• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσιες αποθηκευσης εμπορευματων

Αποτελέσματα για

Υπηρεσιες αποθηκευσης εμπορευματων

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΠάροχος υπηρεσιών
  1. MONTA FULFILLMENT

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Monta είναι μια κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας σε περισσότερα από 1.500 ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Διαθέτουμε 14 ανεξάρτητες αποθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου και παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης εξειδικευμένου λογισμικού. Εκτιμούμε την καινοτομία και επενδύουμε σημαντικά στην τεχνολογία χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως ρομποτικά συστήματα και τεχνητή νοημοσύνη. Οι κύριες αξίες μας του ενθουσιασμού και της αριστείας είναι οι κινητήριες δυνάμεις για ό, τι κάνουμε και προσεγγίζουμε κάθε πρόκληση με πάθος και δέσμευση για συνεχή βελτίωση.

  2. ZIEGLER NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η Ziegler Nederland B.V. είναι ο αξιόπιστος διαμετακομιστής εμπορευμάτων για πολυτροπικές λύσεις διαχείρισης διακίνησης με εξαιρετικές υπηρεσίες μεταφοράς, σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και μια ευρεία γκάμα εξατομικευμένων υπηρεσιών. Όλες οι δραστηριότητες της Ziegler, ακτοπλοϊκές, αεροπορικές, οδικές, αποθήκευσης, διαχειρίζονται από την έδρα της που βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Albrandswaard στο Rotterdam με θυγατρικές στις πόλεις Rotterdam, Venlo και Hoofddorp.

  3. JP FRUIT PACKING SERVICE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JP FRUIT PACKING SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση- υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη εμπορευματων, συστηματα ραφιων drive-in για αποθηκευση, Αποθήκευση και φύλαξη, και συσκευασία. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  4. ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση, Αποθήκευση- υπηρεσίες, Δημητριακά και σπόροι, Αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση, Αποθήκευση- υπηρεσίες, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Vlaardingen, Κάτω Χώρες.