dutch Milk filters είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία που επικεντρώνεται στην πώληση φίλτρων γάλακτος στην Ευρωπαϊκή ένωση. Παραδίδουμε ήδη τα φίλτρα μας γάλακτος σε 8 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Προμηθεύουμε όλη την γκάμα, όλων των δίσκων και σωλήνων φίλτρων γάλακτος υψηλής ποιότητας τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά. (ηλεκτρονικό κατάστημα, ηλ. μήνυμα ή τηλεφωνικώς) Αν δεν βρείτε την διάσταση του φίλτρου που αναζητάτε, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε την λύση. Για να γνωρίσετε την Dutch milk filters, μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τα φίλτρα γάλακτος παραγγέλνοντας το πακέτο δωρεάν δειγμάτων. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε εκτενώς τα φίλτρα γάλακτος μας πριν παραγγείλετε. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  2. GEBR. KOK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR. KOK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολιτικοί μηχανικοί, χωματουργικες εργασιες, Ανέσεις κατοικίας, Πολιτικοί μηχανικοί, και ενοικιαση χωματουργικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Bakkeveen, Κάτω Χώρες.

  3. STEVENS ENGINEERING HEERENVEEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STEVENS ENGINEERING HEERENVEEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικες κατασκευες, και ειδικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  4. HKS HUISMAN KOEL-SERVICE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HKS HUISMAN KOEL-SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες στον τομεα τεχνικων ψυξης, κλιματισμός και θέρμανση, μηχανήματα για ξενοδοχεία, και υποστηριξη και συντηρηση εγκαταστασεων. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  5. TRANSPORTBEDRIJF HEIDEMA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSPORTBEDRIJF HEIDEMA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορτηγο για ειδικες μεταφορες, μεταφορά μηχανημάτων, και ράφια αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Ten Boer, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REPAK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REPAK B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Emmen, Κάτω Χώρες.