• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασία τροφίμων

Αποτελέσματα για

Συσκευασία τροφίμων

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. KELSTREAM

    Κάτω Χώρες

    Η Kelstream κατασκευάζει εναλλάκτες θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια για την ομαλή ψύξη ή θέρμανση του προϊόντος σας. Το Kelstream χρησιμοποιείται ευρύτερα στην ασηπτική επεξεργασία στην βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων. Ο εναλλάκτης θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια Kelstream ενδεικνύεται κυρίως χάρη στην ικανότητα του να επεξεργαστεί προϊόντα ευαίσθητα στην θέρμανση, μέτρια ως πολύ παχύρρευστα, ή με κοκκώδη μορφή, και να ελαχιστοποιήσει την έκταση καύσης ή επικάθισης στην επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας.

  2. ULMA PACKAGING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ULMA PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές συσκευασίες, συσκευασια τροφιμων, και μηχανες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Leerdam, Κάτω Χώρες.

  3. VAN HESSEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HESSEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα για συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρίμματα σφαγείων - περισυλλογή και ανακύκλωση, Απορρίμματα σφαγείων - περισυλλογή και ανακύκλωση, συσκευασία τροφίμων, και Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Nieuwerkerk Ad Ijssel, Κάτω Χώρες.

  4. BANDALL

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Από το 1990, η Bandall αναπτύσσει, παράγει και διανέμει σε ολόκληρο τον κόσμο μηχανήματα συλλογής και περιτύλιξης με πλαστική μεμβράνη ή χαρτί. Οι μηχανές περιτύλιξης με ταινία χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη με ταινία ή την στοίβαξη των συσκευασιών στις βιομηχανίες τροφίμων, γραφιστικής, φαρμάκων και διαχείρισης διακίνησης. Τα μηχανήματα Bandall είναι τα μοναδικά στον κόσμο που δουλεύουν με υπέρλεπτο υλικό (από 35 mµ), που τους επιτρέπουν τεράστιες οικονομίες. Τα μηχανήματα Bandall πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  5. MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτέλεση εφοδιαστικής αλυσίδας (διαχείριση μεταφορών και αποθεμάτων). Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RETIF HOLLAND BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RETIF HOLLAND BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, σεσουαρ, λιανική πώληση, Διαρρυθμίσεις καταστημάτων, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. NLTULIP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NLTULIP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτινα ποτηρια. Έχει έδρα σε Baarn, Κάτω Χώρες.