• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προγραμματισμός και λογισμικά

Αποτελέσματα για

Προγραμματισμός και λογισμικά

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΠάροχος υπηρεσιών
  1. FLUXILITY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLUXILITY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρτες ηχου, και ανάπτυξη ιστοσελίδας. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  2. AMIS SERVICES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMIS SERVICES B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγραμματισμός και λογισμικά, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Nieuwegein, Κάτω Χώρες.

  3. SSB ICT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SSB ICT B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγραμματισμός και λογισμικά, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Rhenen, Κάτω Χώρες.

  4. ORDINA BUSINESS & ENTERPRISE SOLUTIONS B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. VROLIJK INTERNET SERVICES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VROLIJK INTERNET SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανάπτυξη ιστοσελίδας, και προγραμματισμός διαδικτύου. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FIDUCIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FIDUCIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογιστικος και χρηματοοικονομικος προγραμματισμος, λογιστικη διαχειριση, και Λογισμικά Προγράμματα διοίκησης. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. COST ENGINEERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COST ENGINEERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναλυση κοστους, Διαχείριση έργου συστημάτων πληροφορικής, και προγραμματισμος και χρηματοοικονομικος απολογισμος. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Κάτω Χώρες.