• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καθαρισμος

Αποτελέσματα για

Καθαρισμος

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και ΔρένδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WATTER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WATTER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση και αποστείρωση - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκευή βιολογικού απολυμαντικού, εγκαταστασεις και εξοπλισμος απολυμανσης υδατων, απολυμαντικα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, και απολυμανση υδατων. Έχει έδρα σε Tynaarlo, Κάτω Χώρες.

  2. VEENSTRA COEVORDEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VEENSTRA COEVORDEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πληρη συστηματα καθαρισμου υδατων. Έχει έδρα σε Coevorden, Κάτω Χώρες.

  3. PULCHER DETAILING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PULCHER DETAILING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Ruinen, Κάτω Χώρες.

  4. HUCHEM SPECIAL PRODUCTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HUCHEM SPECIAL PRODUCTS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Vlagtwedde, Κάτω Χώρες.

  5. SCHOONMAAKBEDRIJF HAZENBERG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHOONMAAKBEDRIJF HAZENBERG B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Ter Apel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. V.R.B. FRIESLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία V.R.B. FRIESLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  2. INDUCON B.V.

    Κάτω Χώρες