• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Αποτελέσματα για

Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και ΔρένδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ACODEQ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ACODEQ B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Leek, Κάτω Χώρες.

  2. SEAL FOR LIFE INDUSTRIES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEAL FOR LIFE INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιδιαβρωτικα. Έχει έδρα σε Stadskanaal, Κάτω Χώρες.

  3. ZANDLEVEN COATINGS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZANDLEVEN COATINGS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Λαδομπογιές, Χρώματα και βερνίκια, και Λαδομπογιές. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  4. AWA MOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AWA MOLDING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Drachten, Κάτω Χώρες.

  5. PARAMELT VEENDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEDMAG INDUSTRIES MINING & MANUFACTURING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NEDMAG INDUSTRIES MINING & MANUFACTURING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Veendam, Κάτω Χώρες.

  2. PPG INDUSTRIES CHEMICALS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PPG INDUSTRIES CHEMICALS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Farmsum, Κάτω Χώρες.

  3. CALMAG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CALMAG B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Veendam, Κάτω Χώρες.

  4. ESD-SIC B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ESD-SIC B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Farmsum, Κάτω Χώρες.