• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτηρια

Αποτελέσματα για

Χυτηρια

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. ROBA METALS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROBA METALS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Ijsselstein Ut, Κάτω Χώρες.

  2. ALUART ALUMINIUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALUART ALUMINIUM B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Nieuwegein, Κάτω Χώρες.

  3. VAN HALTEREN METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HALTEREN METAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bunschoten-Spakenburg, Κάτω Χώρες.

  4. VILLE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VILLE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Strijen, Κάτω Χώρες.

  5. J. BUIJSE & ZN. B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J. BUIJSE & ZN. B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ELCAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELCAS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.