• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασία

Αποτελέσματα για

Συσκευασία

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. PROFIPACK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PROFIPACK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει έδρα σε Montfoort, Κάτω Χώρες.

  2. DUTCH PACK INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH PACK INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, Συσκευασίες επί παραγγελία, χαρτοσακουλες, Συσκευασία, Συσκευασίες επί παραγγελία, και Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  3. ULMA PACKAGING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ULMA PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές συσκευασίες, συσκευασια τροφιμων, και μηχανες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Leerdam, Κάτω Χώρες.

  4. UNBRAND-ABLE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNBRAND-ABLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, και Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  5. VERPAKKING VOORDEEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERPAKKING VOORDEEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα κλεισιματος και προστασιας για τον τομεα της συσκευασιας, και κιβωτια συσκευασιας. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TWINPACK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TWINPACK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασία, μηχανες συσκευασιας, Πλαστικές συσκευασίες, είδη συσκευασίας από χαρτόνι, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Noordwijkerhout, Κάτω Χώρες.

  2. DEBO TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEBO TRADING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σακουλάκια συσκευασίας κενού αέρος, και Σακουλάκια συσκευασίας. Έχει έδρα σε Voorburg, Netherlands, Κάτω Χώρες.

  3. JP FRUIT PACKING SERVICE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JP FRUIT PACKING SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση- υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη εμπορευματων, συστηματα ραφιων drive-in για αποθηκευση, Αποθήκευση και φύλαξη, και συσκευασία. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  4. MAILINGCENTRE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAILINGCENTRE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμεσο μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αμεσο μαρκετινγκ, αποστολες, συσκευασία, και εκτύπωση διαφημιστικών. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  5. HAY2PRESS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAY2PRESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει έδρα σε Ridderkerk, Κάτω Χώρες.

  1. GOEDKOOP VERPAKKING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOEDKOOP VERPAKKING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες, κιβωτια, συσκευασία, και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. REVARPO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REVARPO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει έδρα σε Baarn, Κάτω Χώρες.

  1. BANDALL

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Από το 1990, η Bandall αναπτύσσει, παράγει και διανέμει σε ολόκληρο τον κόσμο μηχανήματα συλλογής και περιτύλιξης με πλαστική μεμβράνη ή χαρτί. Οι μηχανές περιτύλιξης με ταινία χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη με ταινία ή την στοίβαξη των συσκευασιών στις βιομηχανίες τροφίμων, γραφιστικής, φαρμάκων και διαχείρισης διακίνησης. Τα μηχανήματα Bandall είναι τα μοναδικά στον κόσμο που δουλεύουν με υπέρλεπτο υλικό (από 35 mµ), που τους επιτρέπουν τεράστιες οικονομίες. Τα μηχανήματα Bandall πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  2. SALESBRIDGES BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SALESBRIDGES BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρείες συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, μεταλλική θωράκιση για σκυρόδεμα, Ευκαιρίες μειοδοτικών διαγωνισμών ΕΕ, υλικα κατασκευων, και Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση. Έχει έδρα σε Hillegom, Κάτω Χώρες.

  3. STACK SHIPPING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STACK SHIPPING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές με εμπορευματοκιβώτια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Συσκευαστές για ακτοπλοϊκές μεταφορές, μεταφορες, τελωνειακός πράκτορας, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, και Συσκευαστές για ακτοπλοϊκές μεταφορές. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. ROXSTONE HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Natur Holz Pellet είναι πρωτοπόρος προμηθευτής ξύλινων προϊόντων πέλλετ, βιώσιμα και ανώτατης ποιότητας. Η εταιρεία μας δεσμεύεται στην προώθηση οικολογικών λύσεων για την δημιουργία ενέργειας και θέρμανσης, με επίκεντρο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Κατανοούμε την σημασία των καθαρών και ενεργειακά αποδοτικών πηγών ενέργειας στον κόσμο του σήμερα. Χάρη στην εκτενής μας εμπειρία και εμπειρογνωμοσύνη στην βιομηχανία, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πέλλετ ανώτατης ποιότητας και απόδοσης. Είμαστε περήφανοι για τον πορισμό των ξύλινων μας πέλλετ από αυστηρά επιλεγμένους πιστοποιημένους προμηθευτές που τηρούν υπεύθυνες δασικές πρακτικές. Εξασφαλίζοντας την προέλευση των προϊόντων μας από βιώσιμες πηγές, υποστηρίζουμε την προστασία των δασών και συμβάλλουμε στην γενική ευεξία του πλανήτη μας. Προσπαθούμε να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση, γρήγορη αποστολή και αξιόπιστη και ρευστή εμπειρία στους αξιότιμους μας πελάτες. Η ομάδα μας έμπειρων επαγγελματικών είναι πάντα στην διάθεση σας για να απαντήσει σε οποιαδήποτε σας απορία και να προσφέρει υποστήριξη σε όλη την διαδικασία αγοράς. Ο ιστότοπος μας λειτουργεί ως πρακτική πλατφόρμα, φιλική προς τον χρήση ώστε οι πελάτες να εξερευνούν και να αγοράζουν εύκολα τα προϊόντα μας ξύλινων πέλλετ. Παρέχουμε λεπτομερής περιγραφή όσον αφορά τις προσφορές, συμπ. τις προδιαγραφές τους, συμβουλές χρήσης και περιβαλλοντολογικά οφέλη. Οι πελάτες μπορούν εύκολα να περιπλανηθούν στον ιστότοπο μας ώστε να βρουν το κατάλληλο πέλλετ για τις ανάγκες τους θέρμανσης ή ενέργειας.

  5. CONTIMETA

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONTIMETA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχάνημα μεμβράνης περιτύλιξης παλέτας, δεματοποιητες, μηχανες φακελλοποιησης, και Εκτατό φιλμ. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  6. EURO PARFUMS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EURO PARFUMS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα αρωμάτων, Αρώματα, eau de toilette, αρωματα, ανδρικη αρωματοποιια, φυσικη αρωματοποιια, αποσμητικά, Δημιουργία αρωμάτων, Εκχυλίσματα αρωμάτων, και Αρώματα, eau de toilette. Έχει έδρα σε Berkel En Rodenrijs, Κάτω Χώρες.

  7. KELSTREAM

    Κάτω Χώρες

    Η Kelstream κατασκευάζει εναλλάκτες θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια για την ομαλή ψύξη ή θέρμανση του προϊόντος σας. Το Kelstream χρησιμοποιείται ευρύτερα στην ασηπτική επεξεργασία στην βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων. Ο εναλλάκτης θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια Kelstream ενδεικνύεται κυρίως χάρη στην ικανότητα του να επεξεργαστεί προϊόντα ευαίσθητα στην θέρμανση, μέτρια ως πολύ παχύρρευστα, ή με κοκκώδη μορφή, και να ελαχιστοποιήσει την έκταση καύσης ή επικάθισης στην επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας.

  8. RACA GROUP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RACA GROUP B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός εκτάκτου ανάγκης και ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτισμος κινδυνου, εξοδοι κινδυνου, λαμπτηρες ασφαλειας με εικονοσυμβολο, και Προσαρμοσμένες μπαταρίες σε συσκευασία. Έχει έδρα σε Hillegom, Κάτω Χώρες.

  1. TRAMPER TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRAMPER TECHNOLOGY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες επί παραγγελία, μηχανες συσκευασιας, μηχανηματα συσκευασιας για βιομηχανια τροφιμων, μηχανηματα συσκευασιας τροφιμων, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  2. VAN HESSEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HESSEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα για συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρίμματα σφαγείων - περισυλλογή και ανακύκλωση, Απορρίμματα σφαγείων - περισυλλογή και ανακύκλωση, συσκευασία τροφίμων, και Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Nieuwerkerk Ad Ijssel, Κάτω Χώρες.

  3. UNO EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNO EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετικά αντικείμενα - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Vlaardingen, Κάτω Χώρες.

  4. BAGSXL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAGSXL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλύμματα προστασίας - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασία σε κενό, και Πλαστικές ύλες για συσκευασία. Έχει έδρα σε Lisse, Κάτω Χώρες.

  5. PACKING DIRECT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PACKING DIRECT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροκινητες συναρμολογησεις. Έχει έδρα σε Woerden, Κάτω Χώρες.

  6. BAG SEWING EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAG SEWING EUROPE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  7. BM PACKAGING SOLUTIONS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BM PACKAGING SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ijsselstein, Κάτω Χώρες.

  8. 123 REKWIKKELFOLIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 123 REKWIKKELFOLIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανση- διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρρικνουμενη μεμβρανη, και μηχανηματα για την παραγωγη συσκευασιων απο χαρτονι. Έχει έδρα σε Wassenaar, Κάτω Χώρες.

  9. P.W. VAN DER WAAL & ZN. B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία P.W. VAN DER WAAL & ZN. B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες επί παραγγελία, Συνδυασμένη συσκευασία και ανασυσκευασία, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Strijen, Κάτω Χώρες.

  10. AGH SUPPORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AGH SUPPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετικά αντικείμενα - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Wassenaar, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

61 Επιχειρήσεις