• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες

Αποτελέσματα για

Χάλυβες

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και ΔρένδηΈμπορος χονδρικής
  1. METAL AND PLASTIC SUPPLIES HUT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAL AND PLASTIC SUPPLIES HUT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Emmen, Κάτω Χώρες.

  2. ROESTVASTSTAALINDUSTRIE WESTRA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROESTVASTSTAALINDUSTRIE WESTRA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Elahuizen, Κάτω Χώρες.

  3. ALUTRADING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALUTRADING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Coevorden, Κάτω Χώρες.

  4. VOS MECHANICAL SCHOONEBEEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOS MECHANICAL SCHOONEBEEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Schoonebeek, Κάτω Χώρες.

  5. BEHEERMAATSCHAPPIJ KLEMENT METAALTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEHEERMAATSCHAPPIJ KLEMENT METAALTECHNIEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Klazienaveen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VOGEL'S KOPERSLAGERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOGEL'S KOPERSLAGERIJ B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Veendam, Κάτω Χώρες.

  2. DERUSTIT HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DERUSTIT HOLLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  3. KLAAS ZIJLSTRA METAALBEWERKING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KLAAS ZIJLSTRA METAALBEWERKING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Berlikum Fr, Κάτω Χώρες.