• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παρακολουθηση

Αποτελέσματα για

Παρακολουθηση

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. WESOTRONIC

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WESOTRONIC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, Πεπιεσμένος αέρας - συστήματα αποστολής εγγράφων, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, 'Ελεγχος πρόσβασης και πυρκαϊάς, και Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  2. SNEL HUIS VEILIG .NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SNEL HUIS VEILIG .NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί - εξοπλισμός επίβλεψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις συναγερμου, ασυρματες εγκαταστασεις συναγερμου, και καμερα παρακολουθησης. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  3. HOFLAND-ELECTRONICA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOFLAND-ELECTRONICA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, και Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. HILLSON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HILLSON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, και Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

  5. TAS TECHNICS AMSTERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TAS TECHNICS AMSTERDAM B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, και Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Moordrecht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INTERFISC GROUP

    Κάτω Χώρες

    Από το 1972, η Interfisc εγγυάται ολόκληρη την διαχείριση της μισθοδοσίας για τους εργοδότες με προσωπικό στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Αγγλία ή τη Γαλλία. Δεν θα χάσετε χρόνο πηγαίνοντας από τον έναν φορέα στον άλλο (π.χ. τα κράτη) αλλά έχουν ένα σημείο επαφής να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε απορία ή αλλαγές για όλες τις χώρες. Σας ενημερώνουμε για την τοπική νομοθεσία και θα αποποιούνται όλες τις σχετικές υποχρεώσεις για τους εργοδότες, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε. Η Interfisc μιλάει τη γλώσσα σας. Εκτός από τον καθορισμό των μισθών, έχουμε καθιερώσει συμβάσεις εργασίας, επικουρική ασφάλιση, παρακολούθηση αναρρωτικών αδειών, αυτοκινητοβιομηχανίας και τηλεφωνίας. Ακόμη και για τις διασυνοριακές αποστολές ή αποσπάσεις (κατανομή της φορολόγησης των μισθών, Α1 ή κανονισμού κάλυψη 30%), που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των διοικητικών εργασιών σας. Τέλος, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε θυγατρική στο εξωτερικό, παρέχοντας όλα τα λογιστικά στοιχεία και φορολογικές δηλώσεις.