• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοπή - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Κοπή - χάλυβες και μέταλλα

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και ΔρένδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PAUL KUPPEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAUL KUPPEL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Oosterwolde Fr, Κάτω Χώρες.

  2. PRINS DOKKUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRINS DOKKUM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Dokkum, Κάτω Χώρες.

  3. METAALBEWERKING BIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALBEWERKING BIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Marum, Κάτω Χώρες.

  4. VAN DE GRIJP METAALDRAAIERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DE GRIJP METAALDRAAIERIJ B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Gorredijk, Κάτω Χώρες.