• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πριόνια

Αποτελέσματα για

Πριόνια

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. STUBBE WADDINXVEEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STUBBE WADDINXVEEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διάτρηση και κοπή οπλισμένου σκυροδέματος, πριονια για σκυροδεμα και ασφαλτο, κοπη και διατρηση σκυροδεματος και οπλισμενου σκυροδεματος, Διάτρηση και κοπή οπλισμένου σκυροδέματος, και φρεζάρισμα ακριβείας. Έχει έδρα σε Zevenhuizen, Κάτω Χώρες.

  2. GEREEDSCHAPMEISTER.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEREEDSCHAPMEISTER.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικα πριονια περιτορνευσης, και χειροκινητα εργαλεια. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  3. VIS DIAMANTBOOR- EN ZAAGTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VIS DIAMANTBOOR- EN ZAAGTECHNIEK B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες για πριόνια και αλυσοπρίονα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λεπίδες για πριόνια και αλυσοπρίονα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Wateringen, Κάτω Χώρες.