• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανια χαρτου - τελικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανια χαρτου - τελικα προιοντα

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. ZAADHOF'S CARTONNAGE FABRIEKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZAADHOF'S CARTONNAGE FABRIEKEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Χάρτινες κούτες, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Συσκευασία, εύκαμπτες συσκευασίες, Συσκευασίες για τρόφιμα, Χάρτινες κούτες, Συσκευασίες και κούτες από χαρτόνι, και χαρτοκιβωτια. Έχει έδρα σε Winschoten, Κάτω Χώρες.

  2. VJD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VJD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Joure, Κάτω Χώρες.

  3. BONSEMA VERPAKKING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BONSEMA VERPAKKING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  4. REZU - PHOTO WALLPAPER FOR EACH WALL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REZU - PHOTO WALLPAPER FOR EACH WALL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταπετσαρίες τοίχου από βινύλιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφασματένιες ταπετσαρίες τοίχου, Ταπετσαρίες τοίχου, Ταπετσαρίες τοίχου ειδικών προδιαγραφών, Υφασματένιες ταπετσαρίες τοίχου, Ταπετσαρίες τοίχου, και Ταπετσαρίες τοίχου ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Zuidlaren, Κάτω Χώρες.

  5. NNZ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NNZ B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι συσκευασιών, Χαρτί - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Εργολάβοι συσκευασιών, και Χαρτί - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BANNINK CARTONNAGE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BANNINK CARTONNAGE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Coevorden, Κάτω Χώρες.

  2. VLAAR GRONINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLAAR GRONINGEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστολόχαρτα και φάκελλοι, και Επιστολόχαρτα και φάκελλοι. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.