• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υλικα και εργα για οικοδομες

Αποτελέσματα για

Υλικα και εργα για οικοδομες

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. VAN NIEUWPOORT BEHEER BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN NIEUWPOORT BEHEER BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, ανανεωσιμες πηγες ενεργειας, επιμελητεια, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Gouda, Κάτω Χώρες.

  2. LUKOIL BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUKOIL BENELUX B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στερεά καύσιμα, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Στερεά καύσιμα, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Capelle Aan Den Ijssel, Κάτω Χώρες.

  3. QUEL BUSINESS INFORMATION B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία QUEL BUSINESS INFORMATION B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στερεά καύσιμα, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Στερεά καύσιμα, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  4. ZAND- & GRINTHANDEL VAN OUWERKERK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZAND- & GRINTHANDEL VAN OUWERKERK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Middelburg, Κάτω Χώρες.

  5. STARSUPPLY PETROLEUM EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FILCOM B.V.

    Κάτω Χώρες