• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκηνες

Αποτελέσματα για

Σκηνες

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. FEESTVERHUUR DE BUUR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FEESTVERHUUR DE BUUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση περιπτερων για εκδηλωσεις, σκηνη για παρτυ, και διακοσμητικα για γιορτες. Έχει έδρα σε `s-Gravenzande, Κάτω Χώρες.

  2. PARTYTENTVERHUUR LEIDEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARTYTENTVERHUUR LEIDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση αποθηκών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκηνη για παρτυ, Καταφύγια και τέντες για εκδηλώσεις, και προμηθειες για ιδιωτικες γιορτες. Έχει έδρα σε Leiden, Κάτω Χώρες.

  3. KONTENT STRUCTURES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KONTENT STRUCTURES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Καταφύγια και τέντες για εκδηλώσεις, τεντες, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, και Υπόστεγα και τέντες για εμπορικές εκδηλώσεις. Έχει έδρα σε Bodegraven, Κάτω Χώρες.

  4. E-Z UP EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία E-Z UP EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Houten, Κάτω Χώρες.

  5. TENTVERKOOP.NL REGTVOORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TENTVERKOOP.NL REGTVOORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PARTYVERHUUR DE MEERPAAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARTYVERHUUR DE MEERPAAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματα μηχανηματα πωλησης ποπ κορν, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης μαλλιου της γριας, και παγωτομηχανες μαλακου παγωτου. Έχει έδρα σε Hillegom, Κάτω Χώρες.

  2. PARTYKONING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARTYKONING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. DONSELAAR TENTEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DONSELAAR TENTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση περιπτερων για εκδηλωσεις, και ενοικιαζονται σκηνες. Έχει έδρα σε Woudenberg, Κάτω Χώρες.

  4. VISSER TENTENVERHUUR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VISSER TENTENVERHUUR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται σκηνες. Έχει έδρα σε Sliedrecht, Κάτω Χώρες.

  5. PARTYTENTVERHUUR UTRECHT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARTYTENTVERHUUR UTRECHT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Maarssen, Κάτω Χώρες.

  1. PARTYTENTVERHUUR HAAGLANDEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARTYTENTVERHUUR HAAGLANDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  2. PARTYTENTVERHUUR DRECHTSTEDEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARTYTENTVERHUUR DRECHTSTEDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.